jen to ne :-DD to je takovej malej ceskej sendit.. velke sliby apotom prd. budou mit par kousku ty prodaj jeste pres preorder a potom dlouho nic + uvedomneni ze to muzou prodat draz a nasadi si cenu.. klasika
vsimni si ze tabula rasu tam maj taky za nakejch 900kc ;-) a to i ncsoft hlasi ze cenu jeste nevi..
kuli stovce ci dvoum nehodlam delat zadne caviky, proste to nekde objednam v nakem velkem kramu, a az mne to dojde, teprv pak si obnovim akount, do te doby tu budu jenom cist jak to pekne v preplnenem outlandu slape ci neslape:)
ja se senditem problemy nikdy nemel. imho ale musite pocitat s tim ze pokud jste si to tam neobednali pred pul rokem jako ja tak se na vas v prvni vlne asi nedostane
Stačí se mi podívat na stránku informace a je mi jasné že tam bych si vážně nic neobjednal.
Jinak WoW jsem kupoval u JRC a vypadalo to tak že žádná informace, žádná informace, pak jsem volal co se děje tak mi řekli že to posílají, o týden později mi řekli že došly zásoby a dají mi vědět do konce týdne, pak jsem volal znovu a řekli mi že nejpozději za měsíc... nakonec to bylo za dva a po další urgenci. Snaha informovat klienta o tom co se děje čistá nula takže tam už to taky zkoušet nebudu.
Stačí se mi podívat na stránku informace a je mi jasné že tam bych si vážně nic neobjednal.
Jinak WoW jsem kupoval u JRC a vypadalo to tak že žádná informace, žádná informace, pak jsem volal co se děje tak mi řekli že to posílají, o týden později mi řekli že došly zásoby a dají mi vědět do konce týdne, pak jsem volal znovu a řekli mi že nejpozději za měsíc... nakonec to bylo za dva a po další urgenci. Snaha informovat klienta o tom co se děje čistá nula takže tam už to taky zkoušet nebudu.
jo JRC je moc dobry obchod.. tam jsem si objednal jen jednou.. nekolik tydnu se nic nedelo, jsem tam i volal.. tak jsem to objednal z USA, a na JRC jim napsal, ze objednavku rusim.. no a za necely tyden mi to doslo z USA.. a za dalsi tyden mi dosla krabice z JRC - samozrejme putovala zpet..
asi to tam funguje tak, ze musis objednavku stornovat, aby zacli premyslet o tom, ze ji vyridi..
edit: jo a jeste jeden dotaz, kdyz jsem si na sendit udelal pred nekolika mesicema preorder za urcitou cenu (je primo napsana u preorderu v historii objednavek) a v dobe vydani bude cena odlisna, jakou cenu potom skutecne zaplatim ? puvodni, aktualni, vyssi, nizsi ?
a plati puvodni, at uz je ta nova cena vyssi, ci nizsi ?
pac preorder mam za asi 800/kus a ted je za 750/kus.. tech 50 kč zase neni takovy rozdil, ale jde o princip a hlavne ja bych si nechal vrtat pro petnik koleno, pac jsem zid a Zid..
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
ten sendit ma super ceny ale moc bych mu neveril.. kdysi si tam lidi objednavali wowko a prd jim poslali prave kvuli nizkejm cenam velke naval
Ty zase meles o necem s cim nemas zadne zkusenosti co? Ja na senditu uz nakoupil DVD asi za 200 tisic a vzdy bez problemu.
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
quote:Originally posted by Demawend Ty zase meles o necem s cim nemas zadne zkusenosti co? Ja na senditu uz nakoupil DVD asi za 200 tisic a vzdy bez problemu.
Demo nebuzeruj a pod zase hrat :)
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
quote:Originally posted by Demawend Ty zase meles o necem s cim nemas zadne zkusenosti co? Ja na senditu uz nakoupil DVD asi za 200 tisic a vzdy bez problemu.
Demo nebuzeruj a pod zase hrat :)
Ale honem nebo bude zle!!
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself...
Budu hrat Vanguard PvP free for all server, tak se koukejte pridat
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Budu hrat Vanguard PvP free for all server, tak se koukejte pridat
Jestli budes hrat strizlivej tak se mnou nepocitej :))
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
Kedy myslite ze by nam to mohlo zo Senditu dorazit? Bude to aspon tyzden po release?
urcite bude zalezet na tom kdy sis to objednal, kdo driv prisel ten driv bude mlit :) btw imo v jrc a xzone shopu v praze to bude tak za 2-3 dny po vydani
koukam ze se nak kramy predhanej ve slevovani puvodniho wowka, asi aby pritahli novi hrace nebo stari kteri si koupi 2. ucet u 2. strany ;] na gameplay wowko uz jen za 400kc ;]
Demawend > no prave, na senditu si nakoupil za 200,000czk (coz je imho pakatel, ale holt kazdej zijeme v jinejch rovinach) ale kolik z toho byli hry typu Burning Crusade? 10%? SendIt je dobrej na nakup normal veci. Ale kdyz jde o takovyhle nedostatkovy veci tak treba v pripade wowka (ktere meli dost levne uz pri launchi) proste nezvladali napor ale pritom to nedokazali priznat (jako treba megahry.eu kteri aspon neco na web napisou).. misto toho tu na forech jen X desitkam hracu rusili objednavky bez jedineho slova omluvy ci vysvetleni. To profi kram neudela.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Jaky mate statusy u senditu? Ja mam acquired from stock celej den.
Acquired from stock od Piatku. Pisu ze ak nedostanes info do 48 hodin ze ti to zaslali mas sa im ozvat. Predpokladam ale ze ide o pracovne dni takze ak to neposlu do zajtra pisem im mail.
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
hmm divne.. u sendit.com jsem mel uz od 12. na moje dve nekolik mesicu predobjednane krabice "being packed".. kdyz jsem po pulnoci pridal treti, tak se brzy zmenila na taky "being packed".. neco tady smrdi..
edit: hmm hmm ted jsem se koukal znovu a oba - preorder i 12hodinstaryorder - jsou "status: Ready for dispatch (15th Jan 2007)"
mno nejaky(ci) tulpas(ove) porad tocil(i) o tom, ze krabice (coz je zaklad) bude, stejne jako v unoru 05, nedostatkovym zbozim.. (prestoze u datadisku pro to snad ani, narozdil od zakladni hry, neni duvod..)
ja si taky myslim ze proste maji dost krabic... pocitaji s tim ze 99% lidi co hraje si BC koupi... taky aby ne... uz vidim jak to nekdo hraje na 60 lvl a vsude ho mastej 70tky...
ja si taky myslim ze proste maji dost krabic... pocitaji s tim ze 99% lidi co hraje si BC koupi... taky aby ne... uz vidim jak to nekdo hraje na 60 lvl a vsude ho mastej 70tky...
On nekdo treba i skonci =)
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder
Nemate nekdo zkusenosti se statusy na senditu? Vcera jsem tam mel od obeda Being Packed coz jsem pochopil znamena, ze to ceka na zabaleni/bali se a nebo cekaji az si to vyzvedne postak. Ovsem dnes se mi tam objevil status Ready for dispatch tak nejak nechapu. To to vcera zabalili, dnes to pripravili k odeslani a zitra to poslou?
Mozna jsem si to predobjednal trochu pozdeji (25.rijna 2006) a proto to tak trva
The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke
Nemate nekdo zkusenosti se statusy na senditu? Vcera jsem tam mel od obeda Being Packed coz jsem pochopil znamena, ze to ceka na zabaleni/bali se a nebo cekaji az si to vyzvedne postak. Ovsem dnes se mi tam objevil status Ready for dispatch tak nejak nechapu. To to vcera zabalili, dnes to pripravili k odeslani a zitra to poslou?
Mozna jsem si to predobjednal trochu pozdeji (25.rijna 2006) a proto to tak trva
mno voni to maj mirne divny ty svoje statusy, nekdy to odeslou za pul hodky od obednania nekdy jim to 2-3dny trva,zalezi na stesti.kazdopadne tim ze jim zavolas nebo napises mail nic neskazis...