Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Hra nebo povinnost
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 05/01/2007 :  13:53:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

ne, to oni nechtějí, jim bude bohatě stačit, když ti "power" hráči nebudou do nich rejpat, že něco nemaj.... to bude fakt bohatě stačit

jim bude stacit....
Ty jako mluvis za "ne", ty vis co oni chteji? Nebo to je jen tvuj nazor...

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2007 :  13:54:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda
za to se tady lidi netrestaj

No, kdyz nekdo moc remca, tak dostane prezidenta a ma po srande:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 05/01/2007 :  14:01:36  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Chcipak
takze 19. se to zmenilo 19. 18hod +1 den
20. se to zmenilo na 19. 18hod +2 dny

a ty ses nikdy nespletl? ono tohle posouvani je docela opruz, kdyz jsem jeste delal RL a tohle jsem delal stavalo se mi docela pravidelne, ze jsem posuny o den zblbnul....

quote:
to se mno nemá co dělat...
jinak to že sem pozdě bidnul vím i sem to do toho topicu napsal ale o tom to nebylo... ;)

Tak o cem to teda bylo? Jen o tom, ze jeden se sekl a tys to bral jako krivdu, ze jednou se to posouva tak a pro druhyho onak, ty bys mel RL kontrolovat a rict jim, hele mas tam chybu a ne bidnout pozde, pak se rozcilovat :)

quote:

kua. že ty si taky jenom honíš postcount? ;)

ani ne, jen me tam trosku popudilo to "nedrzim hubu a krok....", protoze to nikdo nemusi, za to se tady lidi netrestaj, nedejboze vyhazujou z guildy atp, prislo mi to az prilis drsny, protoze to neni pravda...

ad x : spletl , ad y přístě to bud sledovat víc , ad z(huba a krok :)) pěkně mě to čtení dneska vytočilo,tak sem to asi přehnal s emocema ;)... a tak půjdu asi na jedno točený

btw. a vůbec nechme toho...

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 05/01/2007 :  14:51:43  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:
Originally posted by sleglik

ne, to oni nechtějí, jim bude bohatě stačit, když ti "power" hráči nebudou do nich rejpat, že něco nemaj.... to bude fakt bohatě stačit

jim bude stacit....
Ty jako mluvis za "ne", ty vis co oni chteji? Nebo to je jen tvuj nazor...

NE, neni to jen jeho nazor.
proc predpokladas, ze to nevi?

Mamma is playin'
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2007 :  15:10:34  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

Aki Aki, takze vy se Zajicem moc dobre vite co "oni" chteji? At jsou tedy "oni" kdokoliv.

Kdyz uz to tedy takto konfrontacne rozjizdis. Cimz mne pekne vytacis, protoze se tu vozis po lidech bez kterych by si ti "oni" asi nezahrali podle svych predstav.
Vzhledem k tomu, ze "oni" maji pravo farmit viraly/AI levely v org mestech, pravo chodit na org akce (a spoustu dalsich org samozrejmosti), tak ja, jako "power" hrac prezident od "nich" samozrejme ocekavam urcitou formu prezentace orgu a "uzitecnosti" orgu. To znamena alespon zakladni vybavenost podle povolani, a znalost sveho povolani odpovidajici levelu.
Muzete se Zajicem rozhodnout, zda "oni" na to pristoupi. Pripadne za "ne" odhlasovat zmenu vedeni guildy a smerovani guildy.

Nazdar, pekny vikend.

Edited by - tojejedno on 05/01/2007 15:11:52
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 05/01/2007 :  15:24:31  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Aki Aki, takze vy se Zajicem moc dobre vite co "oni" chteji? At jsou tedy "oni" kdokoliv.

Kdyz uz to tedy takto konfrontacne rozjizdis. Cimz mne pekne vytacis, protoze se tu vozis po lidech bez kterych by si ti "oni" asi nezahrali podle svych predstav.
Vzhledem k tomu, ze "oni" maji pravo farmit viraly/AI levely v org mestech, pravo chodit na org akce (a spoustu dalsich org samozrejmosti), tak ja, jako "power" hrac prezident od "nich" samozrejme ocekavam urcitou formu prezentace orgu a "uzitecnosti" orgu. To znamena alespon zakladni vybavenost podle povolani, a znalost sveho povolani odpovidajici levelu.
Muzete se Zajicem rozhodnout, zda "oni" na to pristoupi. Pripadne za "ne" odhlasovat zmenu vedeni guildy a smerovani guildy.

Nazdar, pekny vikend.

aha, takze spatna jsem ja ..dobre
to mi rika vse
vy muzete a "my" ne? to si tim chtel rict?

Edit: tim jako rikas abych leavla org, kdyz rikam svuj nazor ci co?

Mamma is playin'

Edited by - charis on 05/01/2007 15:26:17
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 05/01/2007 :  15:58:45  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
to mi rika vse vy muzete a "my" ne? to si tim chtel rict?

Aki, prosimte dej si pauzu. Toje nerika, ze si spatna. Toje ani nerika, ze nekdo neco muze a nekdo jinej nemuze.

A myslim ze je logicke, ze kdyz nekdo chce patrit do party, kor kdyz je ta parta znama jako jedni z nejlepsich na serveru, tak by tomu mel neco venovat.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 05/01/2007 :  16:21:50  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:
to mi rika vse vy muzete a "my" ne? to si tim chtel rict?

Aki, prosimte dej si pauzu. Toje nerika, ze si spatna. Toje ani nerika, ze nekdo neco muze a nekdo jinej nemuze.

A myslim ze je logicke, ze kdyz nekdo chce patrit do party, kor kdyz je ta parta znama jako jedni z nejlepsich na serveru, tak by tomu mel neco venovat.

to je jinymi slovy..
jestli nebudes uber..leavni org?

Mamma is playin'
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 05/01/2007 :  16:33:57  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
to je jinymi slovy..
jestli nebudes uber..leavni org?

No v tuhle chvili to spis vypada, ze
jestli nebudes znat svoje povolani a budech chodit na CzA akce, nekdo ti to nepekne vycte.

A v tomhle orgu nepekne znamena casto i dost nevybrave, pac nejcastec ti to vycte paja nebo toje (nebo ozralej lapka, ale to se nepocita), nejcastejc na raidu a nejcastejc v nejaky stresovy situaci, takze ze nebudou hledat politicky korektni formulaci. A to ani Toje ani Paja nejdou zrovna diplomati ani mimo raid a stres.

Edited by - axtheb on 05/01/2007 16:35:59
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 05/01/2007 :  16:35:29  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
..., takze ze nebudou hledat politicky korektni formulaci.

nekdy hledali? :)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 05/01/2007 :  16:36:45  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
..., takze ze nebudou hledat politicky korektni formulaci.

nekdy hledali? :)

Si stihla odpovedet nez sem to opravil;)

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 05/01/2007 :  22:35:22  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Ještě mne tak napadlo k tomuhle topiu:

HRA - je to vždycky a nejlepší herni okamžiky jsem opravdu zažil i bez E-Peen a ubah phatzu.

Povinost - povinost podřídit se určitým pravidlům a možná i trochu poslušnosti z vás dělá dobrého a platného hráče i bez E-peen věcí.

Osobně v týhle hře nerozumim asi tak z 75%. Přesto díky lidem jako je Toje, Petr, Ufan, Paja, Will, svého času Kostq, kteří mě někdy vybíravě někdy nevybíravě vysvětlili, ukazali, provedli, jsm si suprově zahrál a hraju. Přesto, že se AO nevěnuju tak jak bych si přál. Právě díky tý POVINOSTI v týhle HŘE to AO hraju.

Prostě tim, že se přihlásíš do CzA a deš třeba na raid, nebo dělat key seš vázanej nějakou POVINOSTÍ vůči jinejm lidm. Nikdo nikoho nikdy nenutil přihlasit se do CzA jít na nějakej raid, dělat key atd. Ale pokud už tam seš seš vázanej POVINOSTÍ.

HRA a POVINOST je AO to NEBO si strč do prdele !!

Váš agitátor

Kocour

AO Kocourek
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 05/01/2007 :  22:37:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Můžu tě ujistit, že vím co od hry chtějí :). Věř tomu nebo ne, ale to už je mi ukradený :).

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 05/01/2007 :  22:38:49  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
za to se tady lidi netrestaj

No, kdyz nekdo moc remca, tak dostane prezidenta a ma po srande:-)

Fajn dej mi prezidenta, at mě přejde sranda :). Vrátím se kvůli tomu do CzA, dej mi prezidentský titul a uvidíme :).

-
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 06/01/2007 :  00:06:08  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
imho je tenhle topic paralelni s dalsimi cca 10ti, proste honicka ++, jak jiz vim, tahle hra==povinnost hrat podle paji a dalsich, jinak popicifrasa ignorace vsemi, pac vrabec josef to rekne vrabci frantovi a behem vteriny "ses neschopnej hajzl nebo ignorant se kterym nikdo z HQ hrat nebude", nikdo mu nerekne (snad krom peti a willa), ufan uz to ma taky v pitchi, lapka na to jebe od zacatku pac mlet proti vetrnym mlynum ho zrejme prestalo bavit...........katastrofa! Jeste ze to nikoho nepali, ze se vsici k sobe krasne chovame a pomahame si, ze si dokazeme odpustit drobne nedostatky ve "hre", ktera je uz davno povinnosti...jses-li CzA, tak kua makej a drz zoban, hykat mohou jen ti, co uz hraji dele, pac ti MAJI TEN SPRAVNY POSTOJ! (Jedna se o ty, co zazili vznik a rozkvet CzA, to je totiz doprdele to nejdulezitejsi!!!!!!!!!111!1!111!11!).Toz se kurva poplacejme po zadech, dotahli jsme to daleko, osocujeme se navzajem ingame, lidi leavujou czabota pac to uz nesnesou poslouchat, atd. no nema to asi vyznam rozvadet vic, flame rulez :(

popravde, casto je mi ouzko z toho, jak to nekteri z HQ zerou jak kejtu z posledni nezamorene kravy na zemi. Doprdele tohle neni simulator RL!
tak sem se konecne vynadril ;) Je to obycejny vylev, nic vic, neni potreba reagovat, neni to nazor ! potrebny analyz a semantickych rozboru ! nic takego

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 06/01/2007 :  20:32:43  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

imho je tenhle topic paralelni s dalsimi cca 10ti, proste honicka ++, jak jiz vim, tahle hra==povinnost hrat podle paji a dalsich, jinak popicifrasa ignorace vsemi...

Přesně tak!

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 06/01/2007 :  22:10:08  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:

.... ufan uz to ma taky v pitchi

Tak tam jsem to už neměl ani nepamatuju

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 07/01/2007 :  10:07:20  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

quote:

.... ufan uz to ma taky v pitchi

Tak tam jsem to už neměl ani nepamatuju

lol mame vice spolecneho nez jsem si myslel ;)

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 07/01/2007 :  12:20:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

imho je tenhle topic paralelni s dalsimi cca 10ti, proste honicka ++, jak jiz vim, tahle hra==povinnost hrat podle paji a dalsich, jinak popicifrasa ignorace vsemi...

Přesně tak!

no, a proc si chcipo (mozna i deko, ale tvuj prispevek my spis zamotal hlavu )myslis ze sme dali X krat APFko proc se dovedl bist az do konce a kolikrat i s endgame lootem?
Protoze se to delalo podle Paji (Tojeho), ok jestli si chcete hrat podle svyho (mise!!! hekove!!! omg potrebuju levly!!) tak si hrajte, ale az ty mise dodelate (220) tak skoncite s tim ze je konec hry.
Nebo budete chtit jit s Pajou ve vedeni na bista/APF sektor?

A nevim kolikrat si byl chcipo s pajou na nejake akci at uz mise nebo rajd ze tady tak brecis ze musis hrat podle neho.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/01/2007 :  15:51:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Edit: tim jako rikas abych leavla org, kdyz rikam svuj nazor ci co?[/size=1]

Tam naopak pisu, at to vemete do ruky:p

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 07/01/2007 :  21:37:08  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

quote:

Přesně tak!

no, a proc si chcipo (mozna i deko, ale tvuj prispevek my spis zamotal hlavu )myslis ze sme dali X krat APFko proc se dovedl bist az do konce a kolikrat i s endgame lootem?

mluvíš o něčem jiném, jen sem zmínil že se "něco" podle mě až příliš rozmazává a bránil se tomu....
Asi tě to asi překvapí ale s tím cos napsal souhlasím. Obdivuju všechy co sou schopný zorganizovat a vést jakejkoli raid! (bez ironie). A musím říct že sem si tuhle hru nejvíc užíval právě v době kdy se hodně chodilo apf,ai city,HI...atd.

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 07/01/2007 :  22:13:09  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
tak jestli mluvisd o necem jinem tak to napis, pac tvuj prispevek "presne tak" byl k necemu jinemu a na to sem reagoval, to o rozmazavani tvojeho rrfe je jinej topic....

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 09/01/2007 :  23:36:42  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
dotaz:
- dostal/a Carlicze kick z CzA?
- pokud ano, proc?
- nepotrebujeme nove cleny? nevychovavame? koncime?

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/01/2007 :  23:43:20  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

dotaz:
- pokud ano, proc?

Co jsem cet ve vedlejsim topicu, skoro bych rek, ze kick za demenci je naprosto na miste. Apropos, myslel jsem, ze AO je 15+. Tahle entita se vyjadruje tak na 11.
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:06:23  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss
Co jsem cet ve vedlejsim topicu, skoro bych rek, ze kick za demenci je naprosto na miste. Apropos, myslel jsem, ze AO je 15+. Tahle entita se vyjadruje tak na 11.

no ja s nim mluvil asi pul hodky, probehl podobny dialog jako s petou, docela me misty i pobavil :) tak sem mu dal 2m a poskladal carb 25ql, a hodinu po tom ctu ze ho nekdo vypraskal z CzA, jen se ptam proc tak rychle, i kdyby mu bylo 9, od cloveka co hraje 2 tejdny +/- nemuzeme cekat, ze se bude chovat jako ten nejzkusenejsi kocour :PP

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:06:30  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

dotaz:
- pokud ano, proc?

Vzhledem k tomu, ze snad vsem kdo byli v ten cas online (cca 15+ lidem) poslal zadost o credz, dostal kick s tim, ze CzA nezebra, a az si o nem lidi v CzA zlepsi mineni, ze je vitan.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:08:45  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
no ja s nim mluvil asi pul hodky, probehl podobny dialog jako s petou, docela me misty i pobavil :) tak sem mu dal 2m a poskladal carb 25ql, a hodinu po tom ctu ze ho nekdo vypraskal z CzA, jen se ptam proc tak rychle, i kdyby mu bylo 9, od cloveka co hraje 2 tejdny +/- nemuzeme cekat, ze se bude chovat jako ten nejzkusenejsi kocour :PP

Ano, a dokolecka to zkousel na vsechny, nekdo dal, nekdo nedal...
Vychovavat se muze i bez CzA pod jmenem.
Nerad bych mel plnou schranku offline tellu i z mimo CzA...

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:09:47  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vzhledem k tomu, ze snad vsem kdo byli v ten cas online (cca 15+ lidem) poslal zadost o credz, dostal kick s tim, ze CzA nezebra, a az si o nem lidi v CzA zlepsi mineni, ze je vitan.

ahaa, no a rekl mu to nekdo pred tim? Ze CzA nezebra? btw kdyz zebra po orgu tak se ho da kopnout do prdele a spravne nasmerovat, myslel jsem, ze je problem kdyz zebra mimo org, pac tim nam kazi profil zejo :PP

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:12:29  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Hele nikoho s aspon centimetrem krychlovym mozku nenapadne zebrat ani tady, ani tamhle. Tohle je jasnej intelektualni problem. (plus ty priserny hrubky)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:16:43  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
ahaa, no a rekl mu to nekdo pred tim? Ze CzA nezebra? btw kdyz zebra po orgu tak se ho da kopnout do prdele a spravne nasmerovat, myslel jsem, ze je problem kdyz zebra mimo org, pac tim nam kazi profil zejo :PP

No, kazdej ma jiny pristup. Ja ho radsi vezmu pozdejc, az se vydovadi, nez s nim riskovat povest. (BTW lidi, kteri se musi ucit nezebrat (credz pls trade/trade/trade) bych do CzA nebral rovnou, ale muzete zavest hlasovani o vstupnich podminkach do CzA. Do ted to bylo CZ/SK a trochu slusnosti, coz tihle dva panacci nesplnuji).
BTW jsem vykopl i jeho kamose, s kterym zebrali ve dvojici, kdyz uz jsme u toho.

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  00:52:56  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hele nikoho s aspon centimetrem krychlovym mozku nenapadne zebrat ani tady, ani tamhle. Tohle je jasnej intelektualni problem. (plus ty priserny hrubky)

ale jo, to se jako argument brat da, pac kurveni cestiny take nemam zrovna rad, ac sam k tomu z ruznych duvodu obcas inklinuji jak cyp! :)
quote:
No, kazdej ma jiny pristup. Ja ho radsi vezmu pozdejc, az se vydovadi, nez s nim riskovat povest. (BTW lidi, kteri se musi ucit nezebrat (credz pls trade/trade/trade) bych do CzA nebral rovnou, ale muzete zavest hlasovani o vstupnich podminkach do CzA. Do ted to bylo CZ/SK a trochu slusnosti, coz tihle dva panacci nesplnuji).
BTW jsem vykopl i jeho kamose, s kterym zebrali ve dvojici, kdyz uz jsme u toho.

hm, o tom sem nevedel, ale prijde mi to, ze to je nejaky fejk, bud se vraci kraska na duallogu, nebo nevim kdo by to mohl jeste byt :) Nicmene muj nazor pretrvava, clovek joine novou grupu v nove hre (za predpokladu, ze to kraska neni ;), nikdo mu nerekne, jaka jsou pravidla, a projet forum (+ se v nem zorientovat), pokud to neni forumtrotl co sjizdi dalsich 10 for a nema s tim prakticky zadne zkusenosti....no ruku na srdce, zkratka nemozne resp. prace na mesic. Cili, kopnout je to nejmene narocne reseni, koukam se na to z pohledu pedagoga a dite ze tridy proste jen tak nevykopes (bohuzel:), venujes mu nejmene par tydnu ci mesicu, nez si reknes "tohle nema cenu, mazej do pomocne" ;). Clovek nema moznost se zmenit, dokud mu nekdo nerekne: "takhle je to spatne, zkus nezebrat a mrkni na imperium, jak sehnat prachy treba za polstare ql10 :)". Dostal moznost? Chapu, ze nez by udelal ostudu je lepsi ho kicknout, ale rekl mu to nekdo? Ja totiz ne, me docela pobavil, tak jsem mu do zacatku pomohl, ale to jsem jeste netusil, ze si forcyklem projede online hrace a aplikuje to same na ostatni! Nejde mi o jedince, jde mi o to, aby se to nestalo vzorcem chovani k nove prichozim. Kdo ho vlastne nabral do orgu? Navrhuji si s lidmi trosku popovidat, co ocekavaji od hry, jak si predstavuji support od highlvl postav a co ON sam prinese dobreho pro org, takove vstupni interview, a pak ho bud vzit, nebo nevzit a apelovat, at jeste popremysli proc vlastne hraje a proc chce hrat s nama. Protoze otazka: "Co si clovek odnese z toho, kdyz mu 3 lidi z 10ti pomohou, aniz by vedeli kdo to vubec je, a pak dostane od nekoho s vysokym rankem v orgu kick?" V cem ho to pouci, v cem mu to pomuze (chapu, ze muze udelat ostudu, i kdyz si nedokazu predstavit jak moc velkou, kdyz je lvl 20 ;). Chybi mi tam ponauceni, nejaky ten vychovny efekt (kor kdyz se jedna o pubescenta). A navic, bude takovy clovek, i presto ze se z nej stane nakonec skilled player znovu vstoupit do orgu, kde ho po par minutach/hodinach/ci dnech kopnuli za vec, kterou jen treba zkousel na ostatnich (viz zebrani po vsech)? Osobne bych se tam uz netlacil, ale to ja posoudit poradne nedokazu, ja "nevyrostl" v CzA a nikdo mi nic zadarmo nedal, ani driv, ani ted. Takze kdo mi chce dat neco zadarmo postavte se do rady, beru vse krom kicku z orgu ;))

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 10/01/2007 :  01:25:24  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Mno ja se s nim asi hodku bavil, a dozvedel sem se, ze (1) mel postavu na 40. levlu, kterou pred pul rokem smazal a (2) je naprosto imunni vuci sdelovani zkusenosti.
Nekolikrat sem mu rekl, ze nema zebrat a dozvedel sem se, ze kdyz mu nedam penize na yalmu, tak ho AO nebude bavit :)

Zkratka ta osoba potrebuje trochu dospet.

Edited by - axtheb on 10/01/2007 01:25:43
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/01/2007 :  07:54:59  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Co brat novy lidi pres forum? Proste kazdej by si dal app jako treba ma Uprising. Ono to trosku eliminuje lidi s IQ pod 80 a taky si udelate obrazek dopredu... Protoze kdo neni schopnej normalniho projevu, nema v org imho misto. A samozrejme se taky dozvite, co je zac (pokud to stoji za zminku /"sem v sesti tryde" asi bude jasny NE /)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/01/2007 :  08:28:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Protoze kdo neni schopnej normalniho projevu, nema v org imho misto.

a jak se sdo naky org dostal ty ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/01/2007 :  08:38:03  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Nahanej si postcount jinde. Tvoje posty maji nulovou informacni hodnotu, plus by si clovek rval vlasy nad existenci takovyho untermensch.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:34:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nahanej si postcount jinde. Tvoje posty maji nulovou informacni hodnotu, plus by si clovek rval vlasy nad existenci takovyho untermensch.

pocky na perthu takhle nesmis, on je pan dokonaly a vi uplne secko a s jeho odchodem by toto forum utrpelo na kvalite.

do org jsem ho nabiral ja a jestli chce nekdo delat nejake interviu blabla, tak tim moje nabory konci.

tenhle mistr po me chtel taky prachy ... na yalmu, tak jsem mu rekl, ze si ma na ni vydelat, ze jinak by ho to nebavilo. Rikal, ze ma 500k a to uz od Deky mel minimalne 2m, proto si kazdy muze udelat obrazek. Kick tohodle cloveka byl naprosto na miste.

Toho jeho kamose nevim, po me nic nechtel a kdyz jsem se s nim chvili bavil, tak me prisel normalni

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:38:36  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Myslím Deko, že CzA nemůže nahradit maminku a tatínka, kteří svojí ratolesti měli dát lepší výchovu a v mnohých případech i geny. AO lidi nevychová, buď to v nich je nebo ne, neodvisle od věku. Normální lidi prostě nežebrají a nepotřebujou aby jim to někdo vysvětloval. Takže kick je naprosto v pořádku. Možná si pak ten člověk uvědomí proč ho dostal a to bude ten požadovanej výchovnej efekt (ale moc tomu neveřim). Nechat ho v CzA je jen čekání na budoucí potíže.

Jinak Deko souhlasím s názorem dělat interview, a navíc bych lowbíky nikdy nebral do CzA, ale vždycky do CzB a to z důvodu 1) město v tiru -> TOTW 2)lowbie ai raidy 3)přeci jen, pokud se "projevěj", nezpůsobí tolik škody...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:45:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

sakra ted si me to dal, od cloveka co toho tolik uz v zivote dokazal jako ty (porezat si ruce aby dostal babu do rause, nechat se zivit davkama, atd.) me to obzvlaste nici

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/01/2007 :  09:47:41  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ne interview. Proste nechat lidi postnout do fora app. A na zaklade ty ingame prijmout nebo ne. Ono totiz treba na zodsnet nebo beastnet tohle funguje dokonale - kdo neni schopnej vyplnit app presne podle pozadavku, ma smolika. Je to takovej drobnej test inteligence Kupodivu neprojde tak 40% lidi. Vazne si myslim, ze CzA by tohle v podobnejch pripadech naramne prospelo.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:08:21  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ajaj, uz to vidim.

Elitisti v CzA meni pravidla aby se s nikym nemuseli delat. Zatimco je vzali bez niceho, oni vyzaduji slusne chovani, znamky inteligence. Nedej boze aby Enf nebehal ranged!

Jo Ufane, dostavas CzA na moralni dno!

------
Jinak s naborem do czb prednostne souhlasim, to mi prijde lepsi.

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:11:15  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
tenhle mistr po me chtel taky prachy ... na yalmu, tak jsem mu rekl, ze si ma na ni vydelat, ze jinak by ho to nebavilo. Rikal, ze ma 500k a to uz od Deky mel minimalne 2m...

hm, toz to je podraz no, ted me docela i mrzi, ze sem mu to dal :(
quote:
Originally posted by Philty
Jinak Deko souhlasím s názorem dělat interview, a navíc bych lowbíky nikdy nebral do CzA, ale vždycky do CzB a to z důvodu 1) město v tiru -> TOTW 2)lowbie ai raidy 3)přeci jen, pokud se "projevěj", nezpůsobí tolik škody...

jo to czb jako "recruits org" neni spatnej napad, to se mi zamlouva a recht, ze pro lowbiky je to lepsi varianta.
jinak asi mas pravdu i s tim vychovnym efektem.
quote:

Ne interview. Proste nechat lidi postnout do fora app. A na zaklade ty ingame prijmout nebo ne.......Vazne si myslim, ze CzA by tohle v podobnejch pripadech naramne prospelo.

Mozna i oboje, jak interview tak aplikacka, nejdriv lehky pokec a pokud te dotycny nevypitchuje ci se neprojevi jako totalni ma-gor jinak, doporucit podat aplikacku na foru. Dokaze-li i to, prosel vstupnim testem :). Jinak je pravda, ze posledni dobou hraje ruzna "svolodz" a je potreba to zrno oddelit od plevele, viz. "kde je buffin' bitch kua", "gimme creds you n00b" apod. Predstavuje to sice vice prace, ale imho i to patri ke hre, kor u lidi se zodpovednosti (advisor/prez).
edit: sotek mi prehodil y/i :)

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:

Edited by - Deka on 10/01/2007 10:13:28
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:17:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Add interview a aplikacka.
To se dela vetsinou u orgu, ktery nabiraji lidi, co AO trochu znaji.
Tezko vam tu level 10 Tojejedno shade vypoti nakou aplikacku o tom, co chce v orgu dosahnout a v interview bude zasvecene mluvit o tom co ho v AO bavi:-)

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:23:56  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajaj, uz to vidim.

Elitisti v CzA meni pravidla aby se s nikym nemuseli delat. Zatimco je vzali bez niceho, oni vyzaduji slusne chovani, znamky inteligence. Nedej boze aby Enf nebehal ranged!

Jo Ufane, dostavas CzA na moralni dno!

------
Jinak s naborem do czb prednostne souhlasim, to mi prijde lepsi.

ufa, phila a loniho osobne povazuji za moralne nejvyspelejsi membry CzA/B.
btw tohle neni muj pripad, dva mesice jsem s vama raidoval a chodil na akce, nez jste me presvedcili, ze livnout starou orgu a dat se k vam bude daleko lepsi zabava. Podotykam diky Ufanovi, ktery mi vysvetlil zakladni principy a v podstate se o mne v zacatcich meho pusobeni v CzA postaral jako mamka+tatka dohromady:) Videl bych to tak, ze to slusne chovani je podstatou dobre zabavy, ale je potreba to nejak podchytit (imho), treba pres to interview+aplikacka. Nekteri z "aktivne" hrajicich postav ani netusi, ze nejake forum existuje, coz znamena, ze neznaji ani pravidla, ani principy v CzA.

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:28:41  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Add interview a aplikacka.
To se dela vetsinou u orgu, ktery nabiraji lidi, co AO trochu znaji.
Tezko vam tu level 10 Tojejedno shade vypoti nakou aplikacku o tom, co chce v orgu dosahnout a v interview bude zasvecene mluvit o tom co ho v AO bavi:-)

ee, tenhle model funguje, akurat ta aplikacka nemusi byt ve stylu pandebota, nybrz stacilo by treba: "Nazdar lidi, jmenuji se "Provokater" a jsem clan MA lvl 15/0 solitus na RK1. Rad bych se pridal k nejake ubah ceske guilde, kde by mi v zacatku nekdo poradil "jak na to", abych pozdeji mohl byt take prospesny."
Tohle prece dokaze napsat i zak 6te tridy, mozna tam bude jen vic hrubek :) A nam to prida moznost honit ++, pac welcome and enjoy ++ ;)

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:45:37  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu, že do CZA přichází tak jeden nový člověk za měsíc, myslím, že vyplňování přihlášek, jak navrhuje Octo, není příliš na místě. (Navíc se obávám, že by v CzA zůstala tak půlka lidí, kdybychom si ten dotazník měli vyplnit i my, současní členové..)

Jsem pro zachování současného stavu, protože v něm v zásadě nevidím problém. Vy ho vidíte? Kde?

1. Někdo narazí na nováčka. Dá mu základní info o guildě + link na impérko (v tomto případě jsem to byl možná já, nevím, ten člověk si dost přemazával chary, ale jestli to je ten, co se jmenoval Czechsol a pak chtěl být Czechma, tak na mně narazil jako na prvního, pár týdnů/měsíců tamů nazád) a nějaké prachy (cca 500k)

(Jestli to není on, tak se omlouvám)

2. Paja přijal člověka do CZA. To je OK - a že mu neposkytl nějaké hluboké informace, podle mě tolik nevadí, to by měl udělat ten, kdo toho člověka najde, případně první ochotný člověk na botu, když se ten nový osmělí a zeptá se tam na něco...

3. Nováček se chová jako kokot, místo toho, aby hrál, případně si sháněl od lidí další informace, tak žebrá.

4. Deka mu víceméně z rozmaru dá 2M, což jsou pro nováčka SUPER prachy. Kdyby se ten hošík rozehrál, tak je to skvělá investice. Deka z toho teď sice blbý pocit může mít, ale bylo by škoda, kdyby ho taková zkušenost odradila od dalšího pomáhání nováčkům.

5. Nováček dál žebrá.

6. Toje (nebo kdo) dá kick z orgu.

Myslím, že nikdo z vás(nás) neudělal chybu a náš systém-nesystém může fungovat dále.

Nesouhlasím s nabíráním do CzB, low level raidy kolem cca 30. levelu stejně neděláme, ToTW efekt je sporný, když ten člověk na 20. levelu nebude moci do gridu, navíc nebude vědět, co ToTW je (to podle mě oceníte jen s alty, když už víte co a jak)

Takže já jsem konzerva - nic neměnit, nedělat pakárnu advisorům, dále nabírat a kickovat, ať to sviští....

Lithi

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:06:29  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by garbis
4. Deka mu víceméně z rozmaru dá 2M, což jsou pro nováčka SUPER prachy. Kdyby se ten hošík rozehrál, tak je to skvělá investice. Deka z toho teď sice blbý pocit může mít, ale bylo by škoda, kdyby ho taková zkušenost odradila od dalšího pomáhání nováčkům.

no uplne rozmar to nebyl, mam tendenci nove prichozim pomoct jak se da, dokud toho nezacnou zneuzivat. Pocit z toho blby docela mam, pac sem nepredpokladal, ze projede forcyklem vsechny online cza hrace a vyzkousi na ne aplikovat stejny postup jako na mne. Cekal jsem spis, ze se bude snazit koupit nejake NCU (pac mel jen 16) a sezene si 15+ buff do staminy, aby equipl ten carb armor ql25, ktery jsem mu automaticky vyrobil, uhledne zabalil do batuzku i s lowql requirem 3K paskem :) Z toho totiz vyplyva, ze ne on, ale ja jsem trotl co neotipnul tohodle rizka. Nicmene kdyz muzu, pomuzu, a to se kvuli jednomu (no ono uz jich za tu dobu bylo vice) neuspesnemu pripadu nezmeni.

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:21:38  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:

no uplne rozmar to nebyl, mam tendenci nove prichozim pomoct jak se da, dokud toho nezacnou zneuzivat.

Prve jsi napsal:
"me docela pobavil, tak jsem mu do zacatku pomohl,"
(nechutně vytrženo z kontextu)

Proto jsem napsal z rozmaru, je mi jasné, že to bylo z dobré vůle, neboj...

A abych tě potěšil ve tvém smutku, ten low level carb jsem chtěl dělat taky, akorát jsem tehdy musel off, doteď s sebou nosím ty pláty

Lithi

Edit: quote

Edited by - garbis on 10/01/2007 11:22:28
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 10/01/2007 :  11:28:08  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nesouhlasím s nabíráním do CzB...

A jakej vidíš rozdíl v přínosu pro toho člověka být nabrán do CzA v porovnání s náborem do CzB?

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:10:13  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Pro toho člověka samozřejmě vůbec žádný. Možná ho trochu bude mrzet, že se třeba něco dozví o CZA, bude chtít do CzA a my mu řekneme "ne, sorry, mazej do CzB, až budeš level 100, tak se ozvi" (přeháním). Nevím, možná ho to bude naopak motivovat...

Pravda je, že nováček bude řešit úplně jiné problémy než příslušnost k orgu.

Na druhou stranu, nevidím žádný rozdíl ani z pohledu orgu, jestli je nováček v CzA nebo v CzB. (Nemá CzB menší bonusy z města?) A pokud to bude idiot, tak ho přece kicknete i z CzB, ne?

Lithi

Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:15:36  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na druhou stranu, nevidím žádný rozdíl ani z pohledu orgu, jestli je nováček v CzA nebo v CzB. (Nemá CzB menší bonusy z města?) A pokud to bude idiot, tak ho přece kicknete i z CzB, ne?

CzB ma mensie bonusy z HQ, t.j ability, ostatne su rovnake ako CzA.

A ano, ak by to bol idiot, tak by bol kicknuty aj z CzB

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page