Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Sleglova hovinka
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:01:33  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Grats všem (skoro všem ) v CzA k novému roku. Jak napsal Paja je dobré neusnout na vavřínech, protože v CzA se nacházejí lidé co by se mohli vylepšit.

220 solda co neumí pulovat moby na misí a chcípá mu doktor
219 trader co nemá NP a otravuje ostatní

atd...

EDIT:

220 solda co unese kritiku na svoji osobu tím, že lidi kickuje z czabota/czaraidu

-------------------------------

Nejlepší je, že všechno tohle je jedna osoba

nechci zasirat seriozni topic, tak vytvorim novy, kde budu vest "diskuzi" s majorem zajicem

pully:
moje pully jsou nejlepsi a vsude zname FA pull alias paja's pull, bohuzel tohle nebyl ten pripad. Jednalo se o normalni nepodareny pull ve velke mistnosti s furou mobu, kteri maji kurevsky agg range

trader a NP:
i kdyz muj trader je ted DD, tak NP ma a postavi vsechny ql200 impy krome jobe. Tipoval bych ho tak na 1k NP.
pokud potrebuju udelat 2 pokemony NA inkarnatoru se soldou, neni pro me lepsi zeptat se nekoho v gardenu popripade na kanalu jestli je schopny to nekdo smontovat? Nez abych sel zpet do oa, dal pokemona mule a lognul tradera, smontoval to, lognul soldu, sel na inc a pak znova stejny postup opakoval?

ale takovy macko s pistolema!!! ach :( zatlacim slzu

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Edited by - paja2000 on 05/01/2007 08:23:46

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:06:20  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Pajo, sleglu neber moc vazne nebo Ti hrabne, ja uz ho mam napul v ignore bo to co on mele na czabotu uz nepobiram...

Jako do ignore si nikdy nikoho nedavam radeji leavnu czabot a mam klid, jenze jak leavnu on mi zacne postovat vse z czabotu atp. :(

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:06:41  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
MAčko s pistolema tvrdil nanomág s pistolema jménem agentcy a když jsem na tom poukázal pak se smazal :/

navíc mi říkal chudánku, posílal jsem ti ten dialog do tellu, proč vlastně lžeš? :)

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:08:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Pajo, sleglu neber moc vazne nebo Ti hrabne, ja uz ho mam napul v ignore bo to co on mele na czabotu uz nepobiram...

Jako do ignore si nikdy nikoho nedavam radeji leavnu czabot a mam klid, jenze jak leavnu on mi zacne postovat vse z czabotu atp. :(

já to neberu moc vážně, mě bude stačit, když se omluvíš za ten útok v OA, můžeme být kámoši

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:09:57  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

MAčko s pistolema tvrdil nanomág s pistolema jménem agentcy a když jsem na tom poukázal pak se smazal :/

navíc mi říkal chudánku, posílal jsem ti ten dialog do tellu, proč vlastně lžeš? :)

ty vado to byl tusim 30 agent keryho si totalne odradil od hrani, ale uz na 30 levlu zjistil ze ses "chudanek" GJ!
ale to ze nosil pistole nevim, videl sem ho jednou pred supem a mel v ruce neco delsiho, tipuju to na nejakou rk riffle...

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:11:31  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

No kdyby ses do nej neobul takovym zpusobem...

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:11:58  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

já to neberu moc vážně, mě bude stačit, když se omluvíš za ten útok v OA, můžeme být kámoši

OMG, to pisu pajovi aby Te nebral vazne, ty si to ber tak vazne jak chces...

A k tomu utoku v OA, mas stesti ze sem logoutoval na misi, jinak bych te rootl prehodil ithacu a sejmul...

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:15:05  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

No kdyby ses do nej neobul takovym zpusobem...

já napsal

"hm, agentcy neví, že MA nenosí pistole :/"

ten dialog ti zítra klidně pošlu, nelžu

on před tím napsal "potrebujes pomoc, ale odbornou", nikdy jsem s ním nemluvil, nikdy jsem mu nic neudělal a on po mne vystartoval, tak jsem udělal to samé....

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:16:29  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

OMG, to pisu pajovi aby Te nebral vazne, ty si to ber tak vazne jak chces...

A k tomu utoku v OA, mas stesti ze sem logoutoval na misi, jinak bych te rootl prehodil ithacu a sejmul...

1. já to neberu taky vážně, mě stačí omluva

2. nemohl by ses trošku uklidnit, píšeš docela emotivně a to ti nesvědčí

3. ten utok byl zákeřný, ale překvapí mě, když člověk co pomlouvá omnáky se přidá na jejich stranu, svědčí to o tvém charakteru

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:19:34  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem až někdy budete psát jak jsem hrubián a strašný tak prosím napište, že nadpis tohoto topicu jsem vymýšlel já .

Já jsem řekl, že už nebudu používat sprostá slova :).

-
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:21:26  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
3. ten utok byl zákeřný, ale překvapí mě, když člověk co pomlouvá omnáky se přidá na jejich stranu, svědčí to o tvém charakteru

Co se tyce prekrucovani, vytrhavani z kontextu a napadani se ses mistr nad mistry.

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:23:23  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Můžeš mi prosím vysvětlit co si tím chtěl říct?

Takže jak se to odehrálo dle tebe prosím. Určitě si u toho supu byl. Chci vidět i pohled člověka co byl u toho.

Díky

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:25:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. já to neberu taky vážně, mě stačí omluva

2. nemohl by ses trošku uklidnit, píšeš docela emotivně a to ti nesvědčí

1. o jake omluve mluvis nevim? Jestli za to UBT tak ti znova opakuju ze sem ti nalozil malo za to jak me ser..

2. ....

3. no utok byl zakerny na lidi kery nemam rad jedine zakerne... ale na OMNI stranu sem se nepridal (to je lez ofc) Jen porad nemel dokola ze sem clan ganker, uz sem ti 100x rek ze to byl utok POUZE na tebe jako na cloveka keryho nesnasim, se side ve hre to nema nic spolecneho...
Ale to se ti do kramu nehodi vid, je lepsi lhat ze sem se dal k omni a podobe voloviny...

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:28:36  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
1. i UBT je důvod k tomu, aby ses omluvil

2. .....

3. ne, jde o to, že se prezentuješ jako prezident claní organizace co utočí na clany, vůbec se nepozastuvuješ nad tím jak to bude vypadat v očích jiných? to se ti už do krámu nehodí

byl to fajn omni vs clan, tím UBT ses přidal na stranu omni a víš to moc dobře

omluv bud tady nebo na ICQ nebo in game

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:30:25  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Můžeš mi prosím vysvětlit co si tím chtěl říct?

Takže jak se to odehrálo dle tebe prosím. Určitě si u toho supu byl. Chci vidět i pohled člověka co byl u toho.

Díky

bylo to takhle: Bohous jako ze Slegla (ja nikdy PvP delat nebudu) bezi kolem me a snazi se mlatit OMNI enfa jeste asi s nejakym clanem tusim, sam by si asi netrouf...

No a jelikoz sem videl nejvetsi pako ve hre kery nesnasim s flagem tak sem mu hodil UBT!!! <3

takhle to bylo....

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:30:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jinak cesky je spravne sleglovy hovna

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:33:46  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

2. .....

3. ne, jde o to, že se prezentuješ jako prezident claní organizace co utočí na clany, vůbec se nepozastuvuješ nad tím jak to bude vypadat v očích jiných? to se ti už do krámu nehodí

aha retard porad nechape

1.zadna omluva ty joudo! sem za to rad omg
2. ....
3. ty to asi opravdu nechapes no...

btw kdykoli sem videl krasku s flagem sla k zemi, stejnej pripad, PvP s clovekem keryho nesnasim.....

Ah, vcera sem si daval v arene PvP s dunbicem :( sem uz asi plnokrevne OMNI :(

Edited by - petrpets on 02/01/2007 16:34:11
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:34:30  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
trader a NP:
i kdyz muj trader je ted DD, tak NP ma a postavi vsechny ql200 impy krome jobe. Tipoval bych ho tak na 1k NP.
pokud potrebuju udelat 2 pokemony NA inkarnatoru se soldou, neni pro me lepsi zeptat se nekoho v gardenu popripade na kanalu jestli je schopny to nekdo smontovat? Nez abych sel zpet do oa, dal pokemona mule a lognul tradera, smontoval to, lognul soldu, sel na inc a pak znova stejny postup opakoval?

Jenom detail k tomu NP. Já použil naprosto stejnou logiku jako Tojejedno. Když Janosik požádal o půjčení impů tak mu Toje vyčetl, že by jako 206 eng by měl schopný si to sehnat sám.

Když ty jako majitel charu 219 trader otravuješ lidi s jednodých tradeskillem není to vlastně stejné? Proč by se měl peskovat jenom Janosik za to, že je neschopný si to zařídit sám? Proč si hoši nejdřív nezamatete před vlastním prahem?

Janosik vám totiž na to nic neřekne? Janosik totiž není tak dobrý v AO jako vy? Proč se nechováte férově?

Argument, že si byl někde v G je taky kravina, protože Janosika se taky nikdo nikdy neptá "to potřebuješ ted nutně nebo si to nechceš nahuntit" ne, vy rovnou ho jebete za to, že to prostě nemá.

Jaké máte požadavky k Janosikovi mějte i takové požadavky k sobě. Díky za pochopení.

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:35:36  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

2. .....

aha retard porad nechape

1.zadna omluva ty joudo! sem za to rad omg
2. ....
3. ty to asi opravdu nechapes no...

btw kdykoli sem videl krasku s flagem sla k zemi, stejnej pripad, PvP s clovekem keryho nesnasim.....

Ah, vcera sem si daval v arene PvP s dunbicem :( sem uz asi plnokrevne OMNI :(

1. měl by ses omluvit a docela na tom trvám
2. ....
3. Kráska je fajn holka :)

Dunbic o tom utoku, ale věděl ne? Myslí si, že to je krapet rozdíl? :)

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:36:11  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

ses si jiste? panovi hovna ne?

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:36:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak nějak jsem si říkal, že se tu objevíš :)

kluci se tu trošku nervujou a já jenom chci, aby se omluvili Janosikovi za ty impy a mně za ten utok

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:38:28  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
1. měl by ses omluvit a docela na tom trvám
2. ....
3. Kráska je fajn holka :)

Dunbic o tom utoku, ale věděl ne? Myslí si, že to je krapet rozdíl? :)

1. ses normalni? nebudu se ti omlouvat, proc bych to delal, s tebou se uz ani in game nehodlam bavit, a po desate pisu, skoda ze sem Te nesejmul!
2.
3.vem si pls flag nebo pod do areny at dokoncim co sem KURNA nedodelal~!

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:40:32  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
1. jsem normální, ale neuvědomuješ si, že si udělal chybu?
2.
3. já pvp nedělám na toho enfa jsem se vrhnul, protože tam masil nějakého šedáka a přišlo by mi líto, že 218ka enfa se vytahuje na lowbíky a tak jsem jim chtěl pomoc, já pvp nikdy nedělal ani na UO a ani tady

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:42:06  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

2.
3. já pvp nedělám na toho enfa jsem se vrhnul, protože tam masil nějakého šedáka a přišlo by mi líto, že 218ka enfa se vytahuje na lowbíky a tak jsem jim chtěl pomoc, já pvp nikdy nedělal ani na UO a ani tady

1. Ano udelal sem chybu, ze sem neswapnul itahcu a nesejmul Te...

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:43:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
trader a NP:

Jenom detail k tomu NP. Já použil naprosto stejnou logiku jako Tojejedno. Když Janosik požádal o půjčení impů tak mu Toje vyčetl, že by jako 206 eng by měl schopný si to sehnat sám.

Když ty jako majitel charu 219 trader otravuješ lidi s jednodých tradeskillem není to vlastně stejné? Proč by se měl peskovat jenom Janosik za to, že je neschopný si to zařídit sám? Proč si hoši nejdřív nezamatete před vlastním prahem?

Janosik vám totiž na to nic neřekne? Janosik totiž není tak dobrý v AO jako vy? Proč se nechováte férově?

Argument, že si byl někde v G je taky kravina, protože Janosika se taky nikdo nikdy neptá "to potřebuješ ted nutně nebo si to nechceš nahuntit" ne, vy rovnou ho jebete za to, že to prostě nemá.

Jaké máte požadavky k Janosikovi mějte i takové požadavky k sobě. Díky za pochopení.

jsem rad ze reagujes na moje pripominky.
hmm nevim jestli jsem dr jekyl a mr hide alias dr paja a mr tojejedno (sorry toje ale myslim ze dr mi sedi vic nez tobe ;p). Ale to co dela jeden, neznamena ze to dela druhy.
Jana neber vubec do huby, tomu se pomaha horem spodem
Tvuj priklad nema vubec nic spolecneho s tim mojim.

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:51:16  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
hmm nevim jestli jsem dr jekyl a mr hide alias dr paja a mr tojejedno (sorry toje ale myslim ze dr mi sedi vic nez tobe ;p). Ale to co dela jeden, neznamena ze to dela druhy.

Opravdu se mu pomáhá horem dolem? Kdy jsi mu naposledy pomohl? Kdy mu naposledy pomohl Toje krom ironické poznámky, že jako 206 eng by si měl věci shánět sám.

Můj příklad má společnýho s tvým, že jako 219ka trader by ses měl naučit samostatnosti, aby si mohl Janosikovi jít příkladem.

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:52:39  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

2.

Tohle mne docela mrzí já se snažím s tebou vycházet dobře :(. Možná si to rozmyslíš a pak mi napiš.

-
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:58:55  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bump. Omg souhlasim s Perthou, vsechno je v prdeli!
;)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:02:10  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opravdu se mu pomáhá horem dolem? Kdy jsi mu naposledy pomohl? Kdy mu naposledy pomohl Toje krom ironické poznámky, že jako 206 eng by si měl věci shánět sám.

Můj příklad má společnýho s tvým, že jako 219ka trader by ses měl naučit samostatnosti, aby si mohl Janosikovi jít příkladem.

hmm kdyz sem mu killoval razora?
hmm kdyz mu organizuju inf klic?

ja si to dokazu udelat sam, ale proc? proc bych si mel nekoho logovat ... kdyz se muzu zeptat jestli je nekdo v gardenu dam mu to, udela jeden klik a hotovo ... ja nakonec odchytil nejakyho engiho v inf g tomu to strcil a bylo po ftakach.
co je to za priklad slozit si pokemona sam?

btw jak je to s tim hovnem, je tvrdy nebo ne? tohle me zajima.

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:02:51  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ses si jiste? panovi hovna ne?

To záleží jestli si tim myslel jakože jemu (třeba dáváš, přeješ, nebo házíš) hovna, pak to máš dobře, anebo esli si myslel jako jeho (vlastní vytlačený) hovna a pak má Pertha pravdu..
Jinak si teda udělal správně pojmenovanej thread, hádám, že za chvíli se začne Šlégla hádat sám se sebou.... to pak budou platit obě varianty..

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:03:19  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:05:16  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Jinak si teda udělal správně pojmenovanej thread, hádám, že za chvíli se začne Šlégla hádat sám se sebou.... to pak budou platit obě varianty..

Opravdu si myslíš, že bych se hádal sám se sebou? Přijde mi tohle dosti komické :).

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:12:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opravdu si myslíš, že bych se hádal sám se sebou? Přijde mi tohle dosti komické :).

myslis ze je to nemozny? myslim ze to zvladnes!

menim nazev topicu, snad to pujde!

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:53:32  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

komicke ano, nerealne ne

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:57:23  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

2.

Tohle mne docela mrzí já se snažím s tebou vycházet dobře :(. Možná si to rozmyslíš a pak mi napiš.

haha, ty se SNAZIS se mnou vychazet dobre... tohle snazeni mi nejak unika, jinak si tyhle vtipy pis do neco pro zasmani...

ok, az jednou smazes vsecky postavy co mas na rk1 tak ti napisu "kthxbye"

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  18:24:08  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by sleglik

hmm kdyz sem mu killoval razora?
hmm kdyz mu organizuju inf klic?

ja si to dokazu udelat sam, ale proc? proc bych si mel nekoho logovat ... kdyz se muzu zeptat jestli je nekdo v gardenu dam mu to, udela jeden klik a hotovo ... ja nakonec odchytil nejakyho engiho v inf g tomu to strcil a bylo po ftakach.
co je to za priklad slozit si pokemona sam?

Příklad s tím poketem je v tom, že jseš 219ka a nejsi schopný si něco obsatarat sám? Není to trochu ostuda?

Jinak ty si do někoho rýpneš, že nemá rrfe a že někdo další nemá klíč. Já si rýpnu, že špatně puluješ a nejseš soběstačnej a děláš z toho, že to jsou hovna.

Uvědomuješ si, že když reješ do někoho tak je to v pořádku, ale ozvu se někdo kdo reje do tebe a hned ho kickuješ. V tom je ten příklad, protože nesneseš, když si do tebe někdo rejpne. Pulnul si blbě a Aki umřela, ale jelikož jsem se ozval já tak je to kravina?

Já se neozývám, protože by mi vadilo tvoje pulování, ale protože do někoho reješ, ale nikdo nesmí rejt do tebe. Můžu tě ujistit, že těm lidem to nepřijde vtipný a nelíbí se jim to. Tak jako se to nelíbí tobě a tohle mi šlo. Uvědom si jak k těm lidem chováš. Já se chovám stejně jak vy se chováte k ostatním. Ty sis rejpnul do nějakého soldy a do Straceny. Já si rejpnul do tebe. Není to fér?

Přestan se strefovat do lidí a můžu tě ujistit, že toho nechám i já. Není ti divný, že nikdy nic nepíšu třeba na Krabicku, ačkoliv ten proti mně toho píšu tuny? Nepíšu mu, že je svině, hajzl nebo něco podbného, protože on se nechová jako vy 2.

Ty a toje rejete do lidí co nějakým způsobem nejsou dokonalý. Já reju do vás, ale možná před tím než to uděláte uvědomte si, že oni nechtějí být tak super. Oni si hrajou svým stylem tak se přestante srát do nich. Oni vám nic neudělali a tak jim dejte pokoj. Sami si svojí nedokonalost odpustíte, ale jejich jim dáváte sežraz a tohle mi vadí a tohle je důvod proč to dneska začalo.

Dovoluju si upozornit, že dnešní flame odstartoval Paja tímhle topicem. On si rejpnul do dvou lidí a já si rejpnul do Pajy. To fakt nepovažuju za flame, ale on se rozhodl to tak podat. Můžete psát jaký jsem cvok, ale věřte mi, že budem mnohem lépe hrát, když ti 2 přestanou z lidí dělat voly.

EDIT: nějaká ta chybka :)

-

Edited by - sleglik on 02/01/2007 18:26:22
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:08:36  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
i slzu sem zatlacil, kdyz sem si to precetl.

quote:
Příklad s tím poketem je v tom, že jseš 219ka a nejsi schopný si něco obsatarat sám? Není to trochu ostuda?

Ctes nebo jen tlacis?

quote:
Jinak ty si do někoho rýpneš, že nemá rrfe a že někdo další nemá klíč. Já si rýpnu, že špatně puluješ a nejseš soběstačnej a děláš z toho, že to jsou hovna.

Podivej se do tohodle topicu? co v nem je? hovna ..., nechtel sem aby se zasral novorocni projev.
Ja do nikoho nereju, jen konstatuju tak jak to je. Solda bez RRFE to je jak doc bez omni medu ....
To ze stracena nemel klice se trochu (to ado) vysvetlit tim ze byl omni, ale na mise v penu chodil a klic uz mel mit davno hotovy, bo stejne jsou ty klice potreba.

At si do me reje kdo chce, pokud je to opravnene, nemam problem priznat chybu a omluvit se.

quote:
Uvědomuješ si, že když reješ do někoho tak je to v pořádku, ale ozvu se někdo kdo reje do tebe a hned ho kickuješ. V tom je ten příklad, protože nesneseš, když si do tebe někdo rejpne. Pulnul si blbě a Aki umřela, ale jelikož jsem se ozval já tak je to kravina?

pull se nevyvedl, to se stava, aki umrela to se taky stava, prece jenom je to krehka divcina

quote:
Já se neozývám, protože by mi vadilo tvoje pulování, ale protože do někoho reješ, ale nikdo nesmí rejt do tebe. Můžu tě ujistit, že těm lidem to nepřijde vtipný a nelíbí se jim to. Tak jako se to nelíbí tobě a tohle mi šlo. Uvědom si jak k těm lidem chováš. Já se chovám stejně jak vy se chováte k ostatním. Ty sis rejpnul do nějakého soldy a do Straceny. Já si rejpnul do tebe. Není to fér?

Ty jsi takovy Janosik, ze? (rozumejme ochrance chudych s janem to nema nic spolecneho)

quote:
Přestan se strefovat do lidí a můžu tě ujistit, že toho nechám i já. Není ti divný, že nikdy nic nepíšu třeba na Krabicku, ačkoliv ten proti mně toho píšu tuny? Nepíšu mu, že je svině, hajzl nebo něco podbného, protože on se nechová jako vy 2.

Co je na tom, kdyz nekoho upozornim, ze by MEL mit klice a MEL mit buffy?

quote:
Ty a toje rejete do lidí co nějakým způsobem nejsou dokonalý. Já reju do vás, ale možná před tím než to uděláte uvědomte si, že oni nechtějí být tak super. Oni si hrajou svým stylem tak se přestante srát do nich. Oni vám nic neudělali a tak jim dejte pokoj. Sami si svojí nedokonalost odpustíte, ale jejich jim dáváte sežraz a tohle mi vadí a tohle je důvod proč to dneska začalo.

Hmm kvuli nam se jeste nikdo nesmazal :( smrk smrk chudak agency.
Tak super jako my nebo kocour byt nemuzou vsichni! uz tak je na hnojistu moc kohoutu!

quote:
Dovoluju si upozornit, že dnešní flame odstartoval Paja tímhle topicem. On si rejpnul do dvou lidí a já si rejpnul do Pajy. To fakt nepovažuju za flame, ale on se rozhodl to tak podat. Můžete psát jaký jsem cvok, ale věřte mi, že budem mnohem lépe hrát, když ti 2 přestanou z lidí dělat voly.

EDIT: nějaká ta chybka :)

Tak myslim, ze tobe se dari delat vola sam ze sebe i bez nas.
Z koho presne delame voly?

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:11:48  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
Tohle jsou slova, ve kterych se skryva pravda. Je tam verte a snad ji tam i najdete.
Dam vam malinkaty priklad...

Hraju s vami se vsemi uz nejaky ten cas, nekdo by snad mohl rict, ze uz jsou to snad veky (v breznu to budou dva roky) a jeste nemam ani jeden char lvl 220.

[Na zacatku]
Vsichni byli ochotni pomat a pomahali jak mohli. Nezahlcovala jsem nikoho otazkami, protoze jsem nikoho nechtela otravovat (vsochni maji "praci"). Hrala jsem a stale hraju svym vlastnim tempem.

Lidi na Czabotovi klidne muzu nazvat komunitou - dobrou komunitou - pratelskou a milou, ktera drzela pri sobe. Vtipky, narazky..to vse bylo receno v duchu legrace a bylo to tak i prijimano. To je to co si pamatuju, kdyz jsem s AO zacinala. Pohoda, klidek, prijemny hrani.

[Mezi davnou minulosti a dneskem]
Po roce a par mesicich se to zmenilo. Byla to pomala zmena..ktera se projevovala cim dal casteji.

Prichazeli novi hraci, kteri meli spoustu otazek, ktere jim byly zodpovezeny, i jim bylo pomozeno stejne tak jak bylo kdysi me. Ale narazky a vtipky ze strany high lvlu uz nebyly tak vtipne a ze vseho nejvic ztrapnovali nove hrace, ze neco nevedi, neumi si sehnat equip. Snad to je zpusobeno znudenosti. Mozna v tom hraje nejakou tu vetsi roli i ego techto hracu. Asi nejsem schopna to posoudit..nevim, co se komu deje v hlave.

[Soucasnost]
Posledni tri mesice, jste mohli a urcite i videli, jak jsem obcas..mozna casteji byla agresivnejsi po narazkach na me od nekterych hracu (nazvala bych to ztratou trpelivosti). Narazky, ktere semi vubec nelibily, ktere zesmesnovalymou schopnost hracky..hrat tuhle hru.

Jakmile jsem zacala "oplacet" podobnymi narazkami, ktere byly delany i na me..nebo i prudceji, "odpovedi" se mi stali, ze nekdo leavnul bota, nekdo mi nadaval, nekdo me kicknul z bota.

A kdyz clovek nema proti argument vuci mym argumentum, pranyruje me verejne na czabotu. Malem jsem potom stratila hlavu a malem jsem take zapomela, jak me ta hra bavi a skoro jsem i skoncila. Ale ne kluci..ta hra me zatracene bavi a nenecham si od vas tu chut zkazit..ne, ne,necham.

I kdyz to asi neni to nejlepsi reseni..branim se a oplacim ted stejnou minci - delam narazky a nekteri to nepochopi nebo to neunesou. Chci abyste pochopili, ze kdyz to neni prijemne vam, kdyz z vas nekdo dela naprosto neschopne lidi a vam to neni prijemne, nedelejte to i vy ostatni a hlavne ne zacinajicim hracum a tem, kteri tu hru neberou presprilis vazne a chteji se jen bavit.

AO neni povinnost, Ao je hra, AO je zabava a chci se bavit, ne poslouchat vase narazky na mou neschopnost nebo kokoliv jineho. Vzpomente si, ze jste se kdysi taky chteli bavit.

Mamma is playin'
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:17:39  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Agentcy nebyl hodný lowbík, který bych mu rád pomohl. Bezdůvodně mi napsal, že mám vyhledat odbornou nemoc. To ti přijde jako normální? Vůbec jsem si s ním nepsal a najednou prohodí, že mám vyhledat odbrnou pomoc.

[Czabot] Bohous: [xxxx] can I help me?
[Czabot] Bohous: Můžu si pomoc? :)
[Czabot] Lonillen: tak :)
[Czabot] agentcy: ne, ty potrebujes pomoc
[Czabot] agentcy: odbornou

Tohle mi napsal zničeho nic. Bezdůvodný utok na mne. Tak jsem mu to o pár dní později vrátil a poukázal neznalost AO a on se zachoval jako magor. Začal mi 30x tellovat, že jsem uchylak (dialog mám uložený) a leavnul czabot.

Tenhle člověk si požádal o buffy tím, že napsal "kde je buffage bitch?". To už jsem vůbec nedával. Takže nemluv tady o něm a zamáčknutí slzy, ale byl to pěknej parchant.

-

Edited by - sleglik on 02/01/2007 19:24:41
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:22:10  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm kvuli nam se jeste nikdo nesmazal :( smrk smrk chudak agency.
Tak super jako my nebo kocour byt nemuzou vsichni! uz tak je na hnojistu moc kohoutu!

nebud naivni a hlavne ty

Mamma is playin'
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:24:29  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Děláte si legraci z lowbíků, zesměšnujete.

Agentcy nebyl hodný lowbík, který bych mu rád pomohl. Bezdůvodně mi napsal, že mám vyhledat odbornou nemoc. To ti přijde jako normální? Vůbec jsem si s ním nepsal a najednou prohodí, že mám vyhledat odbrnou pomoc.

Nějaký namyšlený fakan co se choval jakoby sežral všechnu moudrost světa. S takovýma by se mělo vyběhnout vždycky.

Víš Pajo skoro mám dojem, že čím víc máte peněz tím víc samotný vidíte jako supermany. Vrat se na zem a uvědom si jaké to bylo, když ty si začínal. Taky si nevěděl všechno.

a to je jako vsechno??
vis jak dlouho mi trvalo udelat ty quote?

agency te prokoukl hodne rychle!

sezenu ti logy z czabota a muzes mi ukazat kde se presne ta krivda deje?

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:27:53  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jo klidně mi je všechny pošli a ukážu ti to. Agentcy mě nemohl prohlédnout tak rychle. Prostě si vybral někoho koho bude prudit. Já ještě jak pitomec šel do West Athens, abych mu dal nějaké věci, protože jsem si říkal, že bude potřebovat pomoc.

Seděl jsem ve WA a psal jsem mu at dojde a on, že má dobrý tým, že ted nepůjde ven. Takže pak se tam objevil, když se ukázal skoro mne ignoroval a prošel dál.

Tohle byl můj první kontakt s ním. Arogance od samého začátku. Nevím, ale když někdo kvůli tobě čeká půl hodiny ve WA je aspon slušnost něco říct. Já nevím jestli ten dotyčný ví o imperiu, ale mohl by se taky vyjádřit. Já mu chtěl pomoc, ale místo toho se po mne začal vozit.... tak promin, ale takovýhle lidi fakt poslat do prdele. Nic jsem mu neudělal a on začal takhle :/.

EDIT: Ty logy mi fakt pošli budu rád :)

-

Edited by - sleglik on 02/01/2007 19:33:29
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:30:15  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Děláte si legraci z lowbíků, zesměšnujete.

Nějaký namyšlený fakan co se choval jakoby sežral všechnu moudrost světa. S takovýma by se mělo vyběhnout vždycky.

Víš Pajo skoro mám dojem, že čím víc máte peněz tím víc samotný vidíte jako supermany. Vrat se na zem a uvědom si jaké to bylo, když ty si začínal. Taky si nevěděl všechno.

a to je jako vsechno??
vis jak dlouho mi trvalo udelat ty quote?

agency te prokoukl hodne rychle!

sezenu ti logy z czabota a muzes mi ukazat kde se presne ta krivda deje?

Přečti si co napsala Aki a já akorát napíšu, že o co mi jde máš v tom postu. Chováte se špatně vůči lowbíkům. Já nechci, abyste jim pomáhali, ale abyste se jim neposmívali, že něco nemají/neumí.

Já takovýhle quoty nikdy nedělám. Budu reagovat postupně tedy :).

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:32:19  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

[Czabot] Bohous: [xxxx] can I help me?
[Czabot] Bohous: Můžu si pomoc? :)
[Czabot] Lonillen: tak :)
[Czabot] agentcy: ne, ty potrebujes pomoc
[Czabot] agentcy: odbornou

Tohle mi napsal zničeho nic. Bezdůvodný utok na mne. Tak jsem mu to o pár dní později vrátil a poukázal neznalost AO a on se zachoval jako magor. Začal mi 30x tellovat, že jsem uchylak (dialog mám uložený) a leavnul czabot.

Tenhle člověk si požádal o buffy tím, že napsal "kde je buffage bitch?". To už jsem vůbec nedával. Takže nemluv tady o něm a zamáčknutí slzy, ale byl to pěknej parchant.

"Bezdůvodný utok na mne."

no urcite by ti nekdo psal bez duvodne ze potrebujes odbornou pomoc, parada jen mu naloz kdyz uz ani AO nehraje a branit se nmuze....

sleglo tohle Ti fakt nezeru, dokazu si predstavit co si mu telloval, stejne tak jako spamujes casto me...

A je od tebe opravdu fer vystrihnout cast chatu a postnout to sem.
Tipuju ze uz pred tim neco bylo, ale to uz by nebylo pro tebe do mlejna vid?

No jak aki psala vejs "Ale narazky a vtipky ze strany high lvlu uz nebyly tak vtipne a ze vseho nejvic ztrapnovali nove hrace."

Tys to vuci nemu prektikoval opravdu doslova. ....

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:37:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Fajn pošlu ti ten dialog a pak snad pochopíš, že mám pravdu. Posílal jsem ho i Pajovi, ale o tom raději mlčí :).

Co jsem tobě, kdy telloval něco špatnýho? Máš to uložené? Máš důkazy? Já si všechno pro jistotu ukládám, ale jelikož tobě jsem nepsal nic hrozného, tak to nemám ani uložené.

Včera jsem Petrcratovi poslal tell ohledně toho TT na beastovi. Někdo z AvR se ozval, že by TT dělal jinak a já to přeposlal na czabota. Ty ses naštval (taky jsem nepochopil proč). Já pouze udělal copy/passte :/. Nebyly to moje slova a pak jsem ti poslal do tellu.

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:40:53  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo klidně mi je všechny pošli a ukážu ti to. Agentcy mě nemohl prohlédnout tak rychle. Prostě si vybral někoho koho bude prudit. Já ještě jak pitomec šel do West Athens, abych mu dal nějaké věci, protože jsem si říkal, že bude potřebovat pomoc.

Seděl jsem ve WA a psal jsem mu at dojde a on, že má dobrý tým, že ted nepůjde ven. Takže pak se tam objevil, když se ukázal skoro mne ignoroval a prošel dál.

Tohle byl můj první kontakt s ním. Arogance od samého začátku. Nevím, ale když někdo kvůli tobě čeká půl hodiny ve WA je aspon slušnost něco říct. Já nevím jestli ten dotyčný ví o imperiu, ale mohl by se taky vyjádřit. Já mu chtěl pomoc, ale místo toho se po mne začal vozit.... tak promin, ale takovýhle lidi fakt poslat do prdele. Nic jsem mu neudělal a on začal takhle :/.

EDIT: Ty logy mi fakt pošli budu rád :)

aha onse k tobe nezacal modlit, a jen kolem tebe prosel? tak to jo to je neskutecna drzost...
haha tys jak pitomec sel do WA abys mu neco vnutil vid? :( chtel sis ho ziskat nebo co? Prosil se te o neco?
A znova opakuju, tohle bude nejspis prekrouceny jako vse co pises pac chudak se ani nemuze branit....

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:42:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja nevim nejste vy naky precitliveli ? paja a toje sou supr ferovi kluci s kterejma se bezvadne hraje a nevyjde s nima akorat debil pertha a khaot kteryho naockoval

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:44:24  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fajn pošlu ti ten dialog a pak snad pochopíš, že mám pravdu. Posílal jsem ho i Pajovi, ale o tom raději mlčí :).

Co jsem tobě, kdy telloval něco špatnýho? Máš to uložené? Máš důkazy? Já si všechno pro jistotu ukládám, ale jelikož tobě jsem nepsal nic hrozného, tak to nemám ani uložené.

Včera jsem Petrcratovi poslal tell ohledně toho TT na beastovi. Někdo z AvR se ozval, že by TT dělal jinak a já to přeposlal na czabota. Ty ses naštval (taky jsem nepochopil proč). Já pouze udělal copy/passte :/. Nebyly to moje slova a pak jsem ti poslal do tellu.

nic mi kurna neposilej! me tvoje vystrizky nezajimaj!

lol, co tys mi napsal spatneho..... a ze nemam dukazy... ses uz fakt nemocnej ze si ukladas telly... to uz ani nema cenu komentovat...

jo o tom sem mluvil, zacnes mlit na botu a jak leavnu prejdes do tellu...

SLEGLO!!! kdyz levanu bot abych nemusel cist tvoje kraviny tak mi ty kraviny neposilej do tellu!!!

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:47:22  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

No jak aki psala vejs "Ale narazky a vtipky ze strany high lvlu uz nebyly tak vtipne a ze vseho nejvic ztrapnovali nove hrace."

Tys to vuci nemu prektikoval opravdu doslova. ....

Peto jestli jsi to nepochopil, nechces pochopit jen proto, ze to jenom ctes a bolelo by te to, kdybys to pochopil tak: to se tyka i tebe!!

Mamma is playin'
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:47:56  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
A jak ty můžeš vědět co jsme si psali a jakým způsobem mi psal? Nějaký kluk co mne uráží je podle tebe chudák? Už si asi začal hulit co? Nový matroš?

Když byl poprvý na czabotu, tak začal vyprávět jak bude dobrý nanomág agent. Pár lidí včetně mě jsme mu psali, že to je hloupost a nikdo se k němu zle nechoval. Pořád tvrdil, že je to lepší a přitom byl začátečník. Tvrdošíjně stál na svém a choval se jako, kdyby sežral všechnu moudrost světa. Ještě tam někdo vtipně prohlásil "agentcy napis petici, ze ti to pri vyberu breedu laglo a ze chces jiny breed" a on pořád, že je to nejlepší :/. Nemůžeš prohlásit, že jsem se k němu choval zle. Takovýhle lidi jsem znal z UO mají se za mistry a když narazí tak utečou.

Musí to být nějaký cholerik nebo tak něco :/.

EDIT: V jednu chvíli jsem si myslel, že seš to ty a psal jsem to i Willmě, ale pak jeho chování mě přesvědčilo o opaku.

-

Edited by - sleglik on 02/01/2007 19:48:37
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  19:51:53  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja nevim nejste vy naky precitliveli ? paja a toje sou supr ferovi kluci s kterejma se bezvadne hraje a nevyjde s nima akorat debil pertha a khaot kteryho naockoval

lidma co s nima nevyjdou je trochu víc, ale budiž Pertho :)

-
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000