Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jiný server než DT
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Laso
Starting Member

7 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:05:19  Show Profile Send Laso a Private Message  Reply with Quote
Okey, protože cz komunita na Drak´thulu je více než strašná, chci změnit server. Pokud někdo hrajete na jiném serveru s dobrou komunitou / je jedno jestli cz nebo jiná/ dejte mi prosím tip. Opravdu cz na Drak´thulu je jen velká ostuda.

edit: změna subjectu.

Edited by - Laso on 29/12/2006 23:44:43

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:10:23  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
vcera sem na drakthulu zaznamenal ukazkovej dialog v STV:

[cechNr1]: Hledam pomoc v ruinach Zul Kunda
[cechNr2]: Lol kunda!!!
[cechNr3]: kunda!
[cechNr4]: Hledam pomoc v ruinach Zul kokot!
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:12:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
du na drak thul :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

najax
Starting Member

41 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:33:49  Show Profile Send najax a Private Message  Reply with Quote
Čemu se všichni furt divíte. Prostě když si celej jeden národ řekl že půjde na 1 server tak je jasný že se tam dostanou i kreténi :). To samý je i na serveru kde se zas domluvili že půjdou rusáci. Prostě je nejlepší jít tam kde je pár českejch guild a ne celej národ, hotovo.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:46:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by najax

Čemu se všichni furt divíte. Prostě když si celej jeden národ řekl že půjde na 1 server tak je jasný že se tam dostanou i kreténi :). To samý je i na serveru kde se zas domluvili že půjdou rusáci. Prostě je nejlepší jít tam kde je pár českejch guild a ne celej národ, hotovo.

a nejsou rusaci a cesi na stejnym serveru?

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:49:18  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath
...

Tyve to je nic tohle.. me strasne mrzi ze zrusili LFG channel, kdyz sem ho mel u alta zaplej, desne sem se bavi :D

http://img172.imageshack.us/img172/1553/lfg1ex9.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/2825/lfg2km7.jpg

ale Barrens general chat zustal!!

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

najax
Starting Member

41 Posts

Posted - 29/12/2006 :  18:52:04  Show Profile Send najax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

To že maj na DT pár guild neznamená že jsou tam všichni. Myslím že rusáci si za svůj home server vybrali Neptulon. Prostě jsem jednou projížděl realm fora a díval se na web stránky guild a na tom serveru všechny stránky končily ".ru"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  18:58:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no kdyby tam byli vsichni tak jsou tam fronty na tejden :)

Go to Top of Page

Laso
Starting Member

7 Posts

Posted - 29/12/2006 :  19:33:51  Show Profile Send Laso a Private Message  Reply with Quote
Jo DT je fakt humus. Budu vděčný za každý tip na dobrý server.
edit: PvP/RP-PVP Horde

Edited by - Laso on 29/12/2006 23:45:42
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 30/12/2006 :  01:23:16  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
>> Chromagus << 3 cesky guildy za hordu.

Bohemian Beasts
Unknow Entity
GoDs

Ja osobne jsem v Unknow Entity < cca 160 clenu.

Nevim jak to porovnat s jinym serverem, ale celkem se mi tu libi, primerene PvP, nezazil jsem zadny velky gankovani, az na minimum vyjimek dobra ceska komunita, vetsinu dungu na svym levelu ( 43 ) chodim minimalne s dvemi, tremi cechy.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/12/2006 :  02:10:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
...

Tyve to je nic tohle.. me strasne mrzi ze zrusili LFG channel, kdyz sem ho mel u alta zaplej, desne sem se bavi :D

Ovšem toto je owned, já sem LFG kanál leavl hned jakmile to sloučili a alta hraju jen výjimečně, sem nevěděl že se tam daly zažít i podobné příběhy.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 30/12/2006 02:11:08
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 30/12/2006 :  05:32:07  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
...

To stim rypakem je dobry... :)
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 30/12/2006 :  14:14:47  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eagle

quote:

To že maj na DT pár guild neznamená že jsou tam všichni. Myslím že rusáci si za svůj home server vybrali Neptulon. Prostě jsem jednou projížděl realm fora a díval se na web stránky guild a na tom serveru všechny stránky končily ".ru"

No ja zacal s kamaradem a par znamejma ze skandinavie/nemecka, co jsme znali z EQ, na Warsongu. A tam bylo hafo rusaku, par cechu. Pak jsme se presunuli s guildou na Neptulon a nemuzu rict, ze by rusaku zrovna ubylo . Rustina ve verejnym kanalu je fakt uzasna, a jejich schopnost domluvit se jinak nez rusky primo legendarni . Tedka na Eonaru jsme bez rusaku i cechu docela spokojeny. Je tady teda mala CZSK guilda. Co jsem mel moznost potkat tak vetsinou low level prilezitostny hraci, ale docela fajn Podle jmen tu bude par polaku taky. Ale hromadna guild CZ/SK/PL by se tady asi dohromady nedala. Na druhou stranu Eonar je hooodne pratelkej server, zcasti i proto ze je relativne novej a PVE.
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 30/12/2006 :  16:26:28  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Laso
edit: PvP/RP-PVP Horde

Defias Brotherhood (RP-PvP). Už jsem to tady někdy dřív psal, ale dáme repete;) Komunita bych řekl vynikající (na moc Čechů jsem nenarazil;) - ale to je asi spíš proto, že víceméně všichni se držej angličtiny), několik velmi dobrejch RP guild (pokud tě role-playing zajímá, jinak bys ale asi nechtěl na rp server;)), obecně se o DB mluví jako o serveru s nejlepším world PvP. Jedna velká ruská guilda (Taiga clan), ale jinak v pohodě;)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/12/2006 :  16:34:25  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno jo nekterejm lidem vice vadi nadavky v cestine nez v anglictineja hral vice mene na 3 serverech a na kazdem je to to samy.Drakthul neni zadna vychylka ani jednim smerem...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/12/2006 :  16:39:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teraz som na burning stepes a je tu asi .... 5 cechov/slovakov, takze mi to zatial viac nez dost vyhovuje ako viem ze to nie je moc dobre hodnotit podla par jednotlivcov vsetkych, ale kazdy to tak podvedome robi .... a hlavne tieto guildy maju taky blby zvyk invitovat ludi podla narodnosti a nie podla skillu ... potom to dopadne tak ze je guilda plna kretenov a noobov ale nikto s tym nic nerobi, pretoze je to slovensky brat !
Go to Top of Page

najax
Starting Member

41 Posts

Posted - 30/12/2006 :  17:25:07  Show Profile Send najax a Private Message  Reply with Quote
Ja nevim ale pokud nekomu vadi ty blby kidy v general chatu, tak je asi nejlepší volbou RP server. Tam něco takovýho neexistuje. Navíc se mi zdá že na těchto serverech hrajou trochu vyzrálejší hráči. Ale nevim no. Já teď hraju na Wildhammeru kde je teda cz komunita taky početná a zatím se mi tam líbí.
Go to Top of Page

Wizardos
Starting Member

2 Posts

Posted - 02/01/2007 :  12:53:58  Show Profile Send Wizardos a Private Message  Reply with Quote
RP-PVP rulez
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/01/2007 :  13:14:03  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
kdyz uz jste to tu nakousli, o cem je RP-PvP server? nedokazu si to RP v tom WoWu predstavit... je to to same jako v UO? jake jsou hlavni rozdily oproti obyc PvP serveru?
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 02/01/2007 :  18:13:10  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord
o cem je RP-PvP server?

To je dost velkoryse pojatá otázka, nemyslíš? ;) Hlavní rozdíl je právě v tom RP...i když GMs dost serou na nějaký striktní vynucování pravidel

Edited by - pan.filuta on 02/01/2007 18:14:32
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:08:03  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz uz jste to tu nakousli, o cem je RP-PvP server? nedokazu si to RP v tom WoWu predstavit... je to to same jako v UO? jake jsou hlavni rozdily oproti obyc PvP serveru?

Třeba o tom že na silvestra byla na defiasu v SW párty jak kráva a na drak'thulu v OG tu samou dobu tak akorát hovno

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 02/01/2007 :  21:11:57  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

quote:

Třeba o tom že na silvestra byla na defiasu v SW párty jak kráva a na drak'thulu v OG tu samou dobu tak akorát hovno

Jinak řečeno, na defiasu hrají nolifeři co sedí na silvestra u PC kdežto na většině ostatních serverů se šel každý bavit jinam a neseděl u PC?

Teď jsi mě opravdu zlákal, jdu hned rerollnout na RP-PVP server.

Edited by - Gurrshael on 02/01/2007 21:12:38
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/01/2007 :  21:37:44  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:
o cem je RP-PvP server?

To je dost velkoryse pojatá otázka, nemyslíš? ;) Hlavní rozdíl je právě v tom RP...i když GMs dost serou na nějaký striktní vynucování pravidel

chlape... zrovna od tebe sem cekal, ze mi trosku osvetlis to RP ve WoWu... jak treba probiha projiti nejake instance? nebo raid? jak probiha world pvp duel? co se stane kdyz potkas vice nepratrel najednou? a tak... proste si nedokazu RP ve WoWu predstavit.... mluvite vsichni usty te postavy treba prave v tom dungu nebo jen kdyz vychvalujete svy zbozi v orgrimmaru atp? ... no proste se trosku rozpovidej

napada me situace z UO: prijde k tobe nepritel a rekne penize nebo zivot nebo te rovnou zabije?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/01/2007 :  21:44:54  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nevim ale pokud nekomu vadi ty blby kidy v general chatu, tak je asi nejlepší volbou RP server.

Me treba kecy v generalu taky vadily obcas tak jsem si general vypnul a mam klid, stejne je k nicemu takze proc to mit zapnute kdyz duleziti lide jsou na Gchatu. Ale nechapu proc jit kvuli tomu na RP server?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/01/2007 :  22:50:26  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
Jinak řečeno, na defiasu hrají nolifeři co sedí na silvestra u PC kdežto na většině ostatních serverů se šel každý bavit jinam a neseděl u PC?

Teď jsi mě opravdu zlákal, jdu hned rerollnout na RP-PVP server.

Větší kravinu si už si napsat nemohl, viď? Tvůj názor na trávení Silvestra je jistě velmi zajímavý (kecám, neni ), možná až tak moc, že ho příště radši ani neřikej, bo jakmile jsem si to přečetl, osvítila mne náhlá vlna poznání, a skoro jsem to nevydržel (podobně jako 100% pravdivý obraz Aštara Šerana, ten prej taky zabíjí).

Možná by si měl rerollnout na učení se slušného chování, třeba by tě tam něco naučili... i když vo tom pochybuju.

quote:
chlape... zrovna od tebe sem cekal, ze mi trosku osvetlis to RP ve WoWu... jak treba probiha projiti nejake instance? nebo raid? jak probiha world pvp duel? co se stane kdyz potkas vice nepratrel najednou? a tak... proste si nedokazu RP ve WoWu predstavit.... mluvite vsichni usty te postavy treba prave v tom dungu nebo jen kdyz vychvalujete svy zbozi v orgrimmaru atp? ... no proste se trosku rozpovidej

napada me situace z UO: prijde k tobe nepritel a rekne penize nebo zivot nebo te rovnou zabije?

Na pokec mimo charakter máš OOC chat (out of character), to co tvoje postava vypustí z úst má být pouze RP.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 02/01/2007 22:57:40
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 02/01/2007 :  23:39:53  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Nevim co je neslusneho na tom, vyjadrit svuj udiv skutecnosti ze clovek stravi silvestra za pocitacem

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 03/01/2007 :  00:47:16  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Nevim co je neslusneho na tom, vyjadrit svuj udiv skutecnosti ze clovek stravi silvestra za pocitacem

Ja taky ztravil silvestra za pocitacem ... v praci

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 03/01/2007 :  09:12:02  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
chlape... zrovna od tebe sem cekal, ze mi trosku osvetlis to RP ve WoWu... jak treba probiha projiti nejake instance?

Hele, nepředstavuj si to jako nějakej spolek cvoků, co mluví jenom shakespearovskou angličtinou;) Instance/raidy se prakticky neliší od jinejch serverů, v /p mluvíš normálně za sebe, ne za svoji postavu. V /s a /y kanálech je povinnost se držet in character - a většina lidí to dodržuje, včetně instancí (když prostě chce něco říct tvoje postava, řekne to v /s...ale obecně v instancích je těžký, blbě se ti bude vysvětlovat, že jdeš toho bosse zabít už podesátý;)). Někdy vzniknou i zajímavý situace (jeden člověk tady hraje vyšinutýho trolla, kterej občas při tankování přehodí na dvouručku, zerker stance a začne řvát;)).

K tomu přepadávání a "peníze nebo život": to jde dost těžko, protože ti ten druhej moc nerozumí, takže je to prostě normální rubačka jako jinde...Na druhou stranu se tu docela často organizujou velký world PvP akce za účasti několika guild na obou stranách (velký = v rámci WoWu a možností jeho serverů). Pak je tady třeba troll-only guilda, která považuje Stranglethorn Vale za svoje území a mají svoje "patrols"...to si pak alíci moc nezalevelujou;) (ganking v STV se teda určitě děje i na jinejch serverech, ale tady je to taková výsada pro tuhle bandu a patří to ke koloritu serveru;))

Ale z větší části se rp odehrává spíš uvnitř guild, bohužel...ale třeba i při tom prodeji zboží.

K tý otázce o trávení silvestra u počítače - řekl bych že třeba zrovna na defiasu je mnohem víc casual hráčů než nějakejch hard-core magorů, co u toho seděj ve dne v noci a věkovej průměr je řekl bych taky o dost vyšší (v naší guildě je to kolem 28-30 (kolem 40 lidí, všichni berou WoW jako příležitostnou zábavu)). Tu Gurrshovu poznámku beru jako dobrý rejpnutí (taky jsem měl co dělat abych odolal;)), protože se jinak projevuje jako inteligentní člověk, kterej by takovýhle trapný zobecnění jinak nepoužil. Já měl třeba na silvestra problém s udržením kámošky, která mě chtěla obarvit hruď narůžovo

A ještě mě napadla jedna věc - nedávno tu někdo psal, že guildy ve WoW jsou hlavně raid grupy než banda kámošů - u nás je to třeba přesně naopak. Čistě raid guild je tady myslím mnohem míň než menších guild, kde se všichni navzájem znají a raid skupina se vytváří právě z těch menších guild, který k sobě mají nějakej vztah...takže se tady těžko setkáš třeba s vynucováním specnutí druidů na resto, pokud sami nechtěj;)

Uff....krátce - hraju na RP serveru, protože to přidává další nepředvídatelnej rozměr k jinak celkem repetitivní hře (a taky mám dojem, že tu opravdu budou mentálně vyzrálejší hráči (nemyslím jen věkově) a ne banda dementů (teď bez urážky, přeháním a žádnej sociologickej průzkum na to nemám;)))

EDIT: můj češtin mít chyba

Edited by - pan.filuta on 03/01/2007 09:15:59
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/01/2007 :  09:41:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm, to moc nelaka..
krome jedne veci a ta je zase naopak fakt skvela vychytavka - ti trollove v STV..

trosku mi to pripomnelo stare dobre casy, kdy jsme v Bohemce branili nase imperialni zakladny pred alianci (rebel scum)..

fakt by uz konecne mohli pridat nejaky ten housing, ani ne tak domy, jako spise velky barak pro guildu + nejake rozumne duvody, proc jej dobyvat/branit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 03/01/2007 :  09:49:27  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
hmm, to moc nelaka..
krome jedne veci a ta je zase naopak fakt skvela vychytavka - ti trollove v STV..

trosku mi to pripomnelo stare dobre casy, kdy jsme v Bohemce branili nase imperialni zakladny pred alianci (rebel scum)..

fakt by uz konecne mohli pridat nejaky ten housing, ani ne tak domy, jako spise velky barak pro guildu + nejake rozumne duvody, proc jej dobyvat/branit..

Jojo, možnosti jsou hodně omezený herní mechanikou...však už proběhla spousta návrhů na blizz fórech ohledně rp-patche (ale stejně by to dopadlo jako ten slavnej PvP patch;)), ale hráčů na rp serverech je mizivý procento, takže to asi nemá šanci.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/01/2007 :  11:57:23  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Někdy vzniknou i zajímavý situace (jeden člověk tady hraje vyšinutýho trolla, kterej občas při tankování přehodí na dvouručku, zerker stance a začne řvát;)).

Pak je tady třeba troll-only guilda, která považuje Stranglethorn Vale za svoje území a mají svoje "patrols"...to si pak alíci moc nezalevelujou;) (ganking v STV se teda určitě děje i na jinejch serverech, ale tady je to taková výsada pro tuhle bandu a patří to ke koloritu serveru;))

EDIT: můj češtin mít chyba

tak to je mazec, hlavne ta trollove v STV

mozna bych tam zalozil alta a hral ho kdyz by nejel DT, kdeze to hrajete? :)
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 03/01/2007 :  12:02:59  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
tak to je mazec, hlavne ta trollove v STV

Pak tady byla ještě jedna super troll guilda, nevím jestli ještě funguje...Dimday Tribe (http://www.dimday.com/) - mohl ses připojit jen s fungl novou postavou (všichni členové se do kmene narodí, je to banda xenofobů a nikoho zvenku nepřijímají;)), mají vytvořenej i vlastní jazyk
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 03/01/2007 :  12:40:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

quote:

Já sem silvestra trávil jednou v MMORPG a to na DP a náhodou to byla sranda(ale tehdá mi bylo tak 12, teď už by to asi taková sranda nebyla ). Ale strávit silvestra u PC není zase tak špatné, minulý rok to bylo s kámošama v herně(alkohol/420 included) a náhodou prdel jako svině(hrát Bombermana,když je 80% hráčů nahulených jak paprika má něco do sebe,fakt jo :)).

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 03/01/2007 12:41:12
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/01/2007 :  12:56:24  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka
...

si divny

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 09/01/2007 :  11:09:55  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=107541742&sid=1

Drak'thul to Twisting Nether
Drak'thul to Xavius

Tak kdo jde?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/01/2007 :  12:18:23  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
sel bych hned, ale podridim se guilde

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Permon
Starting Member

46 Posts

Posted - 09/01/2007 :  12:28:14  Show Profile Send Permon a Private Message  Reply with Quote
Asi tak, sle bych hned, ale zalezi co gilda.
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 09/01/2007 :  20:06:14  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
jedinej problem je v tom ze kdyz nejsou ted aktivni vsichni z guildy tak se to do poatku proste nestihne... nezajistis aby o tom vsichni z guildy vedeli a vsichni se presunuly... muselo by to byt za cenu "nekoho tu nechat" ;[[[

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 09/01/2007 :  22:17:00  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
K topicu - hraju neco pres rok a pul na Shadowmoonu (PvP), horde. po migraci na DT zustalo na nasem serveru (a pozdeji trosku i pribylo) kolem 150-200 cechu/slovaku, mame tu 5 mensich cz/svk guild o 20-60 clenech a par velkych smisenych guild. zadny velky mezigildovni spory, sem tam se par lidi navzajem nesnasi, ale to je asi vsude. mozna trosku problem je, ze cca 70% hordy sou rusaci, za alianci je to asi 40%. posledni dobou se omezila rustina na trade a yell chatu (udajne je nekdo "zorganizoval" a nahnal na ruskej chat kanal), cestinu na chatech vidim jen minimalne, vetsinou jen po nejakych vylevech azbukoidnich spoluhracu. general a LFG mam pres rok vypnuty, nemuzu posoudit :)

Jeste taky hraju trosku na Bronzebeardu (PvE), aliance. je tam komunita asi 30-40 cz/svk hracu, z nichz vetsina v jedne guilde. rusaku minimum, na chatech sem snad jinej jazyk nez anglictinu nevidel.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 10/01/2007 :  10:45:45  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
WOW RP-PvP zní velmi zajímavě, ale i tam zřejmě sranda stojí i padá na lidech, to je všude stejné .

Ninjagon
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:24:45  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

muselo by to byt za cenu "nekoho tu nechat" ;[[[

coz neni takovy problem, kdyz by chtel pak za vama tak si holt zaplati transfer ne?
Go to Top of Page

Kusovka
Starting Member

45 Posts

Posted - 14/01/2007 :  10:01:53  Show Profile  Send Kusovka an ICQ Message Send Kusovka a Private Message  Reply with Quote
DAGGERSPINE

Horde guilda FATE
70 ludi, 15+ lvl 60
funguje asi 4 mesiace

Terorizing WoW Forums since june2005.
Offline Gamer
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:05:35  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Bohemian Beasts
Unknow Entity
GoDs

Nevim jak to porovnat s jinym serverem, ale celkem se mi tu libi, primerene PvP, nezazil jsem zadny velky gankovani, az na minimum vyjimek dobra ceska komunita, vetsinu dungu na svym levelu ( 43 ) chodim minimalne s dvemi, tremi cechy.

jsem taky chromaggus a celkem ..... jebe me to

byl jsem UE - to se rozpadlo

z GOD se stali Legacy o FOS- 6okova guilda - mam tam vetsinu kamosu ale vzit me tam nechcou bo nejsem 6o a bo tam maj stejne moc waru takze az budu 6o tak mam stejne smulu

zacinam fakt litovat ze jsem si vzal toho gimpa

no takze tuhnu v bohemian beasts - mala na kkt guilda kde ani moc nepomahaj protoze fungovali jako lihen - typek se tam vylvlil a sel pryc takze ted to tak nejak serou - jsem z toho jen pekne dojebanej

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:09:49  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by joXerus

quote:
Originally posted by M.C warior

Bohemian Beasts
Unknow Entity
GoDs

jsem taky chromaggus a celkem ..... jebe me to

byl jsem UE - to se rozpadlo

z GOD se stali Legacy o FOS- 6okova guilda - mam tam vetsinu kamosu ale vzit me tam nechcou bo nejsem 6o a bo tam maj stejne moc waru takze az budu 6o tak mam stejne smulu

zacinam fakt litovat ze jsem si vzal toho gimpa

no takze tuhnu v bohemian beasts - mala na kkt guilda kde ani moc nepomahaj protoze fungovali jako lihen - typek se tam vylvlil a sel pryc takze ted to tak nejak serou - jsem z toho jen pekne dojebanej

Jak tě tak čtu, ty jsi ideální hráč pro českou komunitu na DrakThulu!
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 16/01/2007 :  11:51:05  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
mam tam vetsinu kamosu ale vzit me tam nechcou bo nejsem 6o

Tak on tenhle přístup fakt někde existuje...no potěš koště ;)
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:39:57  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
mam tam vetsinu kamosu ale vzit me tam nechcou bo nejsem 6o

Tak on tenhle přístup fakt někde existuje...no potěš koště ;)

no jako ona je to velka guilda a jen tak mimochodem je tam vetsina mejch kamosu ale nejsou to zadny GM atp - jeden je teda myslim CL locku. . . ale vedeni me tam nechce - prej odmitli aj epic wara tak to si muzu tak akorat lizat

2 Daran - par kamosu je na DT a rikali at tam jdu ale vsechno jsou to alici... ja o tom aj uvazoval ale jestli to tam tak silene laguje

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000