Author |
Topic  |
|
Rhazul
Starting Member
54 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 18:40:23
|
bude něco takového v datáči pro thunderfury nebo rag kladivo ? Bylo by celkem na hovno to pak zahodit
|
|
| |
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 18:44:19
|
quote: Originally posted by Rhazul
bude něco takového v datáči pro thunderfury nebo rag kladivo ?
Ne, proč? Není důvod.
Zahazovat to zatím nemusíš, ještě to pár levelů vydrží ;) |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 09:37:51
|
DE sa to neda, upgradnut sa to neda ;) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 11:57:49
|
Ale aspon to zveda cenu na ebay, za par let to bude raritka[stejne jako cerny blouk]. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 13:26:02
|
quote: Originally posted by Speh
Ale aspon to zveda cenu na ebay, za par let to bude raritka[stejne jako specialni cerny blouk, ktereho uz nelze ziskat].
fixed for ya! |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 19:19:33
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Ale aspon to zveda cenu na ebay, za par let to bude raritka[stejne jako specialni cerny blouk, ktereho uz nelze ziskat].
fixed for ya!
A k tomu pribudol aj titul "Scarab Lord" ktery uz nelze ziskat taky ;) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 21:05:28
|
fixed for ya!
Mas smulu Jerzee,v datadisku ho bude prodavat za 50g v UC ten typek co ted prodava svaby. |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 09:08:33
|
quote: Originally posted by DarkFace
fixed for ya!
A k tomu pribudol aj titul "Scarab Lord" ktery uz nelze ziskat taky ;)
to mas recht, na to jsem uplne zapomnel !! *pise si poznamku do pamatovacku*
quote: Originally posted by Xavier
Mas smulu Jerzee,v datadisku ho bude prodavat za 50g v UC ten typek co ted prodava svaby.
ne ne ne, tomu neverim.. to by plandulovi neudelali.. vis prece, jak psal, ze se bude stehovat do USA nekde do blizkosti sidla blizzardu a ze mozna jednou.. tak imho na nej uz cekaji, tesi se a nechteji o nej prijit, takze neudelaji takovou kravinu, aby si to u nej nerozhazeli..
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 09:16:02
|
Offtopic: Zakazte nekdo JerzeeG postovat. To je vygenerovanyho trashe jak svine. To musi byt nejaka nemoc nebo nevim.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 10:46:38
|
Jerzee je desnej spamer |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 11:10:24
|
hlavne ten spam je desne predvidatelnej, to by mohl odspamovat i bot, porad to samy dokola |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 11:11:10
|
quote: Originally posted by Araya
Jerzee je desnej spamer
strasny  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 11:42:23
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by Araya
Jerzee je desnej spamer
strasny 
No a ty taky |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 11:55:43
|
to je spiknuti ! ja a spamer ? co vas to probuh napada, to mate asi vlci mhu, nebo nevim..
vzdyt ja bych byl i rad, kdybych nemusel porad psat.. ale nic jineho mi ani nezbyva, kdyz me porad nekdo oslovuje.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 12:08:35
|
to je spiknuti ! ja a spamer ? co vas to probuh napada, to mate asi vlci mhu, nebo nevim..
vzdyt ja bych byl i rad, kdybych nemusel porad psat.. ale nic jineho mi ani nezbyva, kdyz me porad nekdo oslovuje..
Shemi ti zavidi ty posty a vytribenou mluvu :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 12:10:04
|
add topic:
http://www.wowguru.com/gallery/view/1859.jpg
(copyright Litliq :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 12:44:19
|
vzdyt ja bych byl i rad, kdybych nemusel porad psat.. ale nic jineho mi ani nezbyva, kdyz me porad nekdo oslovuje..
Wazaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:01:14
|
esli budou mit meeleri tohle tak bych rad videl co budou mit rangeri/casteri |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:05:54
|
....ta dnesni mladez uz ani nepozna fejk |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:20:14
|
quote: Originally posted by Eagle
esli budou mit meeleri tohle tak bych rad videl co budou mit rangeri/casteri
Beztak jako vždy... Kulový |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 11:31:08
|
+1K spell dmg a s tou sekyrou si war zas muze lizat |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
|
Topic  |
|