Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 07/12/2006 :  15:52:24  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by beldor5

mno o hitech za 400 si dovolim pochybovat..:)

no, me za tolik rezal
kdyz sam sunda elitaka v tyrs, tak tezko ho bude pizlat 100-200 ranama

o tom ze by zabil elitaka a zustalo mu 80% taky..pokud teda do elitaka nejel full dmg i warlock a necipne do 10sec...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 08/12/2006 :  09:04:17  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem Felguarda měl poprvý v instanci a jsem z toho nějaký zmetěný .... pořád mě to lákalo s ním chargovat Asi 2x pulnul brouky u Fankrisse když si rozmyslel, že plošinku bude obcházet a neseskočí dolů.

Jinak raid včera slušnej zmatek, lidi hráli tak na 50% jejich normálního výkonu.
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 08/12/2006 :  10:24:56  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Co se tyce Raidovani, tak me Demonolog prave moc nelaka z toho duvodu, ze proste imp je imp...stejne vetsinou si nucen mit venku zrovna jeho a tak si myslim, ze je lepsi mit Dest build. Kdyby byl strop v BC lvl 71, jel bych fullDM/ruin, akorat ze to prave o bod nevyjde :/ Takze Backlash+Soul leech FTW :)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 08/12/2006 :  10:38:11  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

Co se tyce Raidovani, tak me Demonolog prave moc nelaka z toho duvodu, ze proste imp je imp...stejne vetsinou si nucen mit venku zrovna jeho a tak si myslim, ze je lepsi mit Dest build. Kdyby byl strop v BC lvl 71, jel bych fullDM/ruin, akorat ze to prave o bod nevyjde :/ Takze Backlash+Soul leech FTW :)

Jasně, build pro raid je nejdůležitější. Jenže te%d nevím jak to po TBC bude s raidováním .... hlavní asi bude levelovat a na to je Felguard imba. Uvidíme.
Jinak já destro jedu pořád, jen teď jsem si na chvíli chtěl toho šílenýho moba vyzkoušet
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/12/2006 :  19:27:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak uz to je nejaky ten den vonku, mozete napisat postrehy do raidovania ktory build je najlepsi a konkretne nejaky build sem postnut a potom nejaky build na PvP ? Na pvp asi destr, co ?
Go to Top of Page

Mocnor
Starting Member

44 Posts

Posted - 18/12/2006 :  19:49:27  Show Profile  Send Mocnor an ICQ Message Send Mocnor a Private Message  Reply with Quote
jedu 46/5/0 a sem v top 5 na bossech....
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 19/12/2006 :  05:56:08  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
sm/ruin top 2 raidu destro a pve nejde moc dohromad#255; tam kde nedostanes heal moc toho neudelas ...
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 19/12/2006 :  08:39:56  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

sm/ruin top 2 raidu destro a pve nejde moc dohromad#255; tam kde nedostanes heal moc toho neudelas ...

na to si prisel jak? nikdy jsem nebyl nic jinyho nez destruction a v pve sem nemel problemy se umistovat v top, s healem nebyl nikdy problem, jedna, dve hotky a jses vyhealovany a muzes jet dal, ted jak se hotky stackuji, je to jeste lepsi + bandaze, poty.

sm/ruin je o neco lepsi na pve, ale chybi mu burst dmg na nektery encountery nebo na rychle prebrani agra z healera, kazdy ma svoje
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/12/2006 :  11:54:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A ked idete specnut demonology na felguarda ked chcem solovat .... tak si davate aj tie talenty na zvysenie staminy a intelectu svojichdemonov ? KEdze dostavate spell dmg bonus zo staminy a int z demonov, tak sa to celkom hodi, nie ?
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/12/2006 :  12:57:23  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
jo....navic neni kam jinam to dat

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 19/12/2006 :  13:34:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Začal jsem hrát locka a zatím si jen tak hraju, ale zajímalo by mě co říkate na tento build.

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?0000000000000000000000052000000000000000000505020512002513031351

Chtěl bych tento buil tvořit již od lvl 10 tak nevím jestli je to vhodné do 5man instancí a na solo expení.

Předem děkuji za rady. Locka teprve poznávám.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/12/2006 :  13:35:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
do 5man instanci di klidne bez talentu :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 19/12/2006 :  13:48:17  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
imp health funnel, imp firebolt, pyroclasm - to nejsou talenty vhodny na vyhazovani bodu.

pokud chces destruction jet, tak spis neco jako
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?0500200000000000000001000000000000000000000505000512200513131351

co mam ja, ten bod z hs si dej treba do emberstorm nebo dej dva do cataclysm, ja to mam kvuli raidum.
insta corr je myslim zaklad a imp life tap jako destr vic nez vyuzijes, ptze budes mit hodne velkou spotrebu many

jinak na solo grind + nejaky ty 5tky instance je nej demonology.

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?0000000000000000000000052030133250103531351500000000000000000000

ale do 60tyho lvl je to vcelku jedno co pojedes, do ty doby by si mel mit vyzkouseno a vedet co by si rad
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 19/12/2006 :  13:57:39  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

imp health funnel, imp firebolt, pyroclasm - to nejsou talenty vhodny na vyhazovani bodu.

pokud chces destruction jet, tak spis neco jako
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?0500200000000000000001000000000000000000000505000512200513131351

co mam ja, ten bod z hs si dej treba do emberstorm nebo dej dva do cataclysm, ja to mam kvuli raidum.
insta corr je myslim zaklad a imp life tap jako destr vic nez vyuzijes, ptze budes mit hodne velkou spotrebu many

jinak na solo grind + nejaky ty 5tky instance je nej demonology.

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?0000000000000000000000052030133250103531351500000000000000000000

ale do 60tyho lvl je to vcelku jedno co pojedes, do ty doby by si mel mit vyzkouseno a vedet co by si rad

Paráda díky za radu.
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 19/12/2006 :  16:55:01  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

na to si prisel jak? nikdy jsem nebyl nic jinyho nez destruction a v pve sem nemel problemy se umistovat v top, s healem nebyl nikdy problem, jedna, dve hotky a jses vyhealovany a muzes jet dal, ted jak se hotky stackuji, je to jeste lepsi + bandaze, poty.

sm/ruin je o neco lepsi na pve, ale chybi mu burst dmg na nektery encountery nebo na rychle prebrani agra z healera, kazdy ma svoje

lol to potrebujes kde v naxxu na prebrani agra ?
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 19/12/2006 :  16:56:53  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
ja tam mam tak presnej opacne problem jak do toho davam SB za 1.8k
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/12/2006 :  17:13:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mana Feed mi pride ako dost zbytocne kuzlo, nie ? Do instanci ked mas peta na passive celu dobu ....
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:24:33  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kdyz je potreba sundat moba z healera nekdy jinak u bosu nemam problemy s agrem, mame dobry warry
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:25:46  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Mana Feed mi pride ako dost zbytocne kuzlo, nie ? Do instanci ked mas peta na passive celu dobu ....

on chce solo grind + 5 man, na solo je to supr, kdyz nemusis cekat az se petovy vyregeni mana
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:45:49  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
kdyz je potreba sundat moba z healera nekdy jinak u bosu nemam problemy s agrem, mame dobry warry

Někdo tomu říká "dobré wary", někdo "blessing of salvation"
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:52:10  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

pekna kravina

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:56:07  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Někdo tomu říká "dobré wary", někdo "blessing of salvation"

taky se dockate, vydrz prdka vydrz
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:59:08  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

quote:

pekna kravina

co je kravina? raiduju s jednim buildem rok a pul, tak mi to vysvetli
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:21:56  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pekna kravina

co je kravina? raiduju s jednim buildem rok a pul, tak mi to vysvetli

No reagoval jsem na tvuj post ohledne agra na bosech...

Jako nerikam ze jsem uplne imba player a ze mame nooby WARY, ale s agrem mam problemy uz pekne dlouho. Zacatky pred patchem jsem byl demonology asi 1rok, IMP -20% redukce agra a vzdy jsem se drzel dost vysoko a nekdy jsem musel i stat abych neprejel v THREETU! Magove a roguny byly nekdy i lepsi uznavam, ale to slo vetsinou o specificky styl boje a jel jsem demonology tudiz nebyla takova damaz jako ted po patchi. Po patchi jsem sel full destruction takze pouze 10% redukce agra, takze opravdu soul shateer chybi jako prase! Vetsinou nechavam naskok 12K Threetu a pak jadu max DPS. Takze nejak nechapu jak nemuzes mit problem s agrem asi u toho spis nebo fakt nevim :))
Bud jsem haluzak a mam stesti na crity a nebo ty castis SB 5sec :) jinak pro orientaci mam 16,24%crit 3%hit 654 shadow dmg :)

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:24:22  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Pucek na Hrad!!!

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:27:06  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Pucek na Hrad!!!

Raymene neprud alespon na vanoce :)

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:29:02  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pučku, chapu ze se na ne hodne tesis (a to te v budoucnu ceka jeste jedno nemile prekvapeni), ale na vanoce si musis jeste 3 dny pockat

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:30:41  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pučku, chapu ze se na ne hodne tesis (a to te v budoucnu ceka jeste jedno nemile prekvapeni), ale na vanoce si musis jeste 3 dny pockat

No ted nevim co myslis tim nemylim prekvapenim, ale jedno mi nakonci roku stacilo a myslim ze to tvoje to neprekona!!

PRACAK NA ME CEKA :(

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:31:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jake prekvapeni ? ze darky nenosi jezisek, ale davaji je rodice ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:32:24  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
No ted nevim co myslis tim nemylim prekvapenim, ale jedno mi nakonci roku stacilo a myslim ze to tvoje to neprekona!!

PRACAK NA ME CEKA :(

Kdyby ses celej den neflakal na foru a tvoril misto toho hodnoty tak jsi mohl byt stale jeste plnohodnotnym clenem spolecnosti a budovat kapitalismus

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:39:20  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
No reagoval jsem na tvuj post ohledne agra na bosech...

Jako nerikam ze jsem uplne imba player a ze mame nooby WARY, ale s agrem mam problemy uz pekne dlouho. Zacatky pred patchem jsem byl demonology asi 1rok, IMP -20% redukce agra a vzdy jsem se drzel dost vysoko a nekdy jsem musel i stat abych neprejel v THREETU! Magove a roguny byly nekdy i lepsi uznavam, ale to slo vetsinou o specificky styl boje a jel jsem demonology tudiz nebyla takova damaz jako ted po patchi. Po patchi jsem sel full destruction takze pouze 10% redukce agra, takze opravdu soul shateer chybi jako prase! Vetsinou nechavam naskok 12K Threetu a pak jadu max DPS. Takze nejak nechapu jak nemuzes mit problem s agrem asi u toho spis nebo fakt nevim :))
Bud jsem haluzak a mam stesti na crity a nebo ty castis SB 5sec :) jinak pro orientaci mam 16,24%crit 3%hit 654 shadow dmg :)

no taky mame BoS, jsem alik problem s agrrem mohl byt tak u bossu, kde jen tupe stojis a mackas dps (MC, BWL), viceme v aq a naxxu se musis venovat i necemu jinymu nez je boss, addi, utikani atd, nemuzes jen stat a nukovat, tak nejak nevim o jakych boss fightech mluvis.
taky jsem RL, tak u toho musim sledovat i ostatni co delaji a nevenovat se jen svymu dps bohuzel.
jinak co mas na sobe nemusis psat, kdyz to mas v podpisu, stejne jak ja (misto wandky jsem zacal nosit radsi spell stone, nejak zadnou wandku nemuzu potkat )
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:44:29  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
THREET

tohle slovo v anglictine asi ani neexistuje
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:52:18  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
cry/whine/pls aggro1111

Ale on má salvation, chápeš? 30% redukce threatu od paláta. Za dva měsíce to budeš mít možná taky :)
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:53:30  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
THREET

tohle slovo v anglictine asi ani neexistuje

clovek by neveril, jak uz se lidi vsude naucili ruznejma zpusobama delat +1
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 21/12/2006 :  11:11:58  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
Hm nerf BUBLIN ! :) jdu dom tak hezky vesely

Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 22/12/2006 :  11:56:48  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

To jeste neni tak hrozny,horsi je zjisteni,ze ty jsi jezisek =)

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/12/2006 :  12:18:21  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurat

to neni zcela presne.. jezis nejsem, ale buh ano..
(teda aspon mlada to nedavno tvrdila: "a a a aach, ty jsi bu u u u uh..")

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/12/2006 :  12:33:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

asi proto ze myslela na me
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 22/12/2006 :  13:49:45  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gurat

Konecne ta uvidela bez toho vreca co nosis na hlave a bola z toho v soku?
Merry Xmas btw

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/12/2006 :  14:18:04  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
(teda aspon mlada to nedavno tvrdila: "a a a aach, ty jsi bu u u u udižkničemu..")

Fixed for you.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 22/12/2006 :  14:24:13  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

COZE???? Kdy se tohle stalo??? Zertujes ze??? TO NENI SRANDA !!!

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:10:18  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

quote:

quote:

COZE???? Kdy se tohle stalo??? Zertujes ze??? TO NENI SRANDA !!!

Samozřejmě, dělá si srandu. Dárky nosí ježíšek ...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/12/2006 :  12:13:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
MegaDeath, DarkFace, Rakhen > nefandi si, neser, nezarli..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Abskin
Starting Member

2 Posts

Posted - 18/01/2007 :  19:01:05  Show Profile Send Abskin a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych se zeptat jak je to s kouzlem Ritual of Doom - Podle toho co vim vyvola se se s nim Doomguard, ktery pry je obdoba Infernala - Toto kouzlo se vsak spatne ziskava a je k nemu potreba parta 4 lidi proto se myslim ze by Doomguard zas tak spatny byt nemel jestly da takovou praci ho ziskat nikdy sem ho vsak nemel tak bych si rad precetl vase zkusennosti s nim a hlavne v jeho pouziti
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 18/01/2007 :  19:09:25  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Abskin

Chtel bych se zeptat jak je to s kouzlem Ritual of Doom - Podle toho co vim vyvola se se s nim Doomguard, ktery pry je obdoba Infernala - Toto kouzlo se vsak spatne ziskava a je k nemu potreba parta 4 lidi proto se myslim ze by Doomguard zas tak spatny byt nemel jestly da takovou praci ho ziskat nikdy sem ho vsak nemel tak bych si rad precetl vase zkusennosti s nim a hlavne v jeho pouziti

To je takové to vtipné kouzlo, jak u něj vždycky někdo náhodně umře? :-P
Jestli jo, tak nezáleží na tom jak je Infernal silný, protože to vždycky bude hlavně zábavná hříčka na ukrácení dlouhé chvíle :)
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 18/01/2007 :  20:28:18  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Nejjednoduzsi zpusob, jak si vyzkouset Doomguarda, je pouzivat CoD. Mas asi 4 procenta, ze ti po smrti moba vyskoci Doomguard (samozrejme zabit ho musi prave ta CoD :)) Ritual jsem osobne nezkousel, protoze jsem nikdy nenasel dost odvazlivcu, kteri by si na to troufli :p Ale Doomguarda jsem uz parkrat z CoD mel a je opravdu dost silnej. Problem je v tom, ze se strasne trha. Takze je to spis 4fun, jak psal Gurrs. Ve srovnani s Infernalem je imho podstatne silnejsi...hlavne proti jednomu nepriteli. S felguardem srovnat nemuzu, protoze jsem Dest.

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 19/01/2007 :  10:44:18  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
Domguard v PVP :) ze stavu 2vs1alik se razem muze stat behem nekolika sec 1vs alik a doomguard :) je to nahovno max for fun :) efektivnejsi je infernal AOE dmg a stun 2 sec :)

Nikdo presne nevi jak dlouho ti bude doomguard slouzit no proste demence, ale max time je asi 5 min jak je to u infernala :)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/01/2007 :  11:12:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
dobre vam tak..
to je tak, kdyz si nekdo zahrava s necistymi silami, s demony a podobnymi ohavnostmi..

kdybyste se radeji obratili k prirode a o pomoc poprosili ciste sily zeme, ohne, vody, vzduchu, lesa a zivych tvoru jako samani a druidove..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 19/01/2007 :  11:40:17  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobre vam tak..
to je tak, kdyz si nekdo zahrava s necistymi silami, s demony a podobnymi ohavnostmi..

kdybyste se radeji obratili k prirode a o pomoc poprosili ciste sily zeme, ohne, vody, vzduchu, lesa a zivych tvoru jako samani a druidove..

Jo ja bych se klidne obratil, jenomze se na tvoje zivly muzu vysrat nebot 99,9% shamanu je dual wild maslo :) a ted uhelujou starou backoru

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 19/01/2007 :  11:59:11  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
...ale zas delaj dmg jak warlock ;)
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000