Je to uplne "super". 2 den po sebe mega lag kde vidim len text a mozem behat. Na nic ine hra nereaguje, ALT F4. Log in back. Retrieving character list 15 minut..
Lognem na Shadow Moon, vsetko OK. Log Drak'Thul - retrieving char list.
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
Je to uplne "super". 2 den po sebe mega lag kde vidim len text a mozem behat. Na nic ine hra nereaguje, ALT F4. Log in back. Retrieving character list 15 minut..
Lognem na Shadow Moon, vsetko OK. Log Drak'Thul - retrieving char list.
no ja uz od vcera nemuzu lognout na DT , ostatni servery co zkousim v pohode ale server kde mam vsechny postavy mam jen na retriving character list;()
Přesne samej retrieving list a nic......... chat de vse pak loot moba a ping v hajzlu 2x me to koplo a 2x exnul server jen dnes odpo
Zmen si shamana bez partaje :))
JJ stoji to za houby. Jako kdyz jsem sem přešel z Balnazaru tak jsem si se hodně divil co se to děle když jsem lootoval moba a pak cekal nez se mi přeusnou veci do invu. Item lagy co jsem neviděl. :(
Jak dement sem 2 hodiny v SM a stejne je mi to na nic pac to padne Shadowmoon je v pohode jen ten nas furt laguje Tak kam se migruje tentokrat (navrhuju DUNEMAUL :) )
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
Fakt je, že už jde o neustale omylani dokola hlášek typu "už je zase dole, proč zrovna D'T, fuckin blizz, mam lagy". Nejede tak nejede, nebudu to ale psat co 10 minut...
quote:Originally posted by celdric za 3 hodky hrani by si v AVckach udelal mnohem vic nez 500 honoru a 3 AV marky...
Jak kdy...
Ale tohle už překračuje hranice - DT je v poslední době skutečně enormně zalagovaný, Blizzard drasticky podcenil zápřah do BG po patchi. Nedovedu si představit co nás čeká po startu BC, pokud tam zůstanou tyhle lemra, budou si zjevně myslet že to bude hrát míň lidí a pro jistotu uberou eště na výkonu serverů (ne že by to šlo, už takhle jim docházej logaritmický pravítka).
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Mě to štve hlavně proto, že si přijdu utahanej z práce. Skočím si na squosh a po nem si s radosti svou vlastní zapnu počítač a tam co se neděje? Nic se neděje. Tak si o tom napíšu tady pár postů a uleví se mi. Jdu spát
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
co je to globalne politicko soucilogicky problem socilastičeskaja varuženia?
spamuj si nekde jinde nebo aspon k veci
eagle .....docela si me pobavil smal sem se na cele kolo az sem si musel z tebe okno otevrit mno tvy prispevky duchaplny taky nejsou a + 1 ...a .....co je wow je v poradku že? bych to poopravil spamuj k tematu ...........di se trefovat do nekoho jineho děcko
quote:Originally posted by Nevyspaleceagle .....docela si me pobavil smal sem se na cele kolo az sem si musel z tebe okno otevrit mno tvy prispevky duchaplny taky nejsou a + 1 ...a .....co je wow je v poradku že? bych to poopravil spamuj k tematu ...........di se trefovat do nekoho jineho děcko
otazka co je wow mi prijde v diskusi o wow docela vporadku ... ty spamujes mimo misu a jeste se tu snazis delat tvrdyho ... takze spamuj v mise a uklidni se ...
quote:Originally posted by Nevyspaleceagle .....docela si me pobavil smal sem se na cele kolo az sem si musel z tebe okno otevrit mno tvy prispevky duchaplny taky nejsou a + 1 ...a .....co je wow je v poradku že? bych to poopravil spamuj k tematu ...........di se trefovat do nekoho jineho děcko
otazka co je wow mi prijde v diskusi o wow docela vporadku ... ty spamujes mimo misu a jeste se tu snazis delat tvrdyho ... takze spamuj v mise a uklidni se ...
bych ti radil aby ses uklidnil ty a staral se o svy ty spasitel sveta :)) ty budes nakej tvrdak ýgl
Za každého týpka s CZ ve jméně je sekundovej lag...
... se podívejte na czech international nebo cznicztcz of cze czechcz kingdomczcz a musí vám bejt jasný že z toho se ten server musí zákonitě několikrát za den složit...