Author |
Topic  |
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 18:50:55
|
quote: Originally posted by JerzeeG vsak ty taky nemusis healovat 40.. pac 10 je paladinu a ti jsou v pve nesmrtelni, jak vime 
/whine more
Pointa nicméně zůstává, healer musí sledovat mnohem více věcí než-li dgm dealer... a i kdybych healoval jen svojí grupu, tak je to stále 5x více údajů.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 20:48:11
|
Krasny patch .... ideme MCko a uz nam padlo 5 epikov pre paladinov .... pripominam ze hram za hordu 
Inac sme pri Garrovi a padlo nam 6x BoE epik .... trosku to asi zdvihli, co ? |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 08:35:50
|
quote: Originally posted by Pepo
Krasny patch .... ideme MCko a uz nam padlo 5 epikov pre paladinov .... pripominam ze hram za hordu 
Inac sme pri Garrovi a padlo nam 6x BoE epik .... trosku to asi zdvihli, co ?
tak to je prece logicke, ze ted, jak uz se tam prestane uplne chodit, pripadne tam bude chodit raid v mene nez polovicnim poctu clenu, tak to bude padat s vice nez dvojnasobnou frekvenci.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/12/2006 : 11:23:36
|
Ale vezmi si, ze si nejaka skoro noob guilda ktora robi 2 mesiace BWLko a pomaly progressuje, a ked sa dostanes po 5000 wipoch konecne k nefovi a sejmes ho, tak ti padne 2x lawbringer chesta (stale hovorim o horde) tak by som sa asi rozplakal  |
 |
|
Keqin
Starting Member
22 Posts |
Posted - 09/12/2006 : 17:36:03
|
Ale vezmi si, ze si nejaka skoro noob guilda ktora robi 2 mesiace BWLko a pomaly progressuje, a ked sa dostanes po 5000 wipoch konecne k nefovi a sejmes ho, tak ti padne 2x lawbringer chesta (stale hovorim o horde) tak by som sa asi rozplakal 
Judgement... |
http://ctprofiles.net/1094236 |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 09/12/2006 : 18:05:38
|
quote: Originally posted by Keqin
Ale vezmi si, ze si nejaka skoro noob guilda ktora robi 2 mesiace BWLko a pomaly progressuje, a ked sa dostanes po 5000 wipoch konecne k nefovi a sejmes ho, tak ti padne 2x lawbringer chesta (stale hovorim o horde) tak by som sa asi rozplakal 
Judgement...
Nechaj ho vsak je horda  |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 23:47:51
|
No ved hej .... vsak ma chapete  |
 |
|
Pepo
Average Member