Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Patch 2.0.1
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:02:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Takze ak sa mylim tak ma opravte : shaman moze dual wield ??? High Warloch Warhamer je jednorucka s 134 healingom ..... v najnovsom patchi je taka sranda ze : PvP rewards are not unique ..... takze shaman moze dualwieldnut tento hammer aby dostal bonus 268 healing ??? JEZIS MARJA !!!
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:03:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nevyspalec

mam bi-fi a jelo mi to 120kb pekne ted sem zvědav co ma skoro 659 mb

No, ja som si 650 MB stiahol dopredu.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:06:47  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Takze ak sa mylim tak ma opravte : shaman moze dual wield ??? High Warloch Warhamer je jednorucka s 134 healingom ..... v najnovsom patchi je taka sranda ze : PvP rewards are not unique ..... takze shaman moze dualwieldnut tento hammer aby dostal bonus 268 healing ??? JEZIS MARJA !!!

nemuze protoze je to main hand!!!
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:16:10  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

ikdyby to nebyl main hand (v TBC budou tusim +healing veci i na one hand), tak by to bylo tak ze by musel obetovat resto vetev ... takze tim nic neziska

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:19:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

ikdyby to nebyl main hand (v TBC budou tusim +healing veci i na one hand), tak by to bylo tak ze by musel obetovat resto vetev ... takze tim nic neziska

a navic, shaman a healing v TBC, WTF ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:19:36  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
každopadne very thanks za novy lf group

Shaman bez partaje
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:26:46  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

každopadne very thanks za novy lf group

Meeting Stones now function similar to a Warlock Summon spell.
hlavne lockove budou dekovat za tohle..]]
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:30:07  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

quote:

Je to one hand.Neni unique.Neni main hand.
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 06/12/2006 :  11:06:24  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je to one hand

ale moze nastat aj brutalnejsia kombinacia, keby sa ti podarilo skombinovat .. Hammer of the Twisting Nether a The widow embrace (obidve su one hand) na kazdu +55 healing tak to mas +509 healing len v rukach :))) nevraviac o tom ze mas aj ostane staty s tych 2ch zbrani :)

..pripadne mas Grand Marshal's Mageblade ..bud 2x (to mas relane zohnat)to mas +210 spell dmg alebo das dokopy kladivkom z nefa a midnigth haze + 33 spell dmg (co su realna kombinacie ..ako kladivo s KLT) a mas tak do +237 dmg and healing v rukach :)) + staty offcourse :)

-sorry pravopis--

Tannya

Edited by - tan on 06/12/2006 11:08:00
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 06/12/2006 :  11:29:11  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

quote:

Je to one hand.Neni unique.Neni main hand.

http://thottbot.com/beta?i=9068 main hand..]
+dalsi veci s healingem udelali MH... Window atd..]]

Edited by - Gorog on 06/12/2006 11:30:26
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/12/2006 :  11:52:28  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
a navic, shaman a healing v TBC, WTF ?

Hybrid > all, kk?

+ Healing by to sice byl extrémní, ale talenty by to nenahradilo imo.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 06/12/2006 :  12:19:48  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
a kde je +spelldmg 1h pre paladina?

diskriminacia

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  12:41:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuk0r

diskriminacia

paladin nema byt dmg dealer

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 06/12/2006 :  12:54:37  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

diskriminacia

Vhajn mroe.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/12/2006 :  13:17:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Vhajn mroe.

no podepsal ses Mroe ale cos chtel rict? :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/12/2006 :  13:28:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

diskriminacia

Jakože třeba i vobčas, když mám dobrou náladu, hodim ňákej heal v BG?

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 06/12/2006 :  14:57:11  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Paladin je according to Blizz:

Tank/Healing hybrid.

Sword s +dmg pomaha obidvom buildom.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

icik
Starting Member

56 Posts

Posted - 06/12/2006 :  14:59:33  Show Profile Send icik a Private Message  Reply with Quote
HM PAK KDO KECA PICOVINA? ee picoviny
Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 06/12/2006 :  15:09:23  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
uz to jedeee

Shaman bez partaje
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 06/12/2006 :  15:14:00  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
mno dostat se do hry nebude jen tak zase mam nekonečnej retrieving

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/12/2006 :  17:39:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
necetl jsem to cely ale kdo ma problemy
http://www.patchitbaby.com/games/download/1?version=1.12.x+-+2.0.1

http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/wow-1.12.x-to-2.0.1-engb-patch-3.zip
ftp://datenschleuder.4players.de/wow-1.12.x-to-2.0.1-engb-patch-3.zip
http://www.filemirrors.com/search.src?type=contains&file=WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch&action=Find
(komplet)

kdo potrebuje posledni
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/WOW-partial-3.mpq-engb-2-0-1.zip
kdo ruzne mezicasti
http://www.filemirrors.com/search.src?type=contains&file=WOW-partial-&action=Find

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 06/12/2006 18:01:31
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/12/2006 :  18:29:02  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tak 4gb volnýho místa na disku gg... to zas Blizz něco vymyslel.

Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 06/12/2006 :  20:15:39  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/wow-1.12.x-to-2.0.1-engb-patch-3.zip
http://www.filemirrors.com/search.src?type=contains&file=WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch&action=Find
(komplet)

kdo potrebuje posledni
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/WOW-partial-3.mpq-engb-2-0-1.zip
kdo ruzne mezicasti
http://www.filemirrors.com/search.src?type=contains&file=WOW-partial-&action=Find

a co jako?
patche maj snad vsichni ne ... servery craksnou.....sou pretizeny a sou dole

Shaman bez partaje
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 06/12/2006 :  21:06:29  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Njn Rodier ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/12/2006 :  22:19:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ten patch bol isto velky koli tomu, aby dokazal zabranit hocijakemu addonu aby fungoval
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/12/2006 :  23:24:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
To co provedli s UI je zločin... jediná áchrana je wowace, curse nepojede eště pěkných pár chvil.

Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 07/12/2006 :  00:05:55  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
nefunguje vubec nic zadny add on
ani titan bar ¨
ct raid ¨
garth,....ani garfield proset nic

Shaman bez partaje
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2006 :  00:09:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ct raid nefacha? ja sem nakej sosnul a chyby nehazel...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/12/2006 :  05:20:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rodier

(komplet)

kdo potrebuje posledni
kdo ruzne mezicasti

a co jako?
patche maj snad vsichni ne ... servery craksnou.....sou pretizeny a sou dole

no pokud umis cist tak tu hafo lidi nadavalo ze jim torrenty nejedou/nemuzou z nich stahovat..

patche si hned ze zacatku dychtive sosaj akorat ichtylove a potom tady brejcej ze to nejede ;-D

kazdej normalni wowkar vi, ze to minimalne 1/2 dne nepujde ;]

kdo si pocka ten se docka.. sosam to ted 300kb/s a 10kb/s upload..
jeste vcera sotva 60/10 a k cemu? abych lagoval na serveru? ted uz jedou servery fajn..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 07/12/2006 05:40:28
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/12/2006 :  06:51:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Koukám že nový patch přinesl i změnu animace když je rogue ve stealth a při sprintu, je to celkem těžký lolec

Edited by - spajdr on 07/12/2006 06:52:12
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:17:14  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Zblbla Vam este po patchi niekomu logovacia obrazovka (cierna obrazovka), char selection screen a obrazovka kde sa vytvaraju nove chary alebo sa mi dosahali driveri na grafiku (nvidia ge force 6600)?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

steel
Starting Member

17 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:22:00  Show Profile  Send steel an ICQ Message Send steel a Private Message  Reply with Quote
at mam skoro jakejkoliv addon tak mi to blokuje duel a rika to at to vypnu a dam reloadedUI :/ tak to dam a addon zmizi...
Go to Top of Page

Stanish
Starting Member

33 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:44:58  Show Profile  Send Stanish an ICQ Message Send Stanish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by steel

at mam skoro jakejkoliv addon tak mi to blokuje duel a rika to at to vypnu a dam reloadedUI :/ tak to dam a addon zmizi...

/duel
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:45:00  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
musis mit vsechny addony updatnuty na verzi 2.0, pokud mate nejaky pasivni addony, jako je vzhled minimapy nebo loadingtime, tak staci v .toc prepsat z 11000 na 20000 a pojedeto v pohode

na curse uz toho vetsina je, akorat ze curse jaksi je pretizeny

Edited by - plussminuss on 07/12/2006 08:45:31
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:59:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
heh, tak koukam na http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/
a temer vsecky jsou dole

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/12/2006 :  09:07:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, ja som tiez stiahol nejaky CTRA ktory ,,funguje,, ale nefunguje mi na nom emergency monitor, vidim tam tych ludi ale nemozem na nich klikat, takze mi to je na pikatchu.

A neviem preco, ale takto cisto wow bez addonov som mal brutalne HW lagy, je sice pravda ze mi to robilo aj predtym. Mozno mi poradite. Ako je mozne ze jeden den hram na full detailoch a uplne v pohode (respektive tak hram uz rok) a potom sa nalogujem na druhy den a mam 40 Fps prejde okolo mna mage ktory si ho shield a bum, 5 sec hardwarovy lag, a znova dookola .... je to take divne. Tak som teda zhodil vsetky detaily, sem tam to ide, sem tam sa to zase zacne kurvit ....
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 07/12/2006 :  09:08:29  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

a temer vsecky jsou dole

Mas asi hallusky :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/12/2006 :  09:39:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

quote:

a temer vsecky jsou dole

Mas asi hallusky :)

ale prd.. ted uz je jich vetsina up.. ale predtim to bylo jak semafory kdyz jedu z nove vsi do poruby..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2006 :  10:34:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njn, ja som tiez stiahol nejaky CTRA ktory ,,funguje,, ale nefunguje mi na nom emergency monitor, vidim tam tych ludi ale nemozem na nich klikat, takze mi to je na pikatchu.

to je omezeni v soucasnym wowu, v combatu je takhle nenakliknes
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/12/2006 :  10:38:44  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

A neviem preco, ale takto cisto wow bez addonov som mal brutalne HW lagy, je sice pravda ze mi to robilo aj predtym. Mozno mi poradite. Ako je mozne ze jeden den hram na full detailoch a uplne v pohode (respektive tak hram uz rok) a potom sa nalogujem na druhy den a mam 40 Fps prejde okolo mna mage ktory si ho shield a bum, 5 sec hardwarovy lag, a znova dookola .... je to take divne. Tak som teda zhodil vsetky detaily, sem tam to ide, sem tam sa to zase zacne kurvit ....

ja mam neco podobneho...proste lag na 5s bez toho abych mohl cokoliv delat - hra se sekne a odmita reagovat (checknul jsem pripojeni a wowko proste nic neprenaselo v prubehu lagu)
co jsem se ptal lidi v guilde tak par z nich ma podobne problemy

mozna je par lidi i tu na foru

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 07/12/2006 :  10:44:36  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Da se nejak jednoduse joinovat fronty do bg? NPC co byly v keepu zmizely a nechci litat jak pako, abych si pred spanim zapvpil
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2006 :  10:55:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
joines normalne z mesta, vetsinou stojej tam kde predtim, jen v SW sem je videl o mistnost vedle
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/12/2006 :  16:42:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

to je omezeni v soucasnym wowu, v combatu je takhle nenakliknes

Tak to je teda pekna picovina ....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/12/2006 :  16:48:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to je teda pekna picovina ....

proc ? cim mene techto hrace nahrazujicich addonu, tim lepe..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/12/2006 :  17:08:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No jo, hrat rogue ale nejaku meelinu tiez mi to je u prdele, ale ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling a ine sracky tak mi to trosku vadi ....
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 07/12/2006 :  17:16:45  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jo, hrat rogue ale nejaku meelinu tiez mi to je u prdele, ale ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling a ine sracky tak mi to trosku vadi ....

LOL ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling
taky me stve ze sem mag a musim varit vodu, delat dmg a decursovat

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/12/2006 :  17:36:19  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale addony potrebujes maximalne na ten decursing ... stlacat frostbolt mozes aj bez addonov a klikat na vodu tiez.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/12/2006 :  17:55:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Děláš dmg do 40ti targetů?

Edited by - Jedi_Knight on 07/12/2006 17:55:35
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/12/2006 :  18:07:28  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by -Mike-

Děláš dmg do 40ti targetů?

vsak ty taky nemusis healovat 40..
pac 10 je paladinu a ti jsou v pve nesmrtelni, jak vime

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 07/12/2006 :  18:09:48  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Aky je rozdiel medzi "Increases the critical strike chance u talentu Critical Mass" a "Increases chance to critically hit u talentu Pyromaniac" podla mna by to malo byt vlastne to iste akurat inak povedane... Problem je v tom, ze u telentu Pyromaniac sa to naozaj prejavi v statoch a ukazuje mi vyssiu sancu na crit o dane % ale Critical Mass tuto sancu v statoch nezvysuje... tak neviem ci je to bug alebo to znamena nieco ine?

Dalej ma vytaca, ze talent Dragons Breath ma spolocny CD s Cone of Cold, a dokonca po pouziti Dragons Breath nemozem pouzit 20s ani CoC a to ma CD len 10s a nie 20s ako Dragons Breath...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000