Author |
Topic  |
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:02:16
|
Takze ak sa mylim tak ma opravte : shaman moze dual wield ??? High Warloch Warhamer je jednorucka s 134 healingom ..... v najnovsom patchi je taka sranda ze : PvP rewards are not unique ..... takze shaman moze dualwieldnut tento hammer aby dostal bonus 268 healing ??? JEZIS MARJA !!! |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:03:20
|
quote: Originally posted by Nevyspalec
mam bi-fi a jelo mi to 120kb pekne ted sem zvědav co ma skoro 659 mb 
No, ja som si 650 MB stiahol dopredu. |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:06:47
|
quote: Originally posted by Pepo
Takze ak sa mylim tak ma opravte : shaman moze dual wield ??? High Warloch Warhamer je jednorucka s 134 healingom ..... v najnovsom patchi je taka sranda ze : PvP rewards are not unique ..... takze shaman moze dualwieldnut tento hammer aby dostal bonus 268 healing ??? JEZIS MARJA !!!
nemuze protoze je to main hand!!! |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:16:10
|
Takze ak sa mylim tak ma opravte : shaman moze dual wield ??? High Warloch Warhamer je jednorucka s 134 healingom ..... v najnovsom patchi je taka sranda ze : PvP rewards are not unique ..... takze shaman moze dualwieldnut tento hammer aby dostal bonus 268 healing ??? JEZIS MARJA !!!
ikdyby to nebyl main hand (v TBC budou tusim +healing veci i na one hand), tak by to bylo tak ze by musel obetovat resto vetev ... takze tim nic neziska |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:19:35
|
quote: Originally posted by Reyden
ikdyby to nebyl main hand (v TBC budou tusim +healing veci i na one hand), tak by to bylo tak ze by musel obetovat resto vetev ... takze tim nic neziska
a navic, shaman a healing v TBC, WTF ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Nevyspalec
Starting Member
89 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:19:36
|
každopadne very thanks za novy lf group    |
Shaman bez partaje |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:26:46
|
quote: Originally posted by Nevyspalec
každopadne very thanks za novy lf group   
Meeting Stones now function similar to a Warlock Summon spell. hlavne lockove budou dekovat za tohle..]] |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 10:30:07
|
quote: Originally posted by Gorog
nemuze protoze je to main hand!!!
Je to one hand.Neni unique.Neni main hand. |
 |
|
tan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 11:06:24
|
je to one hand
ale moze nastat aj brutalnejsia kombinacia, keby sa ti podarilo skombinovat .. Hammer of the Twisting Nether a The widow embrace (obidve su one hand) na kazdu +55 healing tak to mas +509 healing len v rukach :))) nevraviac o tom ze mas aj ostane staty s tych 2ch zbrani :)
..pripadne mas Grand Marshal's Mageblade ..bud 2x (to mas relane zohnat)to mas +210 spell dmg alebo das dokopy kladivkom z nefa a midnigth haze + 33 spell dmg (co su realna kombinacie ..ako kladivo s KLT) a mas tak do +237 dmg and healing v rukach :)) + staty offcourse :)
-sorry pravopis-- |
Tannya |
Edited by - tan on 06/12/2006 11:08:00 |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 11:29:11
|
quote: Originally posted by Bulway
Je to one hand.Neni unique.Neni main hand.
http://thottbot.com/beta?i=9068 main hand..] +dalsi veci s healingem udelali MH... Window atd..]] |
Edited by - Gorog on 06/12/2006 11:30:26 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 11:52:28
|
quote: Originally posted by JerzeeG a navic, shaman a healing v TBC, WTF ?
Hybrid > all, kk? 
+ Healing by to sice byl extrémní, ale talenty by to nenahradilo imo. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 12:19:48
|
a kde je +spelldmg 1h pre paladina?
diskriminacia |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 12:41:27
|
quote: Originally posted by Cuk0r
diskriminacia
paladin nema byt dmg dealer  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 12:54:37
|
quote: Originally posted by JerzeeG
diskriminacia
paladin nema byt dmg dealer 
Vhajn mroe. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 13:17:59
|
quote: Originally posted by DarkFace
Vhajn mroe.
no podepsal ses Mroe ale cos chtel rict? :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 13:28:46
|
diskriminacia
paladin nema byt dmg dealer 
Jakože třeba i vobčas, když mám dobrou náladu, hodim ňákej heal v BG?  |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 14:57:11
|
Paladin je according to Blizz:
Tank/Healing hybrid.
Sword s +dmg pomaha obidvom buildom. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
icik
Starting Member
56 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 14:59:33
|
HM PAK KDO KECA PICOVINA? ee picoviny |
 |
|
Nevyspalec
Starting Member
89 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 15:09:23
|
uz to jedeee |
Shaman bez partaje |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 15:14:00
|
mno dostat se do hry nebude jen tak zase mam nekonečnej retrieving |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 18:29:02
|
Tak 4gb volnýho místa na disku gg... to zas Blizz něco vymyslel. |
 |
|
Nevyspalec
Starting Member
89 Posts |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 21:06:29
|
Njn Rodier ;) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 22:19:58
|
Ten patch bol isto velky koli tomu, aby dokazal zabranit hocijakemu addonu aby fungoval  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 23:24:29
|
To co provedli s UI je zločin... jediná áchrana je wowace, curse nepojede eště pěkných pár chvil. |
 |
|
Nevyspalec
Starting Member
89 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 00:05:55
|
nefunguje vubec nic zadny add on ani titan bar ¨ ct raid ¨ garth,....ani garfield proset nic  |
Shaman bez partaje |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 00:09:53
|
ct raid nefacha? ja sem nakej sosnul a chyby nehazel... |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 06:51:56
|
Koukám že nový patch přinesl i změnu animace když je rogue ve stealth a při sprintu, je to celkem těžký lolec  |
Edited by - spajdr on 07/12/2006 06:52:12 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 08:17:14
|
Zblbla Vam este po patchi niekomu logovacia obrazovka (cierna obrazovka), char selection screen a obrazovka kde sa vytvaraju nove chary alebo sa mi dosahali driveri na grafiku (nvidia ge force 6600)? |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
steel
Starting Member
17 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 08:22:00
|
at mam skoro jakejkoliv addon tak mi to blokuje duel a rika to at to vypnu a dam reloadedUI :/ tak to dam a addon zmizi... |
 |
|
Stanish
Starting Member
33 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 08:44:58
|
quote: Originally posted by steel
at mam skoro jakejkoliv addon tak mi to blokuje duel a rika to at to vypnu a dam reloadedUI :/ tak to dam a addon zmizi...
/duel |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 08:45:00
|
musis mit vsechny addony updatnuty na verzi 2.0, pokud mate nejaky pasivni addony, jako je vzhled minimapy nebo loadingtime, tak staci v .toc prepsat z 11000 na 20000 a pojedeto v pohode 
na curse uz toho vetsina je, akorat ze curse jaksi je pretizeny  |
Edited by - plussminuss on 07/12/2006 08:45:31 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 09:07:36
|
Njn, ja som tiez stiahol nejaky CTRA ktory ,,funguje,, ale nefunguje mi na nom emergency monitor, vidim tam tych ludi ale nemozem na nich klikat, takze mi to je na pikatchu.
A neviem preco, ale takto cisto wow bez addonov som mal brutalne HW lagy, je sice pravda ze mi to robilo aj predtym. Mozno mi poradite. Ako je mozne ze jeden den hram na full detailoch a uplne v pohode (respektive tak hram uz rok) a potom sa nalogujem na druhy den a mam 40 Fps prejde okolo mna mage ktory si ho shield a bum, 5 sec hardwarovy lag, a znova dookola .... je to take divne. Tak som teda zhodil vsetky detaily, sem tam to ide, sem tam sa to zase zacne kurvit .... |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 09:39:23
|
quote: Originally posted by pucek
heh, tak koukam na http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ a temer vsecky jsou dole 
Mas asi hallusky :)
ale prd.. ted uz je jich vetsina up.. ale predtim to bylo jak semafory kdyz jedu z nove vsi do poruby.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 10:34:21
|
Njn, ja som tiez stiahol nejaky CTRA ktory ,,funguje,, ale nefunguje mi na nom emergency monitor, vidim tam tych ludi ale nemozem na nich klikat, takze mi to je na pikatchu.
to je omezeni v soucasnym wowu, v combatu je takhle nenakliknes |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 10:38:44
|
A neviem preco, ale takto cisto wow bez addonov som mal brutalne HW lagy, je sice pravda ze mi to robilo aj predtym. Mozno mi poradite. Ako je mozne ze jeden den hram na full detailoch a uplne v pohode (respektive tak hram uz rok) a potom sa nalogujem na druhy den a mam 40 Fps prejde okolo mna mage ktory si ho shield a bum, 5 sec hardwarovy lag, a znova dookola .... je to take divne. Tak som teda zhodil vsetky detaily, sem tam to ide, sem tam sa to zase zacne kurvit ....
ja mam neco podobneho...proste lag na 5s bez toho abych mohl cokoliv delat - hra se sekne a odmita reagovat (checknul jsem pripojeni a wowko proste nic neprenaselo v prubehu lagu) co jsem se ptal lidi v guilde tak par z nich ma podobne problemy
mozna je par lidi i tu na foru |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 10:44:36
|
Da se nejak jednoduse joinovat fronty do bg? NPC co byly v keepu zmizely a nechci litat jak pako, abych si pred spanim zapvpil  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 10:55:30
|
joines normalne z mesta, vetsinou stojej tam kde predtim, jen v SW sem je videl o mistnost vedle |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 16:42:11
|
quote: Originally posted by MegaDeath
to je omezeni v soucasnym wowu, v combatu je takhle nenakliknes
Tak to je teda pekna picovina ....  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 16:48:16
|
Tak to je teda pekna picovina .... 
proc ? cim mene techto hrace nahrazujicich addonu, tim lepe.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:08:53
|
No jo, hrat rogue ale nejaku meelinu tiez mi to je u prdele, ale ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling a ine sracky tak mi to trosku vadi .... |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:16:45
|
No jo, hrat rogue ale nejaku meelinu tiez mi to je u prdele, ale ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling a ine sracky tak mi to trosku vadi ....
LOL ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling taky me stve ze sem mag a musim varit vodu, delat dmg a decursovat  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:36:19
|
Ale addony potrebujes maximalne na ten decursing ... stlacat frostbolt mozes aj bez addonov a klikat na vodu tiez. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:55:17
|
quote: Originally posted by -Mike- LOL ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling taky me stve ze sem mag a musim varit vodu, delat dmg a decursovat 
Děláš dmg do 40ti targetů?  |
Edited by - Jedi_Knight on 07/12/2006 17:55:35 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 18:07:28
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by -Mike- LOL ked som priest a musim sa starat o buffing, healing, dispelling taky me stve ze sem mag a musim varit vodu, delat dmg a decursovat 
Děláš dmg do 40ti targetů? 
vsak ty taky nemusis healovat 40.. pac 10 je paladinu a ti jsou v pve nesmrtelni, jak vime  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rixi
Starting Member
48 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 18:09:48
|
Aky je rozdiel medzi "Increases the critical strike chance u talentu Critical Mass" a "Increases chance to critically hit u talentu Pyromaniac" podla mna by to malo byt vlastne to iste akurat inak povedane... Problem je v tom, ze u telentu Pyromaniac sa to naozaj prejavi v statoch a ukazuje mi vyssiu sancu na crit o dane % ale Critical Mass tuto sancu v statoch nezvysuje... tak neviem ci je to bug alebo to znamena nieco ine?
Dalej ma vytaca, ze talent Dragons Breath ma spolocny CD s Cone of Cold, a dokonca po pouziti Dragons Breath nemozem pouzit 20s ani CoC a to ma CD len 10s a nie 20s ako Dragons Breath...
|
 |
|
Topic  |
|