Author |
Topic  |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:04:12
|
dva mesice je to dost dlouho ? zatim ne bo ani ti co rikali ze to nebude dlouho trvat nevydali ani naznak zajmu aby me nekdo body vratil |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:09:48
|
quote: Originally posted by Pertha
dva mesice je to dost dlouho ? zatim ne bo ani ti co rikali ze to nebude dlouho trvat nevydali ani naznak zajmu aby me nekdo body vratil
Mne se to ted moc nehodi (Burden) Takze je mozny ze ti to Paja vrati naschval |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:23:07
|
By Paja: zrovna dneska, kdyz jsem byl na prvnim pracovnim hajzlu, tak jsem premyslel mimo jine nejen o pracovnich vecech i o tomhle. myslim ze si prokazal, ze nase obavy byli naprosto liche a preventivni opatreni nebylo za potrebi. Sice te moc ingame nejde videt, ale na apf placu si za posledni dobu stravil bezesporu nejvic casu. takze ja myslim, ze nebudou namitky a body ti vratime, nekde si dohlede kolik chces bodu, ja jak prijdu dneska kolem 20hod tak ti je pridam.
ty voe toje tvoji frontu nemuze nikdo ohrozit!!! krome petrova crata! By Me: Dyk sem to rikal:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:27:34
|
quote: Originally posted by paja2000
/tell czaraid !points del chocholousek 309
vyhlasena znova aukce na viraly
309 bodu smazano |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:29:52
|
quote: Originally posted by Pertha 309 bodu smazano
+ este neco tam mas za viraly restartovany |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:32:07
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Pertha 309 bodu smazano
+ este neco tam mas za viraly restartovany
to bohuzel tezko dohledam protoze posty s bidama jsou smazany takze se da max odhadovat ze kdyz jsem nekoho prebidoval na dva viraly bylo to cca 2*40 |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:42:01
|
quote: Originally posted by Pertha to bohuzel tezko dohledam protoze posty s bidama jsou smazany takze se da max odhadovat ze kdyz jsem nekoho prebidoval na dva viraly bylo to cca 2*40
Chmchm, mame logy, zajistime. Vyplnte si prosim formular 21/10g/2006/d a ve 4 stejnopisech je zaslete na prezidenta CzA, SA Pande a Zajicovi. Vase zadost bude do 30-ti dnu prezkoumana. nebo poslete 100 mega credz na tojejedno a vase zadost bude vyrizena behem dneska. :-) |
|
Edited by - tojejedno on 29/11/2006 14:42:23 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:43:43
|
sakra :) 100m uz nemam poslal sem skoro vsecko na cza cash :) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:45:51
|
nj tak ted to bude zase vypadat jako papouskovani, ale sem za :)
quote: Originally posted by Pertha ale treba misto papouskovani a neurcity podpory dokazes naprosto konkretne napsat co jsem udelal a koho sem tim poskodil
ja uz to pajovi telloval nedavno ze je cas Ti to vratit ;)
a gratz k burdenu za 14 dni!!  |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 14:48:10
|
quote: Originally posted by petrpets a gratz k burdenu za 14 dni!! 
Ja myslim, ze to co najdu v logu bude tak akorat nestacit:-) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 15:07:39
|
Ja myslim, ze to co najdu v logu bude tak akorat nestacit:-)
ah, rozumim :) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 15:15:48
|
Ja myslim, ze to co najdu v logu bude tak akorat nestacit:-)
navic ja burden nechcu :) radsi bych ty arithmeticy abych mel duvod se na to vrhnout a udelat tu 218 :) |
|
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 16:53:23
|
Souhlasim - a tlapku na to !!!! 
A pokud je převedeš..........tak... |
AO Kocourek |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/11/2006 : 20:53:56
|
[2006-10-06 16:56:45] [TELL] [INC] Lapiduch: !points del Chocholousek 70 [2006-10-02 07:25:24] [TELL] [INC] Mandarinka: !points del Chocholousek 120 celkem 499
|
|
 |
|
Topic  |
|