Author |
Topic  |
Strela
Starting Member
78 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 21:55:23
|
hm no a akoze v com urobil bordel? niako mi to nezapina? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 22:18:15
|
quote: Originally posted by petrpets
boha uz mas 5000 tak kusuj
velmi legracni nevim jak tobe ale me tady ani nahodou neslo o posty aukci body za smajly sem delal jako for bo me sem tam nekdo dycky napsal esi mu nechci dat body
pak si du zahrat a za to me body smazou , no lituju akorat, ze sem je nekomu nedal, protoze hrat by ocividne s vama byla dost chyba |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 22:32:37
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by Pertha velmi legracni nevim jak tobe ale me tady ani nahodou neslo o posty aukci body za smajly sem delal jako for bo me sem tam nekdo dycky napsal esi mu nechci dat body
pak si du zahrat a za to me body smazou , no lituju akorat, ze sem je nekomu nedal, protoze hrat by ocividne s vama byla dost chyba
ale tak, to jeste vic potesi, ze to nebyl zamer a uz to mas za sebou ne? ale body uz hodme za hlavu, netvrdil jsi, ze zadny body nechces a ani nepotrebujes?
me sou posty dost putna kdyz se na to kouknes mam jich tolik ne pro frekvenci ale dobu jako uz tady na foru jsem a kdybych mel postu nula nebo se to neukazovalo nebudu postovat ani vic ani min nerealizuju se narozdil od jinych ani skrze hru ani skrze forum na to uz su krapet starej
jiste kdyz je to moje svobodny rozhodnuti co s tim co sem si zaslouzil udelam a chci udelat ne kdyz me nekdo to co sem si dost pracne ziskal jen tak pro legraci smaze |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 23:51:08
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by Wilda
to si pletes, to jsem opravdu nebyl ja, co by engi delal s oficirama?
ja si pamatuju jak jsi o nich cele mesice basnil :)
asi tak jako ty jak jsi basnil jak s fixerem nasadis FA gun :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 14:13:11
|
quote: Originally posted by Pertha me sou posty dost putna kdyz se na to kouknes mam jich tolik ne pro frekvenci ale dobu jako uz tady na foru jsem a kdybych mel postu nula nebo se to neukazovalo nebudu postovat ani vic ani min nerealizuju se narozdil od jinych ani skrze hru ani skrze forum na to uz su krapet starej
Tak tohle je fabulace měsíce, nebo tomu fakt věříš?  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 14:27:35
|
quote: Originally posted by Firian
quote: Originally posted by Pertha me sou posty dost putna kdyz se na to kouknes mam jich tolik ne pro frekvenci ale dobu jako uz tady na foru jsem a kdybych mel postu nula nebo se to neukazovalo nebudu postovat ani vic ani min nerealizuju se narozdil od jinych ani skrze hru ani skrze forum na to uz su krapet starej
Tak tohle je fabulace měsíce, nebo tomu fakt věříš? 
23.3. 2005 paja2000 934 postu tj cca 19 mesicu tj 49 postu / mesic 25.2. 2001 Pertha 5005 postu tj 68 mesicu tj 73 postu / mesic
a k tomu si vezmeme jak paja sam napsal fora neumi pouzivat ja je umim pouzivat a to uz od zacatku rozdil je 30 procent coz si myslim lze pricist tomuhle duvodu a nikdo si urcite o Pajovi nedovoli psat nic takovyho co naznacujes o me |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 15:01:21
|
to si pletes, to jsem opravdu nebyl ja, co by engi delal s oficirama?
ja si pamatuju jak jsi o nich cele mesice basnil :)
asi tak jako ty jak jsi basnil jak s fixerem nasadis FA gun :)
vzhledem k tomu, ze na doce a enfy bych to s fa gunem chtel zkusit a jako dd fixka bych to zkusil urcite, tak jen potvrzujes to co jsem napsal .) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 15:04:22
|
Ano, jsou tu jiní experti
User Name: nekrotyrael Total Posts: 2012 [3,54 posts per day]
To vychází víc jak 100 za měsíc?  |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 15:09:23
|
quote: Originally posted by sleglik
Ano, jsou tu jiní experti
User Name: nekrotyrael Total Posts: 2012 [3,54 posts per day]
To vychází víc jak 100 za měsíc? 
jo |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 15:32:41
|
quote: Originally posted by nekrotyrael vzhledem k tomu, ze na doce a enfy bych to s fa gunem chtel zkusit a jako dd fixka bych to zkusil urcite, tak jen potvrzujes to co jsem napsal .)
...tancuj tancuj vykrucaj... :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 15:39:57
|
hele, vsichni kdo tehdy hrali vi, zes chtel puvodne jit do officera. nema cenu to popirat ;) |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:14:18
|
hele, vsichni kdo tehdy hrali vi, zes chtel puvodne jit do officera. nema cenu to popirat ;)
ja to nepopiram, asi 2 dny jsem si myslel ze to je to nejlepsi pro engiho, vedel jsem o tom prd ale v tu dobu ty jsi vedel o tom jeste vetsi prd, coz me uklidnuje :) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:27:39
|
hele, vsichni kdo tehdy hrali vi, zes chtel puvodne jit do officera. nema cenu to popirat ;)
ja to nepopiram, asi 2 dny jsem si myslel ze to je to nejlepsi pro engiho, vedel jsem o tom prd ale v tu dobu ty jsi vedel o tom jeste vetsi prd, coz me uklidnuje :)
jo, prave proto jsi se rozhod pro scouta dle mych rad  |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:29:30
|
[quote]Originally posted by Wilda jo, prave proto jsi se rozhod pro scouta dle mych rad 
ee, nepripisuj si uspech, pac to byl Octo kdo mi to poradil jit na scouta ;) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:33:17
|
[quote]Originally posted by Wilda jo, prave proto jsi se rozhod pro scouta dle mych rad 
ee, nepripisuj si uspech, pac to byl Octo kdo mi to poradil jit na scouta ;)
coz nic nemeni na tom, ze ja ti to rikal taky ;p. mel jsem pravdu... jako vzdycky!! tvoje chyba ze poslouchas jen jine engy .) |
|
Edited by - nekrotyrael on 13/10/2006 16:34:27 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:35:43
|
quote: Originally posted by nekrotyrael coz nic nemeni na tom, ze ja ti to rikal taky ;p. mel jsem pravdu... jako vzdycky!! tvoje chyba ze poslouchas jen jine engy .)
no tys mi nerikal nic, a pokud dobre pamatuju mluvils o SS, takze ani tak :) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:37:25
|
quote: Originally posted by nekrotyrael coz nic nemeni na tom, ze ja ti to rikal taky ;p. mel jsem pravdu... jako vzdycky!! tvoje chyba ze poslouchas jen jine engy .)
no tys mi nerikal nic, a pokud dobre pamatuju mluvils o SS, takze ani tak :)
to az mnohem pozdej, kdyz jsi zjistil ze chces alespon nejakou damaz! |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:37:56
|
By Paja: omg troleri, bezte diskutovat nekam jinam, radsi vysvetlete perthovi, proc sem mu sebral body.
zkusim to jeste jednou. 1) Kdysi nedavno jsi jeste chtel account prodat - je fakt, ze casem se nazory meni a lidi dostavaji rozum a tento postoj se klidne muze zmenit 2) Nedavno jsi vyhlasil aukci na svoje body za nejake smesne podminky - po utnuti si zaplatil a chtel nas presvecit, ze chces hrat (pritom ten impulz pro hrani mel byt vyvolan tim, ze ti nekdo zakaze nejaky nesmyslny prevod) 3) Pak jsi bidnul na nejake viraly, ktere jsi chtel nekomu venovat - sice ted uz vime, ze sis je chtel nechat a byly pro tebe aby sis mohl poradne vybavit postavicku a selfnout 218 heal s nanomagem, ktery ja selfnu se solitusem bez arithmetiku
ad 2 kdyz si to myslel jako fun, tak proc zamitnuti tvoji aukce smerovalo k reaktivaci? aby byla moznost bodu 3?
Jezus to sis nemohl vymyslet neco jinyho nez invex? Treba chora babicka + invex, pritelkyne tehotna + invex. Co ja vim tak kdyz te zahlidnu vecer na ICQ tak si online cca do pul noci. Ja pokud jsem unavene ze zamestnani (podotykam zamestani), tak jdu hned chrapat. I kdyz ja jsem tedka mesic v prdeli, tak jsem kazdy den na AORC ...
A viz tvoje tezko ziskane body, body mas po prepoctu stare*6b, kdyz se podivame na ceny co byly po zavedeni novych bodu mame zde toto:
Aukce-QL300Arithmetic Lead Viralbot-Loni-AA200 Aukce-QL300 Observant Lead Viralbots-Inea-AA200 Aukce-QL 300 Supple Lead Viralbots-Paja-AA378 Aukce-QL 286 Supple Lead Viralbots-Toje-AA500
Jak vidis ta i kdyz si mel 450b tak realnych v teto dobe by jsi mel tak deleno 3
Kdyz se podivas do tohodle threadu tak nikde nevidim nikoho kdo by se nad tim pozastavoval (ok Strela nevi), takze to beru tak, ze s tim ostatni souhlasi.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:44:32
|
Nesouhlasím si s tím, ale mě odkážeš do jiného topicu stranu 10 a post 3 odzhora :).
Odebírat někomu body jen tak, možná měl si mu možnost dát, aby to vysvětlil. Ted už Pertha nelogne, ale to si nemohl vědět :/. |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 17:13:16
|
quote: Originally posted by tojejedno
By Paja: omg troleri, bezte diskutovat nekam jinam, radsi vysvetlete perthovi, proc sem mu sebral body.
zkusim to jeste jednou. 1) Kdysi nedavno jsi jeste chtel account prodat - je fakt, ze casem se nazory meni a lidi dostavaji rozum a tento postoj se klidne muze zmenit 2) Nedavno jsi vyhlasil aukci na svoje body za nejake smesne podminky - po utnuti si zaplatil a chtel nas presvecit, ze chces hrat (pritom ten impulz pro hrani mel byt vyvolan tim, ze ti nekdo zakaze nejaky nesmyslny prevod) 3) Pak jsi bidnul na nejake viraly, ktere jsi chtel nekomu venovat - sice ted uz vime, ze sis je chtel nechat a byly pro tebe aby sis mohl poradne vybavit postavicku a selfnout 218 heal s nanomagem, ktery ja selfnu se solitusem bez arithmetiku
ad 2 kdyz si to myslel jako fun, tak proc zamitnuti tvoji aukce smerovalo k reaktivaci? aby byla moznost bodu 3?
Jezus to sis nemohl vymyslet neco jinyho nez invex? Treba chora babicka + invex, pritelkyne tehotna + invex. Co ja vim tak kdyz te zahlidnu vecer na ICQ tak si online cca do pul noci. Ja pokud jsem unavene ze zamestnani (podotykam zamestani), tak jdu hned chrapat. I kdyz ja jsem tedka mesic v prdeli, tak jsem kazdy den na AORC ...
A viz tvoje tezko ziskane body, body mas po prepoctu stare*6b, kdyz se podivame na ceny co byly po zavedeni novych bodu mame zde toto:
Aukce-QL300Arithmetic Lead Viralbot-Loni-AA200 Aukce-QL300 Observant Lead Viralbots-Inea-AA200 Aukce-QL 300 Supple Lead Viralbots-Paja-AA378 Aukce-QL 286 Supple Lead Viralbots-Toje-AA500
Jak vidis ta i kdyz si mel 450b tak realnych v teto dobe by jsi mel tak deleno 3
Kdyz se podivas do tohodle threadu tak nikde nevidim nikoho kdo by se nad tim pozastavoval (ok Strela nevi), takze to beru tak, ze s tim ostatni souhlasi.
ad 1 rozhodne ano chtel ad2 nikdo nic neutnul pokud vim v dobe kdy se jeste hlasovalo tak i nejake prevody probehly takze trosku lez ad 3 ja ho s nanomagem neselfnu holt nemam takovej equip protoze jsem spis pomahal k equipu ostatnim nez sobe
ok mozna moje bodova hodnota byla nizsi i kdyz by se dalo nesmyslne argumentovat treba tim jaka byla cena v dobe kdy sem vetsinu tech bodu ziskal tj v dobe online aukci za kolik meli arithmeticy pedro a will :) tak co se dohodnout rozume jinak , vsechny body co si me smazal preved na ufana darovani bodu je legalni ja body mit nebudu a tak nebudu moct delat bordel tim ze si bidnu na itemy jak ty rikas |
|
Edited by - Pertha on 13/10/2006 17:16:35 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 17:23:53
|
Nesouhlasím si s tím, ale mě odkážeš do jiného topicu stranu 10 a post 3 odzhora :).
Odebírat někomu body jen tak, možná měl si mu možnost dát, aby to vysvětlil. Ted už Pertha nelogne, ale to si nemohl vědět :/.
a tady lzes taky
"Odebírat někomu body jen tak"
ctes to tady a vis ze "jen tak" to nebylo a stejne to sem napises....
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 20:03:43
|
Odebírat někomu body jen tak, možná měl si mu možnost dát, aby to vysvětlil. Ted už Pertha nelogne, ale to si nemohl vědět :/.
a tady lzes taky
"Odebírat někomu body jen tak"
ctes to tady a vis ze "jen tak" to nebylo a stejne to sem napises....
Možná si nepochopil, že argumentace na odebrání bodů jsem pro jako velmi nedostačnou a nesouhlasím s tím... Tudíž jsem to označil "jen tak". Vysvětlení té mojí lži.
Takže přestan magořit a uklidni se, ju? |
- |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 20:06:01
|
Zkus pochopit, že jsou lidi co s tebou nemusí souhlasit, ale pak to implicitně neznamená, že jsou lháři. Dost mě uráží, když napíšeš, že záměrně lžu.
Jestli chceš budu ti vysvětlovat ty svoje další "lži", ale stejně si v tom něco najdeš.
Kdo chce psa bíti hůl si vždycky najde :). |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 20:14:12
|
no mozna to opravdu neni lez, jen ses asi opravdu retard a neuvedoumujes si to... ano asi ano.. |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 21:46:16
|
no mozna to opravdu neni lez, jen ses asi opravdu retard a neuvedoumujes si to... ano asi ano..
dobrá pokusím zapracovat na svých postech natolik, aby nebyl možný mylný výklad a já nemusel vysvětlovat proč lžu, nechci vyvolávat konflikty nebo něco takového
chtěl jsem napsat(myslím v jiném topicu) na návrh tojeho co si myslím chodit proti clanům, chodit proti clanům se mi nelíbí, pokud se jim bude brát lot, jde mi o trošku slušnosti, která by měla být v rámci fakce, třeba mě taky štvalo, když přiběhl clanák a odoval mě na token gunech :/
nelíbí se mi, když se někomu vemou body, protože si to nepamatuju za tu dobu co hraju AO, přijde mi to spíš jako osobní vyřizování účtu potom co Pertha psal proti Tojemu/Pajovi, je pravda že možná z morálního hlediska na tom měl Paja možná aj i nárok, ale není to moc košér, použil bych výraz "to zas bude voda na jeho mlejn", poslední dobou Pertha už omezil svoje posty, které sraly i mě a ted bude mít zase důvod je psát :/, Pertho nic proti, ale tvoje posty proti Tojemu byla fakt pruda :/
přiznám se, že mi vyhovuje víc role retarda než úmyslného lháře, to bych opravdu moc nerad, ani jedna z těchto rolí není moc lákavá, ale raději retard než ten lhář :)
mě se ted všechno sype pod rukama aspon mám důvod proč tomu tak je, jsem prostě retard |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 22:05:58
|
takze uz vim ze nelzes umyslne ale ze ses retard "jsem prostě retard".
Takze retarde uz si tu nevymejslej,ok! "třeba mě taky štvalo, když přiběhl clanák a odoval mě na token gunech :/" haha tak uz vim proc z kazdeho odovani delas KS mas komplex z token gunu.... |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 22:41:58
|
nechápu kde se to v tobě bere :/, přijde mi to nebo každý můj post v něm vyvolá silné emoce :)
možná nějaký pád z kola nebo podrážděné nervy, uvidíme snad se to časem zlepší :)
já jsem někdy psal, že mám komplex z token gunů? :/
kvestor používal pilulky ze sušených žab, měl z rektora pocuchané nervy, nedoporučí někdo Petrovi nějaké prášky? :)
|
- |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 23:12:00
|
topic |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 23:19:41
|
nechápu kde se to v tobě bere :/, přijde mi to nebo každý můj post v něm vyvolá silné emoce :)
možná nějaký pád z kola nebo podrážděné nervy, uvidíme snad se to časem zlepší :)
já jsem někdy psal, že mám komplex z token gunů? :/
no kdyz o me pises ze magorim tak uz me fakt seres a nediv se ze takhle pisu
ne na kole ted nejezdim, zadny pad z kola a uz ses tim opravdu trapnej, po 10ty ti tu pisu ze me seres jak tady pises blbosti, nehledej nic dal...
nepsals nikdy ze mas koplex z token gunu, (uz zase prevracis co sem napsal) to pisu ja ze ho mas...
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 07:12:53
|
nepsals nikdy ze mas koplex z token gunu, (uz zase prevracis co sem napsal) to pisu ja ze ho mas...
V tom případě pokud jsem nikdy nepsal, že mám komplex z token gunů, je kravina to vůbec psát. Na základě toho co jsme napsal, se nemůžeš domnívat, že mám komplex :).
Ty jsi nepoužil otázku, ale větu oznamovací, bral si to jako fakt. Budu si s tebou bavit, abych byl co nejexaktněji, protože jinak to 3x obrátíš proti mě.

EDIT: Omlouvám se za pád z kola, je zbytečné tady střílet injektivita, snažím se být co nejslušnější a ta narážka byla naprosto zbytečná. |
- |
Edited by - sleglik on 14/10/2006 07:15:55 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 16:59:54
|
quote: Originally posted by Pertha
ad 1 rozhodne ano chtel ad2 nikdo nic neutnul pokud vim v dobe kdy se jeste hlasovalo tak i nejake prevody probehly takze trosku lez ad 3 ja ho s nanomagem neselfnu holt nemam takovej equip protoze jsem spis pomahal k equipu ostatnim nez sobe
ok mozna moje bodova hodnota byla nizsi i kdyz by se dalo nesmyslne argumentovat treba tim jaka byla cena v dobe kdy sem vetsinu tech bodu ziskal tj v dobe online aukci za kolik meli arithmeticy pedro a will :) tak co se dohodnout rozume jinak , vsechny body co si me smazal preved na ufana darovani bodu je legalni ja body mit nebudu a tak nebudu moct delat bordel tim ze si bidnu na itemy jak ty rikas
jen bump nemyslim si ze by to nebyl nevstricnej navrh z me strany a byl bych rad na nej dostal reakci |
|
Edited by - Pertha on 14/10/2006 17:01:34 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 00:12:12
|
quote: Originally posted by Pertha ad 1 rozhodne ano chtel ad2 nikdo nic neutnul pokud vim v dobe kdy se jeste hlasovalo tak i nejake prevody probehly takze trosku lez ad 3 ja ho s nanomagem neselfnu holt nemam takovej equip protoze jsem spis pomahal k equipu ostatnim nez sobe
ok mozna moje bodova hodnota byla nizsi i kdyz by se dalo nesmyslne argumentovat treba tim jaka byla cena v dobe kdy sem vetsinu tech bodu ziskal tj v dobe online aukci za kolik meli arithmeticy pedro a will :) tak co se dohodnout rozume jinak , vsechny body co si me smazal preved na ufana darovani bodu je legalni ja body mit nebudu a tak nebudu moct delat bordel tim ze si bidnu na itemy jak ty rikas
ad 1) - neni co resit ad 2) - ale no tak, tady si asi nerozumime. utnul = nekdo ti smazal aukci na body ad 3) - kdyz te tu fura lidi zadala o pomoct a to tim, ze odejdes i z for, tak si jim nepomohl :(. Diky tomu, ze ja nepomaham mam uber equip a selfnu ten heal ... viz muj equip na docovi v popisu. (i kdyz tenhle je trosku starsi) ad dodatek) - body jsou smazany za tym je tlusta cara. Klidne je muzes dostat zpet, pokud nam ukazes, ze to myslis vazne a nehodlas jen delat vlny.
|
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 07:53:35
|
ad2 nikdo me nic nesmazal po celou dobu hlasovani o pravidle na darovani bodu sem body porad mel smazal si mi je az kdyz si sam rekl ze to pravidlo zustane prave proto aby se body mohly darovat
ad3 no ten equip mas lepsi nez ja u doce o dost snad jen chesta je diskutabilni tu ja mam azure bp ok takze neslo o to me zabranit v tom delat bordel ale sebrat mi body , to sem potreboval vedet protoze kdybych ty body daroval vysledek by byl stejnej nemoh bych delat vlny a ty by ses zachoval podle pravidel a s rozumem
a mimochodem cim mam dokazat ze to myslim vazne ? zacit te obdivovat a nekritizovat, kdyz si myslim zes me umyslne poskodil ? |
|
Edited by - Pertha on 16/10/2006 08:41:16 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 09:33:59
|
By Paja: problem u diskuzi s tebou je ten, ze nectes poradne to co nekdo pise a uz me to fakt nebavi po 3. opakovat, no ale udelam to: utnul = nekdo ti smazal aukci na body. pro vysvetleni aukce nerovna se smazani bodu. uctivat muzes koho chces pokud myslis, ze to k necemu je, to mi je celkem fuk, hlavni je ze presvecis vetsinu (tzn ne jenom me), ze to proste myslis vazne s hranim AO.
diskuze o equipu se mi libi, ale zda se mi, ze se pri ni ztrapnujes. argument pomahal jsem ostatnim k equipu proto nemam nic ...wtf? pro vytvoreni pocitu obetniho beranka a mucednika supr, ale jinak? Kdyz se vratim k equipu, pokud se na to poradne podivas tak jsou tam veci, ktere maji co docineni s nanoskilama: CRko, beast hvezda, burden, nano controler unit, VTE a symby. burden = zupan - stejny pocet skillu. hvezda je otazka par raidu v pande - nema nic spolecnyho s pomahanim, symby - to si proklamoval jako cestu k $$, zbytek neni co resit. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 09:51:42
|
quote: Originally posted by Pertha ... a mimochodem cim mam dokazat ze to myslim vazne ? ....
Myslím Pertho, že to, že to myslíš vážně, můžeš hravě prokázat tím, že teď budeš pravidelně logovat, chodit raidy s CzA a to po dobu delší než jen několik málo dní... Pak si myslím, že tvoje nároky a právo disponovat body těžko někdo bude zpochybňovat. Diskutováním na fórech se tvá snaha těžko stane uvěřitelnější. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 16/10/2006 09:57:05 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 10:01:34
|
quote: Originally posted by Philty
Myslím Pertho, že to, že to myslíš vážně, můžeš hravě prokázat tím, že teď budeš pravidelně logovat, chodit raidy s CzA a to po dobu delší než jen několik málo dní... Pak si myslím, že tvoje nároky a právo disponovat body těžko někdo bude zpochybňovat. Diskutováním na fórech se tvá snaha těžko stane uvěřitelnější.
njn jenze vis je dost tezky chodit na raidy kdyz vis ze z toho nic nemas kdo z vas by chodil na raidy kdyby dopredu vedel ze nikdy nic nedostane ? body sem mel protoze sem ze vsech raidu cza mel jeden ten nodrop kram na skilly a azure bp a ted prisel o body protoze sem pry chtel neco udelat a ted mam znovu delat body ? a co pak az udelam novy body a bidnu opet me je nekdo smaze protoze budu chtit pry neco udelat ? |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 11:00:09
|
Myslím Pertho, že to, že to myslíš vážně, můžeš hravě prokázat tím, že teď budeš pravidelně logovat, chodit raidy s CzA a to po dobu delší než jen několik málo dní... Pak si myslím, že tvoje nároky a právo disponovat body těžko někdo bude zpochybňovat. Diskutováním na fórech se tvá snaha těžko stane uvěřitelnější.
njn jenze vis je dost tezky chodit na raidy kdyz vis ze z toho nic nemas kdo z vas by chodil na raidy kdyby dopredu vedel ze nikdy nic nedostane ? body sem mel protoze sem ze vsech raidu cza mel jeden ten nodrop kram na skilly a azure bp a ted prisel o body protoze sem pry chtel neco udelat a ted mam znovu delat body ? a co pak az udelam novy body a bidnu opet me je nekdo smaze protoze budu chtit pry neco udelat ?
Pertho, to co píšeš si snad ani nezaslouží odpověď, ale já ti jí přesto dám. Na raidy se chodí hlavně pro radost a pro zábavu z ostatníma lidma, ne kvůli bodům. Ale jinak pořád platí co už jsem psal. To, že to vokecáváš, jen potvrzuje to, že chceš spíš diskutovat na fórech než hrát. Hele loguj častějc Chochola, pojď dávat mise, inferno questy, raidy a pak ti budou lidi věřit, že jen nekecáš a s hraním AO to myslíš vážně... (a nebude to trvat dlouho, neboj!) |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 11:04:41
|
njn jenze vis je dost tezky chodit na raidy kdyz vis ze z toho nic nemas kdo z vas by chodil na raidy kdyby dopredu vedel ze nikdy nic nedostane ? body sem mel protoze sem ze vsech raidu cza mel jeden ten nodrop kram na skilly a azure bp a ted prisel o body protoze sem pry chtel neco udelat a ted mam znovu delat body ? a co pak az udelam novy body a bidnu opet me je nekdo smaze protoze budu chtit pry neco udelat ?
ne, pak uz ti je nikdo nesmaze, nevidim duvod proc by jo |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 11:55:26
|
quote: Originally posted by Deka
ne, pak uz ti je nikdo nesmaze, nevidim duvod proc by jo
no ja sem ho nevidel ani ted, stejne tak i napr. toje to nevedel dokud mu to paja nevysvetlil :)
|
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 11:56:28
|
quote: Originally posted by Philty Pertho, to co píšeš si snad ani nezaslouží odpověď, ale já ti jí přesto dám. Na raidy se chodí hlavně pro radost a pro zábavu z ostatníma lidma, ne kvůli bodům. Ale jinak pořád platí co už jsem psal. To, že to vokecáváš, jen potvrzuje to, že chceš spíš diskutovat na fórech než hrát. Hele loguj častějc Chochola, pojď dávat mise, inferno questy, raidy a pak ti budou lidi věřit, že jen nekecáš a s hraním AO to myslíš vážně... (a nebude to trvat dlouho, neboj!)
pro zabavu :) zabavu jiste ale je zabavne kdyz tam jdes s tim ze vis ze ostatni maj i odmenu a ty ne ? |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 12:11:41
|
quote:
pro zabavu :) zabavu jiste ale je zabavne kdyz tam jdes s tim ze vis ze ostatni maj i odmenu a ty ne ?
Jo je to zábava i tak, i když dlouhodobě to není úplně ono . Ale Ty víš co jsem tím, co jsem psal, měl na mysli a není třeba to nějak dál rozvíjet. Když budeš hrát, tak bude vše ok a nikdo tě nebude nijak perzekuovat. Jen prostě prokaž svou vůli a chuť hrát tím, že budeš opravdu hrát a ne kecama tady na fóru, nic víc, nic míň. Rád si s tebou zamisuju diskutére !  |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 12:25:34
|
quote:
pro zabavu :) zabavu jiste ale je zabavne kdyz tam jdes s tim ze vis ze ostatni maj i odmenu a ty ne ?
Jo je to zábava i tak, i když dlouhodobě to není úplně ono . Ale Ty víš co jsem tím, co jsem psal, měl na mysli a není třeba to nějak dál rozvíjet. Když budeš hrát, tak bude vše ok a nikdo tě nebude nijak perzekuovat. Jen prostě prokaž svou vůli a chuť hrát tím, že budeš opravdu hrát a ne kecama tady na fóru, nic víc, nic míň. Rád si s tebou zamisuju diskutére ! 
no ja tomu neverim, ale schvalne to zkusime :) |
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 13:05:09
|
tahle akce s mazáním bodů mi přijde dost nefér dalo by se říct až neskutečně trapná ... trochu to zavání komunismem totalitního ražení (každému podle jeho potřeb - podle nás to nepotřebuješ, tak nazdar) ač perthu na imperiu nemusím a v ao mám jen pár froobů, komentář k tomuto paskvilu jsem si nemohl odpustit ... stačilo snad určit pravidla, co lze s body z raidbotu dělat, komu je možné je předat a ne je hned natvrdo smazat člověku, co si je evidentně zasloužil, navíc z velké části jen z důvodu antipatií k imperiálnímu prudiči no1 ... howgh just my 2cents |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 14:59:04
|
By Paja: to pertha: ale ty hrajes a prece tvoje hlavni poslani je pomahat ostatnim ne? kdyz se ucastnis raidu dostavas body a hlavne pomahas ostatnim a zbytek viz co psal philty
to snowie: myslim ze si pletes pojmy s dojmy, komunismu - vsichni vsechno, ale tady je to kazdemu podle jeho zasluh. Jak uz jsem psal bud v tomto postu a nebo v postu o debate prevadet/neprevadet body, ze pravidla jsou dana, ale nepsana jako zakonik, tutiz to neni tak, ze to co neni vyslovne zakazano je povoleno a pertha by mel vedet co bylo za problem. |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 15:25:22
|
to snowie: myslim ze si pletes pojmy s dojmy, komunismu - vsichni vsechno, ale tady je to kazdemu podle jeho zasluh. Jak uz jsem psal bud v tomto postu a nebo v postu o debate prevadet/neprevadet body, ze pravidla jsou dana, ale nepsana jako zakonik, tutiz to neni tak, ze to co neni vyslovne zakazano je povoleno a pertha by mel vedet co bylo za problem.[/i]
jo vim problem bylo ze sem si bidnul na itemy a vsichni si mysleli ze je to proto abych zabranil tomu ze se me nepovoli darovat body (normalne ostatnim povolene) a daroval ty itemy (taky normalne ostatnim povolene) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 15:26:38
|
By Paja: to pertha: ale ty hrajes a prece tvoje hlavni poslani je pomahat ostatnim ne? kdyz se ucastnis raidu dostavas body a hlavne pomahas ostatnim a zbytek viz co psal philty
dostavam body ktery me nasledne smazes :) takze jakoby nic |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 16:17:01
|
quote: Originally posted by SNowie
tahle akce s mazáním bodů mi přijde dost nefér dalo by se říct až neskutečně trapná ... trochu to zavání komunismem totalitního ražení (každému podle jeho potřeb - podle nás to nepotřebuješ, tak nazdar) ač perthu na imperiu nemusím a v ao mám jen pár froobů, komentář k tomuto paskvilu jsem si nemohl odpustit ... stačilo snad určit pravidla, co lze s body z raidbotu dělat, komu je možné je předat a ne je hned natvrdo smazat člověku, co si je evidentně zasloužil, navíc z velké části jen z důvodu antipatií k imperiálnímu prudiči no1 ... howgh just my 2cents
huh? Asi vubec nevis nic o tom co se stalo vid... Ano potom bych se taky domnival ze nekdo perthovi sebral body "jen tak".
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 16:35:09
|
By Paja: a tak tobe jde stejne o tu zabavu s pomahanim ostatnim a pak vytvaret drama a mit v praci praci, no a to vse ti to prinese. Idealni. Jinak uz bylo vse receno, nekdy i vicekrat, takze myslim, ze bysme uz mohli opustit toto tema - aspon na chvili |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 16:48:31
|
huh? Asi vubec nevis nic o tom co se stalo vid... Ano potom bych se taky domnival ze nekdo perthovi sebral body "jen tak".
a co se tedy stalo fakticky stalo ne co se nekdo domnival ze chci udelat protoze fakticky se stalo udelal sem aukci na darovani bodu - darovat body je legalni , i kdyz to vyvolalo polemiku zda tak ma byt i nadale tak i pote toto pravidlo zustalo bidl sem si na itemy - no asi se shodneme ze taky legalni
ale treba misto papouskovani a neurcity podpory dokazes naprosto konkretne napsat co jsem udelal a koho sem tim poskodil |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|