Pocujte neviete niekto mirror kde sa da stiahnut patch 2.0.1 PTR Uz sa mi po 4 dnoch podarilo nakopirovat postavu na PTR ale teraz im pre zmenu nejde stiahnut patch na PTR
jo taky se tesim skusim urvat do tejdne 1h mace a rank 13 chest, prej to de pže sem někde četl že za vyhrané ab je 610 honoru asi, +1/3 honoru jak z normalnich HK tzn +- 80 honoru z solo killu...
70 Human Healz0r-TTH-Drak'thul http://ctprofiles.net/43383 cause pala nerf LEdnicka lvl 47+ NE pvp skillzor inc
ale doufam, kurva, ze uz brzy, fakt me sere rankovat 3 sedesatky.. zvlast kdyz uz u toho nemuzu sedet kazdy den a cely den, jako driv..
Hh, napadá mě ta věta o tom že by jsi jako, že jo, měl jako, že jo, sehnat si teda ňákej ten, jako tamten, jak vono se to jenom... život! Jo to je vono!
BTW pro ty nevědoucí - jedinej výsledek ranku bude "increases your flex faktor", což bude sice uber mega hustý, že budete moct idlovat v IFku jako Najt-Lajtnant, ale bude vám to úplně k ho*nu.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
ale doufam, kurva, ze uz brzy, fakt me sere rankovat 3 sedesatky.. zvlast kdyz uz u toho nemuzu sedet kazdy den a cely den, jako driv..
Hh, napadá mě ta věta o tom že by jsi jako, že jo, měl jako, že jo, sehnat si teda ňákej ten, jako tamten, jak vono se to jenom... život! Jo to je vono!
BTW pro ty nevědoucí - jedinej výsledek ranku bude "increases your flex faktor", což bude sice uber mega hustý, že budete moct idlovat v IFku jako Najt-Lajtnant, ale bude vám to úplně k ho*nu.
Jj jenom kvuli flexu sem chtel udelat 11, pže Commander Vojtosch -> this rox
70 Human Healz0r-TTH-Drak'thul http://ctprofiles.net/43383 cause pala nerf LEdnicka lvl 47+ NE pvp skillzor inc
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
mno kvuli flexu spis horda nez ally...samej general a warlord... commader muze bejt aj supak na parniku ...muhehe Ale je pravda ze to bude pamatnik...je to vec co uz nikdo neziska k nicku :)
jo taky se tesim skusim urvat do tejdne 1h mace a rank 13 chest, prej to de pže sem někde četl že za vyhrané ab je 610 honoru asi, +1/3 honoru jak z normalnich HK tzn +- 80 honoru z solo killu...
denne je mozny mit 1x R13 - R14 vec ,nevim jak tu 30k req zbran,ale ty 15k req se daji,uz se tesim na polearm
mno kvuli flexu spis horda nez ally...samej general a warlord... commader muze bejt aj supak na parniku ...muhehe Ale je pravda ze to bude pamatnik...je to vec co uz nikdo neziska k nicku :)
Aha ona je ta hodnost někde nějak napsaná, hmmm... Já to mám, od doby co to jde, vypnutý v nastavení a tak vidím jen nick hráče (a nebudu sám), tak to vám to bude hodně platný
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
sakra chrostal, nerob si prču.. ja se fakt kurva tesim na krasnou megasekyrku pro shamana a wtf imba oblecky pro dr00da a maga a taky huntera, rogue, wara a mozna i priesta, ale to nevim, jak bude rodina zvladat
sakra chrostal, nerob si prču.. ja se fakt kurva tesim na krasnou megasekyrku pro shamana a wtf imba oblecky pro dr00da a maga a taky huntera, rogue, wara a mozna i priesta, ale to nevim, jak bude rodina zvladat
Které za dva měsíce budou stejně k ničemu protože BC :)
quote:Originally posted by JerzeeG sakra chrostal, nerob si prču.. ja se fakt kurva tesim na krasnou megasekyrku pro shamana a wtf imba oblecky pro dr00da a maga a taky huntera, rogue, wara a mozna i priesta, ale to nevim, jak bude rodina zvladat
Jerzee nemel tys uz rank14?
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Budou v patchi 2.0.1 poslední změny talentů co jsou teď v betě nebo tam zůstanou starý věci z PTR? Nevíte někdo?
To je v podstate dobra otazka, na ktoru malokto pozna odpoved.
PTR a Beta talenty/spelly su rozne. Nechajme sa prekvapit ;)