quote:Originally posted by Akoh Adi Jj, to vim ale sem netrpelivej rebel kdo vi jak dlouho tu este budu.Jorssk me ho pucil a musim rict ze to je parada litat s tim
Já chci takýýýýý
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup."
quote:Originally posted by Akoh Adi Jj, to vim ale sem netrpelivej rebel kdo vi jak dlouho tu este budu.Jorssk me ho pucil a musim rict ze to je parada litat s tim
Já chci takýýýýý
No sehnat ho pred pubem 27 bylo celkem lehky i dily na nej a ve vendoru stal jen kolem 30mega ted ho nesezenes pod 70 pomalu.
nechtel by nekdo SWG total exp za GW acc ? kamos si koupil SWG a nak na to nema cas tak pls mi napiste na ICQ 276-383-916. Sry ze to hazim sem ale tenhle topic mi pride nejvhodnejsi kdyz se menuje Trade...
Kdo shani life day obrazy nebo dalsi life day itemy, tak tady muzeme sesumirovat co mame a co ne. Jsem zrovna v praci, takze co mam dvakrat nebo volny postnu zitra.
Na prianie uvádzam tabuľku maxim pre suroviny. V tabuľke je názov suroviny, v zátvorke je najkvalitnejší druh. Čísla sú potom maximá pre jednotlivé staty. Ak tam číslo nie je, tak daná surovina ten stat nemá. Kurzívou uvedené udávajú hranicu potrebnú na dosiahnutie maxima pri surovinovom bonuse z trader expertise.
Mám aj tabuľku pre jednotlivé druhy, ale tá je veľmi rozsiahla a neprehľadná.
CR - Cold Resistance CD - Conductivity DR - Decay Resistance (zastaralý stat, keďže decay už v hre nie je) HR - Heat Resistance MA - Mallability SR - Shock Resistance UT - Unit Toughness PE - Potential Energy ER - Entangle Resistance
Všetky suroviny majú navyše ešte Overall Quality s maximom 1000.
Nie sú tam JtL suroviny, ktoré majú všetky staty s maximom 1000, space suroviny ktoré majú fixné staty a organické suroviny.