Author |
Topic  |
|
Spavec
Starting Member
8 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 20:40:33
|
cau zajimalo by me kolik uctu si mohu zalozit mam wowko cd key a ucet pass/log da se udelat ejste dalsi nezavisly pass log?
nebo si musim kopit krabicu s wow novou a tam si zalozit acount dik
|
|
| |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 21:02:47
|
jj Cevapsi, musis koupit novou krabici .. to je zaklad |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Spavec
Starting Member
8 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 21:25:18
|
quote: Originally posted by Reyden
jj Cevapsi, musis koupit novou krabici .. to je zaklad
rofl tak to sme v pici nedyer  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 00:28:01
|
Here we go again   |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 23/11/2006 00:28:12 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 09:49:39
|
:D, nééé, už nééé. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 10:30:37
|
ja bych rekl, ze krabice je dulezita |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Maleus
Starting Member
35 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:41:33
|
Chcel by som viediet ako to bude s burning crusade, ak mam dva accounty bude mi stacit kupit jeden datadisk? a bude mi to fachat s oboma accountami, alebo na kazdy account si treba kupit zvlast dalsi datadisk? |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:44:08
|
quote: Originally posted by Maleus
Chcel by som viediet ako to bude s burning crusade, ak mam dva accounty bude mi stacit kupit jeden datadisk? a bude mi to fachat s oboma accountami, alebo na kazdy account si treba kupit zvlast dalsi datadisk?
Jasne, proc se neslozit cela guilda na jeden datadisk a pak si to mezi s sebou nerozdelit co? ;) Co guilda, proc treba cela ceska populace na Drak'Thulu  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:53:05
|
quote: Originally posted by Little
Chcel by som viediet ako to bude s burning crusade, ak mam dva accounty bude mi stacit kupit jeden datadisk? a bude mi to fachat s oboma accountami, alebo na kazdy account si treba kupit zvlast dalsi datadisk?
Jasne, proc se neslozit cela guilda na jeden datadisk a pak si to mezi s sebou nerozdelit co? ;) Co guilda, proc treba cela ceska populace na Drak'Thulu 
to je docela good napad...kdyztak mi posli svoje seriovy cislo (ale pokud mozno predtim nez ho uplatnis...) |
no mmo
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:53:12
|
potrebujes 2 krabice ... ne jednu, ne tri, dvojka je tvoje cislo |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:59:33
|
potrebujes 2 krabice ... ne jednu, ne tri, dvojka je tvoje cislo
Holy granade :))) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:00:52
|
quote: Originally posted by Seth
42!
A o tom to všechno je! |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:03:23
|
Vsechny vas upalit, chatro jedna ... uctivaci dabelskeho cisla 42, smazte se v ohni pekelnem kde vas privrzenci satana budou popichovat takovymi malymi jehlickami, ktere muzou byt pekne bolestive a papirem vam narezavat prsty!!!! |
 |
|
Maleus
Starting Member
35 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:12:06
|
Slo len o to ze, ci treba jeden account zaregistrovat na ten datadisk, alebo treba obidva, porovnanie je stym ze origos wow, mas normalne na disku a mozes pouzit hocijaky account nanom aby si si mohol zahrat wowko, bude toto mozne aj pri datadisku alebo to bude vazne vyzadovat registraciu kazdeho dalsieho wow accountu potreba kupit dalsi datadisk? Dovod preco sa to pytam je lahky, mam jeden account bed cd key ktory som bohuzial kupil na rychlo a nevypytal som si cd key od praveho majitela,a jeden mam origos s cd key, takze ten bez cd key bez sance si zahrat v TBC ked vyjde? ak nebudem moct ho zaregistrovat? |
Edited by - Maleus on 23/11/2006 12:15:12 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:19:02
|
Slo len o to ze, ci treba jeden account zaregistrovat na ten datadisk, alebo treba obidva, porovnanie je stym ze origos wow, mas normalne na disku a mozes pouzit hocijaky account nanom aby si si mohol zahrat wowko, bude toto mozne aj pri datadisku alebo to bude vazne vyzadovat registraciu kazdeho dalsieho wow accountu potreba kupit dalsi datadisk? Dovod preco sa to pytam je lahky, mam jeden account bed cd key ktory som bohuzial kupil na rychlo a nevypytal som si cd key od praveho majitela,a jeden mam origos s cd key, takze ten bez cd key bez sance si zahrat v TBC ked vyjde? ak nebudem moct ho zaregistrovat?
to uz jsou i postelovy cd keys?
Btw co tady resis? Proste mas 2 orgios wowka, potrebujes dalsi 2 origos cd keys na TBC ... jestli s krabici nebo bez to uz je na tobe (doporucuji s krabici, protoze to je zaklad) |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:21:41
|
Vsechny vas upalit, chatro jedna ...
Burn her!!! She's a witch, burn her!!!! |
Arokh Estarioll |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:26:27
|
FAQ, wow-europe.com
How many copies of the expansion will be needed for players with multiple accounts? You will need one copy of the expansion for every World of Warcraft account that you wish to upgrade. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:54:37
|
A jde teda na ten jeden CD-KEY zaregistrovat dva accounty? |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 15:01:19
|
quote: Originally posted by Tragedy
A jde teda na ten jeden CD-KEY zaregistrovat dva accounty?
ne, ale na 2 cdkey si muzes zaregistrovat 4 accounty .. takze leda se domluvit s kamosem |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 15:41:56
|
Krabice je základ, to je začátek a konec, kolem toho se to všechno točí. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 23/11/2006 15:42:32 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 15:45:56
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Krabice je základ, to je začátek a konec, kolem toho se to všechno točí.
A co teprve 42 krabic! |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:27:31
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Krabice je základ, to je začátek a konec, kolem toho se to všechno točí.
A co teprve 42 krabic!
to se ale blbe kupuje, pac krabice sou prej po 24  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:35:42
|
ja to delal tak ze sem koupil 2 baleni a 6 jich prodas dal lidem kolem ... paradoxne este vydelas |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:20:52
|
Nejvíc na tom vydělá ten kdo vám prodává hulení |
Edited by - Luka on 25/11/2006 04:30:00 |
 |