Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 acount
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Spavec
Starting Member

8 Posts

Posted - 22/11/2006 :  20:40:33  Show Profile Send Spavec a Private Message  Reply with Quote
cau zajimalo by me kolik uctu si mohu zalozit
mam wowko cd key a ucet pass/log
da se udelat ejste dalsi nezavisly pass log?

nebo si musim kopit krabicu s wow novou a tam si zalozit acount dik

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/11/2006 :  21:02:47  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
jj Cevapsi, musis koupit novou krabici .. to je zaklad

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Spavec
Starting Member

8 Posts

Posted - 22/11/2006 :  21:25:18  Show Profile Send Spavec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

rofl tak to sme v pici nedyer
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/11/2006 :  00:28:01  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Here we go again

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 23/11/2006 00:28:12
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/11/2006 :  09:49:39  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

:D, nééé, už nééé.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/11/2006 :  10:30:37  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja bych rekl, ze krabice je dulezita

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Maleus
Starting Member

35 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:41:33  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
Chcel by som viediet ako to bude s burning crusade, ak mam dva accounty bude mi stacit kupit jeden datadisk? a bude mi to fachat s oboma accountami, alebo na kazdy account si treba kupit zvlast dalsi datadisk?
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:44:08  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maleus

Chcel by som viediet ako to bude s burning crusade, ak mam dva accounty bude mi stacit kupit jeden datadisk? a bude mi to fachat s oboma accountami, alebo na kazdy account si treba kupit zvlast dalsi datadisk?

Jasne, proc se neslozit cela guilda na jeden datadisk a pak si to mezi s sebou nerozdelit co? ;) Co guilda, proc treba cela ceska populace na Drak'Thulu

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:53:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Jasne, proc se neslozit cela guilda na jeden datadisk a pak si to mezi s sebou nerozdelit co? ;) Co guilda, proc treba cela ceska populace na Drak'Thulu

to je docela good napad...kdyztak mi posli svoje seriovy cislo (ale pokud mozno predtim nez ho uplatnis...)

no mmo
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:53:12  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

potrebujes 2 krabice ... ne jednu, ne tri, dvojka je tvoje cislo

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:58:02  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
42!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:59:33  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

potrebujes 2 krabice ... ne jednu, ne tri, dvojka je tvoje cislo

Holy granade :)))
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:00:52  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

42!

A o tom to všechno je!

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:03:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Vsechny vas upalit, chatro jedna ... uctivaci dabelskeho cisla 42, smazte se v ohni pekelnem kde vas privrzenci satana budou popichovat takovymi malymi jehlickami, ktere muzou byt pekne bolestive a papirem vam narezavat prsty!!!!

Go to Top of Page

Maleus
Starting Member

35 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:12:06  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
Slo len o to ze, ci treba jeden account zaregistrovat na ten datadisk, alebo treba obidva, porovnanie je stym ze origos wow, mas normalne na disku a mozes pouzit hocijaky account nanom aby si si mohol zahrat wowko, bude toto mozne aj pri datadisku alebo to bude vazne vyzadovat registraciu kazdeho dalsieho wow accountu potreba kupit dalsi datadisk?
Dovod preco sa to pytam je lahky, mam jeden account bed cd key ktory som bohuzial kupil na rychlo a nevypytal som si cd key od praveho majitela,a jeden mam origos s cd key, takze ten bez cd key bez sance si zahrat v TBC ked vyjde? ak nebudem moct ho zaregistrovat?

Edited by - Maleus on 23/11/2006 12:15:12
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:19:02  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slo len o to ze, ci treba jeden account zaregistrovat na ten datadisk, alebo treba obidva, porovnanie je stym ze origos wow, mas normalne na disku a mozes pouzit hocijaky account nanom aby si si mohol zahrat wowko, bude toto mozne aj pri datadisku alebo to bude vazne vyzadovat registraciu kazdeho dalsieho wow accountu potreba kupit dalsi datadisk?
Dovod preco sa to pytam je lahky, mam jeden account bed cd key ktory som bohuzial kupil na rychlo a nevypytal som si cd key od praveho majitela,a jeden mam origos s cd key, takze ten bez cd key bez sance si zahrat v TBC ked vyjde? ak nebudem moct ho zaregistrovat?

to uz jsou i postelovy cd keys?

Btw co tady resis? Proste mas 2 orgios wowka, potrebujes dalsi 2 origos cd keys na TBC ... jestli s krabici nebo bez to uz je na tobe (doporucuji s krabici, protoze to je zaklad)

Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:25:15  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
69

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/11/2006 :  14:21:41  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vsechny vas upalit, chatro jedna ...

Burn her!!! She's a witch, burn her!!!!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 23/11/2006 :  14:26:27  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

FAQ, wow-europe.com

How many copies of the expansion will be needed for players with multiple accounts?
You will need one copy of the expansion for every World of Warcraft account that you wish to upgrade.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/11/2006 :  14:54:37  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
A jde teda na ten jeden CD-KEY zaregistrovat dva accounty?

Tragedy
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/11/2006 :  15:01:19  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

A jde teda na ten jeden CD-KEY zaregistrovat dva accounty?

ne, ale na 2 cdkey si muzes zaregistrovat 4 accounty .. takze leda se domluvit s kamosem

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/11/2006 :  15:41:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Krabice je základ, to je začátek a konec, kolem toho se to všechno točí.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 23/11/2006 15:42:32
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/11/2006 :  15:45:56  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

A co teprve 42 krabic!

Tragedy
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:27:31  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by Jedi_Knight

A co teprve 42 krabic!

to se ale blbe kupuje, pac krabice sou prej po 24

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:35:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja to delal tak ze sem koupil 2 baleni a 6 jich prodas dal lidem kolem ... paradoxne este vydelas

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:20:52  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Nejvíc na tom vydělá ten kdo vám prodává hulení

Edited by - Luka on 25/11/2006 04:30:00
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2006 :  10:27:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

Nejvíc na to vydělá ten kdo vám prodává to hulení

myslis to baleni huleni ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 24/11/2006 :  11:47:54  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
nic si nemyslím
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 25/11/2006 :  04:24:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

Nejvíc na to vydělá ten kdo vám prodává to hulení

ROFL

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000