Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Commando Expertise
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 08/11/2006 :  09:36:05  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
Prešiel som diskusie na SOE fóre a vraj by mali znovu fungovať disablované ťažke zbrane . A acid launcher by mal dávať acid DoT. Len aby to bola pravda...

Nekropolis:
SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/11/2006 :  10:46:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
jj, HW komplet predelaj
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 08/11/2006 :  15:20:54  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

jj, HW komplet predelaj

predelaj v tom smyslu ze znovuzprovozni ty co jeste nefungovaly nebo je kompletne vsechny nerfnou aby konecne v pvp commando nezabijelo vsechny na potkani?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/11/2006 :  15:51:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
zprovozni vsechny a upravi dmg, aspon tak jsem to pochopil
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 10/11/2006 :  08:36:06  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

zprovozni vsechny a upravi dmg, aspon tak jsem to pochopil

Uz se na to tesim opet sem zacaloval account tak sem stim.
Go to Top of Page

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 14/11/2006 :  08:39:51  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
Prvé reakcie na Ch.4 na TC sú dosť negatívne. Nerfnuté ťažké zbrane, nefungujúce (alebo skôr málo sa objavujúce) DoT. Skúšal to niekto na TC, vie k tomu niečo povedať?

Nekropolis:
SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 14/11/2006 :  14:25:06  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shamirr

Prvé reakcie na Ch.4 na TC sú dosť negatívne. Nerfnuté ťažké zbrane, nefungujúce (alebo skôr málo sa objavujúce) DoT. Skúšal to niekto na TC, vie k tomu niečo povedať?

Tak je to jen TC a ne ostry server, vsechno se srovna.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2006 :  19:27:04  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

ze by konecne commanda byla pri trose stesti porazitelna?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2006 :  19:38:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

ze by konecne commanda byla pri trose stesti porazitelna?

nebuď směšný, určitě nerfnou i ostatní
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2006 :  19:47:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Pulka listopadu, nejvyssi cas na NGE2.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 14/11/2006 :  20:29:31  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Pulka listopadu, nejvyssi cas na NGE2.

Moje rec tos nejak vypocital?
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2006 :  20:47:10  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jistě, tady je rovnice:

(Jeden Jorssk dělený dvěma mouchama, to celé násobené jednou třetinou Enniho) krát (Jeden Carmax mínus půlka Wyndie to celé lomeno jednou setinou Smedleyho) rovná se 20. listopadu 2006.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/11/2006 :  20:52:21  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
zapomel si na almychovu promennou konstantu
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2006 :  21:28:18  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

zapomel si na almychovu promennou konstantu

rofl

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/11/2006 :  09:04:01  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jistě, tady je rovnice:

(Jeden Jorssk dělený dvěma mouchama, to celé násobené jednou třetinou Enniho) krát (Jeden Carmax mínus půlka Wyndie to celé lomeno jednou setinou Smedleyho) rovná se 20. listopadu 2006.

Rofl tak to se ti povedlo.
Go to Top of Page

Youda
Starting Member

8 Posts

Posted - 17/11/2006 :  22:09:11  Show Profile Send Youda a Private Message  Reply with Quote
na tc se mi comando zda docela dost gut :) medic mi neubral ani ctvrt hp..... libi se mi ty new comando specky:) ten armor je bajo.. hlavne ta specka ''enniho'' (riddle) armor :)

Edited by - Youda on 17/11/2006 22:11:27
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 17/11/2006 :  23:23:35  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Youda

na tc se mi comando zda docela dost gut :) medic mi neubral ani ctvrt hp.

tomu se rika balanced game ala soe

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/11/2006 :  00:40:54  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

na tc se mi comando zda docela dost gut :) medic mi neubral ani ctvrt hp..... libi se mi ty new comando specky:) ten armor je bajo.. hlavne ta specka ''enniho'' (riddle) armor :)

To jsi se dueloval s lvl 70 ne je to dost vyrovnany a pokud nenaboostis, das akorat tak houby

Go to Top of Page

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 18/11/2006 :  20:08:05  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neskúšal som to, ale vraj "Riddle armor" a "Suppressing fire" idú odpalovať aj s ťažkými zbraňami. Zasiahnu síce len jeden cieľ, ktorý je zameraný, ale fungujú aj s HW v ruke. To by bolo super .

Nekropolis:
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 18/11/2006 :  20:26:55  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A co Koudy armor - to tam nikde neni? (to je takova ta specka, ze kdyz ji pouzijes, tak o vsechno prijdes a pujdes spat pod most).
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/11/2006 :  21:20:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nebo varan armor, nejakej supinkovej .
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/11/2006 :  01:27:11  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Jeste ze ne kastanovej armor wookiee upgrade.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/11/2006 :  11:32:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
muší armor s integrovanými křídly ... takový jetpack pro chudé

Edited by - SNowie on 19/11/2006 11:32:17
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 19/11/2006 :  12:43:13  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tobě moucho bude stačit, když si na záda přilepíš izolepou Always s křidélky :o)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 19/11/2006 :  13:15:59  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tobě moucho bude stačit, když si na záda přilepíš izolepou Always s křidélky :o)

tohle nefunguje zkoušel jsem to
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/11/2006 :  21:03:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Asi si ji lepil na spatne misto .
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000