Prešiel som diskusie na SOE fóre a vraj by mali znovu fungovať disablované ťažke zbrane . A acid launcher by mal dávať acid DoT. Len aby to bola pravda...
predelaj v tom smyslu ze znovuzprovozni ty co jeste nefungovaly nebo je kompletne vsechny nerfnou aby konecne v pvp commando nezabijelo vsechny na potkani?
Prvé reakcie na Ch.4 na TC sú dosť negatívne. Nerfnuté ťažké zbrane, nefungujúce (alebo skôr málo sa objavujúce) DoT. Skúšal to niekto na TC, vie k tomu niečo povedať?
Prvé reakcie na Ch.4 na TC sú dosť negatívne. Nerfnuté ťažké zbrane, nefungujúce (alebo skôr málo sa objavujúce) DoT. Skúšal to niekto na TC, vie k tomu niečo povedať?
Tak je to jen TC a ne ostry server, vsechno se srovna.
ze by konecne commanda byla pri trose stesti porazitelna?
ze by konecne commanda byla pri trose stesti porazitelna?
(Jeden Jorssk dělený dvěma mouchama, to celé násobené jednou třetinou Enniho) krát (Jeden Carmax mínus půlka Wyndie to celé lomeno jednou setinou Smedleyho) rovná se 20. listopadu 2006.
(Jeden Jorssk dělený dvěma mouchama, to celé násobené jednou třetinou Enniho) krát (Jeden Carmax mínus půlka Wyndie to celé lomeno jednou setinou Smedleyho) rovná se 20. listopadu 2006.
na tc se mi comando zda docela dost gut :) medic mi neubral ani ctvrt hp..... libi se mi ty new comando specky:) ten armor je bajo.. hlavne ta specka ''enniho'' (riddle) armor :)
na tc se mi comando zda docela dost gut :) medic mi neubral ani ctvrt hp..... libi se mi ty new comando specky:) ten armor je bajo.. hlavne ta specka ''enniho'' (riddle) armor :)
To jsi se dueloval s lvl 70 ne je to dost vyrovnany a pokud nenaboostis, das akorat tak houby
Neskúšal som to, ale vraj "Riddle armor" a "Suppressing fire" idú odpalovať aj s ťažkými zbraňami. Zasiahnu síce len jeden cieľ, ktorý je zameraný, ale fungujú aj s HW v ruke. To by bolo super .