Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Co je noveho aneb proc se vratit k SWG
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 28/09/2006 :  17:11:51  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Pokud mozno 2 handed sword s bonusem +5...

zkusil jsem to s pre-cu kladivem a můžu jen doporučit

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/09/2006 :  07:53:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Almych - Ajo sem se prepsal, nicmene ono ti to rychle nabehne kdyz jsi v rektusu.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 29/09/2006 :  10:04:16  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

1) Loveni jedi neni - ted muzes lovit kohokoliv, to je lepsi.

2) Po expertise mas linearni leda tak mozna kocici lejno. Kazdej si diky expertise muze vytvorit svuj unikatni template. Takze rozdili jsou.

3) Smrt ti stoji 50k creditu za schozeni cloning sickness. Jinak se bude vracet poskozovani veci.

4) Zase tu placas picoviny, nevis jaka hra ted je a davas tu priklady ze zacatku nge ktere byli pred pul rokem.

1) To je vec nazoru
2) Pravda o expertise nic nevim.
3) Koukam ze ani nevis kolik stoji smrt :-)
4) Nemelu picoviny pisu co mi vadi. To ze se to od doby co jsem hral naposledy zmenilo samozrejme nevim. Navic slo o priklady vadi mi i zlikvidovany ovladani (a to bylo i pred dvema mesici kdy jsem se lognul naposledy) atd. Je toho dost. V podstate vse co prineslo NGE.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 29/09/2006 :  10:33:59  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Smarja, to je cteni, jak ze spatnejch novin

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/09/2006 :  08:03:55  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Imho. to ovladani si musis prenastavit pokud se ti nelibi ze musis vsechno targetovat rucne. Ono to stare v options je, divim se ze takovy chytrak jako ty na to hned neprisel.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/09/2006 :  13:57:43  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imho. to ovladani si musis prenastavit pokud se ti nelibi ze musis vsechno targetovat rucne. Ono to stare v options je, divim se ze takovy chytrak jako ty na to hned neprisel.

Ne me vadi ze neni svoboda kamery jako pred tim. Nemuzu najet na objekt a klikem otevrit radial menu... musim pres klavesu. Nataceni kamery kolem postavy peklo kurzor je na pevnym miste (ted mozna kecam to uz si nepamatuju :D) Obcne mi vadila zadna svoboda pohybu kamery a spol.

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/09/2006 :  14:51:35  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
obecně :
1. dá se to nastavit tak, že to máš jako pre CU, já osobně jsem na ovládání dost háklivý, teď si nemůžu stěžovat, a až na pár detailů (třeba na swoop musím nastupovat přes radial menu což v pvp může znamenat průser) jinak je to jako když jsem hru začal hrát.
2. Aureol - nevím co přesně myslíš svobodou kamery.. já najedu myší na jakýkoliv předmět, levým tlačítkem předmět označím 1 klikem, a pokud potřebuju, tak pravým tlačítkem rozbalím rad menu jako kdysi.. pokud myslíš tohle tak to jde, nic neděláš přes klávesu, jen si to musíš nastavit.
3. Expertise system je sice good, ale rozdíly mezi postavama nebudou uz nikdy tak markantní jako dříve, v podstatě zjišťuju, že všichni maj skoro stejnej "template", aspon co se jedi týče. Expertise umožnuje jen nepatrnou variabilitu, ale lepší než nic.
4. poslední upgrade mě potěšil, kvanta nových, nebo staronových věcí. Rozjelo se pvp což je pozitivní.
5. podle mě je ted nejdůležitější zaměřit se na craftery, musí umět vycraftit lepší věci než se dají lootnout, jinak to nemá význam.
6. Dnes jsem mluvil s Olusrielem, ptal se mě jak hra vypadá a jestli to má zkusit a doporučil jsem mu a všem kteří o tom přemýšlejí toto - je lepší počkat až budou hotové expertise pro všechny profese. Začíná se sice blýskat na lepší časy, ale jde to velice pomalu. Až budou všechny povolání hotova tak to za pokus určitě stojí.

pozn: docela mě zklamalo jak snížili obtížnost u bossů, s BH lvl86 solovat Necrosise, Storm lorda... to je škoda. Navíc jsem se včera dověděl, že se dá solnout i kubaza foreman, já pamatuju když jsme ten dungeon dělali ve 4 a tak tak...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/10/2006 :  10:31:40  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jak jsem jiz psal ovladani lze nastavit jako bylo pre-cu. Jenze kocour tu stejne bude placat to svoje i kdyz vi prdlaj a bude si stale myslet jak je chytrej.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/10/2006 :  01:06:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Myslim si, ze by se melo tohle forum poradne wipnout a udelat spis topic ve smyslu Actual State of the Game.

Ty, co zazili stare SWG uz asi nic nepresvedci k tomu aby se vratili a kdyz tady novacci najdou akorat samej brek a plky, nic je nepresvedci k tomu si hru zkusit.. takze by se tu spis mela objevit nejaka minirecenze nekym kdo lze objektivne udelat popis a zhodnoceni SWG tak jak jsou prave ted, jako kdyby nejakou predchozi verzi nikdy neznal. Proste brat ji takovou jaka je a nesrovnavat stim jaka byla ale spis s ostatnimi hrami (ted mi jde obecne o mmorpg prvky, boj, zastoupeni misi a questu, funkcnost hry, balanc, duvod expit.. kolik lidi hraje..atd..atd). + smazat odkazy na navody ktere jeste pisou o stare hre

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/10/2006 :  10:28:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No ja aktualni recenzi zrovna dopsal na jedny stranky o SW hrach. Tak ji pak kdyztak nekam sem hodim.
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 02/10/2006 :  10:37:29  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
mna len zaujima ci mi nezmazali postavy len sa mi nechce si zaplatit na mesiac hru ked pocujem aka je nedorobena ;)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 02/10/2006 :  11:02:37  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak jsem jiz psal ovladani lze nastavit jako bylo pre-cu. Jenze kocour tu stejne bude placat to svoje i kdyz vi prdlaj a bude si stale myslet jak je chytrej.

Omyl. Opakuju. Pisu co mi vadilo kdyz jsem se pred 2 mesici (nebo kdy) lognul. No vadilo.... defakto jsem diky tomu ani nezkoumal co se zmenilo. Rozhodne nerikam tak to je a ne jinak. Jak uz tu opakuju asi po sty. Ale ty stejne neumis cist co nekde stoji... vzdy ctes co cist chces.... tak jako ve hre... vidis co chces videt.

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/10/2006 :  11:09:54  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hlubik

mna len zaujima ci mi nezmazali postavy len sa mi nechce si zaplatit na mesiac hru ked pocujem aka je nedorobena ;)

určitě nesmazali, vidím se logovat lidi, který určitě více jak rok nehráli. Třeba včera se lognul Tiberon, snad jeden z prvních jedi na Eclipse jakýho jsem viděl, možná ho něktří dříve narození pamatují Podle mě ti to nesmažou, ale schválně tam mají tu hlášku se třemi měsíci = možnost smazání, aby si lidi zase zaplatili aspon na měsíc.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 02/10/2006 :  12:07:45  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:
Originally posted by hlubik

určitě nesmazali, vidím se logovat lidi, který určitě více jak rok nehráli. Třeba včera se lognul Tiberon, snad jeden z prvních jedi na Eclipse jakýho jsem viděl, možná ho něktří dříve narození pamatují Podle mě ti to nesmažou, ale schválně tam mají tu hlášku se třemi měsíci = možnost smazání, aby si lidi zase zaplatili aspon na měsíc.

jj treba Yuki- (jedna tanecnice co tnacivala v bestine a obcas v Eisly) ta se vcera taky logla asi po tri ctvrte roce

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/10/2006 :  13:09:34  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
kocour - ale to ty taky . A narozdil od nekoho alespon v kazdym svim topicu nekoho neurazim.

Edited by - Jorssk on 02/10/2006 13:11:56
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/10/2006 :  13:48:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja aktualni recenzi zrovna dopsal na jedny stranky o SW hrach. Tak ji pak kdyztak nekam sem hodim.

mluvil o objektivni recenzi! .)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 02/10/2006 :  14:53:00  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oni nikde nerikaj ze to mazou. Rikaj, ze ti ji 3 mesice garantujou. Cili pokud by doslo k nejaky nehode udelaj vse aby zachranili postavy u accountu max 3 mesice neplacenejch. U accountu neplacenych dyl postavy zachovavaj ale v pripade nehody by je mohli obetovat... Proste mit je tam budes treba za 10 let kdyz se neco neposere :D

quote:

kocour - ale to ty taky . A narozdil od nekoho alespon v kazdym svim topicu nekoho neurazim.

Ani ja pokud ten dotycny nezopakuje ponekolikate stejnou chybu... pak uz je to jediny zpusob jak na ni upozornit.

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 02/10/2006 :  20:42:28  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
no..dnes mi dosiel mail ze 21 dni zdarma ak sa lognem do konca mesiaca :) aj tak som zvazoval ze zaplatim na mesiac nech omrknem domcek a oprasim oppressora :D a pozriem co za haluze soe stvara :)

nech zije moja mala Dark'Templar:D
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/10/2006 :  21:22:16  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
hele kocoure, ja ti tu klidne dam priklady tvich prizpevku kde pomlouvas lidi aniz by neco psali po nekolikate, takze radsi bud ticho.

Ta recenze objektivni je, nic tam nevychvaluju, jen pisi co je swg a jak to v nem je.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/10/2006 :  21:31:43  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
kde je ta recenze?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/10/2006 :  21:36:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
jeste nikde, dotycny chysta novy desing webu a s nim prijde i ma recenze . takze COMMING SOON!
Go to Top of Page

Baghera
Starting Member

31 Posts

Posted - 03/10/2006 :  08:32:36  Show Profile  Send Baghera an ICQ Message Send Baghera a Private Message  Reply with Quote
Pro me je hra porad stejne zajimava, hraju vetsinou ve vesmiru a tam se s tim moc nehejbe... Na starsideru sou velice slusny eventy, kde se schazi pravidelne o vikendech treba 30x30 (naposledy asi 50x50) hracu, takze to sou opravdu slusny bitvy s promyslenym RP pozadim. To se mi libi. Chtelo by to neco podobnyho rozjet i na Eclipse a byla by to parada, nic by mi nechybelo :-)

*may there always be a road!*
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 03/10/2006 :  10:32:02  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Baghera

Pro me je hra porad stejne zajimava, hraju vetsinou ve vesmiru a tam se s tim moc nehejbe... Na starsideru sou velice slusny eventy, kde se schazi pravidelne o vikendech treba 30x30 (naposledy asi 50x50) hracu, takze to sou opravdu slusny bitvy s promyslenym RP pozadim. To se mi libi. Chtelo by to neco podobnyho rozjet i na Eclipse a byla by to parada, nic by mi nechybelo :-)

Tak neco vymysli na Eclipse je dost pilotů. Podle me ty ses legendarni letecky eso urcite na neco prides.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 04/10/2006 :  14:54:38  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Will Sony's woes effect SOE & SWG?
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/post/1003179#1003179
..estimated loss of about 70 million dollars annually due to the SWG NGE.
..A total share drop of about 25% over the last 6 months, with SWG being listed by some analysts as a loss-leader concern.

Myslím si že toto mluví za vše...
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 04/10/2006 :  16:37:25  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
cuz, zajimavy tema... taky me zajima jak se tato hra vyvyji...

v srpnu sem si po 11 mesicich zaplatil jeden mesic hrani abych to vyzkousel... jako BH me ihned mile prekvapil expertise system a ze mi nezmizely zadny itemy (vcetne rancornu vystavenych v bunkru a podobne). Teda miliony kreditu za vedeni guild webu na ucte chybeli ale to chapu vzhledem k tomu ze nehraju pravidelne ;] .

S ovladanim sem se fakt pral a ze zacatku me to dost stvalo, nesli mi nastavit nektery veci o kterych ostatni tvrdili ze nastavitelny jsou hehe ;]] ale nakonec sem to dotlacil do ovladatelne podoby.
(nejvic me sralo ze pri otaceni vozitka se otacela i kamera, coz sem lamerky nedokazal odnastavit).

Zacal sem teda delat questy na Mustafaru, protoze kdyz vysel datadisk a NGE, tak sem cancelnul a zadny questy nestihnul. Celkem me to bavilo, dokonce sem tam nasel jednoho sveda kterej zrovna subscribnul ze stejnych duvodu pred 3 dnama, tak sme questili spolu. Atmosfera SWG, prijemny questy, kdyz sem si zvyknul na ovladani fakt me to bavilo...

Az dokud mi nedosli nervy na jedny veci. Nevim jestli je to mym pripojenim (WoW 40 ppl killing boss no problemo) ale jako kdyz jedu nekam na vozitku, jedu pustou planinou pres celou mapu (zadny npc, mobove, nic). Pak se zatavim, chvili cumim na to nic a zacne respawn potvor... hmm tak sem se "zase" objevil uprostred takove kupy nepratelskych potvor, ze sem ihned chcipnul! nasleduje opetovny cloning center a zase na souradnice... pomalu, pomalu, at se stihne respawn a muzu ujet... aaaa rychle pryc... hmm vracet se z vetsi dalky abych se stihnul probit... <<== KURVA co to jako ma bejt ?? zabava ??? ta hra si neumi nahrat do pameti potvory na mape ??? OMG!

never ever! dokud tohle SOE nevyresi tak to nehraju... sem jedinej kdo ma tyhle problemy ???
(opakuju jiny mmorpg hry mi to nedelaji jen swg)

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 04/10/2006 16:39:32
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/10/2006 :  17:06:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
to je normalni
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/10/2006 :  20:32:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Imho protoze swg nebylo puvodne stavene na vozitka a nestiha nacitat teren. Puvodne se tam couralo pesky.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/10/2006 :  21:31:09  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imho protoze swg nebylo puvodne stavene na vozitka a nestiha nacitat teren. Puvodne se tam couralo pesky.

vozítka jsou tam snad už dost dlouho na to, aby to opravili (tohle mne na Musta též sralo solidně)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/10/2006 :  08:06:29  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
jorssku, mas kratkou pamet, pred mustafarem to bylo v pohode i na vozitku, jenze na Musu je tolik potvor, ze to nestihaly servery a proto je tam udelana prodleva, kdyz jedes na vozitku, tak se ty potvory proste nespawnou
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 05/10/2006 :  09:18:47  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

jorssku, mas kratkou pamet, pred mustafarem to bylo v pohode i na vozitku, jenze na Musu je tolik potvor, ze to nestihaly servery a proto je tam udelana prodleva, kdyz jedes na vozitku, tak se ty potvory proste nespawnou

ja nevim jak vy, ale me se to naopak libilo kdyz jsem byl nizsi lvl, ze se na me potvory aspon neagrovaly kdyz jsem je rychle preletel. Naopak kdyz jsem chtel zastavit tak ne hned slezt z motorky ale nejdrive udelat na miste par kolecek at se to nahraje a az pak sem vzdy nasel misto kde bylo bezpeci, osobne v tom nevidim problem. a neni to věc jen mustiku, dela mi to tak na vsech planetach.

jina vec ktera me neskutecne stve je lagovani u 15+ lidi při pvp, nekdy skoro slideshow, nehratelna hruza.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 05/10/2006 :  14:40:30  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Nebude to taky proto, ze treba WoW ma spawny danne a SWG je ma naopak generovane ?

Jinak k poslednim zmenam - jsem velmi spokojen, uvazoval jsem o ukonceni me pritomnosti v SWG ale nyni na to ani nepomyslim

edit: ikdyz, bohuzel, jako Medic v PvP nemam sanci a jsem vhodny pouze na ressovani (uz aby bylo 2007)

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 05/10/2006 14:42:07
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 05/10/2006 :  15:07:08  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
jina vec ktera me neskutecne stve je lagovani u 15+ lidi při pvp, nekdy skoro slideshow, nehratelna hruza.

No pokud to je slideshow tak to neni lagovani Engin SWG je proste na picu to uz vime davno

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 05/10/2006 :  15:55:15  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

No pokud to je slideshow tak to neni lagovani Engin SWG je proste na picu to uz vime davno

no jo, když nás šlo asi 20 proti 20ti tak mi to uprostřed té vřavy zamrzlo a obraz se mi posunoval asi vždy po vteřině, o nějakém timingu healovani nebo specek pak nemůže být vůbec řeč... pak zůstává jediné, sednout na motorku a hledat odpadlíky...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 05/10/2006 :  15:58:40  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

Neplet si engine a zpracovani. Identickej engine pouziva EQ2 a nejsou tam zadne podobne problemy. Je to spatnym zpracovanim.

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 05/10/2006 :  20:01:30  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
no jo, když nás šlo asi 20 proti 20ti tak mi to uprostřed té vřavy zamrzlo a obraz se mi posunoval asi vždy po vteřině, o nějakém timingu healovani nebo specek pak nemůže být vůbec řeč... pak zůstává jediné, sednout na motorku a hledat odpadlíky...

Tak treba tohle se mi nikdy nestalo. Tedy jednou jo, ale to bylo 150 vs 150, ale 20 vs 20 (40 vs 40) bez problemu (mam slabou 512kb/s adsl linku)

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 05/10/2006 :  20:35:19  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:

Tak treba tohle se mi nikdy nestalo. Tedy jednou jo, ale to bylo 150 vs 150, ale 20 vs 20 (40 vs 40) bez problemu (mam slabou 512kb/s adsl linku)

kurňa tak cim to je, ja mam 1GB RAMku, megabit od UPC chello... myslel jsem že se to tak seká všem.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 05/10/2006 :  20:39:27  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kurňa tak cim to je, ja mam 1GB RAMku, megabit od UPC chello... myslel jsem že se to tak seká všem.

neboj, mne to taky dela

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Baghera
Starting Member

31 Posts

Posted - 10/10/2006 :  11:13:42  Show Profile  Send Baghera an ICQ Message Send Baghera a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Je to tou Ram pameti - kesuje ti to po disku a tim padem ti to trha, mel sem ten samej problem, ale po navyseni na 2GB je to pohodovka...taky to muze bejt grafika, nevim co mas za grafarnu, ale ta RAM je potreba rozhodne navysit, rozdil je opravdu velkej.

*may there always be a road!*
Go to Top of Page

Thawia
Starting Member

7 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:48:22  Show Profile Send Thawia a Private Message  Reply with Quote
mno taky by me zajimalo par veci
mozna uz neco padlo ale raci to zhrnu

1) LAG/sekani porad sou ze?
2) PvP poradny furt neni ze? (tim myslim ffa)
3) full loot v PvP asi taky neni a nebude ze?:DDD

chjo pred CU to byla bozi vec ... sice pvp v podstate nebylo ale i tak to bylo dobry /cry

predem diky za "obektivni" odpoved:D

UO - was fun
AO - zajimavy
WoW - PvE/grinding sracka imho:D
SWG - ....
EVE - addicted!

Edited by - Thawia on 26/10/2006 16:24:58
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:59:04  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No ja nevim me se PvP libi tedko tak jak je. V restussu (pvp zona) se kolikrat midli i grupy lidi po 2O lidech na kazde strane. Capture the flag mod tam mas jen kdyz si ho udelas (muzes koupit vlajky u event npc). Ja tyhle mody ale v MMORPG neuznavam, neni to vubec realne. Uz vidim jak by ve filmu bojovalo imperium s rebely o vlajky, lol.

Seka se to, pokud mas slabe PC.

Loot v PvP neni a nebude, pac logicky by ho pak nikdo nedelal.

Edited by - Jorssk on 26/10/2006 16:00:36
Go to Top of Page

Thawia
Starting Member

7 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:15:12  Show Profile Send Thawia a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja nevim me se PvP libi tedko tak jak je.

no ale mimo pvp zony porad nemuzes atakovat koho chces ze?
quote:
Capture the flag mod tam mas jen kdyz si ho udelas (muzes koupit vlajky u event npc). Ja tyhle mody ale v MMORPG neuznavam, neni to vubec realne. Uz vidim jak by ve filmu bojovalo imperium s rebely o vlajky, lol.
jojo tyhle mody sux .. chce to poradny bitky
quote:
Seka se to, pokud mas slabe PC.
no nevim nevim na novym pc sem zkousel jenom ten trial ale porad sekacka (loaduje to desne pomale ty itemy)
quote:
Loot v PvP neni a nebude, pac logicky by ho pak nikdo nedelal.

to by ses divil kolik lidi by zrovna tohle do pvp natahlo:D

btw proc me kurva nefacha [ img ][ /img ] (bez mezer samozrejme:) prikaz v signature?!
wanna my sig!:(
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/10/2006 :  20:05:21  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Proc se vratit? Nenapada me jediny duvod - PvP si muzou delat jake chteji, to me nezajima. PvE nema uz co nabidnout. A 9 povolani je nudne, nemuze clovek kombinovat, musi se spokojit se srackou co preddefinovali devove (expertise blbosti to nezachrani). Posledni dva mesice sem v podstate platil 450kc za to, ze sem sedel na miste a kecal s ostatnima na CZE - a za to je tech 450Kc skoda (kdyz me stejne vetsinou vsichni ignorovali).

At sami devove udelaji ofiko PreCu server a daji hracum moznost se tam presunout - by se videlo, kolik lidi zustane na postNGE sajrajt serveru.

Btw. klidne bych se spokojil se stavem hry pred prvnim patchem a bez datadisku... To jeste bylo zajimave delat questy, kdyz nebyly motorky, clovek si musel dobehnout po svych a kdyz si bych schopny ochocit prvni zvire a nechat si ho osedlat, byl to vrchol blaha. Navic i kredity tehdy mely vetsi hodnotu, ne jako dnes, kdy se hazi milionama kreditu jako padesatnikama v Hypernove.

Edited by - Drizzt DoUrden on 26/10/2006 20:08:12
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/10/2006 :  20:21:16  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proc se vratit? Nenapada me jediny duvod - PvP si muzou delat jake chteji, to me nezajima. PvE nema uz co nabidnout. A 9 povolani je nudne, nemuze clovek kombinovat, musi se spokojit se srackou co preddefinovali devove (expertise blbosti to nezachrani). Posledni dva mesice sem v podstate platil 450kc za to, ze sem sedel na miste a kecal s ostatnima na CZE - a za to je tech 450Kc skoda (kdyz me stejne vetsinou vsichni ignorovali).

At sami devove udelaji ofiko PreCu server a daji hracum moznost se tam presunout - by se videlo, kolik lidi zustane na postNGE sajrajt serveru.

Btw. klidne bych se spokojil se stavem hry pred prvnim patchem a bez datadisku... To jeste bylo zajimave delat questy, kdyz nebyly motorky, clovek si musel dobehnout po svych a kdyz si bych schopny ochocit prvni zvire a nechat si ho osedlat, byl to vrchol blaha. Navic i kredity tehdy mely vetsi hodnotu, ne jako dnes, kdy se hazi milionama kreditu jako padesatnikama v Hypernove.

aneb totální wipe nejen accountů, ale i klienta a serverů
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/10/2006 :  21:36:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Uz by to potrebovalo, vsechna dobra jmena sou uz zablokovana, nefunguje Varanek, Moucha, Vcelicka, Chobotnicka ani Marthy....
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/10/2006 :  08:54:03  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Thawia - Taky mi tam nejde naloudovat obrazek, pokud prijdes na to jak by se to dalo udelat tak mi dej vedet .

Loot pvp - Devove nechali o tom hrace hlasovat na oficialnim foru. Bylo hodne negativnich ohlasu, takze se to zavrhlo.

Samozrejme ze pvp je jen v pvp zonach. Jinak pvp jde taky kdyz se hodis to SF ale nepritel musi byt taky SF. To se pak da bojovat mimo zony.

Drizzt - Zajimavy ze ja sem tam pomalu stejnou dobu jako ty, a porad me to bavi a mam co delat. Teda, nevim co mam delat prvni . Napadlo te nekdy proc je to MMORPG? Co se treba takhle venovat novackum, guilde, nebo se pripojit do sidinova sithskeho radu, ci pomoct rozvijet obchod v bohemce. To ja vsechno nestiham. Ono je neco mit predstavivost a realizovat to v te hre a ne sedet na miste a cekat ze neco prijde za tebou. Je to prece virtualni Star Wars svet, on uz je jen zazitek se tam prochazet a kochat krajinou. Jen si vzpomen na prvni dny jak cloveka bavilo treba jen courat po planetach a ruznych lokacich.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/10/2006 :  13:45:53  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jorssku, jo, v prvnich dnech nas bavilo bloumat po planetach, ale to jsme na kazdych trech metrech nenarazili hlavou do baraku. Navic jsme se museli vyhybat zviratum a NPCckach, protoze ty si z nas mohly udelat fasirku k obedu - dnes jsou jejich levely smesne.

Add. Bohemka - jo, ono by se dalo pomahat, ale KDYZ TAM NIKDO NENI!!!! Mel sem tam vendora na stihacky, obvykle se nic neprodalo treba dva tydny. Navic kdyz si ke kazdemu obchodu ve meste prirazi mesto 5-10% dan (nevim presne), tak se nediv, ze lidi budou chodit prodavat za mesto (kdyz chci dat peknou cenu 99000 za chassis, tak najednou je z toho 103546 kreditu - blee, kdyby mi to ponizilo o ten poplatek prodane veci, ale aby mi to mrvilo zadanou prodejni castku, nene, a nerikej ze si mam vzit kalkulacku a prepocitavat).

Ad muzea - kdyz sem naaranzoval novou expozici ve sklepe (pabouci), tak sem musel hodinu skemrat na CZE, aby se vubec nekdo prisel podivat. Jinak muzea jsou tvoje, udelej s nima co chces, ja se nejspis uz vracet nebudu (mozna se lognu nekdy v prosinci zbourat baracky a tak, ale aktivne hrat uz asi ne).

Nevim, jestli je to tim, ze na to co bylo driv se vzdycky divame z te svetle stranky, ale tehdy jeste byly veci, o kterych jsme mohli snit a ktere pro nas byly nedosazitelne, jako Mando, Jedi Knight, Master - dnes kazdy jouda (ted nemyslim Youdu) soluje DWB s prstem v zadku, BL a PLC jsou skoro spotrebni zbozi, milionama se hazi jak shnilyma rajcatama ve Spanelsku - proste uz tam neni CEHO se snazit dosahnout (nejaka hodnost, ktera mi po dvou tydnech nehrani zmizi, to nezachrani). AT-PT je sice pekna ptakovinka, ale krome par okamziku machrovani je to v realu nepouzitelne (protoze na cestovani je proste lepsi swoop nebo shuttle). To same faction armory, sice to vypada pekne, ale nakonec stejne budou lepsi custom crafted nebo reward armory s lepsima statama.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/10/2006 :  16:03:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No ja nevim kde zijes, poplatky za vendory byli ve meste davno zruseny. Odhlasovalo se to v senatu a je to uz nejakej ten patek.
Nediv se ze lidi hned nesli na novou expozici, pokud jsou na nejake akci nebo v dungeonu tak se hned nenechaj zabit a nepujdou se mrknout. Jinak na oficielnim forum si jasne videl ze do muzei lidi chodej.

Ono je stale komu pomahat, a to me pripomina ze mam na jorsskine furu penez z tech stihacek co se ti prodali.

O tom odstraneni domu u hracu co maji cancelovany accaunt si taky asi neslisel co? Ti co nehraji tak tem bude domek presunut do datapadu. Jako kdyby dali packup house. Aby domky nebyli na kazdem rohu.

Edited by - Jorssk on 27/10/2006 16:07:13
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 27/10/2006 :  16:35:20  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssku, jo, v prvnich dnech nas bavilo bloumat po planetach, ale to jsme na kazdych trech metrech nenarazili hlavou do baraku. Navic jsme se museli vyhybat zviratum a NPCckach, protoze ty si z nas mohly udelat fasirku k obedu - dnes jsou jejich levely smesne.

Add. Bohemka - jo, ono by se dalo pomahat, ale KDYZ TAM NIKDO NENI!!!! Mel sem tam vendora na stihacky, obvykle se nic neprodalo treba dva tydny. Navic kdyz si ke kazdemu obchodu ve meste prirazi mesto 5-10% dan (nevim presne), tak se nediv, ze lidi budou chodit prodavat za mesto (kdyz chci dat peknou cenu 99000 za chassis, tak najednou je z toho 103546 kreditu - blee, kdyby mi to ponizilo o ten poplatek prodane veci, ale aby mi to mrvilo zadanou prodejni castku, nene, a nerikej ze si mam vzit kalkulacku a prepocitavat).

Ad muzea - kdyz sem naaranzoval novou expozici ve sklepe (pabouci), tak sem musel hodinu skemrat na CZE, aby se vubec nekdo prisel podivat. Jinak muzea jsou tvoje, udelej s nima co chces, ja se nejspis uz vracet nebudu (mozna se lognu nekdy v prosinci zbourat baracky a tak, ale aktivne hrat uz asi ne).

Nevim, jestli je to tim, ze na to co bylo driv se vzdycky divame z te svetle stranky, ale tehdy jeste byly veci, o kterych jsme mohli snit a ktere pro nas byly nedosazitelne, jako Mando, Jedi Knight, Master - dnes kazdy jouda (ted nemyslim Youdu) soluje DWB s prstem v zadku, BL a PLC jsou skoro spotrebni zbozi, milionama se hazi jak shnilyma rajcatama ve Spanelsku - proste uz tam neni CEHO se snazit dosahnout (nejaka hodnost, ktera mi po dvou tydnech nehrani zmizi, to nezachrani). AT-PT je sice pekna ptakovinka, ale krome par okamziku machrovani je to v realu nepouzitelne (protoze na cestovani je proste lepsi swoop nebo shuttle). To same faction armory, sice to vypada pekne, ale nakonec stejne budou lepsi custom crafted nebo reward armory s lepsima statama.

přesně tak..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 27/10/2006 :  19:09:59  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
quote:

lépe bych to nenapsal :(
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 28/10/2006 :  21:57:57  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Baghera

Je to tou Ram pameti - kesuje ti to po disku a tim padem ti to trha, mel sem ten samej problem, ale po navyseni na 2GB je to pohodovka...taky to muze bejt grafika, nevim co mas za grafarnu, ale ta RAM je potreba rozhodne navysit, rozdil je opravdu velkej.

2GB paměti na plynulý běh 3roky staré hry je dost sado maso

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000