Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Pertha ma 0b
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/09/2006 :  10:07:47  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Perthovi byly odebrany body, jeho bidy smazany.

Sorry kamo, chces v tom jen delat bordel.

Ted tomu sefuju ja a me polo-krypto-fasisticke sklony mi narizuji zakrocit, pred tim nez bude nejaky problem.

Damn tedka me asi nevezmes do vanguardu

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 30/09/2006 :  10:41:41  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
2. Paja 963.7
Jo swmazany jo...

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/09/2006 :  10:46:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hovno sem si kvuli tomu zaplatil na mesic acc abych si vybidoval moje itemy kery sem si odmakal na rejdech :)
a pak je venoval nekomu z orgu koho uznam za vhodny :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/09/2006 :  11:05:56  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ale prd, se nebudes zahazovat s AO a prece tys ty body nikdy nechtel a este ti pridavat starosti komu je dat ;)

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/09/2006 :  11:14:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

ale prd, se nebudes zahazovat s AO a prece tys ty body nikdy nechtel a este ti pridavat starosti komu je dat ;)

AO je porad nejlepsi hra co sem hral

a starosti sou moje nemusis met peci

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/09/2006 :  11:22:58  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
i lepsi nez vanguard?

kurna pertho musim uznat ze ses charakter, zaplatit naa mesic, nehraat, vybidovat viiraly, dat je lide (chudemu lidu), to se fakt ceni

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/09/2006 :  11:29:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

i lepsi nez vanguard?

kurna pertho musim uznat ze ses charakter, zaplatit naa mesic, nehraat, vybidovat viiraly, dat je lide (chudemu lidu), to se fakt ceni

no vanguard ma hlavne velky moznosti co z toho dokazou udelat do releasu hlavne ohledne pvp ktery ma byt implementovany az v bete4 ktera bude za cca mesic

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/09/2006 :  11:47:07  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
no vanguard ma hlavne velky moznosti co z toho dokazou udelat do releasu hlavne ohledne pvp ktery ma byt implementovany az v bete4 ktera bude za cca mesic

takze zatim ao > vanguard ?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/09/2006 :  12:01:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

takze zatim ao > vanguard ?

zatim jo co se pvp tyce co se tyce craftu a combat systemu tak ne

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 11/10/2006 :  21:32:22  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
/tell czaraid !points del chocholousek 309

vyhlasena znova aukce na viraly

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:17:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

?? jen protoze mam zrovna moc prace a neloguju ?

fine

velmi vtipny pristup asi by si meli vsichni dat pozor aby treba neodjeli na tyden na dovolenou aby jim vvd (velmi vtipny debil) paja nerozhodl se ukazat ze on ma vse v rukou

no co uz aspon se dal budu v klidu venovat v praci a duvod pro lognuti zmizel

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 11/10/2006 23:23:04
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:31:02  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

?? jen protoze mam zrovna moc prace a neloguju ?

fine

velmi vtipny pristup asi by si meli vsichni dat pozor aby treba neodjeli na tyden na dovolenou aby jim vvd (velmi vtipny debil) paja nerozhodl se ukazat ze on ma vse v rukou

no co uz aspon se dal budu v klidu venovat v praci a duvod pro lognuti zmizel

no ruku na srdce (na to co te drzi pri zivote...mozna), tobe to bylo jedno, jen abys dojel svejch 5k zvastu :)
jinak kdyby jsi hral aktivne, nikdo by ti body nesebral, ale tohle je typ prudicstvi (tobe hodne vlastni) a mozna ti dela dobre (nevim kde vsude) ale kazdopadne... BUMP fo PJAH

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:35:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

no ruku na srdce (na to co te drzi pri zivote...mozna), tobe to bylo jedno, jen abys dojel svejch 5k zvastu :)
jinak kdyby jsi hral aktivne, nikdo by ti body nesebral, ale tohle je typ prudicstvi (tobe hodne vlastni) a mozna ti dela dobre (nevim kde vsude) ale kazdopadne... BUMP fo PJAH

ne aktivoval jsem acc abych si zahral
ale nevim jestli ty si nekdy poradne pracoval v IT ale ted momentalne je INVEX takze uz druhej tejden chodim denne po osme z prace kde zacinam v sedm takze fakt nemam chut hrat
a pak prijdu a zjistim ze to vsechno co sem pro cza udelal a ze toho nebylo malo se nekdo jen tak pro legraci rozhodl smazat a znicit
tot vse co k tomu ja muzu rict
kdyz me paja dluzil spoustu creds a odjel si na x tydnu do pryc a nic nerek tak z toho byla spousta legrace pro vsecky na muj ucet a kdyz ja si tyden nevyzvednu moje viraly protoze proste vubec neloguju kvuli praci tak se mi smazou body bez jedine otazky proc sem treba nelogl

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:39:46  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ty voe tak to sem nevedel!
no co, neda se nic delat, je to jak ve wowu neprinasis nic pro guildu, nemas omluvenku = kick, no a vidis my sme te nekopnuli.

jak jsem psal nekde jinde, pokud se nekdo bude snazit ohybat pravidla a poskozovat tim ostatni tak se proste udela razne krok.
to ze si jednou lognul a bidnul na viraly, ktery stejne nepotrebujes, tak to me nejak nepresvecilo, ze by tomu melo byt jinak nez obchazet pravidla.

skoda ze nemuzu postovat v praci, treba bych se tak nemusel nudit a mozna bych ti vysvetlil proc vim ze 2 ze 3 viralu jsou ti na prd.

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:45:39  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne aktivoval jsem acc abych si zahral
ale nevim jestli ty si nekdy poradne pracoval v IT ale ted momentalne je INVEX takze uz druhej tejden chodim denne po osme z prace kde zacinam v sedm takze fakt nemam chut hrat
a pak prijdu a zjistim ze to vsechno co sem pro cza udelal a ze toho nebylo malo se nekdo jen tak pro legraci rozhodl smazat a znicit
tot vse co k tomu ja muzu rict
kdyz me paja dluzil spoustu creds a odjel si na x tydnu do pryc a nic nerek tak z toho byla spousta legrace pro vsecky na muj ucet a kdyz ja si tyden nevyzvednu moje viraly protoze proste vubec neloguju kvuli praci tak se mi smazou body bez jedine otazky proc sem treba nelogl

ee ja IT vubec nerozumim ;) wtf is IT? ;)
konec srandy. v IT delam od roku 99 (jako zamestnanec) a muzu rict, ze jsem pracoval v IT a pracuji, ale to je vedlejsi...
Podivej se ale na svuj pristup k tomu vsemu, nezlob se na me, ale tvoje chovani k tomu uplne provokuje... Nerikam, ze jsi pro CzA nic neudelal, ale za posledni doby jsi proti ni udelal taky dost... (viz aukce a hrani si na janosika a jine co bohatym beru a chudym davaju....)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:46:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
cim sem obesel pravidla ?
tim ze sem si bidnul zrejme na item kterej podle tebe nepotrebuju
to si nevedel hned kdyz jsem bidnul ?

tak by me zajimalo proc doc/crat nepotrebuje arithmeticy/enduringy

nebo ze sem si veci nevyzvednul ?

proste kecas voloviny, ani ve wow se nekickuje za 9 dnu nepritomnosti

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:47:07  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
dobre si udelal Pajo!

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:47:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

konec srandy. v IT delam od roku 99 (jako zamestnanec) a muzu rict, ze jsem pracoval v IT a pracuji, ale to je vedlejsi...
Podivej se ale na svuj pristup k tomu vsemu, nezlob se na me, ale tvoje chovani k tomu uplne provokuje... Nerikam, ze jsi pro CzA nic neudelal, ale za posledni doby jsi proti ni udelal taky dost... (viz aukce a hrani si na janosika a jine co bohatym beru a chudym davaju....)

jasne takze je lepsi nez se treba zeptat to smazat , vytecnej pristup kterej ale vubec neni ani trochu v intencich toho co sem rikal

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:54:38  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jasne takze je lepsi nez se treba zeptat to smazat , vytecnej pristup kterej ale vubec neni ani trochu v intencich toho co sem rikal

tak ted hraj a bud aktivnim clenem a budu za tebou stat, aby ti byly body vraceny, protoze podle me jsi nechtel hrat, jen proste vzbudit "neco" aby se na to pohlizelo, ze te nekdo verejne lincuje a chces bejt "ten chudak" obrany pajou, tojem, kymkoliv...
Po bistovi si odlogl a od te doby jsem te online nevidel...
btw. Invex je dneska uz jen Inn-vex, kdo neni ozralej vexluje a pokud ani jedno tak je to decko ze stredni co ho zajima game hall ci sbirani reklamnich predmetu a hrani hry, kdo nahrabal ceho vic...

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:54:55  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli to neni tim, ze za tu dobu co hrajes AO jenom na foru si dokazal vsechny dlouhodobe nasrat a presvedcit o tom, ze ses velkhubej idiot. Oni maj potom lidi tendeci s takovejmahle lidma jednat zkratkovite

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:56:21  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
omg 10 to go!
no tak nam vysvetli na co doktor potrebuje aritmetiky? (jo jako jde toho vymyslet hodne)

co je na invexu novyho? asi fura prace co?
ale zase jsou tam pekny zensky ne?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:02:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak ted hraj a bud aktivnim clenem a budu za tebou stat, aby ti byly body vraceny, protoze podle me jsi nechtel hrat, jen proste vzbudit "neco" aby se na to pohlizelo, ze te nekdo verejne lincuje a chces bejt "ten chudak" obrany pajou, tojem, kymkoliv...
btw. Invex je dneska uz jen Inn-vex, kdo neni ozralej vexluje a pokud ani jedno tak je to decko ze stredni co ho zajima game hall ci sbirani reklamnich predmetu a hrani hry, kdo nahrabal ceho vic...

ne chtel sem si proste zkusit zahrat vybavit se a zahrat si
no a jak to dopadlo ? prvne vyhruzky ze me body smaze a pak tedy jejich smazani, proc bych ja mel bojovat o body dvakrat ?
ja osobne se nepovazuju za o nic horsiho clena cza nez kdokoliv jinej komu to stacilo jednou a i kdyz biduje na blbosti jako xnt pro fixku tak se mu body nemazou

na bista sem logl taky jen protoze mi toje napsal na icq jinak bych nelogl ani na toho protoze bych si na to proste nevzpomel kvuli praci
at je nahled profiku na invex jakejkoliv porad je to pro it media top akce minimalne z pohledu top managementu kterymu proste nevysvetlim, ze jsou tam samy decka pro letaky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:06:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg 10 to go!
no tak nam vysvetli na co doktor potrebuje aritmetiky? (jo jako jde toho vymyslet hodne)

co je na invexu novyho? asi fura prace co?
ale zase jsou tam pekny zensky ne?

napriklad me by se combined rukavy hodily misto mych low lvl devallosek protoze bych pak na 218 heal nemusel shanet buffy

a enduring na dost vyborny casti paramedicu ktery pro nanogimpa sou docela fajn

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:09:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb
Jestli to neni tim, ze za tu dobu co hrajes AO jenom na foru si dokazal vsechny dlouhodobe nasrat a presvedcit o tom, ze ses velkhubej idiot. Oni maj potom lidi tendeci s takovejmahle lidma jednat zkratkovite

jasne muze bejt pak bych i tak jako napr sice divnou ale primerenou reakci videl zruseni bidu a uvolneni itemu pro bidovani aby nebyly blokovany kdyz si je nejsem schopnej vyzvednout

ale smazat moji cca pulrocni praci na raidech ?
a to nebylo jako ted kdy je tank a tuna 220tek a vetsina si skrabe v nose

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:09:55  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne chtel sem si proste zkusit zahrat vybavit se a zahrat si
no a jak to dopadlo ? prvne vyhruzky ze me body smaze a pak tedy jejich smazani, proc bych ja mel bojovat o body dvakrat ?
ja osobne se nepovazuju za o nic horsiho clena cza nez kdokoliv jinej komu to stacilo jednou a i kdyz biduje na blbosti jako xnt pro fixku tak se mu body nemazou

na bista sem logl taky jen protoze mi toje napsal na icq jinak bych nelogl ani na toho protoze bych si na to proste nevzpomel kvuli praci
at je nahled profiku na invex jakejkoliv porad je to pro it media top akce minimalne z pohledu top managementu kterymu proste nevysvetlim, ze jsou tam samy decka pro letaky

ad bidovani xnt pro fixku....tohle je tezky, vysvetli nekomu, kdo to proste nechce hrat tak jako vetsina, ze tohle neni to pravy, to je trosku rozdil, logni prohlidni si dotycneho a uvidis sam :)
ad bojovani o body 2x, ale pochop, ze jinak s tebou nikdo zachazet nebude po tom vsem co jsi na foru jakoby "ingame" udelal... zkousis zvedat vlny atp... jako kdyz jsem pro tebe sel do inf gardenu, myslel jsem, ze to fakt myslis vazne, ze zacnes hrat, ale hned po bistovi odlogovani a jak rikam nevidel jsem ten online od te doby, me presvedcilo o tom, ze nechces hrat a vybavit se ale pusobit jako umucenec....
ad invex ..... driv me to zajimalo a bylo to zajimavy, ale ted bump pro decka pro letaky, tuzky, CD a cokoliv zadaco...

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:14:48  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
a to nebylo jako ted kdy je tank a tuna 220tek a vetsina si skrabe v nose

... je fakt, ze jsi nebyl hodne dlouho online :) ikdyz proc teda ta tuna 220 (tank) nebyli na tom bistovi a tankoval jsem to ja s 215 enfkou? ;) rekl bych, ze jsem tam videl jen jednu 220 (z ceskych rad a to byl Amik )
a kolikrat se vsichni "skrabali v nose" az jsem z toho musel s enfkou na CzA raidu bezet z gardenu znova do mesta... a rekl bych, ze vsichni delali co mohli a v nose se fakt neskrabali...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:16:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
ad bojovani o body 2x, ale pochop, ze jinak s tebou nikdo zachazet nebude po tom vsem co jsi na foru jakoby "ingame" udelal... zkousis zvedat vlny atp... jako kdyz jsem pro tebe sel do inf gardenu, myslel jsem, ze to fakt myslis vazne, ze zacnes hrat, ale hned po bistovi odlogovani a jak rikam nevidel jsem ten online od te doby, me presvedcilo o tom, ze nechces hrat a vybavit se ale pusobit jako umucenec....

njn az na to ze me todle nevim proc akorat presvedcilo ze to vse s tojem a pajou nebylo jen pitomy nedorozumeni
no nic dobrou noc

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:27:35  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
njn az na to ze me todle nevim proc akorat presvedcilo ze to vse s tojem a pajou nebylo jen pitomy nedorozumeni
no nic dobrou noc

to co je mezi tojem/pajou a tebou je jen vase vec, me zajima ten venek a kdyz se na to podiva kdokoliv jinej(treba ja), nevidim v tom nic jinyho nez provokaci a poburovani atd... (teda fakt aspon z myho pohledu) a ne mozna to co ty sam myslis...
jj dobrou, taky du

Go to Top of Page

ErvinoS
New Member

187 Posts

Posted - 12/10/2006 :  07:27:15  Show Profile  Send ErvinoS an ICQ Message Send ErvinoS a Private Message  Reply with Quote
Pertho už se na to vyser a skonči s AO, a udělej zatím tlustou čáru, protože se ničeho nedovoláš, bo nemáš ty správný fašistický sklony jako Paja/Toje :))
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:13:59  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ErvinoS

Pertho už se na to vyser a skonči s AO, a udělej zatím tlustou čáru, protože se ničeho nedovoláš, bo nemáš ty správný fašistický sklony jako Paja/Toje :))

OT
Slovo fasismus bych nebral jen tak lehce do huby....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:32:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

to co je mezi tojem/pajou a tebou je jen vase vec, me zajima ten venek a kdyz se na to podiva kdokoliv jinej(treba ja), nevidim v tom nic jinyho nez provokaci a poburovani atd... (teda fakt aspon z myho pohledu) a ne mozna to co ty sam myslis...

no zajimavy zrovna od tebe bych cekal ze budes vedet ze si itemy ktery nepotrebuju neberu a nechavam je ostatnim, nebo si to nebyl ty komu sem dal viraly na officer ktery sem dostal v dobe pridelovani od paji ?

ja si proste rikal hodim to za hlavu zkusim si zahrat kdyz me toje napsal na icq ze je raid taks em rad lognul a zasel si
ted se par dnu nedostanu ke hre a najednou z toho je to ze sem chtel nekoho poskodit
a ja zas vidim jen to ze nekdo chtel poskodit me a vystvat me ze hry protoze zcela jiste musi kazdej normalni clovek vedet co tohle s chuti do hry udela

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:38:38  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
nebo si to nebyl ty komu sem dal viraly na officer ktery sem dostal v dobe pridelovani od paji ?

to si pletes, to jsem opravdu nebyl ja, co by engi delal s oficirama?
quote:

ja si proste rikal hodim to za hlavu zkusim si zahrat kdyz me toje napsal na icq ze je raid taks em rad lognul a zasel si
ted se par dnu nedostanu ke hre a najednou z toho je to ze sem chtel nekoho poskodit
a ja zas vidim jen to ze nekdo chtel poskodit me a vystvat me ze hry protoze zcela jiste musi kazdej normalni clovek vedet co tohle s chuti do hry udela

joto chapu, ale vem si, ze jsi jen prudil, pak jsi jednou lognul a uz zase ne a nikde nebylo zrejmy, ze to nebylo jen prave kvuli tomu pruzeni a ani me jsi nepresvedcil(po tom vsem na foru), ze si fakt chces zahrat a ne jen prudit, tak se pak nediv ze se chce predejit problemum a kecum s tim spojenych

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:45:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
nebo si to nebyl ty komu sem dal viraly na officer ktery sem dostal v dobe pridelovani od paji ?

nanoskilly ? nevim asi blbne pamet ale mel sem pocit ze sem ty arithmeticy daval tobe

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:46:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
joto chapu, ale vem si, ze jsi jen prudil, pak jsi jednou lognul a uz zase ne a nikde nebylo zrejmy, ze to nebylo jen prave kvuli tomu pruzeni a ani me jsi nepresvedcil(po tom vsem na foru), ze si fakt chces zahrat a ne jen prudit, tak se pak nediv ze se chce predejit problemum a kecum s tim spojenych

jasne ja to jenze zase vidim stejne jako kdyz me toje zbavil RL na nic se me nikdo nezeptal nerekl nic a jen vsechno co sem do te doby delal me sebral

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:49:14  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nanoskilly ? nevim asi blbne pamet ale mel sem pocit ze sem ty arithmeticy daval tobe

oficiry ne, scouty jo, ee v dobe rozdelovani jsem je dostal normalne jako rozdeleny :)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:53:49  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
...tak se pak nediv ze se chce predejit problemum a kecum s tim spojenych

takhle to zase vidim ja, predejit necemu

myslim si, ze paja neni clovek, co se rano vzbudi a rekne si, dnes rano seberu Perthovi body, bude sranda, bude kopat nozickama a ja budu mit paradni den....
melo to nejakej ucel a soukrome zajmy to nebyli

Go to Top of Page

ErvinoS
New Member

187 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:58:54  Show Profile  Send ErvinoS an ICQ Message Send ErvinoS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

OT

zapoměl sem oblíbenou předponu krypto- :)

Jinak jakej je rozdíl mezi CZA zergem a normálním zergem na botu? Na CZA se musí makat :) (holt neni 50x 210+ lidí) a příkazy jde se tam, tam a tam, pozor tady, teď kilujem jsou od RL v češtině misto eng.
Taky se po úspěšném raidu můžete plácat po zádech jo my to dokázali bla bla bla, sme nejlepší RL, a to jaksi na botu nejde. :)
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/10/2006 :  09:11:05  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
bla bla bla

jj ty presne vis co je CzA raid/zerg.... 2x si byl nebo kolikrat? a to nas teda moc nebylo aby se dalo rikat zerg...
ses taky jen zvanilek co o tom vi prd...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 12/10/2006 :  11:19:44  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
OMG. Paja chce kamossky pomoc Perthovi k 5000, a Pertha se mu takhle odvdeci. Fuj!

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 12/10/2006 :  11:20:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
myslim si, ze paja neni clovek, co se rano vzbudi a rekne si, dnes rano seberu Perthovi body, bude sranda, bude kopat nozickama a ja budu mit paradni den....

Ja myslel ze je presne takovej:-)

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:03:04  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
napriklad me by se combined rukavy hodily misto mych low lvl devallosek protoze bych pak na 218 heal nemusel shanet buffy

To jak chces davat 218 hyl na 217 levlu? :)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:10:44  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Si nikdy nic netwinkoval nube?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  13:29:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

na 218 me chybi cca jedna mise
a predstav si ze si pocitam dopredu jak budu na tom se skillama

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 12/10/2006 :  13:40:08  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
ano, verim ze pocitas skilly ale tomu ze dingnes neuverim dokat opravdu nedingnes...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 12/10/2006 :  13:55:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
By Paja:
Ale no tak, musim uznat ze to mas tezky. Predtim te vystricl toje a diky nemu si musel seknout s AO a ted kdy ses chtel vratit tak ti zase zneprijemnuju hrani ja.
Udelejme si male shrnuti:
1) Kdysi nedavno jsi jeste chtel account prodat - je fakt, ze casem se nazory meni a lidi dostavaji rozum a tento postoj se klidne muze zmenit
2) Nedavno jsi vyhlasil aukci na svoje body za nejake smesne podminky - po utnuti si zaplatil a chtel nas presvecit, ze chces hrat (pritom ten impulz pro hrani mel byt vyvolan tim, ze ti nekdo zakaze nejaky nesmyslny prevod)
3) Pak jsi bidnul na nejake viraly, ktere jsi chtel nekomu venovat - sice ted uz vime, ze sis je chtel nechat a byly pro tebe aby sis mohl poradne vybavit postavicku a selfnout 218 heal s nanomagem, ktery ja selfnu se solitusem bez arithmetiku.

jinak gratulujem k 5k postu

Edit: K pregratz se pripojuji i ja!

Edited by - tojejedno on 12/10/2006 13:56:04
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  16:50:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
3) Pak jsi bidnul na nejake viraly, ktere jsi chtel nekomu venovat - sice ted uz vime, ze sis je chtel nechat a byly pro tebe aby sis mohl poradne vybavit postavicku a selfnout 218 heal s nanomagem, ktery ja selfnu se solitusem bez arithmetiku.

aha takze problem je teda podle tebe v tom ze jsem chtel darovat body ve forme itemu ?
proc je to v mym pripade spatne a v pripade ostatnich fajn vec kvuli ktere stoji za to zachovat pravidlo ?

zajima me ten rozdil co sem vlastne teda udelal spatneho, ze mi za trest byly smazany vsechny body a to konkretne

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/10/2006 :  18:36:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja si pamatuju jak jsi o nich cele mesice basnil :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/10/2006 :  18:43:59  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pedro

quote:

OT

zapoměl sem oblíbenou předponu krypto- :)

nekoukas prilis na rd? :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 12/10/2006 :  20:02:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

aha takze problem je teda podle tebe v tom ze jsem chtel darovat body ve forme itemu ?
proc je to v mym pripade spatne a v pripade ostatnich fajn vec kvuli ktere stoji za to zachovat pravidlo ?

zajima me ten rozdil co sem vlastne teda udelal spatneho, ze mi za trest byly smazany vsechny body a to konkretne

tak ja odpovim na vsechny body tveho postu, nebudu si vybirat jen ty co se mi hodi do kramu.

na darovani neni nic spatnyho, spis je to hezky.

nevzpominam si, ze by nekdo nekdy vybidoval nejakou vec jen proto aby ji pak mohl nekomu darovat a jeste k tomu reaktivoval, a o jakym pravidle je presne rec?

to nebylo za trest, smazany byly aby jsi uz nemohl delat bordel v necem v cem je poradek.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/10/2006 :  21:16:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak ja odpovim na vsechny body tveho postu, nebudu si vybirat jen ty co se mi hodi do kramu.

na darovani neni nic spatnyho, spis je to hezky.

nevzpominam si, ze by nekdo nekdy vybidoval nejakou vec jen proto aby ji pak mohl nekomu darovat a jeste k tomu reaktivoval, a o jakym pravidle je presne rec?

to nebylo za trest, smazany byly aby jsi uz nemohl delat bordel v necem v cem je poradek.

delat bordel cim ? cim sem udelal teda jedinej naznak delani bordelu ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 12/10/2006 :  21:29:10  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
boha uz mas 5000 tak kusuj

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,67 seconds. on eygor Snitz Forums 2000