Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Novinky z datadisku
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 11/10/2006 :  18:11:01  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
Nevím, kam to přesně dát, ale na tomto linku http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/townhall/talents-and-spells.html najdete nové talenty a kouzla, co přijdou s datadiskem. Takže můžete začít přemýšlet, jak přerozdělit talenty.

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/10/2006 :  18:14:49  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nekdo objavil ameriku.
Go to Top of Page

Mortemuss
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/10/2006 :  19:31:19  Show Profile Send Mortemuss a Private Message  Reply with Quote
kdo kde?jakej datadisk?

Edited by - Mortemuss on 11/10/2006 19:31:34
Go to Top of Page

najax
Starting Member

41 Posts

Posted - 11/10/2006 :  20:06:13  Show Profile Send najax a Private Message  Reply with Quote
Cožééé ? Co tu melete ? Datadisk ? Co to je omg za fake zas ? Jste divní.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 11/10/2006 :  22:20:54  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Zkusím (s obrovským přemáháním) opět odpovědět slušně a tentokrát i bez sarkasmu

O těch nových talentech se tu už dost dlouho (několik týdnů) ví, a probírají se tu ve spoustě threadů, takže ten odkaz bohužel není žádná novinka. Blizzard je uveřejňoval postupně, poslední dvě události byla úprava priest talentů a zveřejnění hunter talentů (to druhé v pondělí večer).

-----

Jinak vždycky mi u takovýchhle postů vrtá hlavou jestli to náhodou není vtip, a jestli nás autor jen nepobízí abysme ze sebe pro jeho srandu dělali šašky; myslím ale že v tomhle případě to tak není.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/10/2006 :  22:29:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Nekdo objavil ameriku.

jo a to mi pripomina, jak uprostred atlantiku v clunu sedi otec se synem a syn se pta: "tati, kdy uz bude ta amerika ?"
a otec: "drz hubu a padluj.."

anebo jak se potopi lod a clovek se zachrani a plave a plave a uz je uplne vysileny a promrzly a uz se nemuze udrzet na hladine, polyka andelicky a v posledni chvili se zjevi lod a vsimnou si ho a vytahuji ho na palubu a kapitan se k nemu naklani, podava mu ruku a rika: "vitam vas na palube titaniku.."

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/10/2006 :  23:44:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Nekdo objavil ameriku.

jo a to mi pripomina, jak uprostred atlantiku v clunu sedi otec se synem a syn se pta: "tati, kdy uz bude ta amerika ?"

anebo jak se potopi lod a clovek se zachrani a plave a plave a uz je uplne vysileny a promrzly a uz se nemuze udrzet na hladine, polyka andelicky a v posledni chvili se zjevi lod a vsimnou si ho a vytahuji ho na palubu a kapitan se k nemu naklani, podava mu ruku a rika: "vitam vas na palube titaniku.."

Niekto papal na veceru vtipnu kasu
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 12/10/2006 :  06:27:26  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nekdo objavil ameriku.

Ameriku se mi podařilo objevit před dvěma lety

quote:
Originally posted by Mortemuss

kdo kde?jakej datadisk?

spi, mi tě pak vzbudíme

quote:
Originally posted by najax

Cožééé ? Co tu melete ? Datadisk ? Co to je omg za fake zas ? Jste divní.

celý život je jen Matrix a vše okolo je fake

quote:
Originally posted by Marigold

Zkusím (s obrovským přemáháním) opět odpovědět slušně a tentokrát i bez sarkasmu

O těch nových talentech se tu už dost dlouho (několik týdnů) ví, a probírají se tu ve spoustě threadů, takže ten odkaz bohužel není žádná novinka. Blizzard je uveřejňoval postupně, poslední dvě události byla úprava priest talentů a zveřejnění hunter talentů (to druhé v pondělí večer).

díky své práci nemám čas prolézat tu vše a ono by stačilo, kdyby to někdo někde zveřejnil - na veřejném místě
Go to Top of Page

Mortemuss
Starting Member

19 Posts

Posted - 12/10/2006 :  07:18:22  Show Profile Send Mortemuss a Private Message  Reply with Quote
Jeerzegu i ty šprímaři
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:58:26  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Si celkom vtipny tomasko.

Vsak vsetky topiky su verejne, tak nechapem co sa ti nepaci. To ti ma akoze niekdo nalepit na dvere od WC aby to bolo dost verejne aj pre teba ?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/10/2006 :  09:27:33  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nekdo objavil ameriku.

!!!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/10/2006 :  09:29:45  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomas

díky své práci nemám čas prolézat tu vše a ono by stačilo, kdyby to někdo někde zveřejnil - na veřejném místě

No vidis, a cas na prolezani Blizz webu mas, a dokonce mas cas sem postovat...zajimave
Kdyby si cas, ktery potrebujes pro vlozeni prispevku venoval kouknuti na prvni stranku fora, tak tam uvidis urcite topik, ktery ma v nazvu BC...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/10/2006 :  10:03:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

No vidis, a cas na prolezani Blizz webu mas, a dokonce mas cas sem postovat...zajimave
Kdyby si cas, ktery potrebujes pro vlozeni prispevku venoval kouknuti na prvni stranku fora, tak tam uvidis urcite topik, ktery ma v nazvu BC...

Nie, ono je to totiz zakerne schovane a zaheslovane, cize to nie je na ziadnom verejnom mieste.
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 12/10/2006 :  11:15:14  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:

hezké info, to jsi vyplodil jak? Tedy spíše, jak jsi na to přišel. O tom nepadlo ani slovo. A pak. Nic neříkající názvy laikovi nic neřeknou. Pokud sedíš na letišti, tak máš čas.

quote:

Si celkom vtipny tomasko.

Vsak vsetky topiky su verejne, tak nechapem co sa ti nepaci. To ti ma akoze niekdo nalepit na dvere od WC aby to bolo dost verejne aj pre teba ?

ano prosím, a hned 3x

quote:

Nie, ono je to totiz zakerne schovane a zaheslovane, cize to nie je na ziadnom verejnom mieste.

po prozkoumání toho topicu zjišťuji, že je tam kulové info a jen bludy. Nic, z čeho by byl člověk moudrý.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:14:39  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
další post hunt topic....ale proč ne že

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:31:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

další post hunt topic....ale proč ne že

no ty to jeste potrebujes tak s chuti do toho :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/10/2006 :  18:49:50  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
tohle nebude dobre zamaskovany necro, co? :/

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 12/10/2006 :  22:56:05  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Lolec..))napr. www.worldofwarcraft.sk se ti nezda moc verejne(to je jen priklad). Uz je to tam pres mesic..))
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 13/10/2006 :  06:57:50  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Cau Gorog ;)

Uz si dostahoval TBC?

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 13/10/2006 :  08:28:26  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

Lolec..))napr. www.worldofwarcraft.sk se ti nezda moc verejne(to je jen priklad). Uz je to tam pres mesic..))

1. lolec, před měsícem díky práci VŮBEC nebyl čas na internet.
2. lolec, a jak mám tu stránku vědět, když nebyl čas někde něco hledat
3. lolec, neflákám se a nemám čas sledavat vše
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/10/2006 :  08:41:57  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. lolec, před měsícem díky práci VŮBEC nebyl čas na internet.

pred mesicem si tady nepostoval ten odkaz...
tak se to nesnaz zamluvit tim ze si mel dost prace.

Udelal jsi proste zakladni picovinu forum-novacka -> zalozil si topik s tim jaka to bude bomba a pritom sis zapomnel precist, ze uz tady toho je popsano na stejne tema vice nez dost.

Znam jedno forum, kde bys jen za uverejneni podobneho topiku dostal prvni dutku a po 4 dutkach trvaly BAN...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 13/10/2006 :  12:08:07  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Cau Gorog ;)

Uz si dostahoval TBC?

JJ mam elfika Paladina Level 3 zatim..))
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:20:59  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Udelal jsi proste zakladni picovinu forum-novacka

Přesně tak a každýmu je to jasný Tak se s tím smiř a uznej to - nejhorší co teď můžeš udělat je pokus o okecání stylem "moc práce" - připomíná se mi to sousloví o tanci v hovně (myslím, že spousta z nás tady normálně pracuje;))
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:23:18  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
presne tak pane Filuto

LOL

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:30:01  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Se ví, já o tomhle musím něco vědět, dělám to rád a dobře
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:30:23  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
to o tom tanci a hovne neznam

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:37:00  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cau Gorog ;)

Uz si dostahoval TBC?

BY mě zajímalo jak daleko to dotáhneš. Paladin na solo mi přijde jako úplně úlet. Stojíš... nahodíš seal, jebneš moba, unleashnes seal, nahodíš druhej seal a pak stojíš a civíš. Když něco kouzlí dáš mu kladívko. Když jsi na tom zle léčíš se. Když se nejde léčit, dáš si BoP nebo bublinu, nebo LoH. Celkem mi to přijde snad ještě horší než za wara. Za toho sis to aspoň sem tam zpestřil corpserunem.

Jediné co mě zklamalo že mám bublinu jen na 6 (?) sekund a nestíhám HS :D A přijde mi to jako HC nuda, to mi i grindění disc/holy priestem prerevamp přišlo míň nudné... :D

Edited by - Rakhen on 13/10/2006 14:37:50
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:40:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

BY mě zajímalo jak daleko to dotáhneš. Paladin na solo mi přijde jako úplně úlet. Stojíš... nahodíš seal, jebneš moba, unleashnes seal, nahodíš druhej seal a pak stojíš a civíš. Když něco kouzlí dáš mu kladívko. Když jsi na tom zle léčíš se. Když se nejde léčit, dáš si BoP nebo bublinu, nebo LoH. Celkem mi to přijde snad ještě horší než za wara. Za toho sis to aspoň sem tam zpestřil corpserunem.

hehe no a predstav si to s hunterem :) posles peta nahodi autoattack a cekas az mob lehne :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 13/10/2006 :  14:57:51  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Cau Gorog ;)

Uz si dostahoval TBC?

Jediné co mě zklamalo že mám bublinu jen na 6 (?) sekund a nestíhám HS :D A přijde mi to jako HC nuda, to mi i grindění disc/holy priestem prerevamp přišlo míň nudné... :D

No hraju to jen dokud se me nezkopiruje Warr abych se koukl do Outlandu.))

Edited by - Gorog on 13/10/2006 14:58:41
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 13/10/2006 :  21:15:26  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
http://iis.ic.cz/bc.htm mala fotogalerie scrrenu z closed BC bety (scrreny sem delal ja takze jen 800x600). staci kliknout na obrazek kdyz chcete zavrit okno staci kliknout na velkej obrazek.
Go to Top of Page

Harim
Starting Member

67 Posts

Posted - 14/10/2006 :  13:11:14  Show Profile Send Harim a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://iis.ic.cz/bc.htm mala fotogalerie scrrenu z closed BC bety (scrreny sem delal ja takze jen 800x600). staci kliknout na obrazek kdyz chcete zavrit okno staci kliknout na velkej obrazek.

hmm :> docela me dostaly ty plany na green 2h axe
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 14/10/2006 :  18:17:46  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Cau Gorog ;)

Uz si dostahoval TBC?

No hraju to jen dokud se me nezkopiruje Warr abych se koukl do Outlandu.))

Ja tiez cakam na copy ;( 1.5 dna a nic.

Ale Draenie shammie lvl 12 ;)

Dufam, ze si na Tempest Keepe.

Moj main je Mormegil, ale zatial este nie je transfernuty.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

najax
Starting Member

41 Posts

Posted - 14/10/2006 :  18:49:48  Show Profile Send najax a Private Message  Reply with Quote
Kurňa co já bych dal abych si mohl zkusit aspoň alfu :). A vy tu uz zkoušíte betu. Jak to zatím vypadá ? Hodně bugů ? Nebo si myslíte že už by to mohli klidně hodit do prodeje ? Honem, honem, chci podrobny info
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 14/10/2006 :  18:51:03  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Tazko povedat, zatial som sa dostal len do 2hej zony.

Bugov vela nie je, vacsina tych co som vcera nasiel bola uz dnes fixnuta.

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 15/10/2006 :  12:44:37  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
warr presunut jsem na Temppesk Keepe nick mam Goroog nebo Goorog, napis jakej mas ty at se potkame. http://iis.ic.cz/screen2.php screeny nejen z Outlandu.

Tak se me prevedl Warrior a vcera sem ho malinko prozkousel na PvE serveru (je tam min lagu a alici neotravujou).
SPOILERS.....

hned jak vstoupite do Dark Portalu tak tam sou 2 osady. V osade splnite par Q a valite hned litakem do Thallnaru(Horda). Mate s nema neutral. Je tam plno treneru (mining, blacksmiting, enginering, jewelcrafting), vsechno to jsou Grand masteri. FA a zbytek se da trenovat v druhe mensi vesnici Bloodelfu.

Nabral sem par q a valil sem. U mesta je hned takova mala jeskyne kde se daj splnit hned 2 q. Plno q je kolem, ruznych tipu.
Opravdu super bylo kdyz sem sedl na litaka a shodil bomby na 2 takove teleporty.

Dalsi cast q ma byt tezsi pomoci kobercovych naletu a niceni napr. az 40ti jednotek a nejakych del. Bohuzel je to zbugle a nedostanete light bomby takze se to v rozumne dobe neda udelat.

Itemizace: zelene a modre veci maj strasne moc staminy.
Disenchanting jde az od ench. 225. Crusader + 100 hp a podobne veci jdou dat az na lepsi veci.
Odhad T1 vam vydrzi tak do 62 T2 65 a T3 se uvidi..))

Dungeon:
S 61+ lidma jsem si prosel 2 kridla Hellfire citadel. Jedno kridlo pokud nejste lamy trva priblizne 1.5h. Byli sme dva warri ale i tak sme ani jeden netankoval..))), jen u bossu. Obtiznost je v poho a pokud ste fialovi tak vam to dost usnadni postup.
1. cast Rampage - primej postup jdete porad dopredu, jsou tam skuoinky po trech a davaj docela pecky. Jelikoz sme tam meli shamana, kterej daval totem +10%AP a winfury + warr s naxx furry equipem tak to slo v pohode. Bossove v pohode, znam taktiky..]]
padl mi tam peknej modrej neck s AP.
2. cast Blood .. - 2 kridlo o neco tezsi, potvory 60-62 elite, priblizne 2 bossov, jedno oko a pak takovej co pripomina Grobullusa z Naxxu.

Repka na Friendly se mi zvedala o 7. Za q je tak 250-350 repky.
Pocet expu na level 61 je 415K ... za obycejneho moba je 500xpu. Za questy od 6k. Za ten jeden den jsem nabral skoro celej level+ repku skoro Honored.

Jinak dost veci tam neni dodelane, nektere veci maj otazniky, tzn kdyz si je nasadite ste nahati atd... Ostatne je to beta tak se tam maj veci doladit.

PVP: jelikoz sem se pripojil na PVE server tak se to tam moc nezere, jen reknu ze skoro kazda lokace ma nejakej ukol. Z aliku padaj nejake veci ktere se daj ve meste vymenit za rewardy+ honor body, ktere zustavaj a budete je moci ziskat jak zabijenim tak viteztvi v arenach asi. Jinak PvP mounti ted stoji 30alterac mrdek,30 wsg mrdek, 30 AB mrdek - usmevne na tom je ze jsou porad unique (20).

Malickosti: Q log ma 25 mist, banka je zvetsena o jeden sloupec (tzn. 4 sloty+ jeden novej slot na bagl] Potiony napr. major heal porad po peti (sere me to). Malinko predelano kldyz zmacknete c tak si muzete vybrat co chcete videt+ je videt co kolik pridava AP.

Stare veci maj inc. crit hit rating 14 (1crit]
nove veci maj inc. crit strike 14 (1crit), znamena to asi to same.

PS: az to trosku upravim atd.. tak to hodim na wow.sk.))

Edited by - Gorog on 15/10/2006 12:48:13
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/10/2006 :  14:05:50  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Heh Horda objevuje kouzlo Paladina.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/10/2006 :  16:25:52  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
http://www.lostinazeroth.net/viewtopic.php?p=22323#22323

Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 15/10/2006 :  17:15:50  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nekdo objavil ameriku.

Jo, takovýma trapnýma vtipama jsme se bavili v 80tých letech..gg... ale je mi jasný že nějak ty tisíce postů nahnat musíš. Takže ono ti nic jiného nezbývá než tady všude plácat trapný kraviny a vyvolávat flame...
Bohužel lidí jako ty je tady víc a tím jde tohle fóum do hajzlu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/10/2006 :  21:39:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

Jo, takovýma trapnýma vtipama jsme se bavili v 80tých letech..gg... ale je mi jasný že nějak ty tisíce postů nahnat musíš. Takže ono ti nic jiného nezbývá než tady všude plácat trapný kraviny a vyvolávat flame...

ktery ty jsi ? jsem tu ted 3 dny nebyl a nejak si nepamatuju vsecky kreteny..
jsem se schvalne podival, tak uz vim, ty jsi ten nejlepsi imba dr00d na svete a zaroven ten ubreceny carebear..
takze ted, kdyz jsme si ujasnili tvoji identitu, tak se dostavame k veci - ty jsi zazil 80. leta ? tobe neni 12 let ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/10/2006 :  07:31:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jsem se schvalne podival, tak uz vim, ty jsi ten nejlepsi imba dr00d na svete a zaroven ten ubreceny carebear..
takze ted, kdyz jsme si ujasnili tvoji identitu, tak se dostavame k veci - ty jsi zazil 80. leta ? tobe neni 12 let ?

ja jsem 80. leta uz celkem slusne zazil... a ty fory jsou vazne trapny...(a taky aspon 20let stary...)

no mmo
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/10/2006 :  08:22:27  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

quote:

ja jsem 80. leta uz celkem slusne zazil... a ty fory jsou vazne trapny...(a taky aspon 20let stary...)

Ty ses Magic?
lol

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 17/10/2006 :  07:55:16  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=34925108&sid=1 hodne zmen u Warru :-)
trosku sem zklaman z Enddless rage ale jinak 5s mortal strike bude imba.

Jinak mala novinka pri postupu na level 61 sem dostal 233HP, tzn. za 10 levelu pribude min. 2330 zivotu a to tipuju ze krivka pujde mirne nahoru takze tak 3k dostanou Warriori. Tzn. budu mit 8k v crit qeuipu..))

Edited by - Gorog on 17/10/2006 07:57:26
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 17/10/2006 :  09:25:29  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
uz se vi co budou mit blood elfove za jezditko?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/10/2006 :  09:42:17  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

uz se vi co budou mit blood elfove za jezditko?

Hawkstrider:

http://www.wowguru.com/gallery/files/be-mount-id1664/
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/10/2006 :  09:45:59  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vite co je nejlepsi? Alici dostali Draenei, uplne vybliz rasu a navic ten mount je fakt ROFL. Nic proti, ale Horda mela prdel z loladinu a ted bude mit prdel z Draenei. Des. Mno Enjoy!

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 17/10/2006 :  09:53:11  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
no ten slon je fakt rofljaxvin :)

ikdyz nevim .. ta prerostla operena slepice je taky divna :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 17/10/2006 :  10:05:01  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
to ten Dark Portal bude otevreny hnedka co bude spusten BC ? Nebo to bude neco jako AQ ?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/10/2006 :  10:08:53  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden
ikdyz nevim .. ta prerostla operena slepice je taky divna :)
http://bestiary.ca/beasts/beast265.htm

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 17/10/2006 :  10:32:33  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth
http://bestiary.ca/beasts/beast265.htm

ty ses mi nejakej suteren

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/10/2006 :  10:45:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kenny

to ten Dark Portal bude otevreny hnedka co bude spusten BC ? Nebo to bude neco jako AQ ?

o to se nestarej.. kenny stejne drive umre..

Hawkstrider - co to je za hnusneho pstrosa ?

pro celdrica - tady mas, ale nebude z 80. let
A: to je dneska teda moda, to je hruza.. bych ty beatlesaky rezal hlava nehlava.. to ani nepoznate, jestli to je kluk nebo holka.. treba se podivejte tamhle na tu manicku..
B: no dovolte, to je muj syn..
A: jezis prominte, ja nevedel, ze jste jeho matka..
B: no dovolte, ja jsem jeho otec..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 17/10/2006 :  15:10:21  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Vynikajuce preview beta testera

http://wowvault.ign.com/View.php?view=Columns.Detail&id=171

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000