Author |
Topic  |
cajnik
Starting Member
10 Posts |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 13:07:30
|
quote: Stejne se mi ty talenty moc nelibi. Obzvlast feral strom ma skoro vsechny talenty must have, ale bodu je jaxi malo. V balance nic takoveho nepozoruju.
LOL, tos mě pobavil, druidi si fakt uměj jen stěžovat 
Vyvozuju z toho že bys dal přednost tomu aby tam byly zbytečný talenty, takže bys nevěděl kam ty body ještě nacpat  |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 13:47:42
|
quote: Originally posted by Marigold
quote: Stejne se mi ty talenty moc nelibi. Obzvlast feral strom ma skoro vsechny talenty must have, ale bodu je jaxi malo. V balance nic takoveho nepozoruju.
LOL, tos mě pobavil, druidi si fakt uměj jen stěžovat 
Vyvozuju z toho že bys dal přednost tomu aby tam byly zbytečný talenty, takže bys nevěděl kam ty body ještě nacpat 
no ja si az tak nestezuju jsem spokojen dokonce me ty novy veci presvedcili o tom v datadisku expit jako prvni char smerem k 70ce druida (ktereho jsem pred ctvrt rokem prestal hrat)
ale co jsem si vsiml uz drive...tak u druida jsou ty talent stromy delany stylem vsechno nebo nic... a bez talentu potom ten aspekt druida velice trpi... takze pravdepodobne se od druida ocekava specializace .... coz vlastne potlacuje urcitou hybridnost... ale je treba pravda, ze diky vetsimu talent poolu se resto strom v podstate uvolnil, protoze kdyz predtim jsem tam mel 38 bodu tak ted tam narvu tech 41 a jeste mi zbyde na jinej strom... feral mi prijde tedka jako nejnarocnejsi strom... balance tam ma taky hodne dobrych veci nahore, ale spoustu nic moc v lowtier... |
no mmo
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 13:50:13
|
quote: Originally posted by cajnik
Kua ja som lama som postol ine ako som chcel sorry tak a teraz hadam uz to bude ok
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html?5142503000003030000000000000000000000000000050550350001502031000
Takto som to chcel :)
tohle mi prijde jako opravdu hodne v pohode build...
edit: sice ja bych asi uprednostnil improved rejuv protoze je to moje nejpouzivanejsi resto kouzlo... a improved regrowth jsem se naucil vyuzivat tak, ze vetsinou neoverhealuju... a zase treba naopak jsem nikdy nemel subtlety... ale to uz je spis takova vec osobni preference... to low balance stoji za starou belu...ale tam se neda nic vymyslet... |
no mmo
|
Edited by - celdric on 29/09/2006 13:52:29 |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
Valibuch
Starting Member
16 Posts |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
Magic
New Member

114 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:31:19
|
quote: Originally posted by Magic
quote: Originally posted by Valibuch
Tak nam zvedli Improved Leader of the Pack na 6% .... blue post http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=31174188&sid=1
No slušný 
tak misto 80ti bodu potrebuju 83 bodu na talenty co chci :-D jako fakt netusim co za ilotp vymenit...kdyz uz ted se mi nevesel do buildu fear resist... kdyby aspon neco z toho soupli vejs... tak na 3. nebo 2. radu, kde beru dost filleru :-( |
no mmo
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:32:31
|
mozna jsem ve spatnym topicu, ale tak nejak sem chtel upozornit na to, ze imho nejlepsi pvp build u druida (tzn. support) je z myho pohledu (jakozto warriora) build kterej ma alespon 31 resto na swiftmend s timhle v mass/group pvp udelate silene moc prace, do toho poradna +heal vybava a je z vas nejlepsi battle healer ve hre, neda se to srovnavat ani s priestem ani s paladinem (a je mi jedno kolik ma bublin, v poctu HP ktery dokaze vylecit za kratkej casovej usek nesaha druidovi ani po kotnik na levy zadni)
ted chodim pro zabavu do AV a kamos me chodi lecit s druidem, ma 475hp/tick s rejuv a 2/9 set bonus u t3 mi sem tam prida nakou tu rage a podobne. S timhle druidem sem byl schopnej temer sam drzet hordu na moste v AV pred ali bazi. to mnozstvi HP ktery vylecil bylo proste sileny, to sem jeste nikdy nezazil a to uz sem mel za healery i priesty i paladiny. S paladinem se dobre solujou instance, s priestem v AV to jde taky, ale to co dokazal s timhle druidem, to mi rozum nebral |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:40:01
|
quote: Originally posted by MegaDeath
mozna jsem ve spatnym topicu, ale tak nejak sem chtel upozornit na to, ze imho nejlepsi pvp build u druida (tzn. support) je z myho pohledu (jakozto warriora) build kterej ma alespon 31 resto na swiftmend s timhle v mass/group pvp udelate silene moc prace, do toho poradna +heal vybava a je z vas nejlepsi battle healer ve hre, neda se to srovnavat ani s priestem ani s paladinem (a je mi jedno kolik ma bublin, v poctu HP ktery dokaze vylecit za kratkej casovej usek nesaha druidovi ani po kotnik na levy zadni)
ted chodim pro zabavu do AV a kamos me chodi lecit s druidem, ma 475hp/tick s rejuv a 2/9 set bonus u t3 mi sem tam prida nakou tu rage a podobne. S timhle druidem sem byl schopnej temer sam drzet hordu na moste v AV pred ali bazi. to mnozstvi HP ktery vylecil bylo proste sileny, to sem jeste nikdy nezazil a to uz sem mel za healery i priesty i paladiny. S paladinem se dobre solujou instance, s priestem v AV to jde taky, ale to co dokazal s timhle druidem, to mi rozum nebral
no divej...mas v podstate pravdu...ale tedka jsem respecnul na feral... a to hotw mi s mym heal equipem dava pres 7k many... hoty mi sice tikaj asi o 50 min nez predtim, ale ten rozdil neni zas tak hroznej...chybi mi swiftmend a ns na rychly healy... ale celkove jsem se svym stavajicim buildem daleko vic stastnejsi nez predtim :-) a to je podle me dulezity... a dalsi vec je... kolik avcek si zahraju kde ma smysl nekoho healovat? z poslednich asi 20ti to bylo 1... tak je lepsi behat v kocce a semtam nekoho i zabit... nehlede na to, ze pokud se jedna o druida co raiduje...tak ne kazdej hrac vidi zabavu v tom 24/7 valit doplnovani greenbaru... a jeste poslouchat "heal me", "you suck at healing" a pod. |
no mmo
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:44:11
|
musis uznat ze pvp healing a pve healing je veeeelkej rozdil v zabavnosti i skillu, kdyz dokazes vylecit warra, kterej diky tobe sejme brutalni presilu, mas z toho urcite moc dobrej pocit a urcite se nenudis, protoze casto nehealujes bez povsimnuti souperu jako v pve
mam shadow priesta, teda mel sem, facemelt byl imba, ale nedokazal vyhrat AV, ted mam radoby healbota a vyzaduje to vic umu, ale zabavny to je ;)
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:47:28
|
musis uznat ze pvp healing a pve healing je veeeelkej rozdil v zabavnosti i skillu, kdyz dokazes vylecit warra, kterej diky tobe sejme brutalni presilu, mas z toho urcite moc dobrej pocit a urcite se nenudis, protoze casto nehealujes bez povsimnuti souperu jako v pve
mam shadow priesta, teda mel sem, facemelt byl imba, ale nedokazal vyhrat AV, ted mam radoby healbota a vyzaduje to vic umu, ale zabavny to je ;)
za poslednich 20 av jsem se potkal po dlouhe dobe s jednim warem s kterym jsme to pred pulrokem celkem drtili a to bylo to 1 zabavne av... timto pozdravuji kennyska z legionu... ale porad je ten pomer doooost slabej... jo kdybych mel stabilniho spoluhrace s tkerym jsem v kazdym avcku... no problema... mozna bych i respecnul... ale ve stavu v jakym tedka hra je to pro me smysl nema... a solopve je tedka o nekolik radu jinde...to je snad jasny :-) |
no mmo
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 10:44:16
|
ted chodim pro zabavu do AV a kamos me chodi lecit s druidem
Jasne rozumim, ale aby si mohl dobre healovat, tak musis mit toho warra, a kdyz je warr kopyto.. tak ani sebelepsi heal nepomuze.. je to smutny, ale je to tak |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 20:30:48
|
dokud nemel druid swiftmend byl i v pvp na heal dost marnej.swm je fakt super talent na pvp,ale stejne se neodvazuju rict ze je druid v 5vs5 group pvp lepsi healer nez priest.mene vydrzi.nema nic na selfdefense(shield/fear),Av je samozrejmne neporovnatelne se zbylym pvp(ale i tam je priest stejne dobrej healer jako druid).
kazdopadne ja jsem se rozhodl ze budu v BC hrat nejakou clasu ktera je efektivne pouzitelna v pvp jinak nez jako healbot(a to druid urcite nebude aneb feral pvp noobs )... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 21:15:27
|
quote: Originally posted by beldor5
dokud nemel druid swiftmend byl i v pvp na heal dost marnej.swm je fakt super talent na pvp,ale stejne se neodvazuju rict ze je druid v 5vs5 group pvp lepsi healer nez priest.mene vydrzi.nema nic na selfdefense(shield/fear),Av je samozrejmne neporovnatelne se zbylym pvp(ale i tam je priest stejne dobrej healer jako druid).
kazdopadne ja jsem se rozhodl ze budu v BC hrat nejakou clasu ktera je efektivne pouzitelna v pvp jinak nez jako healbot(a to druid urcite nebude aneb feral pvp noobs )...
Druid proste nemuze (a ani nesmi) byt celkove lepsi healer (ani DD, stejne jako palat a shaman) nez priest, protoze by ztracel smysl hybrid classu. |
Edited by - vlkodlak on 05/10/2006 21:17:00 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 21:24:21
|
jak rikam,ja chci hrat v BC pvp ,a pokud tu nekdo ceka ze bude balance/feral druid pouzitelnej v pvp tak by se mnel rychle probudit .a healbota se mne hrat fakt uz nechce...
Uz nikdy si v zadne online hre nevezmu hybrid clasu |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 22:11:28
|
jak rikam,ja chci hrat v BC pvp ,a pokud tu nekdo ceka ze bude balance/feral druid pouzitelnej v pvp tak by se mnel rychle probudit .a healbota se mne hrat fakt uz nechce...
Uz nikdy si v zadne online hre nevezmu hybrid clasu
ehm, vážně? Maim, cyclone? 15% resist na fear a stuny? Mangle, které má lepší poměr dmg/energy než shred, má range 9 yardů a nemusíš stát za ním a zvětšuje dmg z bleedu? Zbraně za PVP rewardy které přidávájí tolik +AP, že se vyrovnají obdobným PVP rewardům pro ostatní classy a tím pádem spousta AP? Dotka v medvědovi na 15s? Se staminou scalující Frenzied Regen?
Nevím, všechno mi to připadá dost použitelné do PVP. Neříkám, že vím jak bude díky tomu druid použitelný, ale rozhodně ho to dost posílí. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 23:36:13
|
sory ,ale museli by ho oproti stavu ve kterem je ted posilit vice nez extremne.myslis ze neco pomuze cat forme kdyz dostane disorient+magle? tezko jeji nejvetsi problem,extremni zranitelnost zustal.myslis ze z medveda se najednou stane pvp maser?jak rikam sni dale.ja uz jsem se z toho davno probudil...
ty si klidne nech druida a uvidime |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 23:39:52
|
quote: Originally posted by vlkodlak Druid proste nemuze (a ani nesmi) byt celkove lepsi healer (ani DD, stejne jako palat a shaman) nez priest, protoze by ztracel smysl hybrid classu.
to asi urcite plati v PvE, v PvP me moje vlastni zkusenost ukazuje, ze druid me uhealoval lip nez priest nebo paladin (btw paladin bude imho casem jeste lepsi healer nez priest v pve, talenty ma na to slusny a az equip ukaze) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 23:46:55
|
sory ,ale museli by ho oproti stavu ve kterem je ted posilit vice nez extremne.myslis ze neco pomuze cat forme kdyz dostane disorient+magle? tezko jeji nejvetsi problem,extremni zranitelnost zustal.myslis ze z medveda se najednou stane pvp maser?jak rikam sni dale.ja uz jsem se z toho davno probudil...
ty si klidne nech druida a uvidime
Uvidíme :-P |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 00:09:09
|
No člověče, tak nevím, mám chuť se tě zeptat jestli jsi vůbec někdy druida hrál? Druid tak jak je na tom teď je skvělý. Ono je to jen a pouze o tom naučit se ho hrát a to že druid sux a podobně whinujou většinou lidi kteří ho hrajou špatně. A BC talenty vypadají velice dobře! |
Edited by - Magic on 06/10/2006 00:16:04 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 00:30:49
|
No člověče, tak nevím, mám chuť se tě zeptat jestli jsi vůbec někdy druida hrál? Druid tak jak je na tom teď je skvělý. Ono je to jen a pouze o tom naučit se ho hrát a to že druid sux a podobně whinujou většinou lidi kteří ho hrajou špatně. A BC talenty vypadají velice dobře!
Neni to az tak pravda, je to o talentech. V pvp je druid bez NS nepouzitelny a to ja se specem 14/32/5 proste tezko snasim. Mel by to byt spec na max dps, ale clovek sice dostane z druida max dps, ale nehealne se, pac ostatni chary maji spoustu skillu na preruseni kouzel(healu), ale ja jako druid ne a navic to me dps neni zdaleka takove, jak maji ostatni. Mangle je proste super vec, pac clovek ma i jinou moznost nez byt v medovi->bash->heal/bash->miss(dead), ale ted muze jit do kocky a v nouzi dat mangle, coz je hooooodne velky narust pouzitelnosti kocky v pvp. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 00:50:06
|
quote: Originally posted by pompo
No člověče, tak nevím, mám chuť se tě zeptat jestli jsi vůbec někdy druida hrál? Druid tak jak je na tom teď je skvělý. Ono je to jen a pouze o tom naučit se ho hrát a to že druid sux a podobně whinujou většinou lidi kteří ho hrajou špatně. A BC talenty vypadají velice dobře!
Neni to az tak pravda, je to o talentech. V pvp je druid bez NS nepouzitelny a to ja se specem 14/32/5 proste tezko snasim. Mel by to byt spec na max dps, ale clovek sice dostane z druida max dps, ale nehealne se, pac ostatni chary maji spoustu skillu na preruseni kouzel(healu), ale ja jako druid ne a navic to me dps neni zdaleka takove, jak maji ostatni. Mangle je proste super vec, pac clovek ma i jinou moznost nez byt v medovi->bash->heal/bash->miss(dead), ale ted muze jit do kocky a v nouzi dat mangle, coz je hooooodne velky narust pouzitelnosti kocky v pvp.
A to je právě ono. Kdysi jsem si myslel že bez NS se pvp nedá. Opak je pro mě pravdou, moc mi nechybí. 14/32/5 je spec kterou si opravdu užívám, nemám problém s nikým. Máš přece nejen Bash, ale i Barskin, Warstomp, Nature´s Grasp jako i Roots samotné a hlavně druid je úžasně mobilní character takže většinou jde dostat si soupeře od těla a ten heal tam dát. A i Frenzied v medvědovi dokáže dělat zázraky. Navíc kočka je v PvP zabiják, FS+ speed bonus pvp setu je úžasná věc. Ale zase, během souboje/bitvy je u mě střídání forem časté a i medvěd tam má své důležité místo. Prostě já si s druidem opravdu užívám. |
Edited by - Magic on 06/10/2006 00:50:26 |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 00:50:21
|
V pvp je druid bez NS nepouzitelny.
Pak asi neumis hrat svuj class, jinak bys nemohl pronest takovy nesmysl. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 07:24:08
|
chcete slyset co me na 14/32/5 buildu opravdu nejvic rozcililo? ze ten ooc neni pasive a musi se kastit a je to buff jen na 10 minut... jinak se mi ten build libi...
|
no mmo
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 07:50:51
|
quote: Originally posted by Magic No člověče, tak nevím, mám chuť se tě zeptat jestli jsi vůbec někdy druida hrál? Druid tak jak je na tom teď je skvělý. Ono je to jen a pouze o tom naučit se ho hrát a to že druid sux a podobně whinujou většinou lidi kteří ho hrajou špatně. A BC talenty vypadají velice dobře!
clovece mam chut se te zeptat jestli si nekdy hral top pvp s grupou full T2+ lidi proti stejne dobre grupe.mne se zda ze vy tu stale resite druida v blue vecech (viz +400healing je uber)ja mluvim o pvp ve kterem jde o top vybavene lidi.A tvrdim ze druid v nemuze v top end pvp delat nic jinyho nez healbota a to ma jeste hodne malou zivotnost.muzu si rikat ze jsem uber kdyz davam v medovi mauly za 600do warlocka ale pak ten warlock da fear zapne trinket a da mi behem 5sec -5000hp a ja bez sance lehnu.... |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:06:57
|
Jasně, druid is fine l2play.
Asi hraješ jinou hru, nebo na serveru, kde jsou guildy ještě zakopané v MCčku a dál se nedostaly.
Pokud nevidíš problémy, které nyní druid má, tak fakt nevím. Neříkám, že toho už nebylo dost opraveno, ale ty problémy tu ještě pořád jsou. Spousta věcí téměř vůbec nescaluje s equipem (takže na blue úrovni je druid v pořádku díky dobře nastavným talentům a abilitám, ale když kolem tebe budou běhat T2+ lidi, jsi gimp). Mizerná itemizace čehokoliv non-resto, balance tree celkem na nic. U offspeců neexistence čehokoliv, pro co by byli chtění (ne vyžadovaní!) v raidu i s menším dmg outputem, co mají teď... Ale co, je to jenom hra - na reroll, levelování na 60ku a dovybavení jiné classy nemám čas, tak to moc neřeším a doufám, že to nějak opraví :)
Ostatně - když je na tom druid tak skvěle, zkus mi vysvětlit, proč je to nejméně hraná classa a téměř všichni ostatní ji považují za free HK? |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:13:10
|
quote: Originally posted by Magic No člověče, tak nevím, mám chuť se tě zeptat jestli jsi vůbec někdy druida hrál? Druid tak jak je na tom teď je skvělý. Ono je to jen a pouze o tom naučit se ho hrát a to že druid sux a podobně whinujou většinou lidi kteří ho hrajou špatně. A BC talenty vypadají velice dobře!
clovece mam chut se te zeptat jestli si nekdy hral top pvp s grupou full T2+ lidi proti stejne dobre grupe.mne se zda ze vy tu stale resite druida v blue vecech (viz +400healing je uber)ja mluvim o pvp ve kterem jde o top vybavene lidi.A tvrdim ze druid v nemuze v top end pvp delat nic jinyho nez healbota a to ma jeste hodne malou zivotnost.muzu si rikat ze jsem uber kdyz davam v medovi mauly za 600do warlocka ale pak ten warlock da fear zapne trinket a da mi behem 5sec -5000hp a ja bez sance lehnu....
Ok já v současné době až do BC dělám jen a pouze PvP a lidi s T2 sundavám poměrně v pohodě. Druid má fantastickou životnost a zabijí spolehlivě pokud je dobře zahranej. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:13:28
|
Neni to az tak pravda, je to o talentech. V pvp je druid bez NS nepouzitelny a to ja se specem 14/32/5 proste tezko snasim. Mel by to byt spec na max dps, ale clovek sice dostane z druida max dps, ale nehealne se, pac ostatni chary maji spoustu skillu na preruseni kouzel(healu), ale ja jako druid ne a navic to me dps neni zdaleka takove, jak maji ostatni. Mangle je proste super vec, pac clovek ma i jinou moznost nez byt v medovi->bash->heal/bash->miss(dead), ale ted muze jit do kocky a v nouzi dat mangle, coz je hooooodne velky narust pouzitelnosti kocky v pvp.
Pleteš si ability :) Mangle je nová dmg ability, ten disorient je Maim.
A ano, spoustu PVP situací 1v1 u mě rozhoduje (ne)úspěch Bashe abych se mohl vyléčit. Pokud dostanu miss(nj, v PVP gearu moc +hitu nemám)/dodge/parry/resist, tak jsem ve většině případů nahraný a žeru kytky. Tohle moc svým skillem neovlivním (leda dát bash zazadu a eliminovat tak některé z obran, ale to jde v PvP celkem dost těžko) a zcela zásadně to rozhoduje o mém úspěchu. S NS by to bylo lepší, ale víc jak 9 bodů do resto stromu odmítám nacpat :) |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:24:50
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Jasně, druid is fine l2play.
Asi hraješ jinou hru, nebo na serveru, kde jsou guildy ještě zakopané v MCčku a dál se nedostaly.
Pokud nevidíš problémy, které nyní druid má, tak fakt nevím. Neříkám, že toho už nebylo dost opraveno, ale ty problémy tu ještě pořád jsou. Spousta věcí téměř vůbec nescaluje s equipem (takže na blue úrovni je druid v pořádku díky dobře nastavným talentům a abilitám, ale když kolem tebe budou běhat T2+ lidi, jsi gimp). Mizerná itemizace čehokoliv non-resto, balance tree celkem na nic. U offspeců neexistence čehokoliv, pro co by byli chtění (ne vyžadovaní!) v raidu i s menším dmg outputem, co mají teď... Ale co, je to jenom hra - na reroll, levelování na 60ku a dovybavení jiné classy nemám čas, tak to moc neřeším a doufám, že to nějak opraví :)
Ostatně - když je na tom druid tak skvěle, zkus mi vysvětlit, proč je to nejméně hraná classa a téměř všichni ostatní ji považují za free HK?
Aha. Byl jsem dps/offtank v guildě s bwl/aq40 na farming status. Odešel jsem po prvním killu v naxxu protože raidování 40man instancí mě silně přestalo bavit. Teď se bavím jen a pouze PvP. Pokud kolem mě běhají T2 lidi, rozhodně nejsem gimp a vůbec nemám problém je sundat. A že druida nehraje tolik lidí? No, to warlocka taky ne, a? Všechno záleží na stylu hraní. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:29:51
|
warlock zaznamenal populacni explozi, v posledni dobe potkavam samy warlocky a vsude |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 10:11:58
|
omg magic ses mirne natvrdlej,ja mluvim o group pvp ne o solovani farmicich aliku.kdyz proste v Ab jedem v grupe na BS a pribehne tam nejaka grupa s feral druidem tak s toho mame vsichni desnou prdel. a uz to neni 5vs5 ale 5vs4+1freeHk.neberu ti ze v 2min trvajicim 1vs1 fightu zabijes rogua kdyz zalami,ale GROUP pvp je proste o necem jinem... |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 10:25:05
|
omg magic ses mirne natvrdlej,ja mluvim o group pvp ne o solovani farmicich aliku.kdyz proste v Ab jedem v grupe na BS a pribehne tam nejaka grupa s feral druidem tak s toho mame vsichni desnou prdel. a uz to neni 5vs5 ale 5vs4+1freeHk.neberu ti ze v 2min trvajicim 1vs1 fightu zabijes rogua kdyz zalami,ale GROUP pvp je proste o necem jinem...
Aha, no pokud ty bojuješ s rogunou 2 minuty a vyhraješ jedině pokud je to lama, tak pak už tě chápu... prostě pokud tam v tom tvém příkladu přiběhne jako feral někdo jako ty, tak se ani nedivím že z toho mají ostatní děsnou prdel. A ano já jsem mluvil jak o 1on1, tak o grupě, řeči o natvrdlosti si schovej pro svojí babičku. |
Edited by - Magic on 06/10/2006 10:26:14 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:01:32
|
omg magic ses mirne natvrdlej,ja mluvim o group pvp ne o solovani farmicich aliku.kdyz proste v Ab jedem v grupe na BS a pribehne tam nejaka grupa s feral druidem tak s toho mame vsichni desnou prdel. a uz to neni 5vs5 ale 5vs4+1freeHk.neberu ti ze v 2min trvajicim 1vs1 fightu zabijes rogua kdyz zalami,ale GROUP pvp je proste o necem jinem...
Aha, no pokud ty bojuješ s rogunou 2 minuty a vyhraješ jedině pokud je to lama, tak pak už tě chápu... prostě pokud tam v tom tvém příkladu přiběhne jako feral někdo jako ty, tak se ani nedivím že z toho mají ostatní děsnou prdel. A ano já jsem mluvil jak o 1on1, tak o grupě, řeči o natvrdlosti si schovej pro svojí babičku.
no ... nakonec jsem se zjistil, že mi nestojí zato reagovat na tenhle post :)
+1
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:04:53
|
sakra, gurshi napis sem neco... tvuj nazor na tohle me docela zajima |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:22:24
|
quote: Originally posted by Gurrshael [br
no ... nakonec jsem se zjistil, že mi nestojí zato reagovat na tenhle post :)
+1
Taky názor
+1 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:25:06
|
quote: Originally posted by Seth
sakra, gurshi napis sem neco... tvuj nazor na tohle me docela zajima
Pokud to nebyl jen chytře zamaskovaný pokus o posthunt, tak možná napíšu nějakou slohovku :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:27:31
|
celej tendle topic je nakej protimluv ne ? druid pvp ?
+2 |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:34:07
|
Pokud to nebyl jen chytře zamaskovaný pokus o posthunt, tak možná napíšu nějakou slohovku :)
O cem chces psat, staci se podivat na ofiko druidi forum a udelat si obrazek, nebo si proste zahrat proti druidovi nake to pvp. A clovek s tim druidem pak uz ani nemusi mit zadne zkusenosti. Navic Magic je asi magicky hrac, pac na DrakThulu jsem takoveho uber pvp druida jak je on nikdy nepotkal a jedine povolani, ktere sem daval v pohode i v T2, byl mag. Warrior a rogue jsou jen o rootech a udrzeni si jich od tela, coz je taky blbost, rooty jaxi povoluji hodne rychle a pokud je ma clovek na tele, tak je mrtvy. :) +lamy hrajici za T2 chary, tech je taky dost. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:36:28
|
Pokud to nebyl jen chytře zamaskovaný pokus o posthunt, tak možná napíšu nějakou slohovku :)
O cem chces psat, staci se podivat na ofiko druidi forum a udelat si obrazek, nebo si proste zahrat proti druidovi nake to pvp. A clovek s tim druidem pak uz ani nemusi mit zadne zkusenosti. Navic Magic je asi magicky hrac, pac na DrakThulu jsem takoveho uber pvp druida jak je on nikdy nepotkal a jedine povolani, ktere sem daval v pohode i v T2, byl mag. Warrior a rogue jsou jen o rootech a udrzeni si jich od tela, coz je taky blbost, rooty jaxi povoluji hodne rychle a pokud je ma clovek na tele, tak je mrtvy. :) +lamy hrajici za T2 chary, tech je taky dost.
Ale tak víš co ... jsem takový sociolog amatér, tak bych sem hodil jednu ze svých konspiračních teorií. Navíc se nudím v práci ... :) |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:42:09
|
O cem chces psat, staci se podivat na ofiko druidi forum a udelat si obrazek, nebo si proste zahrat proti druidovi nake to pvp. A clovek s tim druidem pak uz ani nemusi mit zadne zkusenosti. Navic Magic je asi magicky hrac, pac na DrakThulu jsem takoveho uber pvp druida jak je on nikdy nepotkal a jedine povolani, ktere sem daval v pohode i v T2, byl mag. Warrior a rogue jsou jen o rootech a udrzeni si jich od tela, coz je taky blbost, rooty jaxi povoluji hodne rychle a pokud je ma clovek na tele, tak je mrtvy. :) +lamy hrajici za T2 chary, tech je taky dost.
Ale tak víš co ... jsem takový sociolog amatér, tak bych sem hodil jednu ze svých konspiračních teorií. Navíc se nudím v práci ... :)
Jo, to znam, kde myslis, ze sem nabral sve posty? V praci...  |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 11:45:27
|
no ja bych rekl, ze sem pisou jen ti co se v praci nudi, tak z 99% pripadu 
btw +1 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 12:12:51
|
ehm, pan kouzlo se pta beldora, jestli vubec hraje drooda ?
po tomhle uz neni nutne brat magicovy posty vazne.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 12:16:25
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ehm, pan kouzlo se pta beldora, jestli vubec hraje drooda ?
po tomhle uz neni nutne brat magicovy posty vazne..
Ehm, pan flamer vstoupil do této diskuse. Toto téma už není nutné brát vážně.
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 12:55:45
|
gursh: omg sup sem s tim! |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 14:07:43
|
gursh: omg sup sem s tim!
kk, tak jsi me presvedcil, no.
Takze trocha konspiracni teorie ohledne feral druida, aneb jak to vidim ja. Neber to moc vazne, dost tam budu prehanet a hnat to ad absurdum:
Druid velice spatne scaluje se soucasnym epic gearem. Ma nastavene ability tak, ze na modre urovni je srovnatelne silny s ostatnimi a je celkem zabava ho hrat - kdyz kolem tebe nepobihaji oepixovane charaktery. Pak prijde MC a podobne instance, kde feralum pada velke kulove, stanou se z nich healboti, nemaji takovou dmg jako ostatni a jsou v podstate jen pro smich. Tam kde si polovina class vylepsuje dmg output si druid muze vzit jedny bracery. Po MC je BWL - dalsi heal set, par feral itemu o ktere se perou s rogue, kteri uz v te dobe maji takovy naskok, ze vsichni souhlasi, ze davat ten predmet druidovi je waste, protoze z toho nikdy nebude mit takovy uzitek. Ostatne, i wari biduji na Malfurions Blessed Bulwark... Nekdy behem MC/BWL (a casto jeste driv) zrejme prestane druid lidi bavit a udelaji si twinka, ze ktereho se stava main (wawes at Aelendril). Wow je imho o velkych critech a dmg obecne. Malokoho bavi byt jen dobry healer a proste chce byt schopny i neco zabijet. A kdyz i holy priest outdamagne feral druida, ktery je na to specializovany, tak nekde asi bude chyba :) Proto jdou za necim jinym... A hybrid, ktery by switchoval role se taky jaksi nekona, na to neni equip uz vubec. Tech par, co zbyde, jsou bud resto a nevadi jim jen lecit, nebo se snazi sec mohou, aby se vyrovnali ostatnim. Kdyz ti nescaluje gear a ability, tak se to da alespon na nejakou uroven nahnat skillem, takze pokud chteji byt uspesni v PVP, tak se musi doslova naucit pouzivat vsechno, co jejich classa nabizi a vyuzivat to ve svuj prospech. Kdyz nekdo zkousne vsechny ty porazky, tak se alespon nejak nauci byt trochu opponentem ostatnim classam - ono taky z porazek se uci lip, nez kdyz wtfpwnes vsechny ostatni za 3s (wawes at trinket mages). Pokud tohle byl zamer, tedy aby hrat dobre bylo tak tezke, odrazujici (a priznejme si to, castokrat i dost nezabavne) a i presto, ze hrajes skoro bez chyb, mas jen omezene sance neco zabit, tak se to blizzardu povedlo. No a ted si predstav, ze blizzardum dojde, ze je s druidem neco spatne a pokusi se s tim neco udelat. Predelaji par talentu, dodaji itemizaci (aq). Ta se dostane k tem vytrvalym hracum, kteri se naucili hrat za ztizenych podminek a posili je to. Najednou se citi silni, zabijeji to co driv nezvladali. Presvedcuji ostatni, ze druid je na tom vlastne dobre a nema problemy, prestoze problemy tu porad jsou...
Nevim, ono je to komplikovane a na vsechno ma vliv spousta faktoru, takze tohle byl jen takovy subjektivni pohled na vec. Nevim co s tim udelat, ale ostatne to ani neni moje prace, necham to na blizzardu. Pro zacatek by mohli dat ekvivalentni equip i offspecum a k tomu se doufam v BC dostanem. Ostatne BC je taky zajimavy pocin, dovoluje blizzardu resetnout cely svet, system, opravit chyby v navrhu systemu (coz je u bezici aplikace celkem problem) a zkusit to znovu s cistym stitem a i presto porad pokracovat s bezici hrou. Jsem na ne zvedavy. Tohle se mi na wowu celkem libi: ze se tu da dobre studovat chovani jednotlivcu, skupin, cele komunity, charakteru cloveka a socialnich vztahu - je tu pomerne velky pocet osob ve virtualnim svete(ktery ale vetisna bere jako pomerne realny a chova se tu stejne jako v realnem zivote) s celkem jasne danymi pravidly a moznostmi. Ty se navic mohou pomerne radikalne menit zasahy ze strany blizzardu (talent rewampy, bg, pokusy o "outdoor pvp", ...). Kdybych opravdu sel studovat tu sociologii (a ze by me to nejspis bavilo :-P), tak bych se na obyvatelich tohohle pixeloveho sveta asi celkem vyradil :)
No jo no, asi to moc zeru a mel bych vysadit ty lysohlavky :-)
+1
Edit: jeste 45 minut a mam padla :) |
Edited by - Gurrshael on 06/10/2006 14:08:19 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 14:27:05
|
to je teda vyplod :-D a nebo je to tak, ze pro 80% hracu wowu je jednodussi tvrdit druidum, ze umi akorat healovat a nemaj se srat do niceho jinyho...a jeste mezi reci prohlasit, ze ani ten heal nemaj dobrej ;-) osobne tahle nenavist ostatnich povolani vuci druidum me celkem uspesne od druida odradila... |
no mmo
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 15:46:47
|
mozna to neni nenavist ale jen realny pohled na vec (predpoklad ze se tech 80% hracu myli a ze ty mas pravdu je celkem zabavny) |
 |
|
Topic  |
|