Author |
Topic  |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 16:23:30
|
... reward:

No jenom doufam ze je to nejaky fake :)
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
| |
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 16:29:58
|
Aneb Sulfuras suxx.... |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 16:36:02
|
Want more?
Btw, prvni zbran: Equip: +654 Attack Power in Cat, Bear, Dire Bear and Moonkin forms only.
 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 16:43:13
|
No te gladiator budu za ranky v arene jak jsem to pochopil, takze to zas takova prdle nebude ovsem modry zbrane za nejaky lvl 65 shit quest ftw:) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 16:58:05
|
Co su to tie ratingy ? To je ako normalne crit alebo neco jine ? |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 17:43:46
|
quote: Originally posted by Colldor
No te gladiator budu za ranky v arene jak jsem to pochopil, takze to zas takova prdle nebude ovsem modry zbrane za nejaky lvl 65 shit quest ftw:)
no jestli si trochu brouzdal tak vis, ze se budou menit i soucasny staty zbrani (nekde byli screeny treba hunterskyho epic luku), takze je dost mozny, ze treba ta dagger je jen jako soucasna 45dps
quote: Originally posted by Pepo
Co su to tie ratingy ? To je ako normalne crit alebo neco jine ?
7 crit rating by melo byt jako 1% crit etc... taky jedna ze zmen v BC |
Trance addicted <3 |
Edited by - Shad3 on 04/10/2006 17:45:37 |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 19:19:34
|
a porč jako ? ja právě naopak se těším na takovehle quest rewardy a právě proto nepodléhám equip hunt šílenství v Naxxu a AQ40 protože vím že modre věci v BC me boostnou aniž bych musel do instance. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 20:20:11
|
quote: Originally posted by Jaffa a právě proto nepodléhám equip hunt šílenství v Naxxu a AQ40 protože vím že modre věci v BC me boostnou aniž bych musel do instance.
nejlepsi je hrat pro zabavu a nepodlehat epic huntu obecne.. ;] ja do aq40 a naxxu rad zajdu.. jen tak... i kdyz ty veci za mesic vymenim za neco jineho... proste hrajes... obcas mas novy item... obcas dlouho nic lepsiho nepadne... ale bavis se hranim porad ne ? ....
ze bych prestal hrat za maina az do BC, a jen leveloval alty, protoze main nema smysl ? ani nahodou, protoze me raidy bavi...
Edit: a ze stejneho duvodu zatim moc neresim equip z BC... proste BUDE lepsi... a az bude padat, tak se bude sbirat no... zadna zmena... |
WoW: Axgri |
Edited by - Sanix on 04/10/2006 20:22:11 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 20:26:37
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Aneb Sulfuras suxx....
Treba z nej udelaji lvl 70 item. Anebo quest - attach eye of sulfuras once again and get lvl 70 Sulfuras.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 20:28:42
|
ředpokládám že je to fake protože se mi nechce věřit že by se level 65 blue item mohl rovnat level ~80 epikům. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 20:36:39
|
Mno kdyz uvazim ze ty itemy za ranky co se updatnou nemaj zadne zvlast super staty.tak bych taky rekl ze to muze byt fake.na druhou stranu rewardy za Av quest nam taky ve sve dobe prisly silene,ze? |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Mortemuss
Starting Member
19 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 22:30:00
|
wand 400 dmg?????shield 91 block? its joke? |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 07:59:27
|
Jestli to tak bude a ja svuj Sulfuras budu moct hodit do kanalu, tak chci aby sel disechantnout alespon na 200 nexusu, protoze zhruba tak mi to vyjde!!!  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 05/10/2006 07:59:47 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 08:02:20
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jestli to tak bude a ja svuj Sulfuras budu moct hodit do kanalu, tak chci aby sel disechantnout alespon na 200 nexusu, protoze zhruba tak mi to vyjde!!! 
Ber to z ty lepsi stranky, porad bude hezky svitit  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 08:19:59
|
To je fakt. Jak rika Seth look > ALL . WTS shiny Sulfuras look for 10 silver!! |
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 08:24:55
|
i kdyby to fake nebyl tak se smirte s tim, ze 90% veci ktery tedka mate bude v porovnani s itemama z dungu v BC crap... jestli si spravne vybavuju to co postoval drysc na tohle tema na offic forech tak hraci co maji t3 maji nachazet "sidegrades" v novych dunzich po ceste smerem ke karazhanu a v karazhanu najdou upgrade pro t3... tzn. veci z novych dungu budou na urovni t1-t2... a dalsi vec je socketing...kde se nepredpoklada, ze by stare itemy byli osocketovany a tim padem muze i green item s dost sockety byt skoro stejne tak dobry jako stary purple... |
no mmo
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 08:27:46
|
No to je mi naprosto jasny, ale doufam, ze alespon legendary buffnou. Kdyz uz ne Sulfuras, tak TF, protoze speed debuff 20% bude mit thunderclap. Otazka je resist bossu na TC. |
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 08:36:10
|
No to je mi naprosto jasny, ale doufam, ze alespon legendary buffnou. Kdyz uz ne Sulfuras, tak TF, protoze speed debuff 20% bude mit thunderclap. Otazka je resist bossu na TC.
Pořád máš výhodu toho že ten debuff na toho moba dáš mečem a ne skillem. Thunderclapování onyxie, nefa, maexxny a podobnejch mobů s "giga" hitboxem je totiž největší opruz. |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:09:07
|
No to je mi naprosto jasny, ale doufam, ze alespon legendary buffnou. Kdyz uz ne Sulfuras, tak TF, protoze speed debuff 20% bude mit thunderclap. Otazka je resist bossu na TC.
Tak k tomu nevidím jediný důvod. Ano, legendary, ale z lvl60 instancí. Určitě přijdou nové legendary z lvl70 instancí. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:20:35
|
No to zrovna. Blizz nebude pridavat legendary jak na bezicim pasu. Pouze Ashbringer je v planu , coz je pro datadisk az az.
AD TC, mas porad offtanky co ti muzou tc hodit a je jedno jaky hitbox maji bossove. Dela se to uplne bezne, kdyz nemas TF. Protoze -10% attack speed je porad lepsi nez nic. |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:24:31
|
to ze budu moct zahodit celou rank14 vybavu beru tak nejak jako ... samozrejmost... kdo mel nejlepsi unique veci v diablu2 tak je mohl taky v klidu zahodit, protoze diablo2:lod bylo presne o jednu uroven vejs... |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 09:59:05
|
Ja spise polemizuju o tom, jestli se na raidovani, rank a ja nevim co nevysrat a rovnou nehrat az TBC. Prijde mi to tedka jako zbytecny. Udelas si par questiku a muzes epix zahodit. Takze tak.
Edit: Tedy v mem pripade jenom rank, protoze ja neraiduju. |
|
Edited by - Shemiramoth on 05/10/2006 10:02:20 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 10:02:55
|
Ja spise polemizuju o tom, jestli se na raidovani, rank a ja nevim co nevysrat a rovnou nehrat az TBC. Prijde mi to tedka jako zbytecny. Udelas si par questiku a muzes epix zahodit. Takze tak.
Edit: Tedy v mem pripade jenom rank, protoze ja neraiduju.
jo presne tak a nafarmit si akorat naky consumables a reputace |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 12:11:08
|
tak hlavne je nehraju proto abych schranoval epixy, ale proto, ze me bavi hrat, takze ja hrat budu i kdyz vim, ze vsechno co ted nahraju nema zadnej smysl, ale to nema wow jako takovej taky ... ehm |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 12:17:58
|
quote: Originally posted by Jaffa
a porč jako ? ja právě naopak se těším na takovehle quest rewardy a právě proto nepodléhám equip hunt šílenství v Naxxu a AQ40 protože vím že modre věci v BC me boostnou aniž bych musel do instance.
Prave proto. Clovek ktery doleveloval char a nic jiniho nedelal bude na urovni lidi ktery se s equipem seru skoro rok. Imho, pro hrace jako ty by projety soucasnich instanci nekolikrat a nazbirani tam equipu mela byt podminka pro vstup do BC.
Ovsem platsi spravnu hru, protoze blizzard sere na tech 10% hc hracu a dela vse aby lidi co to hraji 2x tydne koupili datadisk ;) Coz je spravna financni strategie. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 12:22:51
|
a porč jako ? ja právě naopak se těším na takovehle quest rewardy a právě proto nepodléhám equip hunt šílenství v Naxxu a AQ40 protože vím že modre věci v BC me boostnou aniž bych musel do instance.
Prave proto. Clovek ktery doleveloval char a nic jiniho nedelal bude na urovni lidi ktery se s equipem seru skoro rok. Imho, pro hrace jako ty by projety soucasnich instanci nekolikrat a nazbirani tam equipu mela byt podminka pro vstup do BC.
Ovsem platsi spravnu hru, protoze blizzard sere na tech 10% hc hracu a dela vse aby lidi co to hraji 2x tydne koupili datadisk ;) Coz je spravna financni strategie.
tebe to ale necim prekvapuje ? dyk neni ani jedna jina hra ktera by nefungovala stejne , ze veci pomerne snadno ziskatelne s pomoci datadisku se minimalne vyrovnaji tem obtizne ziskatelnym bez nej |
|
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 13:03:55
|
Ovsem platsi spravnu hru, protoze blizzard sere na tech 10% hc hracu a dela vse aby lidi co to hraji 2x tydne koupili datadisk ;) Coz je spravna financni strategie.
takychto fakt nechapem. Ty si sa rok nahanal za equipom? Ak ano tak ti treba a jedine co ti na to mozem povedat /rofl. Takych ako ty, co za vsetkym vidia purple to samozrejme serie, ze niekto dostane candy a ty co si prejebal rok svojho zivota na to aby si ziskal par epicov. Raiduju okolo rok a pol a myslienka ze by som bol nasrany ze niekto dostane lepsie blue itemy ako moje epics ma vobec nenapadla toboz nie aby som sa stazoval na nejakom fore "WTF nubs get blues that are > mine EPIXX"... Ludia co raiduju len kvoli epixom su skaza tejto hry. |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 14:15:50
|
quote: Originally posted by Jebka
takychto fakt nechapem. Ty si sa rok nahanal za equipom? Ak ano tak ti treba a jedine co ti na to mozem povedat /rofl. Takych ako ty, co za vsetkym vidia purple to samozrejme serie, ze niekto dostane candy a ty co si prejebal rok svojho zivota na to aby si ziskal par epicov. Raiduju okolo rok a pol a myslienka ze by som bol nasrany ze niekto dostane lepsie blue itemy ako moje epics ma vobec nenapadla toboz nie aby som sa stazoval na nejakom fore "WTF nubs get blues that are > mine EPIXX"... Ludia co raiduju len kvoli epixom su skaza tejto hry.
a koli comu sa myslis ze raiduje, zober si nejaku lepsiu guildu, kazdy tyzden, naxx, aq40,bwl,mc myslis ze to fakt niekoho bavi iba tak pre zabavu? na zaciatku je to zabava prve killy, mozno makacka hlavne v naxe teraz... ak to nehras koli equipu tak neviem naco to hras, mozno by si mohol trosku nacrtnut... |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 14:17:33
|
zabava?
hra=hrat si=bavit se
kdyz se nebavim proc bych mel hrat? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 14:21:54
|
quote: Originally posted by Seth
zabava?
hra=hrat si=bavit se
kdyz se nebavim proc bych mel hrat?
nj ale pro vetsinu HC raideru to neni hra ale seriozni prace ;-) ja jen doufam, ze blizz v datadisku zase neskonci na tom, ze bude content pouze pro ne (tedy pro ty co delaji ze hry praci)... |
no mmo
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 14:26:27
|
quote: Originally posted by celdric
quote: Originally posted by Seth
zabava?
hra=hrat si=bavit se
kdyz se nebavim proc bych mel hrat?
nj ale pro vetsinu HC raideru to neni hra ale seriozni prace ;-) ja jen doufam, ze blizz v datadisku zase neskonci na tom, ze bude content pouze pro ne (tedy pro ty co delaji ze hry praci)...
ale netrep ;) kazdy si predsa moze robit co ho bavi, ked chces sa len hrat a robit si co chces, tak potom ale nepomyslaj na to, ze budes kralovat v naxxe a podobne, mna to tiez na HC raidovani sere, ze ked sa chces fakt seriozne pripravit na taky raid, tak musis bud pol dna stravit farmenim alebo na kazdy den raidovania minies tak 20-100g.
toto by mohli trosku zmenit, kedysi si slovek ani nepomyslel, ze sa bude bezne nosit 100 roznych potov ktore je niekedy nutnost vyzrat, pretoze ten encounter je tak nastaveny...
vsak uvidime, co prinesie cas a datadisk... |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 14:50:11
|
quote: Originally posted by Murro ale netrep ;) kazdy si predsa moze robit co ho bavi, ked chces sa len hrat a robit si co chces, tak potom ale nepomyslaj na to, ze budes kralovat v naxxe a podobne, mna to tiez na HC raidovani sere, ze ked sa chces fakt seriozne pripravit na taky raid, tak musis bud pol dna stravit farmenim alebo na kazdy den raidovania minies tak 20-100g.
toto by mohli trosku zmenit, kedysi si slovek ani nepomyslel, ze sa bude bezne nosit 100 roznych potov ktore je niekedy nutnost vyzrat, pretoze ten encounter je tak nastaveny...
vsak uvidime, co prinesie cas a datadisk...
No to je právě ta příprava na datadisk, zredukovat počet lidí v gildách tak aby neměli na 25tičlenné instance přebytek lidí :D |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 14:52:14
|
To Celdric: asi tak. Momentalne doufam, ze Karazhan se bude dat hrat bez Naxx equipu, protoze jinak se na to vyseru. Raidovani me nebavi, ale 10ti clena top instance je good challenge pro vsechny. Navic si vyberes 10 spravnych lidi a mas klid a mir. |
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 15:04:48
|
To Celdric: asi tak. Momentalne doufam, ze Karazhan se bude dat hrat bez Naxx equipu, protoze jinak se na to vyseru. Raidovani me nebavi, ale 10ti clena top instance je good challenge pro vsechny. Navic si vyberes 10 spravnych lidi a mas klid a mir.
ale ono to neni iba o equipe, vsak aj pacverk sa da dat tak ze ho kitujes u pavukov a to je asi boss najviac narocny na equip, takze ciste teoreticky by ho malo ist dat aj v bluesoch :) ked ta nebavi raidovanie, myslis ze karazhan bude malina? ved to blizzard berie ako vlajkovu instanciu pre bc, teda nesledujem to velmi len mi to tak prislo, takze to bude asi nastavene na uroven top guild, aby to nedali behom 2 dni. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 15:23:02
|
quote: Originally posted by Murro
nj ale pro vetsinu HC raideru to neni hra ale seriozni prace ;-) ja jen doufam, ze blizz v datadisku zase neskonci na tom, ze bude content pouze pro ne (tedy pro ty co delaji ze hry praci)...
ale netrep ;) kazdy si predsa moze robit co ho bavi, ked chces sa len hrat a robit si co chces, tak potom ale nepomyslaj na to, ze budes kralovat v naxxe a podobne, mna to tiez na HC raidovani sere, ze ked sa chces fakt seriozne pripravit na taky raid, tak musis bud pol dna stravit farmenim alebo na kazdy den raidovania minies tak 20-100g.
vsak uvidime, co prinesie cas a datadisk... [/quote]presne tak, pokud hra prekruci urcity pomer farma vs raidy tak to uz nema smysl. Pokud uvedu priklad z jine hry tak treba na UO na DP clovek musel 8 hodin michat mana flasky aby mohl byt 2 hodiny v dungu pouzitelny - NEVER MORE...aspon pro me
Jsem ochoten farmit bufy s tim, ze pak slozim bosse, ale musi to mit smysl...jednou bosse slozim a tim to pro me hasne a na dalsi bufy seru, ti bossove by meli byt takticky nastaveni tak, aby bufy kompenzovali nedostatek v taktice....v momente kdy umim taktiku tak by bufy nemeli byt potreba Blizz to ma nastaveno blbe v tom, ze to je o equipu... kdyz mam equip z toho bosse+znam taktiku tak "nepotrebuju bufy" coz je spatne...znalost taktiky by mela stacit na zruseni bufu |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 16:00:39
|
quote: Originally posted by Murro ale ono to neni iba o equipe, vsak aj pacverk sa da dat tak ze ho kitujes u pavukov a to je asi boss najviac narocny na equip, takze ciste teoreticky by ho malo ist dat aj v bluesoch :) ked ta nebavi raidovanie, myslis ze karazhan bude malina? ved to blizzard berie ako vlajkovu instanciu pre bc, teda nesledujem to velmi len mi to tak prislo, takze to bude asi nastavene na uroven top guild, aby to nedali behom 2 dni.
Jo jasne, takze abych mohl jit Karazhan, tak budu muset projit naxxem, to je pekna kravina. A co novy guildy? Co novacci? Budou muset rok hrat wowko, aby si zahrali datadisk? To asi ne. Navic top instance je Illidans Tower (ta je pro work as WoW employee jako ty) a ne Karazhan.
Btw. blue equip bude stejne lepsi nez MC/AQ nejmene, takze verim ze pujde slozit new blue def equip, ktery bude pouzitelny v Karazhanu ;). |
|
Edited by - Shemiramoth on 05/10/2006 16:12:58 |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 17:25:13
|
Mozna su hrozne naivni a ziju v uplne jinym svete nez bych mel, ale ja si prvni 2 mesice po prichodu TBC predstavuju takhle:
1) udelam lvl 70 (pricemz zahodim jenom kvuli quest rewardum a socketum 80% svyho soucasnyho equipu) 2) vyfarmim si v 5 men instancich to nejlepsi co pujde na mou postavu naskladat 3) s dalsima 9 lidma co na tom budou stejne jak ja prowipujem Karazhan
co bude potom je prilis vzdalena budoucnost i pro snilka jako su ja :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 17:37:07
|
quote: Originally posted by Grewen
Mozna su hrozne naivni a ziju v uplne jinym svete nez bych mel, ale ja si prvni 2 mesice po prichodu TBC predstavuju takhle:
1) udelam lvl 70 (pricemz zahodim jenom kvuli quest rewardum a socketum 80% svyho soucasnyho equipu) 2) vyfarmim si v 5 men instancich to nejlepsi co pujde na mou postavu naskladat 3) s dalsima 9 lidma co na tom budou stejne jak ja prowipujem Karazhan
co bude potom je prilis vzdalena budoucnost i pro snilka jako su ja :)
vidim to podobne akorat prvnich 14 dnu jeste udelam lvl 1 - 60 u paladinky :) |
|
 |
|
Stanish
Starting Member
33 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 18:17:02
|
co bude potom je prilis vzdalena budoucnost i pro snilka jako su ja :)
Jede detail, v zacatcich wowu jsme taky nemeli aq naxx a podobne kokotinky 
pochybuju ze to nechaji jen tak |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 01:06:45
|
quote: Originally posted by Stanish Jede detail, v zacatcich wowu jsme taky nemeli aq naxx a podobne kokotinky 
pochybuju ze to nechaji jen tak
v zacatcich wowu delal arms warrior vetsi dmg s arcanite reaperem nez soucasnej warrior s tim samym AP a tema samejma talentama s rank14 sekerou :) (nemluve o starym bloodthirstu) ale to jen tak bokem |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 01:48:52
|
quote: Originally posted by Stanish Jede detail, v zacatcich wowu jsme taky nemeli aq naxx a podobne kokotinky 
ja nemam aq a naxx kokotinky :) |
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 01:55:20
|
quote: Originally posted by Pertha vidim to podobne akorat prvnich 14 dnu jeste udelam lvl 1 - 60 u paladinky :)
o tom sem premyslel taky hned po tom, co zverejnili ze blood elfove budou i paladini. nedavno sem dojel paladina na lvl 60 a neco tak nudnyho uz zazit nechcu... expit autoatakem je humus (i za retri palata)  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 08:25:32
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Aneb Sulfuras suxx....
Treba z nej udelaji lvl 70 item. Anebo quest - attach eye of sulfuras once again and get lvl 70 Sulfuras. 
..attach second eye of sulfuras... 
quote: Originally posted by MegaDeath
v zacatcich wowu delal arms warrior vetsi dmg s arcanite reaperem nez soucasnej warrior s tim samym AP a tema samejma talentama s rank14 sekerou :) (nemluve o starym bloodthirstu) ale to jen tak bokem
jooo starej BT, to byly casy kdy sem jeste mival 2H Furry build... :) |
Edited by - Warlord on 06/10/2006 08:50:20 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:02:01
|
quote: Originally posted by MegaDeath
v zacatcich wowu delal arms warrior vetsi dmg s arcanite reaperem nez soucasnej warrior s tim samym AP a tema samejma talentama s rank14 sekerou :) (nemluve o starym bloodthirstu) ale to jen tak bokem
/cry
   |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:03:20
|
quote: Originally posted by Pertha vidim to podobne akorat prvnich 14 dnu jeste udelam lvl 1 - 60 u paladinky :)
o tom sem premyslel taky hned po tom, co zverejnili ze blood elfove budou i paladini. nedavno sem dojel paladina na lvl 60 a neco tak nudnyho uz zazit nechcu... expit autoatakem je humus (i za retri palata) 
Paladina bych si rad zkusil - jako pure support - nicmene me od toho odrazuje prave to expovani a taky to, ze 100% casu nehraju v parte. Obcas chodim i na solo atd.. a to by me mozna s palatem nebavilo |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:07:31
|
Jestli to tak bude a ja svuj Sulfuras budu moct hodit do kanalu, tak chci aby sel disechantnout alespon na 200 nexusu, protoze zhruba tak mi to vyjde!!! 
[70] Sulfur-ass, The... uh... LEG of Ragnaros[raid] Dear %name%. We have found an unique way to reforge weapons. This is something which can be done very rarely, but it will works on your Sulfuras, Hand of Ragnaros. We have to reforge it very deep in molten core, in place where Ragnaros remains itselves. For reforging Sulfuras, you'll have to bring 1 Sulfuras, Hand of Ragnaros 10 elementium ores, 100 arcanite bars and 50 arcane crystals.
As I've mentioned before, reaching that anvil will be maybe hard and we need to create unique armors for this. Please collect also 3 dark iron helm 3 dark iron gloves 3 dark iron leggings 3 dark iron plates 1000 dark iron ore 200 major healing potions 200 strong troll blood potions 200 potions of fortitude 500 spider sausages 10 flask of titans
We'll also require 200 mooncloths, 800 ghost dyes and 500 dark rune threads because we want to have very nice funeral in case you won't reach ragnaros 1 hour after opening an instance...
FOR THE HORDE!
--- In case your try will fail, you have to get rid of this quest and the mats will be given to the widows and orphans in orgrimaar. Thank you for your understanding.
Best regards Blizzard
------------------- From Blizzard forums: Subject: OMG WHAT'S THAT? I've collected all taht stupid mats for rerofging my sufluras. I've bin famring 24/7 together with hole my guild "Ni Hao" all tose stupid PIDERZ. And now hwen I've erached to taht bnak I've fnoud it's imposibbble to get it into my f****g 4*18+1*16 slost even when I've sacked hearthstone! FIX THAT DAMNNNNNN. And those f****g plates are BOP!!! I'd to throw away my (very_unique_gathering_skill here)! I'm lost goddamn. Screw you. I'm jumping from the window right now if you won't fix taht!
--- GM poster: we haven't th... ah wait, caps in a title, locked because caps in a title... uh... yes, that's it! |
Edited by - Rakhen on 06/10/2006 09:24:16 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:14:03
|
To Rakhen: HH To Miralis: Mno co co. Trvalo to vice jak pul roku a ted dostanu misto toho TUFKO .
 |
|
Edited by - Shemiramoth on 06/10/2006 09:18:32 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 09:15:32
|
HAHAHAHAHAHA good joke  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 13:39:46
|
quote: Originally posted by Jebka
takychto fakt nechapem. Ty si sa rok nahanal za equipom? Ak ano tak ti treba a jedine co ti na to mozem povedat /rofl. Takych ako ty, co za vsetkym vidia purple to samozrejme serie, ze niekto dostane candy a ty co si prejebal rok svojho zivota na to aby si ziskal par epicov. Raiduju okolo rok a pol a myslienka ze by som bol nasrany ze niekto dostane lepsie blue itemy ako moje epics ma vobec nenapadla toboz nie aby som sa stazoval na nejakom fore "WTF nubs get blues that are > mine EPIXX"... Ludia co raiduju len kvoli epixom su skaza tejto hry.
Sorry ale meles tu strasne sracky. Precti si to jeste jednou. Zaprve, lidi co nemaj ani modrej equip NEMAJ byt kvuli datadsisku na urovni lidi ktery te hre venuju 5x tolik casu ... clovek co doleveluje bude rovnou TBC udela lvl 70, a bude mit modry gear ktery je na urovni t3 (podle toho co do ted blizz psal). Jako, coze?
Imho ale blizz stejen sere na lidi ktery to jedu HC, bo je to 10% wow populace, vic je zajimaji n00bove jako ty a tobe podobny co si ten datadsisk koupi aby konecne meli pocit ze za neco tam stojej. Navic, pokud tobe pride normalni ze blizz totalne wipne HE raidy jake zname ted, aby nabidnul lidem misto toho grindovani levelu A POTOM ZASE ODZACATKU instance tak to grtz. Pro me je to jako kdyby my do xichtu rekli - " Hele, tak chceme vic penez tak te nerfnem a tak budes muset zaplatit zase hafo mesicu abys neco poradnyho mel. DYT JE TO ZABAVA o co jde! " |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 13:50:24
|
Imho ale blizz stejen sere na lidi ktery to jedu HC, bo je to 10% wow populace, vic je zajimaji n00bove jako ty a tobe podobny co si ten datadsisk koupi aby konecne meli pocit ze za neco tam stojej. Navic, pokud tobe pride normalni ze blizz totalne wipne HE raidy jake zname ted, aby nabidnul lidem misto toho grindovani levelu A POTOM ZASE ODZACATKU instance tak to grtz. Pro me je to jako kdyby my do xichtu rekli - " Hele, tak chceme vic penez tak te nerfnem a tak budes muset zaplatit zase hafo mesicu abys neco poradnyho mel. DYT JE TO ZABAVA o co jde! "
praskne ti zilka cece :) |
|
 |
|
Topic  |
|