Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 The "Bring your enemy" party at Jabba's Palace
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/09/2006 :  13:23:33  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
http://soe.lithium.com/swg/board/message?board.id=Eclipse&message.id=796700

Mohla by to byt celkem sranda.
Ve zkratce :
- pozvete na tuto party cloveka, ktereho nemusite, nemate radi, nenavidite ci k smrti nenavidite
- takto utvorena dvojice bude uzce spolupracovat v ruznych soutezich (2on2 pvp turnaj, zavod, atd atd.)

Mam problem, vsichni me maj radi a ja mam rad zase vsechny a nemam koho pozvat .

Tak co vy na to ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/09/2006 :  13:27:02  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Pěknej nápad, to se musí nechat.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/09/2006 :  15:45:51  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Je tu jen malej problem, nesnasim ty nejvetsi kokoty a s tema se nebudu bavit a oni se mnou taky ne, takze je tezko na neco pozvu .
Go to Top of Page

appfis
New Member

101 Posts

Posted - 19/09/2006 :  15:53:03  Show Profile  Send appfis an ICQ Message Send appfis a Private Message  Reply with Quote
jorssku sorry ale ja nemužu, ja vim že mě budeš zase buzerovat ale ja to přežiju.......tak kdo pozve hošiky z EHC??

Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries
Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 19/09/2006 :  15:59:42  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by appfis

jorssku sorry ale ja nemužu, ja vim že mě budeš zase buzerovat ale ja to přežiju.......tak kdo pozve hošiky z EHC??

Spíš kdo pozve tebe....nejen že je to už trapný ale někdy už to je i docela dost nefér, zvláště od tebe to začíná sedět čím dál tím hůř.Udělali snad tobě něco? jediné co vím že je neustále provokuješ a pak se divíš že se brání a ještě z toho děláš velkou švandu.V tomhletom se mi to opravdu nelíbí,je to dětinské a vůbec nevhodné,pokud s nima máš nějaký problém nevím o tom že by byl problém vyřešit si ho v soukromí.Na tydlety kecičky fakt už nemá nikdo chut.To Snad mluvim za všechny lidi tady.Ne že bych proti tobě něco měl Appfisi ale todle si fakt přepískl

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 19/09/2006 16:09:30
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 20/09/2006 :  07:42:37  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Hele, keci stranou ju ? Taky bych se k tomu mohl vyjadrit ale nemam sebemensi zajem.

Takze, kterej z vas smejdu, co me nemaj radi, me pozve ? Chci se toho zucastnit

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Blesk
Starting Member

39 Posts

Posted - 20/09/2006 :  22:21:22  Show Profile Send Blesk a Private Message  Reply with Quote
Moc a moc se omlouvam za OFFTOPIC ale sidinusi mohl bysymy prosim napsat tve icq neboj zname se byly sme (doufam) dobry pratele
sice to nebylo moc dlouho jen par dni ale choval ses keme moc pekne tak bych te chtel poprosit oto icq

Edited by - Blesk on 20/09/2006 22:22:20
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 20/09/2006 :  22:48:00  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Sorry, za offtopic, ale Blesku, bleskově bys měl něco dělat se svojí češtinou - vidět to nějaká češtinářka, tak jí platíš pohřeb...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/09/2006 :  23:11:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Sorry, za offtopic, ale Blesku, bleskově bys měl něco dělat se svojí češtinou - vidět to nějaká češtinářka, tak jí platíš pohřeb...

bysymy - tak něco zrůdnějšího aby člověk hledal opravdu dlouho
Go to Top of Page

Blesk
Starting Member

39 Posts

Posted - 21/09/2006 :  16:43:10  Show Profile Send Blesk a Private Message  Reply with Quote

ja vim pisu jak kreten

Edited by - Blesk on 21/09/2006 16:43:36
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/09/2006 :  19:30:52  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blesk

ja vim pisu jak kreten

co si to aspoň opravit, vidět to někdo se slabší povahou hrozila by mu mrtvice
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/09/2006 :  22:02:25  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
ehm a kdo jsi blesku? nějak si nemůžu vybavit..to víš já jsem šlechetný ke všem:P

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 22/09/2006 :  07:14:32  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Podle toho pravopisu to bude určo Kana

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000