Já chci poděkovat Fekymu, že ze mne udělal to co jsem <3
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
ja chci podekovat hance zagorove za ty krasne pisnicky
toje kdo ta zagorova? inea??
jinak bych chtel jeste podekovat CZA ze vzala clena WTP sebou na TNH!!!
ano, zagorka uz nezpiva, a kdyz stefan margyta neni doma, pari jako ineea popularni mmorpg, kdyz stefan doma je, tak jen spammuje fora popularnich mmorpg :)
zase mas jistotu, ze to bude silny jedinec a v moderni dobe se neztrati, kdyz se mu tak dobre dari prekonavat prekazky! Mozna i misto v guilde mu rezervuju!
zase mas jistotu, ze to bude silny jedinec a v moderni dobe se neztrati, kdyz se mu tak dobre dari prekonavat prekazky! Mozna i misto v guilde mu rezervuju!
jenom aby prave nebyl uz od zacatku posramocenej tim obtiznym terenem co musel prekonat
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Ja bych chtel teda podekovat Ufimu zejmena za to, ze dokaze rict co potrebuje. Pak bych chtel podekovat tojemu, ze kdyz uz ho to vykoplo ze hry, tak sebral odvahu a ten plugin nainstaloval (teda mozna, nezkousel sem to).
ja chci podekovat hance zagorove za ty krasne pisnicky
toje kdo ta zagorova? inea??
jinak bych chtel jeste podekovat CZA ze vzala clena WTP sebou na TNH!!!
ano, zagorka uz nezpiva, a kdyz stefan margyta neni doma, pari jako ineea popularni mmorpg, kdyz stefan doma je, tak jen spammuje fora popularnich mmorpg :)
Chci poděkovat Axoidovi za... no však on ví. Chtěl bych poděkovat Tojemu jak pěkně vedl CZA. Chci poděkovat Sleglovi, Perthovi za ty pěkné posty u kterých se můžeme zasmát :) Chci poděkovat tvůrcům AO že vydali hru jen s 1.000 bugů místo 100.000. Chci poděkovat kabelovce v Přerově, že všechno u ní tak kurefsky laguje (hlavně ping).
Tak ja bych chtel podekovat vsem, kteri prisli na sobotni pande ownage a tim bych se i poplacal po ramenou!
A proc zrovna na sobotni, kdyz sem tam kua nebyl?
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
ked uz tu vsetci tak pekne dakujete tak sa pridam aj ja. chcem sa podakovat petovy za to ze mi uz nespocetne vela krat pomohol. dakujem peto ,pan boh ti to splati a detoch
quote:Originally posted by snehulienka pan boh ti to splati a detoch
Tak ted nevim esli ti este nekdy pomuze:-)
uf, ja se lek, ze prestala varit, ale pak sem si to precetl znova :]
btw dekuji petovi za pomoc hlavne s drakama dekuji willovi, tojemu, lapimu, kocourovi (za train) :), soemu za pomoc s Viktorem dekuji willovi a amikovi za tradeskills dekuji lonimu za vsechno dekuji janovi, ze me vzdycky pobavi
dekuji vsem, co se zucastnili dnesniho zalagovaneho Tchu predevsim bych chtel podekovat spawnin' teamu, kteri si i v nejiste dobe plne zmatku nasli chvilku :) (toje, stilg, vere, hexo, nuzg) btw se ukazalo, ze zabit kure neni zas takovy problem (mozna, ze kdyby se to delalo casteji, tak to problemem zacne byt diky nude a tak, zname to ;) ), ovsem to nemohu opomenout dalsi ucastniky...nechci jmenovat, protoze zapomenout na nekoho bych si neodpustil.....proste pekna rychla akce (jak jen to slo) btw nekoho muze napadnout, ze je to tuctovka, ovsem pro mne je to dukaz toho, ze se parta dohromady dat da, pri vhodne konstalaci ;)
Je fakt ze zerg se slezl slusnej. Pak to vymenilo veci a odlog:P
By Paja: tak ja bych chtel podekovat petrovi, za to, ze mi vymenil hhaby a botky, apson bude co prodavat!!!!111+++ ale za 50/20 fakt nejdu 55/27 minimalne! pak bych mu chtel podekovat za to ze je muj prisluhovac! diky dale dekuji tojemu za tvrdou praci sekretare ....ale +++ to kompenzuji
Chtel bych podekovat vcerejsi kamperske bande (toje,loni,dunb,amik,nanekohosemzapomnel) za pomoc pri questu pro nano. Je fajn, vyzkousel sem ho na 42 :)
Cas se zase poplacat po zadech! Tak ja si dekuji za to co jsem jen ja sam dokazal s vama udelat!
Z diskuze jake jsou velikosti guild: Small - Insert Name Medium - Uprising Large - Redemption Empire - CzA Zerg - Storm+CzA coop
:-)