AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Pedro1, you do not have permission to access this page.
Neplač. Je tam v podstatě jen to co bylo psáno výše. To jen JJ už pomnohokrátý prohlásil na trollfóru o CzA cosi, co by některým teoreticky mohlo znít jako pochvala.
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
Pedro1, you do not have permission to access this page.
Neplač. Je tam v podstatě jen to co bylo psáno výše. To jen JJ už pomnohokrátý prohlásil na trollfóru o CzA cosi, co by některým teoreticky mohlo znít jako pochvala.
quote:Originally posted by Rad-as jestli to pujde takto dál tak to mne jako za chvilku vykopnete, že sem Gimp na to abych byl v CzA a převelíte mne do WTP. Nebo jak to ted funguje?
No myslim, ze si ted nasral Petu:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
quote:Originally posted by nekrotyrael nebo te rovnou kicknout jako ineeu ;(
Neminim resit ze cza ma ve svym stredu clangankera
quote:Originally posted by nekrotyrael zomg, ty gankujes clany? :)
Ja vo nicem nevim. Jen ze Inea je na KS listu vsude mozna, zabanovana a tak.
V tom je právě ta krása! Visual studio .NET ty standarty ignoruje tudíž programátor to pak musí předělávat a je to opruz. Proto jsem mnohem spokojenější, když je aplikace napsaná IE only a slouží jako třeba intranetová a nikoliv veřejná :).
Dělat něco co třeba pro státní správu, která to chce i v prohlížečích typu Opera je fakt peklo . Já to bral jako programátor .NETu prostě :).
quote:Originally posted by sleglik Dělat něco co třeba pro státní správu, která to chce i v prohlížečích typu Opera je fakt peklo . Já to bral jako programátor .NETu prostě :).
Ne, ty si to delal jako bezne programatorske prase.
Víš o vývoji software prd, pokud napíšeš tuhle kravinu.
Pokud napíšeš, že vlastnost aplikace je, že je supportována POUZE IE, tak to není chyba, ale je to vlastnost. Welcome in real world!
Státní správa má dáno ministerstvem informatiky, že jejich weby musí být podporovány všemi rozšířenými prohlížeči. Soukromý sektor se většinou snaží podporovat IE a Mozillu (občas Operu). Pokud ovšem si to vyžádá situace stává se, že je to supported only by IE třeba.
Napiš mi tvoje zkušenosti s vývojem webových aplikací, velikost projektů a tak :).
V tom je právě ta krása! Visual studio .NET ty standarty ignoruje tudíž programátor to pak musí předělávat a je to opruz. Proto jsem mnohem spokojenější, když je aplikace napsaná IE only a slouží jako třeba intranetová a nikoliv veřejná :).
Dělat něco co třeba pro státní správu, která to chce i v prohlížečích typu Opera je fakt peklo . Já to bral jako programátor .NETu prostě :).
Standarty? to zavání globalizací, monopolem, megakorporacemi... Nejseš náhodou Agent OMNI? Clan for freedom!!
Pokud napíšeš, že vlastnost aplikace je, že je supportována POUZE IE, tak to není chyba, ale je to vlastnost. Welcome in real world!
Státní správa má dáno ministerstvem informatiky, že jejich weby musí být podporovány všemi rozšířenými prohlížeči. Soukromý sektor se většinou snaží podporovat IE a Mozillu (občas Operu). Pokud ovšem si to vyžádá situace stává se, že je to supported only by IE třeba.
Napiš mi tvoje zkušenosti s vývojem webových aplikací, velikost projektů a tak :).
Sleglo ty mezi pravidelnými pobyty na klinice ještě programuješ? =)
Jo, to je presne to, cemu rikam programatorske prase.
quote:Originally posted by sleglik Napiš mi tvoje zkušenosti s vývojem webových aplikací, velikost projektů a tak :).
V .net sem nikdy nic neprogramoval. Vis proc? Protoze si umim zvolit i neco jineho nez ten nejdementnejsi zpusob jak napsat aplikaci. I kdyz php taky neni trikrat terno ;) (delal sem na webu telecomu, sazky, ministerstva zdravotnictvi napr.)
Btw. neni pravda, ze v .netu nejde napsat aplikace ktera bez problemu facha v opere i ffoxu, uz sem s takovyma delal. Jenom bys musel ty jako programator znat svoji praci a vedet, jakym vecem se mas vyhnout, a ne definovat ten nejmene standardum odpovidajici a z bezpecnostniho hlediska nejproblematictejsi prohlizec jako jediny spravny.
Jo, to je presne to, cemu rikam programatorske prase.
Jseš zcela mimo realitu. Jsou komponenty co fachají jen a jen pod IE. Tudíž to musí být třebas IE only. Dělal jsem takové aplikace, bohužel jsou intranetové :/.
quote:Originally posted by axtheb V .net sem nikdy nic neprogramoval. Vis proc? Protoze si umim zvolit i neco jineho nez ten nejdementnejsi zpusob jak napsat aplikaci. I kdyz php taky neni trikrat terno ;) (delal sem na webu telecomu, sazky, ministerstva zdravotnictvi napr.)
Btw. neni pravda, ze v .netu nejde napsat aplikace ktera bez problemu facha v opere i ffoxu, uz sem s takovyma delal. Jenom bys musel ty jako programator znat svoji praci a vedet, jakym vecem se mas vyhnout, a ne definovat ten nejmene standardum odpovidajici a z bezpecnostniho hlediska nejproblematictejsi prohlizec jako jediny spravny.
V php nikdy nenapíšeš tak velký projekt jako v javě nebo .netu. Chybí ti tam síla integrovaného prostředí. Takový systém co ti třeba 50 lidí píše rok, bys dle mého názoru v PHPku nedal.
Nenapsal jsem, že to nejde napsat, ale že je to peklo opravovat, protože studio ti přeformátovává tagy. Třeba atribut style="width:200px" ti přepíše na width="200" a to zná jenom IE.
Aplikace co jsem napsal sám je podporována IE, Mozilla a Opera :). To mi bohatě stačí, ale kdybych nemusel podporovat Mozillu odpadne mi tak týden práce a na to jsem si stěžoval právě.
Máme u nás lidi co fakt rozumí html, java scriptu a NIKDO svojí práci zatím nenapsal, aby rovnou podporovala všechny prohlížeče. Vždycky to musí doladovat a pak se vztekají. Já šílím na Mozillu, oni na IE, jsou totiž linuxáři :).
Pořád zapomínáš, že ten problémový prohlížeč je stále nejrozšířenější, z toho důvodu si můžu dovolit aplikace podporované pouze IE ;). Aplikace IE podporovat musí a Mozillu může :). Až se situace v rozšířenosti změní, změní se i přístup programátorů :).
Chci nějaký ten link s tvojí prací :). Můj odhad je, že používáš Mozillu, nemáš rád MS, ale nikdy si nedělal na velkých projektech.
quote:Originally posted by sleglik Chci nějaký ten link s tvojí prací :). Můj odhad je, že používáš Mozillu, nemáš rád MS, ale nikdy si nedělal na velkých projektech.
Tak sem chtel podekovat Tojemu a koukam ze dekovacky az nekde na spodku flame ??!!! To nikdo nikomu nechce podekovat?!!! Myslim ze je cas se vratit a trozku to tam dat do late!!!
Jo a dekuju Tojemu ze mi zaridil prevod pts na APFku z doce na crata!!
By Paja: hmm tak takhle dekovacka se mi vubec nelibi, zaprvni ja sem byl prvni kdo ti bumpnul tvuj pozadavek na prevod, a schvalne se podive jak to trvalo tojemu!!!
By Paja: hmm tak takhle dekovacka se mi vubec nelibi, zaprvni ja sem byl prvni kdo ti bumpnul tvuj pozadavek na prevod, a schvalne se podive jak to trvalo tojemu!!!
tojemu to trvalo tak dlouho dokat sem mu netellnul, jako taky teda dekuju..
Ale ani po 10ti dnech co sem tam mel 2 bumpy se ni nedelo, tak sem pozadal tojeho at s tim neco udela a on to zaridil!!!! Proto sem mu dekoval... ;)
Chcem podakovat Ladvenovy ze ma z jurom dostal do ado :) A to som sa len raz stratil a sibol na RK :) Predpokladam ze treti char tam uz prejde na prvy krat
Takze vdaka Ladven, par krat som si fakt myslel ze ma zabiju a zistil som jednu vec, pri spiritoch pred ergom sa neda kitovat :)
Chci podekovat Dece a Pajovi za provedeni toho opruznyho exportu!