No vice podrobnosti o te hre jsem cetl nekde jinde, jo na wykipedii to je fakt mazec bude tam pry mozna i Shaak-Ti jo a to video jak jste tu ukazovali a rikali novy JK nebo KOTOR tak to je ono. Pry se tam bude hrat za drak jediho mozna i samotneho vadera.
jo ja to taky cetl ale postoval jsem sem tenhle clanek kvuli tem hrackam, to pro me byla novinka
Si snad delaj kozy, ne? Uz to vidim, do premium services nacpou vsechno mozne. Chces se naklonovat? Naval 5 dolaru. Chces si ulozit screenshot? To bude jeden dolar. Chces si postavit domecek? 10 dolaru. Chcete zalozit nove mesto? To bude 100 dolaru, muzete se slozit. Chcete jit na Avatar? 5 dolaru... Nekdo na tebe zautocil? Za deset dolaru na nej posleme lvl 300 NPC a zablokujeme mu vsechny specky a leceni na tyden...
no a? Nekdo to treba necet, ze je neco stary neznamena, ze to cetli vsichni..
Jinak Snowie nevim, proc by mel nekdo prudit, ze je neco stary neznamena, ze to nemuzu nikde postnout, prislo mi to zajimavy, tak jsem to sem hodil.. Urcite je to lepsi nez prispevky typu ""
Jinak Snowie nevim, proc by mel nekdo prudit, ze je neco stary neznamena, ze to nemuzu nikde postnout, prislo mi to zajimavy, tak jsem to sem hodil.. Urcite je to lepsi nez prispevky typu ""
Jestli jsem to pochopil dobre, tak Smejdlink nerikal nic o hrani zadarmo. Je to o tom, ze bude client zadarmo, nebudes muset vysolit 30$ za hru o ktere nic nevis. Umozni ti to zakladni hrani a pak, pokud budes chtit hrat dal, zaplatis si full content. A nemusis ani cely, treba jen neco. Na podobnem principu funguje EQ2, jsou tma add-ony za 5$. Ale treba ten, kdo ma zaplacenej station pass je ma zadarmo.
Ja bych treba byl ochotnej zaplatit 3-5$ za ruzne rewardy, abych nemusel jak blbec kupovat celou krabici, ktera je mi k nicemu.
Jestli jsem to pochopil dobre, tak Smejdlink nerikal nic o hrani zadarmo. Je to o tom, ze bude client zadarmo, nebudes muset vysolit 30$ za hru o ktere nic nevis. Umozni ti to zakladni hrani a pak, pokud budes chtit hrat dal, zaplatis si full content.
"We're calling it the 'velvet rope' approach," says John Smedley, president of Sony Online Entertainment (SOE). "The core game will be free, but there will be certain services that you can get for a small fee. Basically, we think we can monetize the game that way and reach a much broader audience."
řekl bych, že mluvil o něčem na způsob třeba Anarchy Online, i když to asi není úplně dobré přirovnání
No, ja bych teda nebyl ochoten zaplatit za nic navic a to jen z principu, ze tim se hrani her priblizuje k RL a to takovym zpusobem, ze ti v bohatsi (rozumej bohatsi v realu) budou mit i lepsi moznosti ve hre. Pritom ve hre by melo meritko uspesnosti pochazet pouze ze hry a ne priplacenim za nejake uber vecicky.
No, ja bych teda nebyl ochoten zaplatit za nic navic a to jen z principu, ze tim se hrani her priblizuje k RL a to takovym zpusobem, ze ti v bohatsi (rozumej bohatsi v realu) budou mit i lepsi moznosti ve hre. Pritom ve hre by melo meritko uspesnosti pochazet pouze ze hry a ne priplacenim za nejake uber vecicky.
tenhle systém se mi též hnusí už vidím americké teeenagery v nakoupených mandosuitech
tenhle systém se mi též hnusí už vidím americké teeenagery v nakoupených mandosuitech
Ja mel na mysli veci jako BARC ap. Proti vecem co by mely vliv na vyvazenost systemu samozrejme sem. Ale treba zaplatit si dalsi char, vic mista v baraku, proste spis kosmeticke veci, na tom by se dalo ze strany SOE docela vydelat
Jo, Teenage Mutant Ninja Turtles byly natočené 3 filmy, tys je neviděl? Mě se dost líbil ten třetí díl, jak se dostali do starého japonska. Ale i jednička byla fajn, třeba hned začátek, jak si objednali pizzu do kanálu
Jo, Teenage Mutant Ninja Turtles byly natočené 3 filmy, tys je neviděl? Mě se dost líbil ten třetí díl, jak se dostali do starého japonska. Ale i jednička byla fajn, třeba hned začátek, jak si objednali pizzu do kanálu
jooo ninja turtles...moje mladi :) 2ku mam aj na VHS... a si pamatam jak v 1 hral nejaky manik cricket :) a v 2 boli take velke pampelisky od toho svinstva :) Jo a ten modry(Leonardo), to bol moj oblubeny
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
No je tam psané Also includes bonus disc with original theatrical version. Tak nevím, jestli to bude ještě ta digitálně remasterovaná verze před rozšířenýma epizodama (1997) plus bonusový disk s neremasterovanou verzí???
To jsou ty puvodni verze bez pocitacovich triku ne? To bych ani nechtel. Nezapada to uz do EU.
EU tiez uplne nezapada do SW kanonu...hlavne knihy napisane pred novou trilogiou
quote:Originally posted by Drizzt DoUrden
No je tam psané Also includes bonus disc with original theatrical version. Tak nevím, jestli to bude ještě ta digitálně remasterovaná verze před rozšířenýma epizodama (1997) plus bonusový disk s neremasterovanou verzí???
mala by to byt DVD verzia z roku 2004, ku ktorej bude ako bonus prilozena neupravovana povodna kinoverzia...lucas moznost vydania tohto setu oznamoval uz minuly rok...hardcoraci si to urcite kupia (:
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)