Author |
Topic  |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 19:05:55
|
Ahoj muze me nekdo vysvetlit jak to tam chodi?
|
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
|
| |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 23:29:44
|
chodi se tam dopredu .. dozadu, obcas do stran a pokud mas naladu tak stojis |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 01:26:53
|
jo fakt dik za uzitecnu radu |
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 08:44:35
|
quote: Originally posted by Reyden
chodi se tam dopredu .. dozadu, obcas do stran a pokud mas naladu tak stojis
Takoveto odpovedi nechapu proc radsi nemlcis? Co tim sledujes?
|
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 08:50:26
|
quote: Originally posted by HomeboyCZ Takoveto odpovedi nechapu proc radsi nemlcis? Co tim sledujes?
Takovymi odpovedmi bojuji o svetovy mir omg Co byl tvuj cil pri psani prispevku o hovne? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 08:53:48
|
quote: Originally posted by HomeboyCZ Takoveto odpovedi nechapu proc radsi nemlcis? Co tim sledujes?
Takovymi odpovedmi bojuji o svetovy mir omg Co byl tvuj cil pri psani prispevku o hovne?
Zeptat se te zda jsi v poradku? Co by ti udelalo mu odpovedet? Kdyz uz jsi vynalozil tu namahu poslat takovy plk. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 08:56:24
|
quote: Originally posted by HomeboyCZ Zeptat se te zda jsi v poradku? Co by ti udelalo mu odpovedet? Kdyz uz jsi vynalozil tu namahu poslat takovy plk.
ok takze se k tomu dostavame ... dotaz byl naprosto o nicem. tys taky neodpovedel, jen jsi poslal popis typu serveru, coz nema nic spolecneho s realnym popisem situace na RP servru. (coz je defacto nemozne)
To je jak napsat "ahoj, muzete mi vysvetlit jak to chodi v MC?" |
 |
|
HomeboyCZ
Starting Member
34 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 09:11:33
|
quote: Originally posted by Reyden ok takze se k tomu dostavame ... dotaz byl naprosto o nicem. tys taky neodpovedel, jen jsi poslal popis typu serveru, coz nema nic spolecneho s realnym popisem situace na RP servru. (coz je defacto nemozne)
To je jak napsat "ahoj, muzete mi vysvetlit jak to chodi v MC?"
z tveho pohledu ano, z meho ne. Ale i tak na nic odpovidat nicim? Proc?
Jen me nastvalo, ze takoveto odpovedi tu nejsou vyjimkou a zrovna jsi u toho byl ty. Nic vic. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 09:17:08
|
omg cz detected |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 09:20:00
|
vo WoW RP neni ... na techto serverech to vypada uplne stejne jako vsude jinde ... jedinej rozdil mezi PvP a RPPvP serverem je v tom ze na PvP ma vyssi vekovy prumer horda a na RPPvP zas aliance co jsem videl |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 09:24:39
|
Nevím, jestli se ptáš na to, co to RP server je nebo jaká je skutečná situace ohledně role-playingu.
Pokud na to první, mrkni sem: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-role-playing-en&t=18245&p=1&tmp=1#post18245
Pokud na to druhý: záleží na serveru. Z RP-PvP serverů je podle mě jednoznačně nejlepší Defias Brotherhood (alespoň za Hordu, kde hraju já). Je tady samo spousta joudů, který nemaj o nějakým RP ani páru, na druhou stranu taky spousta výbornejch RP-guild často zaměřenejch na World PVP (v rámcích možností WoWu samozdřejmě;)) |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 09:30:16
|
Rozdíl mezi RP a PVP serverem je ten že na RP tě žádná znuděná 60 nebude gankovat když si budeš questit. Na PVP tam máš instance či duely , takže i ve vraždění se dá vyžít. |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 09:40:36
|
quote: Originally posted by mischu
Rozdíl mezi RP a PVP serverem je ten že na RP tě žádná znuděná 60 nebude gankovat když si budeš questit. Na PVP tam máš instance či duely , takže i ve vraždění se dá vyžít.
A tohle jsi prosím tě zjistil kde? |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 10:15:12
|
Čistě RP ne RPPVP bo na RP zrovna hraju a žádný znuděný (cyp s prominutím) mě tam nikdy neganknul a to na území hordy se motám furt.což na PVP servru sem měl věčně,nejenom mě kill ještě k tomu vartoval u mrtvolky. Pro to mě to tam přestalo ba a šel sem radši na RP server. |
Edited by - mischu on 10/08/2006 19:06:56 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 10:34:56
|
Čistě RP ne RPPVP bo na RP zrovna hraju a žádný znuděný (cip s prominutím) mě tam nikdy neganknul a to na území hordy se motám furt.což na PVP servru sem měl věčně,nejenom mě kill ještě k tomu vartoval u mrtvolky. Pro to mě to tam přestalo ba a šel sem radši na RP server.
Ano ale to neni rozdil mezi RP a "normalnim" serverem. Toje rozdil mezi PVE a PVP serverem (nebo RP vs RPPVP). RPPVP vs PVP server a RP vs PVE server je to na co se pta. Neplet si pojmy a dojmy.
Jinak melo by to byt tak ze jsou stejne rozdily mezi PVP a PVE servery jako mezi RPPVP a RP servery, plus s pridanou hodnotou roleplayingu. Bohuzel 70% hracu na RP (at uz PVP nebo PVE) na RP z vysoka kaslou a tim se prakticky smazavaji rozdily mezi RP a "normalnimi" servery. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 10:59:34
|
Přesně jak píše Little. Rozdíl je ale třeba v corpse-campingu, na RP serverech je ho řekl bych o dost míň (dost větších guild na DB to celkem přísně postihuje, třeba i /gkick) |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 11:26:06
|
dik moc tem ktery my poradili vazim si toho zase je my lito tech ktery furt musi provokovat kdyz se chce clovek neco dozvedet |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 11:52:23
|
quote: Originally posted by Kana
dik moc tem ktery my poradili vazim si toho zase je my lito tech ktery furt musi provokovat kdyz se chce clovek neco dozvedet
se nudi, si jich nevsimej :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 11:59:31
|
dik moc tem ktery my poradili vazim si toho zase je my lito tech ktery furt musi provokovat kdyz se chce clovek neco dozvedet
Njn, vladnuti sileneho kryptofasistickeho diktatora se na poddanych projevi. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 12:15:53
|
ja se vsem omlouvam za svuj radobyvtipny post, sepsany jen za ucelem samolibeho zesmesneni seriozne mineneho dotazu ... diky ze jste me otevreli oci a slibuji, jako jiskra jasna, ze odted budu vsem poutnikum na ceste nevedeni bez ironie pomahat a pomocnou ruku plnou rad a navrhu nastavovat ... tak prisaham!
 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 16:05:36
|
..... zrovna hraju a žádný znuděný (cip s prominutím) mě tam nikdy neganknul....
myslis "cíp" (odevu) ? protoze jinak, kdyz chce nekdo ohromit vyslovenim slova "cip", tak se na 110 procent jedna o Prazaka, ktery je cyp jak lampa.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 19:08:50
|
quote: Originally posted by JerzeeG
..... zrovna hraju a žádný znuděný (cip s prominutím) mě tam nikdy neganknul....
myslis "cíp" (odevu) ? protoze jinak, kdyz chce nekdo ohromit vyslovenim slova "cip", tak se na 110 procent jedna o Prazaka, ktery je cyp jak lampa..
sorry za písmenko ,opraveno :-) a pražák zcela jistě nejsu, jen ty I,Y se mě občas pletou k tomu ˇ´ taky občas nemusí bejt. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 20:38:10
|
omg z imperia se pomalu ale jista stave web typu.prosim pomoc.co je to ten internet? Mno asi si na to budeme muset zvyknout |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 20:43:41
|
quote: Originally posted by beldor5
omg z imperia se pomalu ale jista stave web typu.prosim pomoc.co je to ten internet? Mno asi si na to budeme muset zvyknout
Ty nehodny chlapce! Vysmivat se clovekovi v nouzi. Takhle si Modry Zivot mistni komunita Mirku Dusinu nepredstavuje! heretic, burn him! :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 22:53:50
|
ja se vsem omlouvam za svuj radobyvtipny post, sepsany jen za ucelem samolibeho zesmesneni seriozne mineneho dotazu ... diky ze jste me otevreli oci a slibuji, jako jiskra jasna, ze odted budu vsem poutnikum na ceste nevedeni bez ironie pomahat a pomocnou ruku plnou rad a navrhu nastavovat ... tak prisaham!
uz to nehul, ani ruzovy |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 01:19:02
|
quote: Originally posted by Pertha
uz to nehul, ani ruzovy
lepsi huleni, nez setreni many a sipu..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 21:37:25
|
quote: Originally posted by beldor5
omg z imperia se pomalu ale jista stave web typu.prosim pomoc.co je to ten internet? Mno asi si na to budeme muset zvyknout
Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 22:09:08
|
quote: Originally posted by Kana Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile
de facto ano .. protoze jsi napsal tak povsechnou otazku ze na ni muzes dostat tolik odpovedi, kolik jen lidi tam hraje. Nenapsal si konkretni server, o jaky aspekt ti presne jde a muselo ti byt taky jasny ze kazdy hrac ma jine zkusenosti apd. Proste otazka o nicem :)
A taky jsi dostal odpovedi o nicem nevypovidajici, jeden ti napsal ze tam RP neni, druhej ze tam je vyborny, treti ze jak kdy ... |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 00:59:33
|
ja chtel vedet tak vseobecne jakej je rozdil mezi RP servrem a ostatnima?Jak to tam chodi musi se tma hrat RP nebo jak?Trosku my nejde do hlavy jak je odlisnej RP server |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 11:01:04
|
Na RP servery som hral ale len par dni. Neviem ako to tam vyzera na high leveloch ale vseobecne tam najdes dost roleplayerov ale aj ludi co im RP nic nehovori. Minimalne jeden rozdiel oproti ostatnym serverom tam bude a to sice ze vekovy priemer bude asi o nieco vyssi ako 15 rokov a nestretnes tam chary ako OmgikilledjooCZ  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
Edited by - Thundeeer on 12/08/2006 11:02:00 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 11:11:24
|
quote: Originally posted by Kana Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile
Abych rekl pravdu,Obe otazky se mi zdaji hodne stupidni.za prve uz to tu bylo X krat vsechno napsano(staci vyhledat).Za druhe to je na X "oficialnich" strankach o wow.(staci precist).Opravdu se mne nelibi ze se tady zacaly kazdy den otvirat nove topiky ve kterych se lidi stale dokola ptaji na ty same veci.Posledni dobou uz bohuzel kvuli tomu nemam chut do wow sekce na imperiu vubec lezt. uz to tu vypada jako v diskuzich na www.mmorpg.cz.
pls jen pro priste:Predtim nez zalozite topic o nejake BLBOSTI. projdete si predchazejici topiky na toto tema..
btw:debile(spokojen ) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 15:10:43
|
Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile
hmm ta gramatika, sloh a vubec celkovy styl vyjadrovani.. co mi to jen pripomina.. jo, nejsi ty nahodou wookie jedi ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 16:22:30
|
vyste tady vsichni takovy arogantni blbecci? hele dete do prdele tady an tomhle foru sou samy debili co si mysli ze zezrali vsechnu moudrost sveta |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 16:46:44
|
vyste tady vsichni takovy arogantni blbecci? hele dete do prdele tady an tomhle foru sou samy debili co si mysli ze zezrali vsechnu moudrost sveta
čím víc se budeš vztekat, tím víc do tebe budou prudit  vždyť je to jen sranda  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 17:54:05
|
samy debili
k člověk tu týden není a hned má zábavu na celý večer... chichi |
Arokh Estarioll |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 18:02:20
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile
hmm ta gramatika, sloh a vubec celkovy styl vyjadrovani.. co mi to jen pripomina.. jo, nejsi ty nahodou wookie jedi ?
teenage mutant ninja paladin |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
k0r0pT3ff
Starting Member
15 Posts |
Posted - 13/08/2006 : 16:50:44
|
vyste tady vsichni takovy arogantni blbecci? hele dete do prdele tady an tomhle foru sou samy debili co si mysli ze zezrali vsechnu moudrost sveta
OT quote: zato ty ses projevil jako vrchol inteligence planety, ne li našeho vesmírnýho sektoru  konec OTquote
já osobně si rozdíl mezi RP a neRP představuju asi tak že :
RP je přijít k mágovi a říct: "mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze"
naproti tomu neRP:"pls woe deme do BWL, mam tu matroš, umíchej mi ňáký greater fire prot poťáky nebo mi z toho Vaela už naprosto jebne, nemam FR equip a dostávam tam hroznou čočku, navíc totálně laguju" |
Koropteff *Warlord* [ Zdechliny ] --- Arcane-Frost UD Mage @ Drak'Thul Server - frozen Koropteff lvl 34 Elf Firemage @ Endor UO server - deleted for unactivity |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 09:18:52
|
quote: Originally posted by k0r0pT3ffjá osobně si rozdíl mezi RP a neRP představuju asi tak že :
RP je přijít k mágovi a říct: "mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze"
naproti tomu neRP:"pls woe deme do BWL, mam tu matroš, umíchej mi ňáký greater fire prot poťáky nebo mi z toho Vaela už naprosto jebne, nemam FR equip a dostávam tam hroznou čočku, navíc totálně laguju"
hezky napsane ... takhle nejak by to vypadat melo ... ale vypada to trosku jinak
rp "mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze" "coze ... co ses to za magora?" "chci fire poty" "proc to nereknes rovnou na rp se vyser" |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 10:38:38
|
quote: Originally posted by Eagle hezky napsane ... takhle nejak by to vypadat melo ... ale vypada to trosku jinak
rp "mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze" "coze ... co ses to za magora?" "chci fire poty" "proc to nereknes rovnou na rp se vyser"
Blbost...aspoň na Defiasu, pokud ty takhle začneš, tak ve většině případů se ti dostane náležitý IC odpovědi. Možná ne až takhle (prostě řekne jenom "Indeed";) ), ale troufám si říct, že 90% lidí si nedovolí tě poslat s RP někam. Ale záleží na serveru, třeba na Earthen Ringu, kde jsem hrál dřív se mi tohle občas stávalo (v tom stylu jak píšeš, ale rozhodně to nebylo pravidlem) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 10:46:14
|
Úspěšně sbíráš body na lock, jen tak dál  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 11:39:29
|
ja se na neco ptal a kdyz tady polovina lidi rekne ze sem debil ikdyz je to normalni otazka tak to je celkem stupidni nemyslite?(uz slysim odpovedi néééé ta otazka je pekne stupidni) myslim ze je lepsi pomahat nez nadavat |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 12:03:14
|
ja se na neco ptal a kdyz tady polovina lidi rekne ze sem debil ikdyz je to normalni otazka tak to je celkem stupidni nemyslite?(uz slysim odpovedi néééé ta otazka je pekne stupidni) myslim ze je lepsi pomahat nez nadavat
Aspoň zedituj název topicu, ať to tak nebije do očí |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 13:17:19
|
prvni rozdil mezi RP a non RP realmama ...
You are fucking supposed not to write in caps on RP realm ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 07:16:54
|
ja se na neco ptal a kdyz tady polovina lidi rekne ze sem debil ikdyz je to normalni otazka tak to je celkem stupidni nemyslite?(uz slysim odpovedi néééé ta otazka je pekne stupidni) myslim ze je lepsi pomahat nez nadavat
Muzes me kvootnout , kde se nekdo vyjadril , ze jsi debil ?
|
Edited by - Bulway on 22/08/2006 07:17:33 |
 |
|
|
Topic  |
|