Author |
Topic  |
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 30/07/2006 : 14:33:23
|
me by se libilo 1:1 |
lastfm |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 11:42:20
|
Druidů je oproti priestům, šamanům, paladinům mnohem méně. Druid je s patřičným template a vybavením špičkový healer v jakékoliv instanci. Každý raid chce mezi sebe minimálně jednoho druida, většinou jich máme v raidu 3-4. Druidi u nás při nedostatku warriorů tankují addy a to i v Naxxramasu. Onyxii dáváme klidně s tankem Druidem. Druid ani jako feral nemá velkou damage, ale to si vynahrazuje ostatními dovednostmi a těch není málo.
To je tak vše co o druidech mohu s klidným svědomím říci. |
Ninjagon |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 11:57:47
|
Druid ma slusnej dmg |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 12:10:01
|
fekal druid se slusnym equipem, kdyz te prepadne je snad horsi nez roguna... ptze se muze healnout svinak  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 12:43:29
|
quote: Originally posted by plussminuss
fekal druid se slusnym equipem, kdyz te prepadne je snad horsi nez roguna... ptze se muze healnout svinak 
... tak horsi nez feral druidi jsou prave resto druidi s nature switfness s warrem se je dat nemohl, uz proto ze bearform + pvp set bonus jim da 15% more lag outside (srovnatelny s thunderfury grafickym lagem)  |
 |
|
Wimr
Starting Member
22 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:34:21
|
mejuniverzalnejsi charakter? hh araja   |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 14:52:34
|
quote: Originally posted by Wimr
mejuniverzalnejsi charakter? hh araja  
Ani nevis jak si blizko k pravde. Jen se jeste naucit na ty veci pred tebou mackat ty spravny tlacitka a bude to fajn  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 16:39:25
|
druida nebrat.Si to pak budes vycitat stejne jako 90% druidu co znam |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 07:56:48
|
quote: Originally posted by beldor5
druida nebrat.Si to pak budes vycitat stejne jako 90% druidu co znam
ja si to nevycitam... byla to fun... kdysi :-D na druhou stranu druida uz v podstate nehram ;-) |
no mmo
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 08:53:56
|
quote:
ja si to nevycitam... byla to fun... kdysi :-D na druhou stranu druida uz v podstate nehram ;-)
no tak jasne, lidi co si udelali druida, pak si udelali jinyho maina a druida maj pro srandu aby si za nej jednou za mesic zahrali tak ti jsou vysmati, takovejch je vic ze jo little :) |
lastfm |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 12:27:50
|
Mno ja si nedavno prochazel co a jak ,jake muzu mit s druidem cile na lepsi equip atd. a vyslo mi to hodne spatne.feral sux. mezi mymi 1400ap a 1650 co bych mohl dosahnout je 5-10% zmena dmg tzn skoro nic.heal ringy/trinkety co potrebuju u nas chodi opravdu za hodne.Proste druid je v top raidovani healbot jak sfi*a.Pokud vam nekdo tvrdi neco jineho tak keca..... Nechapu jakto ze jsou blizzardi neschopni nejak zprovoznit potrebnost offspectu u class v raidovani.Vzdyt to u tolika jinych mmorpg jde tak proc tady ,ne??Uvidime v BC ,ale moc sanci tomu nedavam... |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 12:39:22
|
quote: Originally posted by Rashaverak no tak jasne, lidi co si udelali druida, pak si udelali jinyho maina a druida maj pro srandu aby si za nej jednou za mesic zahrali tak ti jsou vysmati, takovejch je vic ze jo little :)
Ja? Nic nevim, u niceho sem nebyl :)
Druid me bavil to jo, ale jeho variabilitu jsem si na lvlu 1, po shlednuti milionu videi, precteni tun textu, predstavoval uplne jinak. Ve vysledku to bohuzel opravdu vychazi tak jak to tu lidi pisou.
Healer je lepsi priest (diky rychlym healum), DD je lepsi rogue/fury war, tank je lepsi warrior. (Mluvime o lidech se srovnatelnym "skillem" nebo jak to nazvat :) ).
Pro obyc instance ala DM je lepsi support shaman nez druid (mail, totemy, rychly healy). Pro raid dungy se druid hodi opravdu jen na packu, battle ress, innervate a udrzovani HoTek. A zastupitelni jsou, packa neni zas az takovy boost, innervate se da zcasti nahradit mana tidem/vysokym manaregenem, HoT nic nevytrhne a instant? Vite uz kolikrat mi prosel instant a tank stejne zdechnul (jakemu druidovi taky ne ), nicmene instant ma i shaman :).
Zkratka druid je healbitch a jeste nahraditelnej :). A pvp s druidem? utikat umi to zase jo :) ale nikdy nebude na takove urovni jako spec povolani. BTW kolik z druidu chodi po svete v medvedovi aby ho nahodou neprepadl rogue? Protoze pokud druida chytne rogue v caster forme ma smulu, holy fakt. |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 12:49:29
|
ja nevim co druidi furt rvou porad jsou i kdyz je hodne priskrtim a reknu 80 procent priesta 70 procent dmg dealera a 70 procent tanka tak je to 2.2 nasobek normalniho charu
ale jasne oni by chteli umet nejlip vsechno a pokud mozno zaraz |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 12:53:04
|
quote: Originally posted by Pertha
ja nevim co druidi furt rvou porad jsou i kdyz je hodne priskrtim a reknu 80 procent priesta 70 procent dmg dealera a 70 procent tanka tak je to 2.2 nasobek normalniho charu
ale jasne oni by chteli umet nejlip vsechno a pokud mozno zaraz
Krapet se v tom michas...na to aby si mohl byt 80% priesta potrebujes mit na to spec a equip set, na to abys mohl byt 70% DD potrebujes na to spec a equip set, na to abys mohl byt 70% tanka potrebujes na to spec a equip. Nejak nechapu kde beres ze druid je 2,2 nasobek normalniho charu ;)
EIDT: to je jak kdyz reknu ze warrior je tank, PVP masina a PVE dmgdealer v jednom |
|
Edited by - Little on 01/08/2006 12:54:26 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:00:34
|
mno dobre kdyz nechame nejaky univerzalni build neco jako 0/30/21 tak mozna procenta budou o neco nizsi ale zas tolik ne
a ze potrebuje rozdilnej equip ? no a ? on ten roug taky potrebuje equip aby byl dmg dealer |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:02:17
|
Hm, druidove vychazeji z AO advu? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:09:14
|
quote: Originally posted by tojejedno
Hm, druidove vychazeji z AO advu?
jo :) |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:10:03
|
mno dobre kdyz nechame nejaky univerzalni build neco jako 0/30/21 tak mozna procenta budou o neco nizsi ale zas tolik ne
a ze potrebuje rozdilnej equip ? no a ? on ten roug taky potrebuje equip aby byl dmg dealer
Mno ja bych spis rekl ze full epic feral je 50% dmg T2+ rogua. To s tim srovnanim equipu rogua/druida nechapu ,rogue potrebuje na pro sve buildy NAPROSTO rozdilnej gear?Dycky zeru jak se mne snazi lidi co druida videli z projizdejiciho vlaku presvedcit ze je vlastne owerp. pertha n1 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:12:01
|
a ze potrebuje rozdilnej equip ? no a ? on ten roug taky potrebuje equip aby byl dmg dealer
Mno ja bych spis rekl ze full epic feral je 50% dmg T2+ rogua. To s tim srovnanim equipu rogua/druida nechapu ,rogue potrebuje na pro sve buildy NAPROSTO rozdilnej gear?Dycky zeru jak se mne snazi lidi co druida videli z projizdejiciho vlaku presvedcit ze je vlastne owerp. pertha n1
protoze rogue k ty dmg nema zadnej heal a proto nema zadnej healovaci equip dobre snizime procenta na 80 healera 50 dmg dealera a 50 tanka porad dohromady vic nez jedna |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:15:14
|
dobre.stale to teda jeste nechapes. Problem je ze druid neni 80healera 50% rogua a 50% tanka. Von je jen 1 z tedle 3 veci.Pokud chces byt jina musis si minimalne vemenit celej gear pripadne zmenit build. uz chapes? |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:16:38
|
0/30/21 rozhodne neni univerzalni build...priblizis se DD/tankum ale zase dost ztracis na priesty (jejichz vyhodu stejne nebudes mit ani s full resto a to je kratky heal a bublina).
Tzn schnme si co ti chybi proti spec classam: Priest: kratky heal, group heal (ani nezkousej vyslovit Tranquility, to je vysmech ;) ), bublina Rogue: weapon proc, poison, WF totem, vanish! a potom ruzne druhy klicovych talentu (cold blood, seal fate, blade flurry, adrenalin rush, kick, a plno dalsich) Tank: last stand, shield wall, block, parry? (ted nevim jestli ho druid vubec ma), resist equip a mnoho dalsich
k druhe vete...ale tys psal ze druid je 2,2 nasobek charu ale on k tomu potrebuje 3 sety equipu a 2 specy a pokud by mel mit tedy jen DD equip (tak jak pises jako rogue) a jeden spec tak je pouze 70% DD a hodne malo s priesta (protoze jak vis v boji equip prendat nejde ;) ... ikdyz podle tebe vlastne ani jiny nema ) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:21:51
|
jasne mas pravdu nejlepsi by bylo to vsecko druidum dat a ostatni classy zrusit protoze nacoby pak byly ze ? |
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:23:27
|
jasne mas pravdu nejlepsi by bylo to vsecko druidum dat a ostatni classy zrusit protoze nacoby pak byly ze ?
Ach jo vypada to zes nepochopil vubec co sem tim chtel rict, ale to uz je jedno. |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 13:24:01
|
jasne mas pravdu nejlepsi by bylo to vsecko druidum dat a ostatni classy zrusit protoze nacoby pak byly ze ?
tolik k normalni diskuzi.... |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:01:10
|
druid ma pouze miss a dodge ale ma nejvyssi ar ve hre a hodne hp (dobre postavenej druidtank by mel byt s arkem na maxu co ingame jde a hpcek by mel mit vic nez war bez buffu) na druhou stranu je potreba si uvedomit, ze v dotycne vybave da asi tak cely 2 healy a skoncil ;-) stejne pro vetsinu druidu je nejhorsi vedomi absolutni ignorace ze strany 80% hracu wow... pertha budiz toho vhodnym a dobrym prikladem... nekdy je az smesne o kolik lepsi hybridi jsou wari a priesti... (a ano je to o prehazovani equipu, ktery ale dela druid taky! my nemame zadny hybridni obleceni na urovni...) |
no mmo
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:04:41
|
You win the Internet!
Boze, kdyz je druid tak overpowered, tak si ho kup/vyleveluj na 60ku a hraj za nej. Tohle totiz udelala spousta lidi a proto je druid nejmene hrana classa, vetsina lidi si mysli ze je nejslabsi v PVP a v end-game contentu prezevsechny sve uzasne schopnosti jen healuje. Cim to asi tak muze byt? Urcite tim, ze je druid tak uzasny... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:17:27
|
quote: Originally posted by Gurrshael
You win the Internet!
Boze, kdyz je druid tak overpowered, tak si ho kup/vyleveluj na 60ku a hraj za nej. Tohle totiz udelala spousta lidi a proto je druid nejmene hrana classa, vetsina lidi si mysli ze je nejslabsi v PVP a v end-game contentu prezevsechny sve uzasne schopnosti jen healuje. Cim to asi tak muze byt? Urcite tim, ze je druid tak uzasny...
bohuzel nervy na to levelovat dalsi class uz nemam a kupovat se me nechce staci ze si platim druhej acc kvuli priestovi :)
ale otazka kde jich je malo ? znam server kde je to jednoznacne nejhranejsi classa hned po paladinech :) |
|
Edited by - Pertha on 01/08/2006 14:21:08 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:26:35
|
no s timhle jsme samozrejme odkazani na hloupoucky census, protoze blizz ti zadny konkretni udaje neda... (z nejakych pochybnych duvodu si je setri)... ja semotamo koukam pres who kolik je online na 60. levelu hracu ruznych class a muzu rict, ze jsou obdobi ve spicce kdy jich neni vic jak 30 (druidu)... samo na drakthulu... ale vzhledem k tomu, ze i to who ma strop u 49 a vic neukaze tak stejne je to vsechno pouze "kvalifikovany odhad"... dalsi vec je ta, ze spousta druidu ti doleveli... pak ti par mesicu bude hrat na 60ce a pak treba zjisti, ze kdyz si vybirali druida tak si vybirali uplne jinou class... v soucasnem blizz podani jsou druidi aka hybridi unwanted... takze logicky jako nejmene podporovana class jich bude ubyvat... vzdyt i shamanu strasne ubylo... pamatuju dobu, kdy u nas v guilde se tlacilo do raidu 8-9 shamanu... ted jsou kluci radi kdyz jich tam maji 5... |
no mmo
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:35:45
|
no na thunderhornu mas k dispozici bezne na raid do bwl / aq40 10 druidu tri priesty 4 shamany a podobne tolik k nehranosti classy |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:36:39
|
quote: Originally posted by Pertha ale otazka kde jich je malo ? znam server kde je to jednoznacne nejhranejsi classa hned po paladinech :)
hele skus lognout do hry ,zadat treba /who druid 60 a /who mage 60 a uvidis.... dopoledne hraje druidu enormne malo,protoze valna vetsina co jedou end hru je resto a s resto druid na nic jinyho nez na raidy neni,na grindeni musis mit alta. k veceru se to trosku urovna a pocet druidu se zvysi na takrka 1/2 druhe nejmene hrane clasy warlocku. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:43:20
|
no na thunderhornu mas k dispozici bezne na raid do bwl / aq40 10 druidu tri priesty 4 shamany a podobne tolik k nehranosti classy
mrkam thund. Je tam ted online 49+priestu 31druidu 41warlocku.. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:43:37
|
no na thunderhornu mas k dispozici bezne na raid do bwl / aq40 10 druidu tri priesty 4 shamany a podobne tolik k nehranosti classy
A tady mluvis o cem? O jedne z ceskych guild Thunderhornu? Jo, situace v jedne specificke guilde urcite hodne vypovida o druidech ve wowu. Dream on. Mozna jsem divny, ale radeji budu verit: http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=-1&factionid=-1&minlevel=60&maxlevel=60&servertypeid=-1 Kde je zpracovano pres 1.5 milionu 60lvl charakteru... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:50:38
|
mrkam thund. Je tam ted online 49+priestu 31druidu 41warlocku..
asi se spatne divam ja tam vidim 14 druidu 16 priestu 12 warlocku |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:52:28
|
A tady mluvis o cem? O jedne z ceskych guild Thunderhornu? Jo, situace v jedne specificke guilde urcite hodne vypovida o druidech ve wowu. Dream on. Mozna jsem divny, ale radeji budu verit: http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=-1&factionid=-1&minlevel=60&maxlevel=60&servertypeid=-1 Kde je zpracovano pres 1.5 milionu 60lvl charakteru...
mno a ja dam radsi na realny zkusennosti a data nez statistiku jakozto jediny vedni obor kde smis dopredu dostat vysledek |
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 14:53:49
|
Takze kdyby dmg druid mel vetsi dmg, ale nemel zadny, ale opravdu zadny heal, tak by se vam to libilo? Kdyby druid v medvedovi specly na tankovani nemel zadny ale vubec zadny heal, tak by to bylo ok? Kdyby heal_druid nemel skoro zadnou dmg, tak by to bylo ok?
Typicke u druidu...ja neumim nic a voni umi lepe. Jak sami rikate, druid ma umet ze vseho neco, ale nemuze v nicem vynikat. Tak se s tim smirte.
Nejak nechapu, proc tu knucite.
Edit: Hraci hybridu knuci vzdy a v kazde hre. Proste nevi, co chteji a maji pocit, ze kdyz nekdo umi nejakou cast lepe, je to spatne. A tak knuci a knuci. Ma to jeden neblahy nasledek, a to ten, ze se takove chary neustale zlepsuji a zlepsuji, az najednou jsou to nejlepsim charem ve hre. Ale tim nikdy nejsou i kdyby jim byly 100x. |
Edited by - Khaot on 01/08/2006 14:59:37 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 15:33:48
|
quote: Originally posted by Khaot
Takze kdyby dmg druid mel vetsi dmg, ale nemel zadny, ale opravdu zadny heal, tak by se vam to libilo? Kdyby druid v medvedovi specly na tankovani nemel zadny ale vubec zadny heal, tak by to bylo ok? Kdyby heal_druid nemel skoro zadnou dmg, tak by to bylo ok?
Typicke u druidu...ja neumim nic a voni umi lepe. Jak sami rikate, druid ma umet ze vseho neco, ale nemuze v nicem vynikat. Tak se s tim smirte.
Edit: Hraci hybridu knuci vzdy a v kazde hre. Proste nevi, co chteji a maji pocit, ze kdyz nekdo umi nejakou cast lepe, je to spatne. A tak knuci a knuci. Ma to jeden neblahy nasledek, a to ten, ze se takove chary neustale zlepsuji a zlepsuji, az najednou jsou to nejlepsim charem ve hre. Ale tim nikdy nejsou i kdyby jim byly 100x.
bla bla bla... mluvis o necem uplne jinem nez se tu celou dobu bavime.bez prosimte flamovat jinam.dmg nebo lepsi heal tu nikdo nechce.me staci 1 duvod proc toho offspectleho hybrida brat na raid... JEDEN!
to Pertha:mam na thund. chary jen za alianci... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 16:02:55
|
quote: Originally posted by Khaot
Edit: Hraci hybridu knuci vzdy a v kazde hre. Proste nevi, co chteji a maji pocit, ze kdyz nekdo umi nejakou cast lepe, je to spatne. A tak knuci a knuci. Ma to jeden neblahy nasledek, a to ten, ze se takove chary neustale zlepsuji a zlepsuji, az najednou jsou to nejlepsim charem ve hre. Ale tim nikdy nejsou i kdyby jim byly 100x.
bla bla bla... mluvis o necem uplne jinem nez se tu celou dobu bavime.bez prosimte flamovat jinam.dmg nebo lepsi heal tu nikdo nechce.me staci 1 duvod proc toho offspectleho hybrida brat na raid... JEDEN!
to Pertha:mam na thund. chary jen za alianci...
chces jeden duvod proc nekoho vzit na raid? proc ne treba jen tak bez duvodu ? to chodite ne raidy jen proto abyste meli vybaveni? ... ja treba chodim hlavne proto aby meli vybaveni ti ostatni a snazim se jim pomoct a rozhodne je pro me lepsi dobrej T1 drujd kterej dela dmg a da se s nim pokecat nez nejakej T3 priest kteryho bych v realu zastrelil ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 16:07:34
|
Sice jsem na podobne flamy nechtel odpovidat, tobe odpovim:
quote: Takze kdyby dmg druid mel vetsi dmg, ale nemel zadny, ale opravdu zadny heal, tak by se vam to libilo?
Ne. Neni to o tom, mit co nejvetsi dmg, ale byt srovnatelna alternativa s parent classou. Pokud se specializuji na dmg, cekal bych, ze budu mit alespon trochu srovnatelny dmg output a budu se od parent class lisit v ostatnich vecech, ktere budou zhruba na stejne urovni pouzitelnosti. V ostatnich nespecializovanych oblestech na tom budu samozrejme o hodne hure (coz je asi tak to jedine, co z toho ted plati...). Kolik myslis ze mam many a +healu v gearu pro kocku? Se vsema raid buffama kolem 3.5K a v boji equip opravdu neprehodim... Pokud chces tohle nazyvat healerem, nebo nedejboze ranged dmg dealerem, tak si asi nebudeme rozumet. Tankovat v dmg gearu muzu tak maximalne 5man isntance a to jen diky tomu, ze jsem obleceny v epikach.
quote:
Kdyby druid v medvedovi specly na tankovani nemel zadny ale vubec zadny heal, tak by to bylo ok?
Medved je jediny offspec, ktery je na tom vicemene srovnatelne se svou parent classou. Videl jsi nekde, ze by diky tomu druidi brali misto warum v raidu? I kdyz jsem imho pomerne uspesne tankoval Chromaguse pri nasem prvnim jeho killu s timelapse, stejne me polovina lidi z guildy bere spis jako atrakci nez jako solidniho tanaka. Vzdyt se me tyden predtim (se stejnym gearem jako jsem mel na chromopsa)bali nechat tankovat v ZG - v instanci kterou v podstate zergujem... A k healu - viz predchozi odstavec. 3.5K many, pricemz pri tankovani si jaksi nemuzu ani ten shift do caster formy dovolit :)
quote:
Kdyby heal_druid nemel skoro zadnou dmg, tak by to bylo ok?
A on nejakou ma? Zkus si za resto druida zahrat, jak se ti bude grindit. Nebo se podivej na nejaky duel resto druida proti cemukoliv... On totiz skoro zadnou dmg nema, pokud se komplente neprevlekne do feral equipu (ktery musi sbirat jeste soucasne s heal equipem, narozdil od pure class) a i po tom prevleceni je to spis k smichu. O tankovani a drzeni agra na necem trochu tezsim si resto druid muze taky nechat tak maximalne zdat.
quote:
Ano, typicke u druidu. Tvoji reakci bych zase nazval typickou proti druidum. Ja nechci nic umet lepe. Nechci overpowered classu, nechci ani jednim tlacitkem zabijet vsechno v PVP nebo nahradit wary/roguey/priesty/magy v raidu. Jedine co chci, je abych byl srovnatelnou alternativou s parent classou, pokud se podle toho specnu. Nic vic, nic min. A proc knucim? Protoze tohle mi blizzard u druida slibil, ale nedostal jsem to. Blizzard druida zvoral a ja bych chtel, aby ho opravil. Necekane, u charu se kterym hraju vic jak rok, ze? :)
quote:
Jenze druid neni pravy hybrid. Abych neco dokazal, musim se na to specializovat v talentech a nasbirat k tomu gear. Nemuzu prehazovat gear v souboji. Nemuzu ze sebe behem okamziku udelat super healera kdyz mam tank equip a i kdybych ho prehazovat mohl, tak mi to stejne pomuze jen do urcite urovne, protoze proste nemam talenty v resto tree. Dokud se nerespecnu a nezmenim uplne gear, tak umim poradne jen jednu vec. Pripada ti to jako typicky hybrid? Me moc ne. No a pokud bych chtel hrat typickeho hybrida, ktery umi vsechno zaroven, a mel hybrid gear a hybrid spec, tak jsem v soucasne dobe takovy gimp (no dobre, s genesis - T2.5 bych mozna mohl rovnat ostatnim classam v T1), ze bych byl vsem pro smich. Druidi komunita si stezuje, breci, whinuje vic jak rok. Mas snad pocit, ze by po tom roce byla nejak overpowered?
A jeste neco - tohle vsechno, co bych od druida cekal, pomerne dobre funguje na levelech 20-59. Nikdo si tam nestezuje, ze je druid overpowered... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 16:20:00
|
Sice jsem na podobne flamy nechtel odpovidat, tobe odpovim:
Ne. Neni to o tom, mit co nejvetsi dmg, ale byt srovnatelna alternativa s parent classou. Pokud se specializuji na dmg, cekal bych, ze budu mit alespon trochu srovnatelny dmg output a budu se od parent class lisit v ostatnich vecech, ktere budou zhruba na stejne urovni pouzitelnosti. V ostatnich nespecializovanych oblestech na tom budu samozrejme o hodne hure (coz je asi tak to jedine, co z toho ted plati...). Kolik myslis ze mam many a +healu v gearu pro kocku? Se vsema raid buffama kolem 3.5K a v boji equip opravdu neprehodim... Pokud chces tohle nazyvat healerem, nebo nedejboze ranged dmg dealerem, tak si asi nebudeme rozumet. Tankovat v dmg gearu muzu tak maximalne 5man isntance a to jen diky tomu, ze jsem obleceny v epikach.
ktery konkretne ty ability bys tem dmg dealerum / healerum chtel nechat aby melo smysl levelovat neco jinyho nez druida ? |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 16:57:05
|
hmmm takze vy chcete aby se druid specnutej na heal vyrovnal piestovi specnutymu na heal ...
druid specnutej na tank aby se vyrovnal def warovi
druid specnutej na dmg aby se vyrovnal rogouvi ...
to by bylo hezky ... drud by si udelal build a sehnal equip aby mohl prblizne zastoupit nejakou jinaou clasu ... moc pekne ...
pak se rozhoden ze ho to uz nebavi tak udela respec dejme tomu z healu na dmg .. takze musi prehazet talenty a sehnat uplne novy equip ... no a apk ho to za cas zase prestane bavit a udela si tanka .. zase prehazi talenty a zase bude schanet novy equip ... a zase se vyrovna svemu protejsku ... tohle byste pocitam chteli ...
no a dejem tomu ze war je specnutej na defensi a chce delat dmg ... ok predela talenty a sezene si novej equip ... no apak ho to prestane bavit a chce delat heal ... takze predela talenty sezen hela equip a ... no a bude behat po raidu s bandazema protoze tu moznost proste nema ... stejne tak ji nema rogue ... a ani priest asi nepujde delat tanka ... kdezto Druid ted muze delat vsechny role .. jen se prevlikne ... sice to bude delat hur nez ostatni ale porad bude druid lecit lip nez war nebo rogue... bude lip tankovat nez priest nebo rogue ...
druid je od vseho trochu a to soucasne .... to ze druid ve feral equipu neleci jako holy priest je smutny no ... akorat myslim ze je to tak spravne ... pokud si myslite opak ste telata :) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:08:33
|
quote: Originally posted by Eagle
hmmm takze vy chcete aby se druid specnutej na heal vyrovnal piestovi specnutymu na heal ...
to by bylo hezky ... drud by si udelal build a sehnal equip aby mohl prblizne zastoupit nejakou jinaou clasu ... moc pekne ...
mno ja nevim, podle toho co tu ctu, tak nemam pocit ze tu nekdo chtel davat stejny dmg jako rogue nebo tankovat stejne jako war - jen byt rozumnou alternativou. tak jako v endgame instancich resto druid vhodne doplnuje priesty. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 01/08/2006 17:09:33 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:13:00
|
quote: Kdyby heal_druid nemel skoro zadnou dmg, tak by to bylo ok?
wtf ? :p
on ma restodruid dmg ? aka moonfirespam ? :p |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:20:50
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
mno ja nevim, podle toho co tu ctu, tak nemam pocit ze tu nekdo chtel davat stejny dmg jako rogue nebo tankovat stejne jako war - jen byt rozumnou alternativou. tak jako v endgame instancich resto druid vhodne doplnuje priesty.
kdyz bude druid rozumnou alternativou vsemu tak budou chodit jen raidy 35 druidu +particka kvuli spec abilitam |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:25:26
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
mno ja nevim, podle toho co tu ctu, tak nemam pocit ze tu nekdo chtel davat stejny dmg jako rogue nebo tankovat stejne jako war - jen byt rozumnou alternativou. tak jako v endgame instancich resto druid vhodne doplnuje priesty.
coz je to samy protoze pro raidy znamena rozumna alternativa = sto procent vykonu bo todle neni ao abys procenta nahradil poctem a ani to neni eq2 kde maji vsichni naprosto unikatni ability a tak tam nefunguje jednoduchy schema rozdeleni tanci healeri a dmg |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:32:54
|
quote: Originally posted by Lamik
quote: Originally posted by Pertha coz je to samy protoze pro raidy znamena rozumna alternativa = sto procent vykonu bo todle neni ao abys procenta nahradil poctem a ani to neni eq2 kde maji vsichni naprosto unikatni ability a tak tam nefunguje jednoduchy schema rozdeleni tanci healeri a dmg
neni to to samy.Staci dat off speckam nejake uzitecne ability ktere budou v raidu na nekterych encounterech velmi prospesne... me takovych abilit napadne behem minuty 5. at uz jsou to ruzne aury nebo 1ppl bufy. To by melo za nasledek ze by se do raidu 1-2 feraldruidi/WFshamanove(atd) vlezli.Nevim co je na tom nepochopitelneho.
tak to by me schvalne zajimalo co ? takze jina varianta misto stejne dmg z nej udelat buffera ? buffer je paladin a shaman tak jaky dalsi bufy , ktery se nebudou tlouct s temahle classama bys chtel dat druidum ? |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:32:57
|
quote: Originally posted by Pertha coz je to samy protoze pro raidy znamena rozumna alternativa = sto procent vykonu bo todle neni ao abys procenta nahradil poctem a ani to neni eq2 kde maji vsichni naprosto unikatni ability a tak tam nefunguje jednoduchy schema rozdeleni tanci healeri a dmg
neni to to samy.Staci dat off speckam nejake uzitecne ability ktere budou v raidu na nekterych encounterech velmi prospesne... me takovych abilit napadne behem minuty 5. at uz jsou to ruzne aury nebo 1ppl bufy. To by melo za nasledek ze by se do raidu 1-2 feraldruidi/WFshamanove(atd) vlezli.Nevim co je na tom nepochopitelneho.
ajaj..prisel orlik, ted to teprve zacne byt zabavne |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:35:53
|
quote: Originally posted by Pertha tak to by me schvalne zajimalo co ? takze jina varianta misto stejne dmg z nej udelat buffera ? buffer je paladin a shaman tak jaky dalsi bufy , ktery se nebudou tlouct s temahle classama bys chtel dat druidum ?
Dobre s tebou musim pomalu.Proc ma podle tebe feral druid jako 31 talent auru ktera dava cele grupe 3%crit? Protoze blizzardi chteli dostat ferala do raidu.Bohuzel jim nedoslo ze 3% jsou houby a musi ten bonus zvetsit.To ze to blizzardum bude trvat pulroku nekomentuju..nakonec k tomu stejne dojde.. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:49:45
|
jinak z mojeho pohledu
resto = ok, swiftmend je super vec
feral je imo docela super = na tankovani bohuzel nejsou itemy, tohle se da vyresit itemizaci ( + 31kovej talent je imo smesnej (ale stejne tak je tuna dalsich 31 talentu ..( premeditation (ano, stale to poradne nikdo nebude pouzivat .. ani po patchi :p ), holy shield comes to my mind ) ))
oomkin je naprd, dochazi mu moc mana, nema deaggro ani -%aggro talenty, nema spell interrupt ( leda morf + feral charge (+ bash))
moonkin potrebuje zcela predelat, dat do ty formy innate manaregen + zvysenej regen ze spiritu a - threat + talent na debuffovani pro ostatni castery + mu pridat interrupt s dlouhym cooldownem, feralu pridat par veci do talentu ala +defense atp. (+itemizace), innervate by imo mel bejt 11kovej nebo 21kovej talent v resto/balance tree, to ze je free je kravina
ale co ja vim, sem jen rogue co rad zabiji sovy :p |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:52:46
|
ja myslim, ze vy vsici droodi jste lamy a neumite to za ne poradne hrat a kvuli vlastni neschopnosti pak brecite, ze je drood slaby a k nicemu..
a hlavne si myslim, ze by vas to mel pertha naucit, jak se spravne za toho drooda hraje - on to prece vi nejlip, stejne jako nejlip vi, ze v ZD tankove neumeji tankovat, takze je hunteri preagrujou.. a taky vi, jak se spravne setri mana a sipy..
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 17:56:59
|
..... ajaj..prisel orlik, ted to teprve zacne byt zabavne
mno asi tak.. i kdyz ono to uz je spise k placi, cist porad dokola stejne zvasty.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Topic  |
|