Author |
Topic  |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 23/07/2006 : 18:13:14
|
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 27/07/2006 12:50:13
|
|
| |
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 08:05:20
|
Zdechliny jsou v úzkých?  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 08:11:03
|
To je khandar to one v strede? preco radsej nevytiahol tu imba leet nabusenu sekeru z c`thuna ktora hnije v banke, aspon na nieco by mu bola ;) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 09:58:37
|
quote: Originally posted by Murro
To je khandar to one v strede? preco radsej nevytiahol tu imba leet nabusenu sekeru z c`thuna ktora hnije v banke, aspon na nieco by mu bola ;)
tohle smrdi zavisti   |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 10:03:52
|
Maladath jako tankovacka? Hm zvlastni nikdy sem nad tim swordem takhle nepremyslel. EDIT: aha asi Legacy za AQ chain ... uz mlcim  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
Edited by - Little on 24/07/2006 11:08:59 |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 10:12:26
|
To je khandar to one v strede? preco radsej nevytiahol tu imba leet nabusenu sekeru z c`thuna ktora hnije v banke, aspon na nieco by mu bola ;)
Vidim, ze nekdo si tu strelbu do konkurence neodpusti nikdy... Nepochopim, proc to nekteri berou takhle vazne. Je to jen hra. :-))
Btw Colldore skvela prace. |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
Edited by - tsawo on 24/07/2006 10:13:13 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 10:48:17
|
quote: Originally posted by tsawo Vidim, ze nekdo si tu strelbu do konkurence neodpusti nikdy... Nepochopim, proc to nekteri berou takhle vazne. Je to jen hra. :-))
Btw Colldore skvela prace.
Hlavne ze vam ten link funguje  |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:22:09
|
quote: Originally posted by tsawo
Vidim, ze nekdo si tu strelbu do konkurence neodpusti nikdy... Nepochopim, proc to nekteri berou takhle vazne. Je to jen hra. :-))
ale jo,je to hra, ako ja proti zd nemam nic, beriem vas ako konkurenciu, aj ked par ludi od vas tak ako od nas si mysli ze ti druhi su kokoti :) ja si to myslim iba o jednom  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:37:53
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by tsawo Vidim, ze nekdo si tu strelbu do konkurence neodpusti nikdy... Nepochopim, proc to nekteri berou takhle vazne. Je to jen hra. :-))
Hlavne ze vam ten link funguje 
http://forum.zdechliny.com
Coldas je holt troll, to ledacos vysvetluje ;-) |
Edited by - Rahman on 24/07/2006 11:39:21 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:38:00
|
quote: Originally posted by Khaot
Hlavne ze vam ten link funguje 
No stalo se, uz je to opraveny. Omluvam se. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:40:15
|
quote: Originally posted by Firian
Zdechliny jsou v úzkých? 
Proc guilda musi bejt v uzkych aby nabirala lidi? :) Holt kazda guilda lidi potrebuje, obcas vice obcas mene ... kdyz se uvilni misto, tak se ho snazime zaplnit = normalka. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:41:21
|
quote: Originally posted by Rahman Coldas je holt troll, to ledacos vysvetluje ;-)
Vsiml sis ze tam dal obrazek trolla a navic huntera - smrtici kombinace. Pritom trolly neberem  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 12:00:32
|
quote: Originally posted by Little
Maladath jako tankovacka? Hm zvlastni nikdy sem nad tim swordem takhle nepremyslel. EDIT: aha asi Legacy za AQ chain ... uz mlcim 
Kdyz zalozis warra na test pve serveru jako tankovacku budes mit maladath :P |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 12:09:18
|
Musim vas zklamat,Khandar to neni jinak byste bajnou sekeru urcite videli! |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 13:53:40
|
quote: Originally posted by Johny
Musim vas zklamat,Khandar to neni jinak byste bajnou sekeru urcite videli!
ozaj, preco ju nenechal niekomu kto ju vyuzije? |
 |
|
Keqin
Starting Member
22 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 13:57:48
|
ozaj, preco ju nenechal niekomu kto ju vyuzije?
Protoze muzem zabit Cthuna kdykoliv chcem a Naxx stale stihame :P ...seker bude casem vic.. who cares |
http://ctprofiles.net/1094236 |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:02:39
|
quote: Originally posted by Keqin
Protoze muzem zabit Cthuna kdykoliv chcem a Naxx stale stihame :P ...seker bude casem vic.. who cares
nj, teraz uz casu dost, ked je pacverk fixnuty :) |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:03:49
|
Protoze nejsme ciste PvE guilda. A protoze si spousta z nas obcas rada zahraje i pvp. Tudiz nemame zavedene zadne restrikce na prednostni pravo bidovat na urcity item.
Da se rict, ze co se tyce lootu mame jedine pravidlo: "Chces-li nejakou vec a mas na ni body, tak biduj."
Samozrejme se predpoklada pouzivani zdraveho rozumu a domluvy mezi jednotlivymi classami v raidu, ale zadne omezujici narizeni nemame. Diky bohu.
|
Edited by - tsawo on 24/07/2006 14:04:40 |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:16:36
|
Protoze nejsme ciste PvE guilda. A protoze si spousta z nas obcas rada zahraje i pvp. Tudiz nemame zavedene zadne restrikce na prednostni pravo bidovat na urcity item.
Da se rict, ze co se tyce lootu mame jedine pravidlo: "Chces-li nejakou vec a mas na ni body, tak biduj."
Samozrejme se predpoklada pouzivani zdraveho rozumu a domluvy mezi jednotlivymi classami v raidu, ale zadne omezujici narizeni nemame. Diky bohu.
no to som mam prave na mysli, ze by to niekto mohol vyuzit napr v pvp kde by to bolo imba ale aj v raide. Slo mi len o to rozhodnutie jednotlivca ze "toto musim mat"
co sa tyka obmedzeni, kazdy ma nejaky system a ked ludia hraju s rozumom tak to vacsinou netreba, ale bocas sa moze vyskytnut nieco... u nas na to naviac shamani nadavaju :) |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:24:51
|
Pac u vas shamani nemohli brat pvp veci,viz ty rukavice etc etc
|
now - HotS
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:28:10
|
mozu, ale na prve 2-3 maju postih, tak je to so vsetkym co neni pre danu classu prioritne prinosom pre raid progress |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:28:33
|
Ono Murro zrovna khandar pvp hral docela hodne (viz jeho rank 12-13 kdysi) a je to vicemene pvp hrac ... a cely guilde rek ze na tu sekyru bidovat bude jakmile ji videl, a at to lidi cekaj. Dal hodne bodu, vpodstate wipnul dkp, a ma ji. V cem je problem? To ze ji nedostal dps warr? Dostane dalsi ... imho jsem rad za to ze nemam omezovani a rozhodovani kdo co vyuzije od nejayho jedince, jsem rad ze nas dkp system je volnej a ze si kazdej muze zkladat equip jaky chce za ten cas ktery do toh narval. Jsem taky rad ze mame v guilde lidi jako je Chripka, Johny s best shadowpriest equipem ci fereal druide jako Beldor, Kamenik nebo Slanine ...
A jak je videt, nejak nas ten free bid neomezuje v progressu takze ... |
Edited by - Colldor on 24/07/2006 14:31:06 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:29:48
|
mozu, ale na prve 2-3 maju postih, tak je to so vsetkym co neni pre danu classu prioritne prinosom pre raid progress
pac ste PvE Division ... nic proti. ;) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:38:41
|
quote: Originally posted by Murro mozu, ale na prve 2-3 maju postih, tak je to so vsetkym co neni pre danu classu prioritne prinosom pre raid progress
A proc vlastne nekdo z BD resi loot system zdechlin? Se snazis ukazat ze ten vas je lepsi nebo co? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:46:49
|
quote: Originally posted by Colldor
Ono Murro zrovna khandar pvp hral docela hodne (viz jeho rank 12-13 kdysi) a je to vicemene pvp hrac ... a cely guilde rek ze na tu sekyru bidovat bude jakmile ji videl, a at to lidi cekaj. Dal hodne bodu, vpodstate wipnul dkp, a ma ji. V cem je problem? To ze ji nedostal dps warr? Dostane dalsi ... imho jsem rad za to ze nemam omezovani a rozhodovani kdo co vyuzije od nejayho jedince, jsem rad ze nas dkp system je volnej a ze si kazdej muze zkladat equip jaky chce za ten cas ktery do toh narval. Jsem taky rad ze mame v guilde lidi jako je Chripka, Johny s best shadowpriest equipem ci fereal druide jako Beldor, Kamenik nebo Slanine ...
A jak je videt, nejak nas ten free bid neomezuje v progressu takze ...
nj, hlavne ze tu sekeru ma a ze v tom pvp kosi co pride ;) to ze ma chripka alebo mr.fade_v_pvp shadow equip... aj u nas biduju priesti na dmg veci, ked to uz par krat magom padne, vsak na tom neni nic zle, ked to vyuziju. ja napr na take veci s priestom nebidujem lebo mi niesu nanic. jedine na com som sa pobavil je khandar a nie vas system.
nj, sme pve, ale o tom je wow ale, na pvp sere pes, mne staci ked si raz za tyzden vybehnem niekde do bg vymastit aliky a to mi staci, pretoze z toho pvp viac clovek ani ocakavat nemoze, na rewardy sere pes a farmit rank je este horsie ako trenovat nejakeho bossa |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 14:47:27
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Murro mozu, ale na prve 2-3 maju postih, tak je to so vsetkym co neni pre danu classu prioritne prinosom pre raid progress
A proc vlastne nekdo z BD resi loot system zdechlin? Se snazis ukazat ze ten vas je lepsi nebo co?
ne, nebavim sa o systeme. ale to som pisal vyssie |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 15:06:56
|
quote: Originally posted by Murro nj, hlavne ze tu sekeru ma a ze v tom pvp kosi co pride ;) to ze ma chripka alebo mr.fade_v_pvp shadow equip... aj u nas biduju priesti na dmg veci, ked to uz par krat magom padne, vsak na tom neni nic zle, ked to vyuziju. ja napr na take veci s priestom nebidujem lebo mi niesu nanic. jedine na com som sa pobavil je khandar a nie vas system.
nj, sme pve, ale o tom je wow ale, na pvp sere pes, mne staci ked si raz za tyzden vybehnem niekde do bg vymastit aliky a to mi staci, pretoze z toho pvp viac clovek ani ocakavat nemoze, na rewardy sere pes a farmit rank je este horsie ako trenovat nejakeho bossa
Ale to je pouze tvuj pohled na hrani WoW. Nekdo jiny to vidi treba uplne jinak. Na vlastni nazor ohledne naseho systemu bidovani mas samozrejme narok, ale to je asi tak vsechno. ;-)
Pozitivem free bid systemu je, ze drzi u hrani WoWka spoustu lidi, kteri by se jinak mohli citit nuceni pouze do jednoho stylu hrani. Chapu, ze tobe jako priestovi to moc nevadi, ale u hybrid-class je to vec docela zasadni. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 15:14:54
|
kdyz na to ty body mel, tak proc by si to nevzal btw moc pekna graficka prace Colldore :) |
o_O
|
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 15:26:51
|
jo a jeste ta vec neni zas tak dobra do pve je to o neco lepsi nez askhandi a stejne fury warr je o hodne lepsi ... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 15:49:07
|
quote: Originally posted by ko56
jo a jeste ta vec neni zas tak dobra do pve je to o neco lepsi nez askhandi a stejne fury warr je o hodne lepsi ...
mortal strike debuff se obcas taky hodi ;) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 16:48:38
|
to je zase topic ... teda offtopic. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 18:31:54
|
quote: Originally posted by Stilgar
to je zase topic ... teda offtopic.
gratulujem ti lenivy shaman k 2500temu postu, kedy sa ukazes? |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 18:33:35
|
Vis marisko mr_fade v pvp ,vim ze Stilgarr asi hodne mluvil,ale kdyby vam rek jak to popravde bylo,tak bys ten kec cos napsal z ust asi nevypustil 
Jinak wow neni o pve,je jedno co hrajes jestli pvp nebo pve,de jen o ty lidi s kerejma to delas  |
now - HotS
Edited by - Johny on 24/07/2006 18:40:08 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 19:57:10
|
Vis marisko mr_fade v pvp ,vim ze Stilgarr asi hodne mluvil,ale kdyby vam rek jak to popravde bylo,tak bys ten kec cos napsal z ust asi nevypustil 
Jinak wow neni o pve,je jedno co hrajes jestli pvp nebo pve,de jen o ty lidi s kerejma to delas 
co zase ja ?
Z reaktive Fade sem si curinu delal, (pure sarcasm) ale co to ma spolecnyho s chripkou, ten na sobe trans nemel pocitam par let ne ? (ono fox byl v pohode nez mu ruplo v bedne ... teda jako to .. no vlastne jako ne kdyz byl spravne ulitlej, myslim az kdyz mu ruplo v bedne podruhy) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 07:17:55
|
Jinak wow neni o pve,je jedno co hrajes jestli pvp nebo pve,de jen o ty lidi s kerejma to delas 
aaach johny johny, nic si z toho nerob, vcera som sa trosku nudil, bolo treba nejaku dramu... ale dneska som dojebany po vcerajsom psovi ako ciganske hracky, dneska vam dam vsetkym pokoj 
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 09:08:59
|
Ja mam flamu na Zdech foru posledni dobou dostatek,tak si chci odpocinout aspon tady!
|
now - HotS
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 10:32:30
|
Ahoj Johny jak se máš |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 10:54:22
|
Ahoj Johny jak se máš
*kouka na Firianuv podpis* A jeeejeee, Firian megaloman rozjizdi armadu altiku uz i ve WoWku   |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 11:07:10
|
Ahoj Johny jak se máš
*kouka na Firianuv podpis* A jeeejeee, Firian megaloman rozjizdi armadu altiku uz i ve WoWku  
jj, zase se neudrzel  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 11:09:17
|
Ahoj Johny jak se máš
*kouka na Firianuv podpis* A jeeejeee, Firian megaloman rozjizdi armadu altiku uz i ve WoWku  
There are 3 sides in World of Warcraft: Horde, Alliance and Firian's alts. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 11:10:40
|
Ahoj Johny jak se máš
prej raidovani s lamama je strasny tak bude delat raidy sam se sebou |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 08:40:24
|
HAHA vy jste teda vtipní!  |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/07/2006 : 12:34:50
|
UPDATE prvniho postu |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 10:20:44
|
UPDATE prvniho postu
uz predsa mozes zmazat aj toho druida, sme vam predsa poslali spiona Valdemorta ;) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 10:47:22
|
UPDATE prvniho postu
uz predsa mozes zmazat aj toho druida, sme vam predsa poslali spiona Valdemorta ;)
Tomu rikam fair trade za professional green gnome spammera ;-) |
 |
|
chulanbetra
Junior Member

635 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 13:33:08
|
berete aj blood elf paladinov? |
choť topiče |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:04:13
|
UPDATE prvniho postu
uz predsa mozes zmazat aj toho druida, sme vam predsa poslali spiona Valdemorta ;)
lol ... no ja osobne i kdyz ho vemem nevidim to s nim moc optimisticky :p |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:05:24
|
Tak chvilku počkejte jenom co druida doleveluju.
Jé sorry teď jsem si vzpomněl že už vlastně jednu gildu mám... |
|
 |
|
k0r0pT3ff
Starting Member
15 Posts |
Posted - 13/08/2006 : 16:39:17
|
OT:
quote: Originally posted by Stilgar Z reaktive Fade sem si curinu delal, (pure sarcasm) ale co to ma spolecnyho s chripkou, ten na sobe trans nemel pocitam par let ne ? (ono fox byl v pohode nez mu ruplo v bedne ... teda jako to .. no vlastne jako ne kdyz byl spravne ulitlej, myslim az kdyz mu ruplo v bedne podruhy)
OT@OT: jen dvakrát? podle mě několikrát do dne, ale takovej je, je náš a máme ho tak rádi, anyways neznám moc lepších hráčů, který se dokážou do hry fakt sakramentsky opřít |
Koropteff *Warlord* [ Zdechliny ] --- Arcane-Frost UD Mage @ Drak'Thul Server - frozen Koropteff lvl 34 Elf Firemage @ Endor UO server - deleted for unactivity |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 10:55:05
|
Čistě technická - jak se u vás třeba vybavuje fury war? Má ze značné části podobné požadavky jako rogue (neck, cloak, prsteny, trinkety - všecko hit/crit/ap akorát str místo agi), to za to cvakne dvakrát/třikrát tolik? Ostatně z jisté části to sdílí navíc i s hunterem... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 13:53:04
|
fury war samozrejme na veci, ktery sou prinosny pro raid progress, postih nema, viz treba nas Foebane |
Edited by - MegaDeath on 14/08/2006 14:02:10 |
 |
|
Topic  |
|