Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Account na RK1
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:53:26  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
to Paja: mas pravdu je to hustej flame ja nechapu proc se vzdycky s vasi orgou musim pohadat
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:55:12  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
dalsi rovina online hrani

Mamma is playin'
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:56:54  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
do teto sekce se stejne zvrhnou vsechny kvalitni tready ktery stoji za precteni! mno ted co sem se zapojil do "pracovniho procesu" kde neni mozny spustit AO vidim, ze jsou takovy thready +++

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 20/07/2006 :  16:31:15  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

do teto sekce se stejne zvrhnou vsechny kvalitni tready ktery stoji za precteni! mno ted co sem se zapojil do "pracovniho procesu" kde neni mozny spustit AO vidim, ze jsou takovy thready +++

nj, pajusku .. ses nas a nejak te zabavit musime ;)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 20/07/2006 :  16:43:33  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Johny víš, jestli všechno co tu říkáš je pravda, tak je mi tě upřímně trochu líto, že se to tak semlelo. Ale pochop, že tvá prožluklá situace je především zásluhou tvojí nepozornosti a nedůslednosti. Rozhodně to nepůsobí důvěryhodně. Já bych ti, nakolik na mne působíš sympaticky, account nesvěřil, protože v konečným důsledku je jedno jestli je ban kvůli omylu, nebo úmyslu. Pokud si zapálenej AO maniak, tak si cestu najdeš a myslím, že i nadále ti lidi v CZA rádi pomůžou.

A to s tim Tojem je evidentní nedorozumění, vzals to úplně špatně, ber to tak že o sobě víte kulový kromě týhle aférky ...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  18:59:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnylow

2 toje : stejne te to neopravnuje mi rikat, ze jsem notoricky smolar, vubec me neznas.Navic ja nemel s tema platbama na vyber a tedkon se to posralo kvuli 2 dnum prace. Rict mi tohle do oci tak bych ti dal facku.

2 sleglik : ne, uz si jiny account hledat nebudu, vy me odsuzujete za neco co muze udelat kazdy clovek a delate jako kdybych schodil atomovku na ameriku. sice jsem u vas v orze nasel neco co jsem chtel pokazdy zkusit, ale za tu cenu, ze na me budete koukat jak na kretena co dovolil nekomu spatne zadat a dokonce i pak neresit expiry date, protoze byl v praci, ale to samozrejme neni dulezity, to ho neomlouva.

OK. IMHO jsi lhar a zkousis nejaky credit card generator/jiny figle. Lepsi? Notoricky smolar byla ironie abych to nemusel napsat rovnou.
Je dost mozny, ze se pletu. Ale v tuhle chvili si to myslim, protoze si se zatim nevytahl s jedinym rozumnym duvodem a vsechno co jsi napsal mluvi (v mych ocich) proti tobe.
A nebo si blbej ze se ti povede dvakrat to same v rade. A ano, posuzuji te pouze z tvych prispevku. Protoze misto zrizeni uctu/karty (coz je max 200 Kc rocne a dvakrat do banky?) delat takovyhle kraviny? No spis plati to prvni. Na druhou stranu to s tou fackou zase ukazuje k tomu druhymu. Kazdopadne vysledek je stejnej. Account tu asi nikdo riskovat nebude. Pokud jo, tak to muz bejt jen lepsi, treba presvedcis ze se pletu.

PS: Jak koukam, tak koukam, jsem asi ve sve neduvere jediny, asi mne jako maleho bili, nebo tak neco.

Edit: Staci malickost, vysvetlit mi kde se pletu.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 20/07/2006 19:10:47
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  19:03:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

to Paja: mas pravdu je to hustej flame ja nechapu proc se vzdycky s vasi orgou musim pohadat

Nehadas se s orgou, hadas se tak max se mnou a to ani neni hadani, jen vyhruzky:P

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 20/07/2006 :  19:08:53  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Nehadas se s orgou, hadas se tak max se mnou a to ani neni hadani, jen vyhruzky:P

to co psal,ze jsou vyhruzky?

Mamma is playin'

Edited by - charis on 20/07/2006 19:10:36
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  19:12:14  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

Delas jako by si nevidela jak sem se rozklepal kdyz na mne Paja i bez batuzku hodil zlej pohled!

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  19:13:12  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty
A to s tim Tojem je evidentní nedorozumění, vzals to úplně špatně, ber to tak že o sobě víte kulový kromě týhle aférky ...

Tak nedorozumeni to samzrejme je, pokud to je tak, jak rika, protoze ja tomu ani za mak nerozumim, asi sem moc starej a nerozumim mladicky nerozvaznosti.

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 20/07/2006 :  19:15:04  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by charis

Delas jako by si nevidela jak sem se rozklepal kdyz na mne Paja i bez batuzku hodil zlej pohled!

to je fakt, sem se klepala i ja a malem jsem i i cvrkla do kalhotek

Mamma is playin'

Edited by - charis on 20/07/2006 19:15:26
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 21/07/2006 :  09:35:50  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
Zajímavej topic,sem nenapravitelnej důvěřivec takže doufám že Johnylow je jen nepozornej a vybral si trochu blbej způsob (myslim to placení z Ruska a pokaždý jinou ip). Johny měl by sis asi změnit typ účtu pokud ten stávající neumožnuje zřízení virtuální kreditky,která je podle mě docela dobrý řešení.Myslím že rozdíl v bankovních poplatcích nebude velkej takže by to neměl bejt problém a vyřízení v bance je otázka 15min. Osobně jsem si nechal u KB odemknout na pár dní internetový platby abych zatáhl AO,a jelikož sem mírnej závsilák,tak sem řekl že to spěchá a do dvou pracovních dní to bylo vyřízený. Trochu mě FC ale naštval. Myslím že neni úplně logický: Hraju free/rozhodnu se hrát placenou/zadám údaje a kreditku/ okamžitě mám možnost hrát expansion/za dva dny přijde ale mail že platba neproběhla protože kreditka blablabla a account je frozen. A já potom nemůžu hrát ani free. Podle mě by bylo lepší: Hraju free/rozhodnu se hrát placenou/zadám údaje a kreditku/za 2(nebo já nevim kolik dní) mě to "pustí" do expanse protže platba proběhla ok a je to, no a když ne tak hraju free . Njn ale na druhou stranu (ted myslim stranu FC) jak má donutit FC takový bídáky jako já který hrajou rok a půl zadara aby začli platit

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 21/07/2006 :  09:48:01  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne, uz si jiny account hledat nebudu, vy me odsuzujete za neco co muze udelat kazdy clovek a delate jako kdybych schodil atomovku na ameriku. sice jsem u vas v orze nasel neco co jsem chtel pokazdy zkusit, ale za tu cenu, ze na me budete koukat jak na kretena co dovolil nekomu spatne zadat a dokonce i pak neresit expiry date, protoze byl v praci, ale to samozrejme neni dulezity, to ho neomlouva.

Nevim,ja na tebe jako na kretena nekoukam, neodsuzuju Te a atomofku sem Te hazet take nevidel Je to proste Tvuj boj, Tva hra a jak si ji udelas, neudelas, je to na Tobe - pokud jsi se rozhodl, ze si v AO nebudes uzivat, je asi zbytecny flame zde na foru. Cya, gl a mozna laterzzz...

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  09:55:07  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
nene jenom pokracovat ve flame, jinak nemam v rachote co delat!! +++

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 21/07/2006 :  10:49:41  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik
Ted zatím v eq2 se tvářím jako, že nic nechci z guild banky, ale jakmile dostanu přístup i do té nejlepší, tak je prostě vylotuju a pak nahlásím, že guilda MDK je na nic a půjdu jinam :).

Tam ty pristup nikdy mit nebudes a je to nastesti dobre osetreno .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  11:09:10  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:
Ted zatím v eq2 se tvářím jako, že nic nechci z guild banky, ale jakmile dostanu přístup i do té nejlepší, tak je prostě vylotuju a pak nahlásím, že guilda MDK je na nic a půjdu jinam :).

Tam ty pristup nikdy mit nebudes a je to nastesti dobre osetreno .

asi tam budeme muset prejit s tojem a trosku to tam zorganizovat

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/07/2006 :  11:22:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

sem nekde zaslech ze toje uz to zkusil a vyhodili ho
no ale ve dvou by to uz treba proslo

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  11:40:42  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

sem nekde zaslech ze toje uz to zkusil a vyhodili ho
no ale ve dvou by to uz treba proslo

urcite mu chybela prava ruka!

Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:02:50  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
a potom skoncila noc a spolu sni skoncil i sen kterym si proletla jako letavice
rekla si mi neodchadzej, ale ja musim odejit
kazdy musime jit dal svou cestou sam
ale v nasich srdcich zustavame jako pratele
ano jako pratele
...

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:03:42  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feky

a potom skoncila noc a spolu sni skoncil i sen kterym si proletla jako letavice
rekla si mi neodchadzej, ale ja musim odejit
kazdy musime jit dal svou cestou sam
ale v nasich srdcich zustavame jako pratele
ano jako pratele
...

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:03:48  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

kto prvy uhadne pokracovanie tomu vratim prachy !

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:11:06  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

kto prvy uhadne pokracovanie tomu vratim prachy !

Ty kurvo, zkurvená!? :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:29:17  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ty voe tady se to zvrhava v poeticke krouzek ne?

Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:33:56  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael
...

tebe nic nedlzim, tak si petrovi posral cashflow ;p

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:52:28  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Feky notně přitvrzuje :)

BTW všímáte si, že AO auditka jsou ted dost krutě spamována. Paja a jeho company :).

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:54:31  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

tebe nic nedlzim, tak si petrovi posral cashflow ;p

tos bys mi moh neco dat, ne? :)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:54:33  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW všímáte si, že AO auditka jsou ted dost krutě spamována. Paja a jeho company :).

zamestnancu mam celkem dost, nic jim neplatim, mam dobrou smlouvu s odbory, takze jsem v suchu

ty slego nechces mi zaplatit ucet a ja pak tech 100m dam petrovi, at neplatis ucet pokud ho nebudes hrat :P

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/07/2006 :  13:56:18  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zamestnancu mam celkem dost, nic jim neplatim, mam dobrou smlouvu s odbory, takze jsem v suchu

ty slego nechces mi zaplatit ucet a ja pak tech 100m dam petrovi, at neplatis ucet pokud ho nebudes hrat :P

ee, jen at ho zaplati a da mi prihlasovaci udaje!!!1!1

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/07/2006 :  14:12:15  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
zaplatím Bohouše a spermon Ineea se ho nedotkne :P

tedy ještě nejsem rozhodnut, není to jenom na mě :)

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  14:15:09  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

zaplatím Bohouše a spermon Ineea se ho nedotkne :P

tedy ještě nejsem rozhodnut, není to jenom na mě :)

takze jasny, bohous zaplati z jeho kreditky, ty lognes das mi $$ a pak budes s bohousem spamovat czabota

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/07/2006 :  14:21:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
a ja vas pak vsechny znicim v pvpeh

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 22/07/2006 :  13:49:54  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mittra

Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :))

Vsak neboj, ono se to scita. Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste :).

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 25/07/2006 :  14:58:51  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

quote:
Originally posted by mittra

Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :))

Vsak neboj, ono se to scita. Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste :).

A sakra :((

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 30/07/2006 :  22:11:10  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
Tak mi to nejak nedalo pokoj s tim accountem a napsal jsem dalsi pekne dlouhej email funcomu, no a vysledek

This account has been re-opened

--
Regards,

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 30/07/2006 :  22:31:10  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak mi to nejak nedalo pokoj s tim accountem a napsal jsem dalsi pekne dlouhej email funcomu, no a vysledek

This account has been re-opened

--
Regards,

Heh, tak GL na RK2

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 30/07/2006 :  22:45:02  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
jj, tak dekuju vam taky gl na rk1 jen skoda, ze jsem nevidel ten coop beast se stormem, na to sem se fakt tesil
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 31/07/2006 :  12:38:48  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
vsak na accountu mas mista dost, nebyl bys ani prvni ani posledni ;)

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 31/07/2006 :  14:38:56  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:

vsak na accountu mas mista dost, nebyl bys ani prvni ani posledni ;)

..... kdo má postavu na RK1/2 zaroven

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 31/07/2006 :  14:47:06  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
to snad kadej ne?

Ja mam na rk2 17 lvl doce na ostrove, killuje tam omni n00by.

Az snim podinguju a vyrazim do athen tak se tesim jak mi johnylow vrati tech 100M zkusim pak transfer na rk1.

Sem rad ze se to takhle vyresilo. ;)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 31/07/2006 15:03:11
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 31/07/2006 :  14:55:44  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets
to snad kadej ne?

Ja ne.

BTW mam Ineeinu skolu postovani .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 31/07/2006 :  15:38:53  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by petrpets
to snad kadej ne?

Ja ne.

BTW mam Ineeinu skolu postovani .

stejne uz me nedozenes!1!

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 31/07/2006 :  16:47:46  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno ono ani tak nejde o pocet postu ale o tu hloubku co ty tve posty maji .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 31/07/2006 :  16:51:50  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno ono ani tak nejde o pocet postu ale o tu hloubku co ty tve posty maji .

njn, tvoje posty mivaji nejaky skryty vyznam nebo alespon sikovne ukryte ponauceni :(

Edited by - nekrotyrael on 31/07/2006 16:55:20
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000