Author |
Topic  |
johnylow
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 08:52:10
|
Cau lidi, vetsina si me asi nepamatuje, ale psal jsem na tohle forum kdyz jsem byl jeste nub. Hral jsem na rimoru, takze vas skoro vubec neznam. Ze zacatku jsem se pokusil udelat ceskou orgu, ktera vydrzela tak pul roku a docela se rozrostla, az na to, ze s nasema lidma sme mohli udelat maximalne raid do CoH, jeste k tomu vetsina byla froobu. Prenechal sem roli prezidenta na ostatnich a odesel do alpha omegy, vyborny neli nejlepsi pvm orgy na servru. Tam jsem se fakt naucil o hre, muj main byl adventurer a mel sem mnoho twinku, ale nedavno mi FC napsal, ze dostavam ban za podvod s kreditkou. Kdyz sem to videl poprvy, myslel sem, ze udelali chybu a do par dni se to spravi,no a po par dnech sem jim napsal email tak jak to je a oni mi ani neodepsali . Po delsim obtezovani FC podpory, si myslim, ze unban nebude, takze zacinam schanet account. Chtel bych trosku i zmenu, takze sem zamiril k vam na RK1, ponevadz vim, ze CzA je uber guilda, jen co sem cet tady na foru a moc rad bych zkusil hrat tedkon s vama. Takze se ptam, jestli nikdo neprodava account, ktery ma aspon 1 char 215+ nejlepe adv,sol,ma,doc,eng. Equip nevyzaduju, s farmenim ai armoru mam dost zkusenosti . Nevim co bych o sobe mohl jeste rict, na rk2 jsem se hlavne venoval hlavne pvp pak pvm a org raidum. Napsal jsem i na par inzeratu, ale davat 200 dolaru za nahyho solju 220 to se mi fakt nechce. Doufam, ze se s vama uvidim ingame  zatim JohnyLow
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 09:54:58
|
Jo s banama kreditek tu zkusenosti mame. Pokud by si chtel spis ten char jako farmare a vychovat si vlastni, tak bych se poradil a myslim ze by se nasel 215 doc. Pokud by si si ho chtel uzurpovat, tak nemam:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 10:15:01
|
Mám k dispozici nejlepší account na světě.
Jsou tam chary Sleglik, Zaitichi!!!! (very strong keeper) a pár zbytečných twinků.
Akorát ted k němu nemám heslo  |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 10:22:39
|
muj char je stale k dispozici :) temer 218 doc a par dalsich charu na 200+ jeste crat
a spousta veteran pointu k tomu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 10:27:40
|
quote: Originally posted by Pertha
muj char je stale k dispozici :) temer 218 doc a par dalsich charu na 200+ jeste crat
a spousta veteran pointu k tomu
A asi 370 czaraid bodu:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 10:41:36
|
quote: Originally posted by tojejedno A asi 370 czaraid bodu:-)
no raid bodu ma dost na ruznych systemech :) snad krom pande protoze nez ho poradne rozjeli tak sem skoncil :) |
|
 |
|
johnylow
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 10:57:33
|
to Pertha: no to vypada vyborne, sice s high lvl docem nemam nejaky prevratny zkusenosti, parkrat sem pouzival na duallog, ale urcite by mi takovy account sedl
to Sleglik: pekny chary , skoda jen toho hesla
to Tojejedno: doufam, ze by to mohlo vyjit s Perthou, jinak taky dekuju za nabidku 
btw doca jsem mel twinka 160, takze trochu s nim umim http://auno.org/ao/equip.php?saveid=23428
|
Edited by - johnylow on 17/07/2006 11:00:59 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:04:51
|
[Czabot]: Pertha joined the group. [Czabot]: Pertha: Zdar [Czabot]: Tojejedno: Tak ty mi nedas pokoj ani tady? [Czabot]: Pertha: Co? [Czabot]: Tojejedno: !kick Pertha [Czabot]: Pertha left the group. [Czabot]: Tojejedno: !ban Pertha [Czabot]: Pertha is banned for stupidity.

U toho chci bejt!!!!!!!!! Vem si Perthu 
|
- |
Edited by - sleglik on 17/07/2006 11:09:59 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:06:45
|
jo jinak ten doc je samozrejme osazenej top symbama nakej equip taky ma aj kdyz to neni combajnd tak je to slusny heal i 218ku vpohode selfcastne az doleveli coz je odhadem na jednu mish :) staci me napsat nejakou rozumnou nabidku treba na icq a bud se zasmeju nebo se dohodneme :) |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:09:36
|
quote: Originally posted by johnylow
to JohnyHigh: heslo by se dalo získat, akorát je ten account bez věcí, cena free a levnějc fakt nepůjdu :)
dal jsem totiž k dispozici svůj account lidem, aby si něco vzali.... vzali to doslovně, vzali vše :) |
- |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:19:55
|
Mimochodem, jen jestli se svěříš, jak přijde člověk k obvinění z podvodu s kreditkou??? |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:21:46
|
quote: Originally posted by Philty
Mimochodem, jen jestli se svěříš, jak přijde člověk k obvinění z podvodu s kreditkou???
Když zadával číslo, tak si házel kostkou? |
|
 |
|
johnylow
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:25:43
|
quote: Originally posted by sleglik
to JohnyHigh: heslo by se dalo získat, akorát je ten account bez věcí, cena free a levnějc fakt nepůjdu :)
dal jsem totiž k dispozici svůj account lidem, aby si něco vzali.... vzali to doslovně, vzali vše :)
to Sleglik: hehe, no jo hezka ceska natura .S tou cenou je to fakt vyborny, vubec by mi nevadilo, ze je to holy account,aspon bych vyplnil ten prazdnej cas o prazdniny  |
 |
|
johnylow
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:32:52
|
tak sem se s Perthou nedohod, bohuzel nemam dostatek financi  |
 |
|
johnylow
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:37:04
|
Jo klidne se sverim, platil sem za tu dobu 3 ruznyma kreditkama, protoze nemam svoji embasovanou, kdyz sem se po jedny tydenni pauze chtel lognout, neslo to, tak sem sel na spravu accountu a tam byl ban, tot vse. Account obcas pouzivali 2 lidi kdyz sem nehral, ale pochybuju, ze by meli duvod delat naky podvody s kreditkou  |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 11:37:37
|
tak sem se s Perthou nedohod, bohuzel nemam dostatek financi 
nejsi první a ani poslední kdo se nedohod s Perthou :D
napiš mě, schrastím to heslo ;) |
- |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 12:42:42
|
Jo klidne se sverim, platil sem za tu dobu 3 ruznyma kreditkama, protoze nemam svoji embasovanou, kdyz sem se po jedny tydenni pauze chtel lognout, neslo to, tak sem sel na spravu accountu a tam byl ban, tot vse. Account obcas pouzivali 2 lidi kdyz sem nehral, ale pochybuju, ze by meli duvod delat naky podvody s kreditkou 
To bych si teda nechal vysvětlit co si soudruzi z FC představujou pod pojmem podvod s kreditkou... Každopádně doporučuju si udělat virtuální kartu na platby po internetu a máš pokoj. Poplatek je za ní něco jako osum pětek za rok, nebo tak nějak, což si myslim, že se dá přežít, navíc je ta karta prej víc zabezpečená (to teda nevim jak, ale tvrděj to..) a funguje jako mezinárodní VISA. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 17/07/2006 12:43:20 |
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 13:26:14
|
Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :)) |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 13:29:48
|
quote: Originally posted by mittra
Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :))
dlužím Bohoušovi asi 2.000 za EQ2 :)
jsme na tom podobně :) |
- |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 13:58:30
|
taky mi to plati kamos, a taky mu to dluzim uz skoro pul roku :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 13:59:12
|
quote: Originally posted by johnylow to Sleglik: pekny chary , skoda jen toho hesla
nejsou pekny, jsou nahaty ;)) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 14:00:59
|
dal jsem totiž k dispozici svůj account lidem, aby si něco vzali.... vzali to doslovně, vzali vše :)
to Sleglik: hehe, no jo hezka ceska natura .S tou cenou je to fakt vyborny, vubec by mi nevadilo, ze je to holy account,aspon bych vyplnil ten prazdnej cas o prazdniny 
foe! nema ani mec a prachy na stimy ;) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 14:02:28
|
quote: Originally posted by mittra
Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :))
dlužím Bohoušovi asi 2.000 za EQ2 :)
jsme na tom podobně :)
a kolik za ao? ;) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 15:21:29
|
vem nejakyho doktora!!!
ja sem porad afk, bee chrni az do buh vi kdy, aki hraje svoje alty, a lapka.... :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 15:33:55
|
quote: Originally posted by petrpets
vem nejakyho doktora!!!
ja sem porad afk, bee chrni az do buh vi kdy, aki hraje svoje alty, a lapka.... :P
kdyz si reknete vam doktorku klidne lognu .. >> wth AI 19 :) |
Mamma is playin' |
 |
|
Manticorerider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 15:55:42
|
Isty prosimte proc si nerozehrajes novej char? za 3 tydny mas lvl 200 i s enquipem....  |
Chroust |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 16:44:23
|
vem nejakyho doktora!!!
ja sem porad afk, bee chrni az do buh vi kdy, aki hraje svoje alty, a lapka.... :P
.. no těm CZA docům bych ještě vzpoměl to, že Pája teď místo lvlení svýho ubah doce chroustá tvrdej chlebíček enga-frooba za ďábelskýho Jánošíkova smíchu ... |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
johnylow
Starting Member
38 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 17:19:00
|
tak uz pobiham po rk1 s keeperem weeee  diky moc sleglikovi a doufam, ze CzA nebudu na obtiz  |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 17:54:43
|
tak uz pobiham po rk1 s keeperem weeee  diky moc sleglikovi a doufam, ze CzA nebudu na obtiz 
No ...s těmahle charama budeš rozhodně vítanej ve hře, agenta na vysokým lvlu jinýho CZA momentálně nemá ... ale na Czabotu mnohejm lidem zatrne až logneš .... 
|
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 18:10:28
|
to kazdopadne...a nedej boze, aby na to prisla emilka :PP |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 18:43:40
|
quote: Originally posted by Deka
to kazdopadne...a nedej boze, aby na to prisla emilka :PP
to by byl account zas rychle prodanej :) |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/07/2006 : 19:11:34
|
Emilka se mnou skončila. Už mě nenávidí. Takže toho bych se nebál ;). |
- |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 08:36:27
|
Hey... nebavte se o me, kdyz tu nejsem... mam spoustu starosti a problemu a opravdu nemam na nic jineho cas... a pravda... emilka si uz niceho vsimat nebude, protoze uz zrejme nelogne... ja vim, ze vas to strasne mrzi, ale musite to nejak prezit ;)...
a s tebou jsem neskoncila... to ty sam me nedokazes brat se vsim, tak mas asi smulu... |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 09:25:23
|
lžeš rodičům a i lidem tady :/
to jsem od tebe fakt nečekal, já ti psal a ty si říkala, že už nejsem tvůj tatík, tak si trhni a raději bych tě seřval na ICQ nebo po telefonu |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 12:53:10
|
jeste chybi jano!!  |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 12:58:22
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
jeste chybi jano!! 
abych ti nešláp do úsměvu pse :p
Jano by mi mohl napsat na ICQ  |
- |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 13:06:35
|
vem nejakyho doktora!!!
foe vis jaky je na me horko? :oD |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 13:08:32
|
quote: Originally posted by paja2000
to ne jano usilovne pomaha, a musim podekovat vsem co pomahaji froobum!!!
PS: do subwaye se warpovat neda
skoda |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 14:15:14
|
WTF?!???????????????
Hi Jan Slegl
Thank you for subscribing to Anarchy Online. We appreciate your support, and would like to inform you that we are unable to charge you for your current subscription. To keep your account, "mujlogin", open we need your help with the outstanding subscription charges within the next three (3) days.
Failed transaction number: 9964 Outstanding subscription: EUR 14.95 + 2.24 VAT
The most likely reasons why the transaction is not going through;
- Your credit card details might be incorrect or missing. - There might not be suffient funds in your account. - Your credit card might be expired.
To continue your subscription, check your account details and resubmit your failed transaction(s) at https://register.funcom.com/
If you would like to cancel your Anarchy Online subscription, log into https://register.funcom.com/ where you will find a cancel button.
You will receive two further notices about this matter in the next few days unless you successfully resubmit your failed transactions or cancel your subscription.
In order to keep your saved characters you will have to reactivate your subscription within the next 3 months. You may reactivate your subscription after 3 months and within the lifetime of the game. However, you will then have to start with a new set of characters.
Best regards, Funcom Support account@anarchy-online.com
-----------------------------------------------------------------
Tak takovéto emaily ve schránce fakt nechci vidět. Přenechal jsem mu account, aby se choval takto? 
Čekám, že se vyjádříš johny.
EDIT:
Docela si mě nasral. Nejdřív jsem si myslel, že ten podvod s kreditkou byl nějaký omyl, ale ono asi ne.
V administraci account je uvedená položka expire date. Je tam dokonce uvedeno v jakém formátu se to tam má psát MMYY. Je to zkratka kde M je jako Měsíc a Y je jako Rok (s tím Y mi to trochu nesedí ). Ty jsi tam uvedl 0306, což znamená prošlou kreditku. Díky tedy za cennou zkušenost.
|
- |
Edited by - sleglik on 18/07/2006 14:31:22 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 15:18:28
|
WTF?!???????????????
....
Tak to je teda fakt vostrý!!! Tak podvod s kreditkou byl buď proto, že Johny je idiot nebo podvodník... Funcom je očištěn!!!
Šléglo, upřímnou soustrast...možná to budeš muset cálnout, ale zas se budeš moct nechtěně vrátit do AO  |
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 19:15:29
|
       |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 21:42:39
|
Hi Jan Slegl
Yesterday we sent you a notice that we were unable to charge you for your current subscription to Anarchy Online. As you have not cancelled your subscription yet we hope you enjoy playing the game and will keep your account, "mujlogin" open.
To continue playing Anarchy Online, check your account details and resubmit your failed transaction(s) at https://register.funcom.com/
If you would like to cancel your Anarchy Online subscription, log into https://register.funcom.com/ where you will find a cancel button.
Note: your account will be frozen unless you make it possible for us to charge you for your subscription.
--------------------------------------------
Johny není na ICQ a ani tady nic nenapsal. Co myslíte, mám být happy? :) |
- |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 23:37:39
|
Hi Jan Slegl
Yesterday we sent you a notice that we were unable to charge you for your current subscription to Anarchy Online. As you have not cancelled your subscription yet we hope you enjoy playing the game and will keep your account, "mujlogin" open.
To continue playing Anarchy Online, check your account details and resubmit your failed transaction(s) at https://register.funcom.com/
Note: your account will be frozen unless you make it possible for us to charge you for your subscription.
--------------------------------------------
Johny není na ICQ a ani tady nic nenapsal. Co myslíte, mám být happy? :)
jo ;) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 23:51:29
|
videl sem ve zpravach nakyho sleglu
prej za podvody s kreditkama |
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 19/07/2006 : 01:28:49
|
quote: Originally posted by Pertha
videl sem ve zpravach nakyho sleglu
prej za podvody s kreditkama
swinak jeden... mno doufam, ze si aspon neco vydelal na dozivotni prisun denniho tisku do lochu   |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 19/07/2006 : 06:37:29
|
hlavne at maj v tom vezen mmo :P |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 19/07/2006 : 07:05:34
|
hlavne at maj v tom vezen mmo :P
A tobe by stacilo jakekoliv forum.... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/07/2006 : 07:47:23
|
quote: Originally posted by Pedro
hlavne at maj v tom vezen mmo :P
A tobe by stacilo jakekoliv forum....
este den dva a dostane te i v poctu nejen hustote za cas co ? :) |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 19/07/2006 : 08:00:15
|
quote: Originally posted by Pertha este den dva a dostane te i v poctu nejen hustote za cas co ? :)
At si me dostava v cem chce... jem me toci ty jeho hole 2 az 3 slovne vety (popripade jenom smajliky) , ktere spamuje po celem foru .
Ty si uz davno ztraceny pripad, tak te neresim . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/07/2006 : 08:06:29
|
quote: Originally posted by Pedro
Ty si uz davno ztraceny pripad, tak te neresim .
blah ja a ztracenej ? to nikdy ja mam mapu a navic kratky prispevky zaberou malo casu v praci a tak je nepisu :) |
|
 |
|
Topic  |
|