tak me tak napada jestli ten novej sprint bude vubec k necemu, vzhledem k tomu ze recast snare je otazkou vteriny,dvou
Improved Sprint has been changed, and will instead have a 50/100% chance to remove all movement impairing effects when you activate your Sprint ability. This talent no longer reduces the cooldown of Sprint.
warrior si poison nesunda a hamstring ma mensi zpomaleni priest si poison nesunda vubec mage si poison nesunda leda te muze drzet v ovci nez crippling zkonci rogue si poison taky nesunda jak to ma hunter nevim, nikdy sem ho nehral
btw mefisto ad pouzivani pvp insignie - je to stejny jak kdybys rekl ze vubec nikdo ve wowu nejde kitovat protoze kazda classa od lvl31 muze nosit spider belt a pripadne free action potion
btw mefisto ad pouzivani pvp insignie - je to stejny jak kdybys rekl ze vubec nikdo ve wowu nejde kitovat protoze kazda classa od lvl31 muze nosit spider belt a pripadne free action potion
aha .. hmm ja taky nenosim insignii kdyz grindim, a co mam delat proti warlockovi nebo shadowpriestovi(kdybych nebyl undead), to sem automaticky mrtvej neudelam s nim vubec nic, nebo proti magovi kterej me da do ovce kdyz to chces brat takhle
"The time for desperation is upon us. Let's play."
quote:Originally posted by l0bos Ciste ze zvedavosti, proc uz jsou posledni dobou koreny a pasti nepouzitelny?
predevsim kvuli sdilenymu dimnishi scatteru a pasti aby ses v boji dostal z combatu a cil neni uplnej blb musis pred fd pouzit scatter coz znamena automaticku uz prvni past polovicni doba a druha uz ani nestoji za rec ze :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
quote:Originally posted by Pertha predevsim kvuli sdilenymu dimnishi scatteru a pasti aby ses v boji dostal z combatu a cil neni uplnej blb musis pred fd pouzit scatter coz znamena automaticku uz prvni past polovicni doba a druha uz ani nestoji za rec ze :)
hodil sem na huntera devouring plague a sw:p - prisel sem k nemu ze mu dam fear, nepouzil scatter shot, proste se jen sehnul k zemi a ja sem stal zmrzlej v pasti, jsem asi blb
quote:Originally posted by Pertha predevsim kvuli sdilenymu dimnishi scatteru a pasti aby ses v boji dostal z combatu a cil neni uplnej blb musis pred fd pouzit scatter coz znamena automaticku uz prvni past polovicni doba a druha uz ani nestoji za rec ze :)
hodil sem na huntera devouring plague a sw:p - prisel sem k nemu ze mu dam fear, nepouzil scatter shot, proste se jen sehnul k zemi a ja sem stal zmrzlej v pasti, jsem asi blb
Pertha to zrejme myslel tak, ze rozumny cil se pohybuje a snazi se drzet v hunterove dead zone, takze kdyz vidim ze je nebezpecne blizko a bezi ke me (coz je divny, protoze on se spis bude snazit dostat se na ranged) tak se od nej snazim zdekovat, takze pokud kadne na zem a polozi past, obycejne do ni clovek nedupne pokud utika od huntera ...
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Pertha to zrejme myslel tak, ze rozumny cil se pohybuje a snazi se drzet v hunterove dead zone, takze kdyz vidim ze je nebezpecne blizko a bezi ke me (coz je divny, protoze on se spis bude snazit dostat se na ranged) tak se od nej snazim zdekovat, takze pokud kadne na zem a polozi past, obycejne do ni clovek nedupne pokud utika od huntera ...
NJN, ale jak to chceš udělat, když si ho zkrátka musíš udržet u těla, abys ho mohl sejmout melee. Když uvidíš že jde k tobě a začneš zdrhat, pokud ten hunter není debil, otočí se aby se dostal ještě dál na dosah luku a pak je to zas v prdeli.
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic> Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything
NJN, ale jak to chceš udělat, když si ho zkrátka musíš udržet u těla, abys ho mohl sejmout melee. Když uvidíš že jde k tobě a začneš zdrhat, pokud ten hunter není debil, otočí se aby se dostal ještě dál na dosah luku a pak je to zas v prdeli.
nevim jaka je zkusennost ostatnich hunteru ale ma je takova, ze abych meleka dostal do pasti musim pouzit ten zminovany scatter protoze jinak se nedostanu z combatu a tim padem uz je dimnish pasti na pulce jako meleeka radsi odkituju pres wingclip nebo revenge nez past a scatter scatter a past je dobrej tak prave na toho hadraka protoze na toho kdyz to dobre dopadne me staci prave jedno combo v te pasti a to se da vetsinou stihnout i z ty polovicni delky
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
No nevim jestli se neco zmenilo poslednim patchem ale kdyz vidim napriklad huntera jmenem Rijii kterej to ma tak zmaknuty, ze ho nevidim temer ani lehnout pri pokladani ty paste tak si myslim ze to pujde :) Na global CD to neni ne?
No nevim jestli se neco zmenilo poslednim patchem ale kdyz vidim napriklad huntera jmenem Rijii kterej to ma tak zmaknuty, ze ho nevidim temer ani lehnout pri pokladani ty paste tak si myslim ze to pujde :) Na global CD to neni ne?
Tenhle hunter jako snad jediny,ktereho znam pouziva misto freezing trapy frost trap - ma vytalentovane entrapment, pekny peklo na vsechny melee classy.
asi bug, me se taky obcas povedlo dostat ooc hned 1sec po pouziti gouge
no asi to bude dost casty, odpo sem byl v AV, kotim huntera (nema stun) najednou mam pod nohama past a okamzita reakce bohuzel nepomohla pze to spina i na ten kousek
Regnak: Frost trap je takovy to spomalovaci aoe ne? Ja mluvim o "kostce"
je to mizerie, doufam ze to jeste zmenej jinak to snad ani review neni ( myslim ze vetsina hracu by ten free respec snad ani nepotrebovala ) a ze i v nonreview patchich maj nektery classy povetsinou vic novejch informaci nez my v tom nasem review, byl sem hold prilisnej optimista :)
no co, asi bude o jednoho rogua min ... vic spotu pro ostatni
"The time for desperation is upon us. Let's play."
Ehm tak presne to co sem cekal, aneb zabijem jedinej solidni raid dps build, tim ze pridame weapon skill cistymu combatu -> vic usili a stejnej dmg. To ze weapon expertise neobsahuje fisty radsi ani nekomentuju. Blizz se proste vytahnul ...
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
ja doufal, ze ten AP talent v subtlety hodi nekam na tier 4, max. 5, aby boostli pve dps pro dagger a hemo rogue, samozrejme to podelali a dali to az nekam na tier 7 = nedosazitelny
no nejspis se vratim zpatky k mymu oblibenymu hemorrhage buildu, tentokrat tedy 24/3/24
Zdarec mno jsem uplnej novacek ve WoWu a jak tak si prohlizim ty chary asi prave rogue by mi celkem sedl mam rad tento druh postav(je asi podobny hodne Terasure hunterovi z Lineage II;)) ale nejak se bojim tech talentu, je to hopdne podobne jak v diablu a tam jsem to poprve hodne podelal=), tak jestli byste mi mmohli dat nejakej typ nebo m to naplanovat tady http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/rogues2/talents.html?3053011250013003000000000000000000350303100023012100#none byl bych vam moc vdecny nejradej bych jel dyka mec ale nevim co mit v off-handu a co v ain handu......
K tem novym talentum - ted jedu 21-8-22, zkousel jsem ty talenty udelat z toho noveho a jeden bod mi tam chybel, jsou to svine, je to udelane pro ty co si koupi datadisk a budou mit tech par bodu navic, me by stacil jeden :)
Zdarec mno jsem uplnej novacek ve WoWu a jak tak si prohlizim ty chary asi prave rogue by mi celkem sedl mam rad tento druh postav(je asi podobny hodne Terasure hunterovi z Lineage II;)) ale nejak se bojim tech talentu, je to hopdne podobne jak v diablu a tam jsem to poprve hodne podelal=), tak jestli byste mi mmohli dat nejakej typ nebo m to naplanovat tady http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/rogues2/talents.html?3053011250013003000000000000000000350303100023012100#none byl bych vam moc vdecny nejradej bych jel dyka mec ale nevim co mit v off-handu a co v ain handu......
Pro ten build, který jsi postnul je kudla v MH hloupost. Nemáš speclý ani Backstab ani Ambush, takže tvým základním útokem bude jedině Hemmo. Jenže to je s kudlou v MH na nic, protože má malej dmg range a je příliš rychlá. Nevyužiješ tedy žádné z výhod téhle specky. Buď doporučuji změnit build na combat (20/31/0) a ject meče/fisty a nebo na dagger build (31/8/12). Hemmorhage je dle mých zkušeností vhodné jen na PvP, kde je rychle získávání combo bodů výhodné pro stunlock. V PvE ta dmg vázne..
jaj chybka melo to byt vynulovane a potreboval jsem aby mi ten build nekdo púrikladne rozhodil at vim ceho se mam drzet a dle ceho se mam orientovat.....
Ja bych zrovna 31/8/12 zrovna nepovazoval za idealni levelovaci build. Nebudes mit na to dostatecny crit s equipem jaky mas o zbranich nemluve, lepsi je 20/31/0 combat build
Talenty si samozrejme muzes pozmenit podle libosti, pokud se spletes daji se talenty vynulovat a prerozdelit je znovu (ale to stoji to penizky). Nebo potom klasicky 21/8/22 build (vicemene je jedno jestli pojedes kudly nebo swordy, ale combat build bude mit vetsi dmg output).
Ja bych zrovna 31/8/12 zrovna nepovazoval za idealni levelovaci build. Nebudes mit na to dostatecny crit s equipem jaky mas o zbranich nemluve, lepsi je 20/31/0 combat build
Talenty si samozrejme muzes pozmenit podle libosti, pokud se spletes daji se talenty vynulovat a prerozdelit je znovu (ale to stoji to penizky). Nebo potom klasicky 21/8/22 build (vicemene je jedno jestli pojedes kudly nebo swordy, ale combat build bude mit vetsi dmg output).
Diky moc za to rozpracovani hodne mi to pomohlo v rozhodovani atd....neco uz s tim provedu a pokud se to da teda pak rozhodit znova tak to uz se aspon nemusim obavat ze ta postava bude uplne na....., jinak todle trosku mimo rogueho hrajete nekdo na ahn'Qiraj sem se rozhodl ze to tam pudu zkusit tak se jen ptam.....
quote:Originally posted by Space - Ace Diky moc za to rozpracovani hodne mi to pomohlo v rozhodovani atd....neco uz s tim provedu a pokud se to da teda pak rozhodit znova tak to uz se aspon nemusim obavat ze ta postava bude uplne na....., jinak todle trosku mimo rogueho hrajete nekdo na ahn'Qiraj sem se rozhodl ze to tam pudu zkusit tak se jen ptam.....
Np, nerikam, ze jsou to zrovna idealni buildy, ale klicove talenty tam jsou zbytek si muzes dat podle sveho stylu hrani.
Vetsina lidi, zde postujicich, hraji na EU PVP serveru Drak'Thul.
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Tak tak tyhle se mi z pohledu pve hrace libej a to dost, konecne dosahnu na vsechno dulezity co muze zvetsit dmg v raidu. Jediny co me porad mrzi je ta opportunity v subtlety, kdyz uz ji presunuli mezi prvni talenty, tak ji imo mohli presunout rovnou do assasination :)
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Murder has been changed to increase damage caused against Humanoid, Giant, Beast, and Dragonkin by 1%/2%.
HAHAHAHAHA, no aspon zbydou bodiky na Vile poisons, a takovej to byl peknej talent pro lidi s horsim equipem bez +hit :P (stun resist od NE priesta FTW :) ).
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Tak tak tyhle se mi z pohledu pve hrace libej a to dost, konecne dosahnu na vsechno dulezity co muze zvetsit dmg v raidu. Jediny co me porad mrzi je ta opportunity v subtlety, kdyz uz ji presunuli mezi prvni talenty, tak ji imo mohli presunout rovnou do assasination :)
Blizzardi jsou magori tim co udelali, tak pokud si to uvedomi, tak to nerfnou, protoze adrenaline rush a temer plnohodnotny backstab je trosku imba. Pokud to nezmeni, tak bude v PvP behat plno 15/31/5 buildu
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.