Mam takovej dotaz. Uz funguje quest ze Sith amuletu? Zacal jsem "dark" path uz v tutorialu, kdy jsem rekl Stormtrooperovi, aby overloadnul motory. Jo a nejsem respecnutej jedi, zacal jsem od nuly. Thx.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
no pokud ja vim mel by se cast teto frakce vratiti v nasledujicim chaptru, kde se bude rozeznavat light a dark jedi. Aspon podle skilu ze light nebude moct ovladat nejake ze sithskych praktik a tak to bude i obracene. uz se tesim na velikansky comeback RFS jedi systemu
kazdopadne dneska se objevila na ofic. forech ze nas server ikdyz na nem hraje o mnoho mene hracu se dostal do top6... ze vsech serveru... tim to bych chtel podekovat vsem hrajicim hracum ze prispeli svuj dil k tomu to uspechu.A uspisili tak dalsi phazi na serveru.
Muzes hodit prosim link? Rad bych videl co za servery vybrali.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
All civilians in the galaxies of Ahazi, Bloodfin, Radiant, Scylla, Eclipse and Naritus should start evacuating the Rori Moon immediately!
The City of Restuss has been illegally attacked by Rebel insurgents and criminals. Imperial forces will soon be dispatched to the area to evacuate and protect all remaining civilians.
Any reports of Rebel activity should be reported to your local Imperial officer immediately.
Myslis na lagfest, nebo litat jak pako do deep space kvuli jedne medaili, kdyz jsou jich potreba tisice? Ne dekuji, PvP mi nic nerika, mozna bych ho zkusil abych pomohl, ale po zkusenostech z Wrenpire a z toho dalsiho eventu, kdy seknes a pul minuty se nic nestane a protivnik uz je davno na druhe strane mesta, nebo kdyz jsi mrtvy a jeste dalsi dve minuty se to nedozvis - ne, dekuji...
Myslis na lagfest, nebo litat jak pako do deep space kvuli jedne medaili, kdyz jsou jich potreba tisice? Ne dekuji, PvP mi nic nerika, mozna bych ho zkusil abych pomohl, ale po zkusenostech z Wrenpire a z toho dalsiho eventu, kdy seknes a pul minuty se nic nestane a protivnik uz je davno na druhe strane mesta, nebo kdyz jsi mrtvy a jeste dalsi dve minuty se to nedozvis - ne, dekuji...
teď je na eclipse phase 3 dnes nad ránem jsme zničili restuss(viz pro ostatní téma o restu) a ty mise v instancích budou za víc medaljlí najednou .) takže to nebude po jedný a každej si to jednou dá, a někdo je bude jen prodávat. Lagfesty už asi nebudou protože to bude instancovaný.
Je to o pohode pokud zrovna nevyhanis doterne rebelske hrace z restussu. Nekolik misi tam ma za reward napriklad 4 nebo 6 medaily. Pokud si vemes takovyhle mysi treba 5 a vykempis to za 15-25 min. jede to celkem rychle. Youda mel napriklad 0 medaily a za den si nacampil pres 400 kousku.
Je to o pohode pokud zrovna nevyhanis doterne rebelske hrace z restussu. Nekolik misi tam ma za reward napriklad 4 nebo 6 medaily. Pokud si vemes takovyhle mysi treba 5 a vykempis to za 15-25 min. jede to celkem rychle. Youda mel napriklad 0 medaily a za den si nacampil pres 400 kousku.
Nojo, ale kdyz zrovna nevyhanis rebelske hrace z Restussu, tj. kdyz je mesto uplne pod imperialni nadvladou, tak se nespawnou rebelske vysilace, ktere mas v tom questu znicit, ani vysilaci stanice (ktere jsou pak v rukou Imperia), ktere mas od rebelu prebrat, ani se nespawnuji rebel commanda (ktere nez do nic stacim vubec bacit uz banda impu rozseka na nudlicky). A abych stal v hloucku impu a cekal az rebelove zautoci, nebo se nechal zabijet od Akhemara a Davida_cz (kteri ted maji na svou hlavu vypsanou docela peknou odmenu), to neni moje predstava o zabave.
Tak se mas s nekym grupnout aby si dostal killy za commanda, commanda se spawnujou tam kde se kempit . Jinak ta antena a senzor staci udelat jednou a pak si vzit od nich ty high level questy.
Tak se mas s nekym grupnout aby si dostal killy za commanda, commanda se spawnujou tam kde se kempit . Jinak ta antena a senzor staci udelat jednou a pak si vzit od nich ty high level questy.
no vidíš já debil mlátil anténu a neměl sem quest :-) když sem si ho vzal tak už tam nebyla nebo sme přišli o město :)
A opet z jineho soudku. Existuje v SWG nejaky mid-game content? Jsem lvl 46 a hledam nejake levelove odpovidajici questy nebo questovou linii. Legacy uz dal nepokracuje, Sith quest nefunguje. Jo nemam datadisky RoW a Trials of Obi-Wan.
Jestli mi reknete, ze mam grindit, tak se na to rovnou vykaslu. Drive nebyl grind tak nudny a questy me tedka relativne bavi. Diky.
Nojo, ale kdyz zrovna nevyhanis rebelske hrace z Restussu, tj. kdyz je mesto uplne pod imperialni nadvladou, tak se nespawnou rebelske vysilace, ktere mas v tom questu znicit, ani vysilaci stanice (ktere jsou pak v rukou Imperia), ktere mas od rebelu prebrat, ani se nespawnuji rebel commanda (ktere nez do nic stacim vubec bacit uz banda impu rozseka na nudlicky). A abych stal v hloucku impu a cekal az rebelove zautoci, nebo se nechal zabijet od Akhemara a Davida_cz (kteri ted maji na svou hlavu vypsanou docela peknou odmenu), to neni moje predstava o zabave.
njn ja se divil ze na me jich de furt nak moc. bylo na me 774K
njn ja se divil ze na me jich de furt nak moc. bylo na me 774K
A opet z jineho soudku. Existuje v SWG nejaky mid-game content? Jsem lvl 46 a hledam nejake levelove odpovidajici questy nebo questovou linii. Legacy uz dal nepokracuje, Sith quest nefunguje. Jo nemam datadisky RoW a Trials of Obi-Wan.
Jestli mi reknete, ze mam grindit, tak se na to rovnou vykaslu. Drive nebyl grind tak nudny a questy me tedka relativne bavi. Diky.
Zklamu te, mid-game content neni pouze na kashyyku je nekolik questu pro CL45-CL55 a pak pro vyssi levely
edit: Jestli ti nevadi litani tak v Restussu jsou ted space mise za 78k XP per run v Deep Space tezeni Organometalic Gas. Chce to byt minimalne 4333 pilot.
Tobe se jorssku SOE zavdeci, at prida do hry jakoukoli blbost, at je jak chce nudna nebo nehratelna. Mit takovych hracu jako jsi ty vic, tak by jim devet desetin vsech hracu po NGE neodeslo...
A tobe se zase nezavdecej s nicim . Jinak david mel stejny bug s tim ls jako ty ale nalootil si dalsi dva. Napadlo me jestli to neni schvalne aby ho nemel treba kazdy manik.
Ahoj, mám malý problém. Jak teď dlouho nehraju tak se mi stala jedna nepříjemná věc, zapoměl jsem kde mám jeden barák, prostě si nevzpomínám kam jsem ho postavil.. nevíte někdo jestli existuje nějaký command nebo jiný způsob na nalezení všech baráků co postava má ? dík.
Ahoj, mám malý problém. Jak teď dlouho nehraju tak se mi stala jedna nepříjemná věc, zapoměl jsem kde mám jeden barák, prostě si nevzpomínám kam jsem ho postavil.. nevíte někdo jestli existuje nějaký command nebo jiný způsob na nalezení všech baráků co postava má ? dík.
co ja si pamatuju (asi 3-5 let zpatky) tak ve waypointech barak byl
quote:Originally posted by Eagle co ja si pamatuju (asi 3-5 let zpatky) tak ve waypointech barak byl
ten co hledam stoji uz hodne dlouho, asi nekde v bohemce, na mapě jsem ho nenašel. wp nemam. a objizdet baraky kam me to pusti, to se mi zatim nechce ale asi mi nic jinyho nezbyde.
quote:Originally posted by Eagle co ja si pamatuju (asi 3-5 let zpatky) tak ve waypointech barak byl
ten co hledam stoji uz hodne dlouho, asi nekde v bohemce, na mapě jsem ho nenašel. wp nemam. a objizdet baraky kam me to pusti, to se mi zatim nechce ale asi mi nic jinyho nezbyde.
aha, no já asi ještě zkusím ofic fora jestli někdo neví jak na to, myslel jsem že by mohl být nějaký příkaz na nalezení všech domků.. ale možná takový příkaz není. Zkusím obíhat baráky a uvidím. Všechny domy co mám jsou totiž na Khaota a přitom Kamlim má Lots remaining 8. Základ je myslím 10, takže mi něco ještě někde stojí.. je možné že jsem v tom baráku ještě ani nebyl, protože původní Khaot mi neřekl kde přesně baráky měl, neměl k nim ani waypointy... a v ostatních domech měl kolem 500k maintenance pool, takže mi to bude hlásit prázdnej pool asi hodně za dlouho :)) Taky si myslím že je určitě v Bohemce, protože ač jsem s Kamlin vystoupil z Boh, tak mi to furt odečítá peníze do městské pokladny takže tam něco ještě na 100% musím mít. Btw včera jsem jen tak cvičně obíhal baráky v Bohemce a narazil jsem na jeden kde mám admina, barák plnej ale ownera jsem v životě neviděl a na jméno si ted nevzpomenu.
Já napsal ticket a CSR poslal mi mailem WP na ztracený domek.
uz to mam, napsal jsem ticket a k memu velkemu udivu me kontaktoval ingame CSR a napsal mi wp asi do 40 minut od podani ticketu... tomu rikam feedback :)
Almych - No tak jasne guild wars neni zabugovana pac nepridavaj zadnej consent, proto se to neplati. Vse je pridavano v datadiskach ktere jsou vychytane do posledniho puntiku. Ma to ten hacek ze je to jen o PvP a pokud vim tak ty si zrovna psal ze kdo chce pvp ma jit do CS ze to do MMORPG nepatri, lol. A NEVYPLAZUJ PORAD NA ME TEN JAZYK!