Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Čekáte na Tojeho verzi?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  19:05:06  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Sorry, tak mi rekni co mam delat?

Jasne se vyjadril misto anket
Nevykladat, ze jediny je Pertha. Pokud nekde budes tvrdit nesmysly, tak se ozvu. Mozna, kdyz se podivat zpet do jinych topicu, tak zjistis, ze se ozyvam a poukazuji jen na tve blaboly. Nezacinam zadne hadky v zadnem topicu, toto forum ctu jen z nostalgie. Takze jednoduche, rekni jak to bylo, a mas pokoj. O to tu jde celych 6 mesicu.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 13/04/2006 :  19:11:15  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sorry, tak mi rekni co mam delat?

Toje nereaguj na to, nemá to naprosto význam, prostě to nech plavat. Máš šanci prokázat nadhled.
Co se týče fungování CZA, udělej org meeting on-line, a tam se o situaci a řešení otázek s tím spojených můžou pobavit ti co do toho maj co mluvit (tj. hrající členové CZA). A eště si můžem udělat turnaj v PvP.
A to je můj poslední příspěvek k tomuhle topicu.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  19:14:53  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
Pro ty co chteji vedet tojeho verzi, at si prectou nejakou starou diskuzi, pro ty co nechteji hledat jim to pripomenu:

Perta delal hovno, mel hubu plnou kecu, ale skutek utek. Vse je zachyceno tady nekde na strankach imperia.

Pak prisel strycek khaot a vymyslel si nejakou konspiracni teorii a tu by mel podle jeho nazoru toje vyvratit.

vam .... HOVNO, tak si bezte flamovat na omalovankove fora.

Neni si co precist, protoze TOje akorat mlzi, nevyjadrzuje se, na jasne otazky neodpovida.

Na strankach neni nic, protoze premazani datumu byla jedno z prvnich veci, ktere Toje zmenil, ale muzes zkusit neco dohledat (Edit je sfina)

A v neposledni rade, nejsem strycek a zadnou teorii jsem nevymyslel. Naopak jsem to byl ja, kdo se snazil celou vec vyresit, ne jako ty, ktery se na vse vysral.

Pro CzA jsem toho nemel sanci moc udelat, protoze CzA se ubyralo jinym smerem, nez ktery bych byl ochotny podporovat. Proto, mozna, jestli sis nevsiml, tak bych ti rad pripomenul, ze zde nekritizuji to, co jste udelali pro komunitu v AO, jen vas osobni zpusob chovani. 2 veci, ktere spolu nesouvisi, ale tobe se to hodi, proc to nepouzit, ze.
Nicmene z mych a Perthovych podnetu se zmenil system, ktery dodnes pouzivate (zaklad, nehodlam tu debatovat o detailech).
Jinak hlavne ze ty vis, jak to bylo, protoze jsi v te dobe nebyl k dosazeni, a kdyz ano, tak ti to bylo jedno. Takovych rozumbradu vice..
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  19:17:51  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty
Toje nereaguj na to, nemá to naprosto význam, prostě to nech plavat. Máš šanci prokázat nadhled.

Presne tohle je cil teto ankety. Aby nekdo rekl: Nereaguj.

Nereagovani praktikuje 6 mesicu a jak to dopada vsichni vime. Vyborne, dostanes kladne bodiky...
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  21:03:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

V pravidlech je takovych der, ze kdo chce, diru si najde, proto je tam zakladni pravidlo o tom, ze pravidla dela prezident.
Pokud nekdo bude chtit delat neprustrelna pravidla tak ma moznost az si ho zvolite. Ja uz jednou rekl, ze nebudu v pravidlech vyjmenovavat uplne vsechno.
Protoze se ti to nelibilo, tak si se RL vzdal a pohoda, zadny drama. Komu se pravidla nelibi, nemusi delat RL/chodit na czaraidy, nebo ma ted moznost vzit to do svych rukou a delat prezidenta.

taky jsem uváděl co se mi na tobě nelíbí :)

jde o to, že jsi mi to nesdělil způsobem, který bych označil za diplomatický

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  21:15:57  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem právě zrušil account na AO. Itemy dostal Loni.

Už tu nebudu psát. Mějte se.

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/04/2006 :  21:37:00  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Dik zes mi vratil 90 mega a inf. boty.....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 14/04/2006 :  00:47:45  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Tak jsem právě zrušil account na AO. Itemy dostal Loni.

Už tu nebudu psát. Mějte se.

to by byla skoda, sem hlavne pisi ti co nehraji

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 14/04/2006 :  10:39:58  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda
staby se do jedny sikovne trefil :)))
sry :)

ze ja neco vubec rikal ;p

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

mercy
Starting Member

56 Posts

Posted - 14/04/2006 :  11:30:57  Show Profile Send mercy a Private Message  Reply with Quote
Jaj Sleglo ty jses vul, nikdo nema rad vsechny lidi co to hrajou . ale koncit kvuli tomu?
Je to skoda...GL v RL nebo v nejake jine hre co budes hrat
A vy uz se nehadejte..vidite jak to konci
PS: Ufanovy diry rulezz
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 14/04/2006 :  12:29:52  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

To co mě vadí na Toje je aktuálního data.

Ufane a ty víš, že mi ted vadí víc lidí (Petrdoc, Willemek).

EDIT: na žádost dcery končím s AO

OMG Sleglo promin ze sem Ti rek co si o Tobe myslim.....

Pravda je kruta no....

U Radeji nebudu nekomu nic vytykat, aby neskoncil nahodou... OMG

Ze sem ja blb Ti nemazal med kolem huby, mohl sem mit z5 svoje itemy ....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/04/2006 :  12:36:56  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch
ze ja neco vubec rikal ;p

z koho bych si ted delal srandu :(

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 14/04/2006 :  12:39:47  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

To co mě vadí na Toje je aktuálního data.

Ufane a ty víš, že mi ted vadí víc lidí (Petrdoc, Willemek).

EDIT: na žádost dcery končím s AO

OMG Sleglo promin ze sem Ti rek co si o Tobe myslim.....

Pravda je kruta no....

U Radeji nebudu nekomu nic vytykat, aby neskoncil nahodou... OMG

Ze sem ja blb Ti nemazal med kolem huby, mohl sem mit z5 svoje itemy ....

Ja to Peto radsi nekomentuju, ale je zajimavy, ze mu najednou vadej 2 lidi co s nim nejcastejc hrali...
jinak pro pravdu se clovek zlobi, ale ze by se musel smaznout hned...

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/04/2006 :  13:09:02  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda
je zajimavy, ze mu najednou vadej 2 lidi co s nim nejcastejc hrali...

ponorkova nemoc! :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:00:11  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Vite co, zalozte forum s omezenym pristupem a tam si reste vase problemy. Kdo bude mit zajem se taky machat v srackach, se prihlasi a vy ho tam pustite. Mne je tohle vsechno uplne u prdele. Uz to ani neni zabavny cist. Porad dokola.

Chtel bych ale vyjadrit podporu Tojemu. Ne vzdy jsem s nim vychazel dobre, ale byl (a doufam, ze porad je) dobrym prezidentem. Svoje chyby rozhodne ma, ale nevidel jsem zatim nikoho, kdo by tu "praci" delal lepe.

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:55:56  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
Absolutní souhlas s Komančem.

Toje má možná občas trochu naci způsoby, ale při vedení takový bandy noobů, jako jsme my, si říkám, že účel světí prostředky. Až budete někdo alespoň den tak dobrým prezidentem jako on, tak se mi ozvěte.

A běžte to fakt řešit někam neveřejně, nebo si dejte partičku dooma, mě už to fakt nebaví číst.

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 16/04/2006 :  19:45:17  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tak co se stalo pred 180ti a vice dny?
Pertha: Pertha mne jako RL dvakrát v krátkém čase zklamal odchodem z raidu, který nastartoval na raid sve guildy. Odebral jsem mu RL. Nebylo to vhodným způsobem, omluvil jsem se, poučil. Tento důvod jsem mu řekl, nesouhlasil. Flameflameflame. Můj důvod trvá, nesouhlas trvá. (to uz na imperiu take bylo, bohuzel topic byl smazan viz:http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16162&whichpage=3)

Khaot: Nikdy jsem žádnýmu kámošovi ani nikomu jinému nedal příslib, že se budu chovat jinak, než je psáno v pravidlech, ani že bude mít větší vliv než ostatní, aniž by to bylo uvedeno v pravidlech. Že žádná taková dohoda nebyla jsem mu řekl, nesouhlasil. Flameflameflame. Můj postoj trvá, nesouhlas trvá. (Nic noveho oproti tomu co se pise zde: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16514&whichpage=3).

S obouma dvouma jsme si svoje nazory/verze vymenili jak soukromne, tak verejne. To ze s nimi vzajemne nesouhlasima, no, co se da delat. Nekdo bude svinit verejna fora, jiny to nebude dal resit.

Mimo soutez v plivani:
15 lidi zajima jak to bylo podle mne (ale nikdy se mne na to nezeptali (krome Perthy a Khaota) a viz vyse, vse bylo na imperiu).
5 ne.
A 18 lidi uz sere ze se tu zas a znovu resi neco, co se stalo pred pul rokem.
Black, Van Tassel, Khostri, Johny, xMANx, Zaba
Pedro, Octopuss, Pertha, Khaot, John Dunbar, tojejedno, Ufi, ErvinoS, Chcipak, bitch, sleglik, Wilda, mercy, lonillen, paja2000, jfprofa, nekrotyrael, axtheb, D3xtr, Soudcze, Philty, Rad-as, mischu, Obojetnik, mittra, commanche, Teos, garbis, Ceko, Aleister Crowley,emilka, Karla

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 17/04/2006 :  16:11:57  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
takze jsme se dockali snad konce...dekuji panove za kraceni volneho casu
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/04/2006 :  17:52:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no je mi skoro lito ze si nadale veris tak malo ze opakujes davno vyvracene lzi viz stare topicy a opisy z history raid czaraid vs forsaken raid

tak trochu jsem doufal ze jsi dospel a konecne budes mit odvahu rict pravdu , bohuzel ne tak sbohem a satecek

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  11:56:20  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Prezident gildy odmita vysvetlit duvody a okolnosti ktere ho vedly k tomu, aby nekomu odebral funkci?

To si doufam delate legraci.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2006 :  12:06:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
necro ftw ;)

ja to tu vidim :P

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/07/2006 :  12:19:40  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

necro ftw ;)

ja to tu vidim :P

Spis je venku moc teplo, nikde se neflamuje, tak je nuda a Rahman zkousi jestli se tu neco nerozjede. Preci jen je to uz tradicni flametema:-)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2006 :  12:31:27  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
pravda, jak je leto tak najednou neni kde delat pc++ :(

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/07/2006 :  12:39:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
uaaah deme spat dal v tydle dny se probouzim az ve vecernuich hodinach a to uz me zas nebavi flamovat, nechame ohrivani u flamewarovych ohnicku zase na zimu, jop ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/07/2006 :  13:01:02  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

uaaah deme spat dal v tydle dny se probouzim az ve vecernuich hodinach a to uz me zas nebavi flamovat, nechame ohrivani u flamewarovych ohnicku zase na zimu, jop ?

Souhlas, taky stezi stiham co mam

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  13:41:28  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Je to az trapne jak daleko ma nase mala ceska komunita ke svetovemu standardu. Skoro si az rikam, jestli vubec ma smysl se jeste o neco snazit. Komunita online hracu je plnohodnotna socialni struktura ve ktere se uplatnuje socialni skill jako kdekoliv jinde. Bohuzel pro nas nam nestoji za to poucit se o tom, co je ve fungujicich mezinarodnich gildach uz davno zname.

Jestli si nekdo mysli, ze tohle neni vazna vec, ale pokus o flame, tak je mi ho vazne lito.

Ono je to totiz neco jako by Prezident CR dal na verejnosti facku predsedovi vlady a divil se, ze nekoho muze zajimat vysvetleni.

Kazdy si holt svou kroniku pise sam - pro zajemce kdykoliv k nahlednuti.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/07/2006 :  13:46:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Odscroluj si prosim te o cele tri prispevky pred svuj minuly prispevek.
A pokud nekdo zacne po trictvrte roce resit takovou facku tak to smrdi bulvarem:P

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 04/07/2006 :  14:04:38  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Facka potrebuje nejaky vysvetleni?? ja myslim, ze je vse vysvetleno vse mezi darcem a prijemcem, ostatnim je do toho vzdycky hovno idyby se fackoval gandý s papažem

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  14:05:00  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nemam pocit, ze by tohle tema bylo neaktualni.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2006 :  14:08:31  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
vzhledem k datu posledniho prispevku mam pocit ze jo

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  14:16:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

Facka potrebuje nejaky vysvetleni?? ja myslim, ze je vse vysvetleno vse mezi darcem a prijemcem, ostatnim je do toho vzdycky hovno idyby se fackoval gandý s papažem

Obdivuhodny priklad missinterpretace. Dosad si tam treba padaka misto facky.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  14:19:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

vzhledem k datu posledniho prispevku mam pocit ze jo

Zivot je docela dlouhej a tema o kterem mluvime bude aktualni jeste velmi dlouho. Nebo si snad myslis, ze neni sance, ze se znovu potkam s lidmi, se kterymi jsem hraval?

Jak uz jsem rikal - kazdy si svou kroniku pise sam a ne vsem je lhostejne, co je kde napsano. Mne napriklad na mych (momentalne) byvalych spoluhracich docela zalezi.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/07/2006 :  14:54:25  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Rahmane, to je zbytecne se o cokoli pokouset. Napis si kroniku a kdyz bude treba, zalistuj v ni.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  15:00:51  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Rahmane, to je zbytecne se o cokoli pokouset. Napis si kroniku a kdyz bude treba, zalistuj v ni.

Zatim jsem narazil jen na jeden uplne beznadejny pripad a i tam si myslim, ze to bylo bud pokrocile stadium demence, nebo zatvrzela neochota ke komunikaci (modri uz vedi). Takze jsem v zasade optimista ;-)

A nebo sem starej a naivni. Kazdopadne verim tomu, ze ma smysl se snazit.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/07/2006 :  15:12:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:
Originally posted by Khaot

Zatim jsem narazil jen na jeden uplne beznadejny pripad a i tam si myslim, ze to bylo bud pokrocile stadium demence, nebo zatvrzela neochota ke komunikaci (modri uz vedi). Takze jsem v zasade optimista ;-)

A nebo sem starej a naivni. Kazdopadne verim tomu, ze ma smysl se snazit.

sakra my zeleni zase vime prd

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 04/07/2006 :  15:35:13  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Co to je missinterpretace prosim vás. Celkem to tu sleduju a tohle bych si nerad špatně vyložil, protože by to mohlo ovlivnit muj finalní ortel. Když sem se ptal kolegů ing. Králíka a ing. Štanglera dostalo se mě rozdílných odpovědí.

AO Kocourek
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  15:42:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rad-as

Co to je missinterpretace prosim vás. Celkem to tu sleduju a tohle bych si nerad špatně vyložil, protože by to mohlo ovlivnit muj finalní ortel. Když sem se ptal kolegů ing. Králíka a ing. Štanglera dostalo se mě rozdílných odpovědí.

Vylozeni psaneho textu ve zjevne jinem vyznamu, nez jaky mel namysli pisatel. Obvykle zamerne s ucelem odvest pozornost od puvodniho tematu.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2006 :  15:46:45  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
myslim, ze narazel na to typo :)

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/07/2006 :  16:20:18  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslim, ze narazel na to typo :)

Az se rozzzzzlobime budeme zzzzzli!
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/07/2006 :  17:17:53  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Jak uz jsem rikal - kazdy si svou kroniku pise sam

A o co ti jde v moji kronice? Ze jsme se s Perthou a Khaotem neshodli a neshodneme v urcitych vecech co se staly, to se stava.
V AO mam podle mne hodne pozitivni kroniku, no a mimo AO, tam jsem moc nebyl, takze pokud tam za mne nekdo jiny pise kroniku, co nadelam. Uvidim az si ji jinde budu psat sam.

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 04/07/2006 :  19:52:48  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
seru vam na kroniky natocim si cédéčko...

pzn autora.. pri cteni tohoto textu v zadnem pripade nemuze dojit k missinterpretaci

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 04/07/2006 :  22:07:37  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

seru vam na kroniky natocim si cédéčko...

pzn autora.. pri cteni tohoto textu v zadnem pripade nemuze dojit k missinterpretaci

kronika je na prd a cd taky...si radeji necham natocit pivo od nejakeho dobre staveneho barmana

Edit: tes se synacku na ten mazec, jen co bude otevrena banka..to bude toooco, jaky jsi nikdy nezazil (teda pokud udrzim ocicka otevreny)

Mamma is playin'

Edited by - charis on 04/07/2006 22:19:57
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/07/2006 :  01:19:35  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
omg, aki zas v lihu :P

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 05/07/2006 :  11:46:40  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg, aki zas v lihu :P

ale kdeze...jsem slusne vychovana :)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/07/2006 :  13:36:09  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
nekdy to nejde moc poznat :)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 05/07/2006 :  13:50:34  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekdy to nejde moc poznat :)

To musis Aki bliz poznat:P

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/07/2006 :  13:59:10  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
a to asi radej nechci :P

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 07/07/2006 :  11:32:17  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Co je pokračujem ne - tak jak to kua bylo ?

Doma už mám všechna porna okoukaný

A tady to je jak seriál na pokračování

AO Kocourek

Edited by - Rad-as on 07/07/2006 11:33:02
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/07/2006 :  15:14:43  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
zomg, pr0n

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14476

- odkazy na porno nejsou tolerovány.
- porno atp. se nebudou tolerovat.

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 07/07/2006 :  16:38:03  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
dávám si teda dobrovolnýho banána , ale sere te mne.

AO Kocourek
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000