Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Čekáte na Tojeho verzi?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 08/07/2006 :  02:06:49  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
uz dlouho jsem se tak nezarechtal

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 11/07/2006 :  21:01:55  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
ted kdyz nemam co delat, tak taky cekam na tojeho verzi, nemohlo by se znovu spustit hlasovani?

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 11/07/2006 :  21:05:24  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
na hlasovani jsi se prece nikdy neohlizel, proste to narid!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 12/07/2006 :  09:10:44  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

nj ale ted kdyz jsem odesel tak moje pravomoci klesly na polovinu, takze ted to neni tak jednoduche

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 12/07/2006 :  09:41:32  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rad-as

Co to je missinterpretace prosim vás. Celkem to tu sleduju a tohle bych si nerad špatně vyložil, protože by to mohlo ovlivnit muj finalní ortel. Když sem se ptal kolegů ing. Králíka a ing. Štanglera dostalo se mě rozdílných odpovědí.

V podstatě to znamená "Slečno, máte pěknou kočičku" :)

miss = slečna
inter = vevnitř
pretty = hezký

..tedy Slečno, jste vevnitř hezká => Slečno, máte pěknou kočičku :)

Takže Radasi, netoč se k Rahmanovi zády, bůh ví, jak to myslel :)

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 12/07/2006 :  09:48:13  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mittra

quote:
Originally posted by Rad-as

Co to je missinterpretace prosim vás. ...

V podstatě to znamená "Slečno, máte pěknou kočičku" :)
....

Ano, ano Mittro to je pěknej příklad missinterpretace...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 12/07/2006 :  18:49:28  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by nekrotyrael

nj ale ted kdyz jsem odesel tak moje pravomoci klesly na polovinu, takze ted to neni tak jednoduche

jak na polovinu? na nulu!!!

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000