todle je zajimave vypada to ze battle of restuss se budou ziskavat jakesi medaile a za ty se pak budou kupovat u recruiteru nove veci jako zbrane nebo mando armor...
spent the better half of the night camping Restuss on TC with a group of Imperials and only acquired 75 Accommodation Medals (AMs) which are NO TRADE.
The weapons the Imperial Commendation Officer offers are these types all for 500 AMs:
- Jedi was left off the frogs on TC all week. - Keep your chin up, the DEVs said there would be a saber in the Restuss event (which is not LIVE yet). - I was at the Imp Camp when HELIOS showed up to convert everything to Bunkers , redo the camp layout and fix some issues. So it is a work in progress.
Basically some quests are bugged, but hell, it's TC.
Thats about it.
Takze vsichni do grupy a pripravte se na tvrde kempeni medaily at si muzeme nakoupit komplet mando armor :)
hmm to jako budu za sebou tahat vozík na medajle? dejme tomu že unesu 80*100k container s rudou, ale tahat několik tisíc medajlí kam to budu dávat? :) Mezi zbraněma bude brokovka? OMG ve Starwars byla někdy brokovnice? Pokud ano potřebuji být poučen.
hmm to jako budu za sebou tahat vozík na medajle? dejme tomu že unesu 80*100k container s rudou, ale tahat několik tisíc medajlí kam to budu dávat? :) Mezi zbraněma bude brokovka? OMG ve Starwars byla někdy brokovnice? Pokud ano potřebuji být poučen.
brokovnice tam nebyla ale ve wow je takze ji prevzali s medailema :)
v Republic Commando byla taky brokada. Clone trooperi rikali ze je to stara sadisticka zbran kterou pouzivaji hlavne zoldaci pac zabiji kulkama a ne laserem, pry na druhou stranu je stale velmi ucina proti nepratelum :)
Na nove veci FP tusim potreba nebude ale ziskavaji se tam taky.
v Republic Commando byla taky brokada. Clone trooperi rikali ze je to stara sadisticka zbran kterou pouzivaji hlavne zoldaci pac zabiji kulkama a ne laserem, pry na druhou stranu je stale velmi ucina proti nepratelum :)
Na nove veci FP tusim potreba nebude ale ziskavaji se tam taky.
zvládl by jedi vykrejt výstřel z brokády? má dost velký rozptyl
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Jeste na vysvetlenou, proc se ptam . Je to celkem jednoduche, od pub 27 u mne swg zacalo ztracet stabilitu. Po Chapter 1 to slo do prdele kompletne. Je temer nemozne se lognout do hry a kdyz uz se to nahodou povede, spadne to na desktop behem cestovani vozitkem. O pouziti instant travel nebo ship se neda ani uvazovat, to je v hajzlu na 100 procent.
Dobytci se SOE k tomu zatim tajemne mlci, jen pripousteji, ze to postihlo docela ne zanedbatelne mnozstvi hracu. Pokud tomu, ze se nejde lognout rikaji "common issue", necht jde ta banda zasranych buzerantu do pici.
Dnesni vecer budu venovat zahlcovani jejich log files posilanim crash logu, at z toho ti imbecilove taky neco maji. Ja platim za zkoumani logu 30 USD/mes. A tihle kurburti za to mozna dostavaji i zaplaceno. Ackoliv, prasarny, ktere tam pachaji, naznacuji, ze tam pro ne pracuje parta ozralejch houmlesu za byt a stravu.
Pokud se mi podari probojovat alespon jednou do hry, hodim bug report a mizim na dovolenou. Tam se snad trochu uklidnim a uvidime co bude pak. Neco mi rika, ze je na case konecne zmacknout ten magicky CANCEL button.
S NGE se clovek mohl vyrovnat alespon diky ucasti ve skvele guilde a nekolika vybornym spoluhracum. Pokud se ma me hrani omezit na neustale loadovani, tak to fakt nema smysl.
Ani nemluvim o tom, ze v ramci vlastniho debuggingu jsem prosel vsim, instalaci win pocinaje, pokracujice prekopanim pulky HW az po uplne cistou instalaci SWG (download uplne vsech zapalt od pub.9 included )
PS to Jorssk: Opovaz se napsat, ze "Hra je ted min zabugovana" nebo mi prdne cevka. Po pravde receno, zluci by mi ted hnula i druha cast vety o "vyvazenem contentu".
quote:Originally posted by Richie ... PS to Jorssk: Opovaz se napsat, ze "Hra je ted min zabugovana" nebo mi prdne cevka. Po pravde receno, zluci by mi ted hnula i druha cast vety o "vyvazenem contentu".
zkuste smazat user.cfg soubor, par lidem to pomohlo
dalsim pomohlo format disku a install XPcek nacisto
co tak ctu, tak se to snad tyka jenom radeonu
Diky za hint, ale timhle vsim uz jsem prosel . Ted mi spis jde o ty konkretni error hlasky. Jestli je to nejaka chyba co je jenom u mne, nebo jestli se opakuje i u nekoho jineho (treba s nizsi intenzitou). Co se grafarny tyce, tak provozuju GeForce 6600GT, ergo na obvykly problem ATI vs. SWG to hodit nemuzu.
Zkusil jsi prohodit graficke karty s Liou ? Respektive jestli to ji chodi tak prohozenim jednoho komponentu po druhem by se mozna dalo najit ten co pusobu bordel. Nj, je to opruz (mozna bych zacal necim rychlym, treba tou grafarnou nebo pametma ...)