Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 BonusWeb Forum o WoW !!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:06:23  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Havran
Ano, před rokem 1989 bylo kradení banánů nezákoné - tzn. zakazoval to zákon, proto se krást nemohly.

S banánama si zákon porušil, s počítačovými programy ne, jelikož na to zákon nebyl.
Nezákoné je vše, co odporuje zákonu - pokud na to zákon nebyl (v ČSSR), tak to v ČSSR nezákoné nebylo.

Pokud je u nás nezákoná krevní msta, neznamená to, že když v nějakém africkém státě jí nemají v zákoně, že je to u nich také nelegální.
Probuď se.

Všechnu moudrost jsem nesežral, spoustu věcí nevím, neustále se vzdělávám. Ale podle tvé reakce jsem rád za to, jaký jsem, než aby se choval jako zabedněnec tvého typu, argumentující nesmysly bez toho, aniž by četl odpovědi.

Podle tvých slov, pokud 90 porcent uživatelů tohoto fora sežralo všechny moudrost, kterou podkládají argumenty, tak nevím, jestli není načase, aby ses jako jeden z menšiny (tzn z 10 procent), který moudrost nesežral, zamyslel, jestli náhodou nemá většina pravdu.
Ale to už používám stejné zakončení příspěvku, jako ty, tak to raději skončím.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:16:39  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
V roce 1988 mi bylo 9 lět a měl jsem počítač Sinclair. Tehdy se naprosto regulérně objevovali inzeráty "nahraji na kazety hry, cena 1kč (nebo 2kč) za minutu. Aspon na Sinclairu platilo, že na 90kovou kazetu se jich vešlo asi 20 tuším :). Nahrávací doba asi 5 minut. No prostě radost :).

To Khostri nechci na tebe nikterak prudit, ale mám ten dojem, že už tehdy existovali na to ty zákony, ale u tohoto zákonu platilo, že ho nejlépe uctíš, když ho porušíš. Co si pamatuju tak takovéto kopírování jež bylo zminováno ve spojistostí s Čínou se dělo i u nás. Kupříkladu počítače, které se vyráběly v Slušovicích, byly nějaké kopie ze západu.
Mám za to, že třeba patenty a podobné nesmysly byly v naprosto regulérní. Kupříkladu volby byly taky "demokratické". Vtip byl v tom, že jste dostali hlasovací lístky jenom na 3 strany . Na ty dvě mohl volit jenom někdo.

Mimochodem tu 3% urokovou sazbu co jsem zminoval je právě z doby komančů :).

Jinak co si pamatuju tak po revoluci se začaly na Sinclair (Didaktiky) objevovat hry, ale bylo jich dost málo. Takže tyhle hry jsme občas koupili, ale bylo to většinou české výroby a jejich kvalita nic moc. Třeba takový Tetris jsme v ČSR prostě nesehnali :(. Byl tady akorát idiotský Letris což Fuxoft předělal na naprosto jinou hru, která nebyla o logice, ale o nervech.

Ah ta nostalgie :).

EDIT: Krevní msta je vyjádřena v právu Šária. Občas si tam navzájem bodají ve jménu zákona. Nevěrnou ženu tam kamenují což znamená, že u nás by moc žen nezbylo . Tudíž my nemáme tento zákon z toho důvodu, že nejsem národ buzíků .

-

Edited by - sleglik on 12/06/2006 13:21:29
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:24:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
zakon upravujici autorsky pravo vysel nekdy v roce 1995 pak jeste par novel a v roce 2000 primo zakon autorsky platnej az doposud ale v zasade ten zakon v roce 1995 nejak upravil vztahy co se tyce autorskych a licencnich prav
predtim zakon v cechach nic takovyho neznal pouze byly nejaky mezinarodni umluvy ale jejich aplikovatelnost v cechah byla vicemene nula

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:35:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Přesně jak píše Pertha - žádný zákon tu nebyl. Ano, počítače byly také kopie ze západu a bylo to zcela legální. Dokonce se oficiálně v jednom nejmenovaném jaderném ústavu zcela regulérně zkopíroval CAD, který u nás neexistoval a jelikož k tomu nebyl manuál, tak prostě jedno oddělení nedělalo nic jiného, než zkoušelo metodami pokus omyl, co která funkce dělá.
A všechno bylo zcela legální, jelikož takový zákon neexistoval. Stejně tak výměna programů pro všechny tehdejší počítače. Dnes již ovšem jsou zákony toto upravující a proto dnes to legální není.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:37:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

zakon upravujici autorsky pravo vysel nekdy v roce 1995 pak jeste par novel a v roce 2000 primo zakon autorsky platnej az doposud ale v zasade ten zakon v roce 1995 nejak upravil vztahy co se tyce autorskych a licencnich prav
predtim zakon v cechach nic takovyho neznal pouze byly nejaky mezinarodni umluvy ale jejich aplikovatelnost v cechah byla vicemene nula

jinymi slovy: slehlik je pro zmenu zase mimo..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:46:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik
Jinak co si pamatuju tak po revoluci se začaly na Sinclair (Didaktiky) objevovat hry, ale bylo jich dost málo. Takže tyhle hry jsme občas koupili, ale bylo to většinou české výroby a jejich kvalita nic moc. Třeba takový Tetris jsme v ČSR prostě nesehnali :(. Byl tady akorát idiotský Letris což Fuxoft předělal na naprosto jinou hru, která nebyla o logice, ale o nervech.

Byla tady spousta skvelych ceskych her. Vetsina od F.Fuky. Jako Podraz 3, Diktator (ale vlastne FF nebyl autorem, pouze prekladal?), textovky Indiana Jones. Tetris tu byl taky, snad od Ultrasoftu.

Graficky nejpovedenejsi (hlavne screenshot loaderu :)) ceske hry pak prodavala Proxima (chvili pred koncem ery osmibitu), jeste bych je doma nekde nasel - napr. Inferno, Notorik etc.

Edited by - VT on 12/06/2006 13:48:32
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:47:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
hm tak to je možné, že bych se splet, ale v hlavě mi stejně něco vrtá, ale to není důležité

akorát nechápu proč mi nějaká krysa komolí jméno :/

možná je to retard co ani opisovat neumí :)

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:50:09  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Byla tady spousta skvelych ceskych her. Vetsina od F.Fuky. Jako Podraz 3, Diktator, textovky Indiana Jones. Tetris tu byl taky, snad od Ultrasoftu.

Graficky nejpovedenejsi (hlavne screenshot loaderu :)) ceske hry pak prodavala Proxima (chvili pred koncem ery osmibitu), jeste bych je doma nekde nasel - napr. Inferno, Notorik etc.

já měl asi 40 kazet s hrama a tak 10 originálních českých... ne tolik českých kvalitních her tady fakt nebylo :)

je pravda, že otázka co je kvalitní hra je věc vkusu, ale nějaké textovky mě osobně nenaplnovaly....

tudíž jsem spíš hrál zahraniční tituly z českých zminuju akorát logickou hru "bad dream anebo zlý sen Františka Koudelky", taky převzatá kopie z nějaké hry :)

-
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:54:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
.... ale nějaké textovky mě osobně nenaplnovaly ....

Kvuli textovce Indiana Jones (nevim uz jakej dil) jsem volal Fukovi domu (nevedel jsem jak dal) ...

Edited by - VT on 12/06/2006 13:55:46
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:59:37  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kvuli textovce Indiana Jones (nevim uz jakej dil) jsem volal Fukovi domu (nevedel jsem jak dal) ...

já louskal ten basic :)

sviňa zarudlá to měl hrozně chráněny, samý backgroundy colory a podobný svinstva, prostě jsem byl strašně naštvaný, ale pak jsem se mu tam dostal... :)

EDIT: Fuka totiž tehdy, když to psal neznal nic jako strojový kód, psal to hezky ručně v basicu, to byla moje klika

vtip byl v tom, že jsem na základě toho psal první hru, taky textovka, akorát moji velkou práci můj kamarád ohodnotil slovy "kravina a je to příliš krátké", tak jsem tehdy výrobu her zcela opustil a dneska dělám programy a nikoliv hry, hráči her jsou děsný svině

-

Edited by - sleglik on 12/06/2006 14:00:27
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:00:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

já louskal ten basic :)

sviňa zarudlá to měl hrozně chráněny, samý backgroundy colory a podobný svinstva, prostě jsem byl strašně naštvaný, ale pak jsem se mu tam dostal... :)

No prave z toho jeho basicu jsem vytahnul telefoni cislo )
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:22:39  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote

no mě nenapadlo mu tedy volat, ale vím že tam měl o sobě informace a spoustu varování o tom, že ten kód se nesmí ani prohlížet, ale co jsem měl dělat, když jsem chtěl znát další postup

třeba bloudění v mlze, které bylo v první díle, jsem nerozluštil nikdy

v každém případě, jsem si občas nasimuloval nějaké itemy

-
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:05:13  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Havran
Ano, před rokem 1989 bylo kradení banánů nezákoné - tzn. zakazoval to zákon, proto se krást nemohly.

S banánama si zákon porušil, s počítačovými programy ne, jelikož na to zákon nebyl.
Nezákoné je vše, co odporuje zákonu - pokud na to zákon nebyl (v ČSSR), tak to v ČSSR nezákoné nebylo.

Pokud je u nás nezákoná krevní msta, neznamená to, že když v nějakém africkém státě jí nemají v zákoně, že je to u nich také nelegální.
Probuď se.

Všechnu moudrost jsem nesežral, spoustu věcí nevím, neustále se vzdělávám. Ale podle tvé reakce jsem rád za to, jaký jsem, než aby se choval jako zabedněnec tvého typu, argumentující nesmysly bez toho, aniž by četl odpovědi.

Podle tvých slov, pokud 90 porcent uživatelů tohoto fora sežralo všechny moudrost, kterou podkládají argumenty, tak nevím, jestli není načase, aby ses jako jeden z menšiny (tzn z 10 procent), který moudrost nesežral, zamyslel, jestli náhodou nemá většina pravdu.
Ale to už používám stejné zakončení příspěvku, jako ty, tak to raději skončím.

jak jinak opet vsechno vis vsechno znas aneb poklonme se bohum s more postama. Podle tebe se asi v obchodech prodavali ty hry z nudy, to je tam rovnou mohli rozdavat

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:05:55  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by †… Havran …†

ty sis koupil tu ucebnici ?
ta tva cestina se zlepsila fakt az neuveritelnym zpusobem :)

drz hubu :-)

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:13:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
jak jinak opet vsechno vis vsechno znas aneb poklonme se bohum s more postama. Podle tebe se asi v obchodech prodavali ty hry z nudy, to je tam rovnou mohli rozdavat

Mmmm, posty mají co do činení s tím, kolik čeho vím? Ojojoj... To jsem na tom dobře, nebo špatně?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:47:58  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Došli mu argumenty

Havran:
teď už v tom máš teda úplně bordel.
V kterých obchodech? za komančů? No za komančů přece "všichni měli všechno a měli se dobře" ne? Proto to klidně mohli rozdávat z nudy, nebo prodávat nebo cokoliv jiného.
Za hranicemi je z nudy neprodávali, jelikož šlo o hnusné imperialisty a chtěli z toho mít za každou cenu zisk. Takže pokud jsi chtěl něco získat, musel jsi jim ty prostředky dát.

Takže vůbec nechápu tvojí poznámku o obchodem a jen mě utvrzuje v tom, že nejen nečteš předchozí posty (ani ty co quotuješ), ale úspěšně se utápíš ve své vlastní hlouposti a neschopnosti posoudit logické argumenty. Neumíš argumentovat věcně, kontolou čísílka pod jménem jsi zjistil, ž máš méně postů než já a proto jsi se toho hned chytil. Pokud bys měl víc postů ty, jsem si téměř jist, že bys vytáhnul argumentaci, že mám být zticha, protože máš víc postů.
Úžasné.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:57:34  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jasně, že všechno bylo na krámech, aj hry tam byly .
Jako neviděli jste Ženy za pultem??? Tam přece jasně bylo, že kaviár byl normálně k dostání . Sranda byla, že moje hodná mamča byla prodavačka a nad tímhle seriálem se strašně bavila. Takhle vybavená samožka nebyla snad ani v Slušovicích. No a pokud uvěříte tomuhle seriálu pak už uvěříte všemu :).

Na druhou stranu jsem rád, že moje yntelygentný posty zařýdyly , aby tady prudil Khostri. Vždycky píšu tak, aby byl proti mě . Jednou dokonce jsme se cepovali na ICQ. Jestli tohle není láska pak tedy nevím .

Ohledně těch počítačových her. Nikterak si nemůžu vybavit jestli byl v České republice k sehnání Prince of Persia (první díl). Pamatuju si ho jako první PéCé hru a nepamatuju si, že by byl v krámech :).

-
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:18:36  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co si pamatuju tak takovéto kopírování jež bylo zminováno ve spojistostí s Čínou se dělo i u nás. Kupříkladu počítače, které se vyráběly v Slušovicích, byly nějaké kopie ze západu.
Špatný příklad.
V AK Slušovice se 8bitové počítače vyráběly vlastní a posléze 16bitové se kompletovaly z dovezených dílu, čiže žádná "kopie", alébrž normální výroba, dovoz, jako se dělá i dnes. Prostě na tu dobu skvělý náběh na produkci moderních technologií.
Kdyby Havel a ta jeho pomatená banda po revoluci neudělala brutus kampaň proti Slušovicím, tak jsme tu mohli mít vlastní "Taiwan" a ekonomiku ČR místo automobilového průmyslu mohl táhnout ten počítačový.
Bohužel, tupost a krátkozrakost tehdějších lidí ve vládě v podstatě způsobila tichou, hořkou a hlavně smutnou "tragedii".

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:23:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Co si pamatuju tak takovéto kopírování jež bylo zminováno ve spojistostí s Čínou se dělo i u nás. Kupříkladu počítače, které se vyráběly v Slušovicích, byly nějaké kopie ze západu.
Špatný příklad.
V AK Slušovice se 8bitové počítače vyráběly vlastní a posléze 16bitové se kompletovaly z dovezených dílu, čiže žádná "kopie", alébrž normální výroba, dovoz, jako se dělá i dnes. Prostě na tu dobu skvělý náběh na produkci moderních technologií.
Kdyby Havel a ta jeho pomatená banda po revoluci neudělala brutus kampaň proti Slušovicím, tak jsme tu mohli mít vlastní "Taiwan" a ekonomiku ČR místo automobilového průmyslu mohl táhnout ten počítačový.
Bohužel, tupost a krátkozrakost tehdějších lidí ve vládě v podstatě způsobila tichou, hořkou a hlavně smutnou "tragedii".

word.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:32:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ty sis koupil tu ucebnici ?
ta tva cestina se zlepsila fakt az neuveritelnym zpusobem :)

drz hubu :-)

uz mlcim uz mlcim :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:42:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Špatný příklad.

co já si pamatuju jistý článek, že přijela Americká firma na invex a zjistila, že její počítače jsou kompatibilní s těma jejich, dali si to druhý den do nadpisu

třetí den, když zjistili, že to jsou vlastně jejich počítače, sbalili si věci a jeli domu

Jinak Slušovice, že bylo prosperující družstvo? :) Co vím tak do toho se nalejvalo dost financí. Možná to byl jenom zoufalý výkřik imperialistů po revoluci... Tyhle informance nemusí být pravdivé.

V každém případě seriál Třicet příadů majora Zemana a Ženy za pultem jsou pravdivé? :) Na něčem se shodnout musíme :).

-
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/06/2006 :  17:14:13  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Ta kampaň proti Slušovicím byla hodně důkladná a jak je vidět, ještě dnes sklízíme její ovoce.
Problém "Slušovice" je dost složitý, popis celého vývoje by se dal vydat knižně. Kdyby existoval a byl populární filmový žánr "podnikatelský thriller", tak by z toho mohla být hezká trilogie :)
Mám tu výhodu, že jsem v podstatě "u zdroje", měl jsem možnost vyslechnout povídání lidí, kterých se to přímo týkalo, kteří ve "slušovickém zázraku" pracovali a byli u toho.

Prostě, argumentovat slušovicema v souvislosti s pirátstvím, (neúspěchem, neprosperitou atp.) není zrovna chytrý tah.
... i když, ono je to v podstatě jedno, 99% zdejší populace v tom tu "správnou" pointu asi najde a to jedno procento (já) se ohradí, protože ví své.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/06/2006 :  08:23:32  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

Došli mu argumenty

Havran:
teď už v tom máš teda úplně bordel.
V kterých obchodech? za komančů? No za komančů přece "všichni měli všechno a měli se dobře" ne? Proto to klidně mohli rozdávat z nudy, nebo prodávat nebo cokoliv jiného.
Za hranicemi je z nudy neprodávali, jelikož šlo o hnusné imperialisty a chtěli z toho mít za každou cenu zisk. Takže pokud jsi chtěl něco získat, musel jsi jim ty prostředky dát.

Takže vůbec nechápu tvojí poznámku o obchodem a jen mě utvrzuje v tom, že nejen nečteš předchozí posty (ani ty co quotuješ), ale úspěšně se utápíš ve své vlastní hlouposti a neschopnosti posoudit logické argumenty. Neumíš argumentovat věcně, kontolou čísílka pod jménem jsi zjistil, ž máš méně postů než já a proto jsi se toho hned chytil. Pokud bys měl víc postů ty, jsem si téměř jist, že bys vytáhnul argumentaci, že mám být zticha, protože máš víc postů.
Úžasné.

samozrejme dosli me argumenty protoze hadat se s kokotem jako ses ty nema smysl kdyz meles furt to samy dokola

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  08:42:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
že by to bylo tím, že mám pravdu? Navíc jsi neodpověděl na otázku. Raději převedeš diskuzi jinam?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/06/2006 :  08:57:58  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Havrane, ale nazvat někoho kokotem je fakt trošku moc. To mi přijde až vulgární. Jako když mi jedno individum komolí jméno a říká tomu vtip.

Shrnu v několika bodech co se zde oflamovalo :).

1. Nelegální kopírování je trestný čin, který v České republice je hojně rozšířen a řadíme se k nejhorším zemím na světě. Jestli je to tradice z dob komunismu nebo jsou to prostě "zlatý český ručičky" je taky zajímavá otázka.

2. Existuje minimálně jedno individum (já ), které si nemyslí, že tento čin je tak sociálně nebezpečný jako jiné například krádež, vražda a jiné :). S tím, že u některých lidí bych tento čin aj skoro i toleroval (klidně mě všici ukamenujte ).

3. Havran a Khostri se nemají rádi :).

4. Toto auditko je výhradně určené debatě o fóru na bonuswebu .

5. Já jsem proti všem a za každou cenu.

6. Toto auditko je výhradně určené debatě o fóru na bonuswebu :).
(Ačkoliv se zdá, že bod 4 a 6 jsou stejné rozhodl jsem se je opakovat z toho důvodu, že jsem to považoval za důležité - Kryten, Red Dwarf )

Dovětek: Tenhle prejt mě pobavil jako máloco :).

-

Edited by - sleglik on 13/06/2006 08:59:18
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  09:31:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
uz docela nuda , nejak nic novyho, takle se tu moc flamovat nebude

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/06/2006 :  09:34:43  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Drogy sou spatny, aaaaaaano ?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/06/2006 :  09:35:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Pripadalo mi blbe ze je tu 12 strankovy topic a ja tam nemam ziadne posty

/wave Korka, deim (a lyze, ehm .... )
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  09:46:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Drogy sou spatny, aaaaaaano ?

jojo ale jenom nekery

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 13/06/2006 :  09:57:16  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Originally posted by sheVcza

Zdravím všechny :)

Chci požádat o spolupráci. Nyní se na BonusWebu rozjíždí velké forum o World of Warcraftu!! Pokud má nekdo zájem o rozvoj a chod tohoto fora, tak ho muže začít používat. Pokud by bylo možná na vaší stránku umístit náš baner, budeme rádi.
Adresa: http://forum.bonusweb.cz/wow

Děkuji, hodně úspěchu přeje
sheVcza & BonusWeb Team

owned

Zdravím všechny.

Promiňte tento spam, ale on to vlastně spam není. Po cca 16ti či 17ti měsících jsme si všimli že wow sklízí nějaký ten úspěch a potřebujeme se trochu přiživit. Udělali jsme velké forum s 60ti kategoriemi jejichž procházení vám zabere půl dne - ale aspoň budeme mít mockrát zobrazený kód s návštěvností pro naši reklamu. Vlastně ani nemáme zdroje na to to udržovat, takže hledáme mimojiné někoho komu to zdarma hodit na krk. Protože jsme si přečetli že je dobré dát nějaký banner který si můžete umístit na vaše stránky, pokud nějaké máte - tak jsme pro vás jeden připravili (zpracoval ho syn školníka ve volném čase mezi přírodopisem a zeměpisem).

Děkuji
ShevCZCZCZCZa a náš ten... jak se tomu... tým

owned

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 13/06/2006 09:57:47
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/06/2006 :  10:51:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

že by to bylo tím, že mám pravdu? Navíc jsi neodpověděl na otázku. Raději převedeš diskuzi jinam?

ne je to tim ze ses tvrdohlavej a meles furt nesmysli dokola.

to sleglik: co je na kokotu vulgarni? kdybych rekl ze je to curak tak bych to pochopil ale takhle sem to rekl dost jemne na to co si o nem myslim

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  11:08:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to sleglik: co je na kokotu vulgarni? kdybych rekl ze je to curak tak bych to pochopil ale takhle sem to rekl dost jemne na to co si o nem myslim

co konkretne z toho co khostri napsal je nesmysl ? a mas pro to nejaky argument mimo toho oznaceni za kokota ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  11:51:04  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tvrdohlavej mozna ano, ovsem vzhledem k tomu, ze NEJSI schopen odpovedet s argumenty, tak druha pulka prvni vety je zcela mimo misu. Pokud bys totiz nejaky argument mel, tak bys ho tu uvedl - neudelal jsi nic z toho.

Kokot - tohle slovo používají převážně pražáci, protože si myslí, že je to v Ostravě "in".

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/06/2006 :  12:11:22  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kokot - tohle slovo používají převážně pražáci, protože si myslí, že je to v Ostravě "in".

To se teda musim ohradit prazak jsem a otazka toho co je v Ostrave "in" mne interesuje priblizne stejne jako otazka co je "in" v Mogadishu

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 13/06/2006 12:11:46
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/06/2006 :  12:19:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:

To se teda musim ohradit prazak jsem a otazka toho co je v Ostrave "in" mne interesuje priblizne stejne jako otazka co je "in" v Mogadishu

a presne takhle se tam uvazuje, bohuzel nejen mezi bezvyznamnyni nulami, ale i mezi lidmi, kteri vladnou..

btw: khostri, ty jsi odkud ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/06/2006 :  12:28:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tvrdohlavej mozna ano, ovsem vzhledem k tomu, ze NEJSI schopen odpovedet s argumenty, tak druha pulka prvni vety je zcela mimo misu. Pokud bys totiz nejaky argument mel, tak bys ho tu uvedl - neudelal jsi nic z toho.

argumentu jsem ti napsal dostatek nemuzu za to ze ses ignorant a nechapes je.

a prazak rozhodne nejsu

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  12:59:34  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Takže když jsi mi tak bezvadně nahrál a udělal ze sebe už úplného pitomce, tak prostě musím odpovědět pro všechny ostatní:

Tvoje posty v chronologickém pořadí od nejstaršího do nejnovějšího. Jde o posty, kde jsi měl aspoň nějakou myšlenku kromě nadávání a osočování. Ve zbytku není nic. Těch postů je přesně 5, z toho ve dvou už jsi stejně osočoval:

1) dle meho nazoru ne, za hru jsi zaplatil. ale jiz neuzivas jejich sluzby (to ze pouzivas server, jejich suport kerej je ostatne stejne na hofno :), a rekneme uloznej prostor kerej zabiras svoji postavou) tzn nemusis platit.

2) kazdej se tady ohani porusovani prav a kdesi cosi, ten kdo rekne ze nikdy nemel nic palenyho je lhar vcetne perthy, neverim ze za celej zivot co mas kompl si nemel zadny ilegalni CD s nejakym softem. Uz jen proto ze sem te parkrat videl v herne kdyz este byla jak sis nesl prepaleny CD.
A to ze nekdo rekne ze to bylo kdysi ze ted uz to nedela je stejny jako by rekl vrah na vrazdu... Ale ja sem ho zabil pred 15 lety to uz je davno

3) no lol, neznalost zakona neomlouva to ze porusujes zakon ne?

4) to je taky dobrej argument, takze podle tebe za komancu se banany krast mohly ale ted kdyz uz sou k dostani vsude se to nemuze jo?

5) omg nechapes to ty, ja mluvim a srovnavam to ze v tvem uvedenem datu tedy 1988 se podle tebe se hry krast mohly a bylo to zcela legalni protoze se nedali sehnat aspon podle tvych slov ale ted uz to legalni neni takze rikam ze to je to samy s bananama ty v 1988 taky nebyli moc k dostani a stejne kdybys je ukradl porusujes stejnej zakon jako bys ukradl tu hru.

První post je normální příspěvek do diskuze, v druhém jsi se hned navezl do Perthy, i když tady nebyla žádná debata o tom, že NIKDO NIKDY, ale o tom, jak je dnes kopírování nelegální.

Třetí příspěvěk - neznalost zákona neomlouvá. To je úplná pravda, jen tedy nechápu, že když použiješ tento argument sis už nedal tu práci a nenašel někde tak jako pertha, kdy začal platit autorský zákon, jelikož to je jediný zákon, který řeší nakládání s počitačovými programy. Jediný i když zahrnu zákony "za komančů".

čtvrtý - zase špatně, viz výše v části "třetí".

pátý - viz "třetí"

Můžeš mi prosím tedy odpovědět argumenty ty chudáku a zbabělče?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:02:02  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:

Psal jsem převážně :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:04:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

btw: khostri, ty jsi odkud ?

jak jsem psal - bydlel jsem v Roztokách u Prahy, takže si dovolím říci, že pražák (měl jsem to do Dejvic na metro 12 minut městkým autobusem :)).
Do Ostravy jsem se odstěhoval za manželkou a jelikož jsem tu postavil barák, tak tu asi zůstanu :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:16:52  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takže když jsi mi tak bezvadně nahrál a udělal ze sebe už úplného pitomce, tak prostě musím odpovědět pro všechny ostatní:

Tvoje posty v chronologickém pořadí od nejstaršího do nejnovějšího. Jde o posty, kde jsi měl aspoň nějakou myšlenku kromě nadávání a osočování. Ve zbytku není nic. Těch postů je přesně 5, z toho ve dvou už jsi stejně osočoval:

1) dle meho nazoru ne, za hru jsi zaplatil. ale jiz neuzivas jejich sluzby (to ze pouzivas server, jejich suport kerej je ostatne stejne na hofno :), a rekneme uloznej prostor kerej zabiras svoji postavou) tzn nemusis platit.

2) kazdej se tady ohani porusovani prav a kdesi cosi, ten kdo rekne ze nikdy nemel nic palenyho je lhar vcetne perthy, neverim ze za celej zivot co mas kompl si nemel zadny ilegalni CD s nejakym softem. Uz jen proto ze sem te parkrat videl v herne kdyz este byla jak sis nesl prepaleny CD.
A to ze nekdo rekne ze to bylo kdysi ze ted uz to nedela je stejny jako by rekl vrah na vrazdu... Ale ja sem ho zabil pred 15 lety to uz je davno

3) no lol, neznalost zakona neomlouva to ze porusujes zakon ne?

4) to je taky dobrej argument, takze podle tebe za komancu se banany krast mohly ale ted kdyz uz sou k dostani vsude se to nemuze jo?

5) omg nechapes to ty, ja mluvim a srovnavam to ze v tvem uvedenem datu tedy 1988 se podle tebe se hry krast mohly a bylo to zcela legalni protoze se nedali sehnat aspon podle tvych slov ale ted uz to legalni neni takze rikam ze to je to samy s bananama ty v 1988 taky nebyli moc k dostani a stejne kdybys je ukradl porusujes stejnej zakon jako bys ukradl tu hru.

První post je normální příspěvek do diskuze, v druhém jsi se hned navezl do Perthy, i když tady nebyla žádná debata o tom, že NIKDO NIKDY, ale o tom, jak je dnes kopírování nelegální.

Třetí příspěvěk - neznalost zákona neomlouvá. To je úplná pravda, jen tedy nechápu, že když použiješ tento argument sis už nedal tu práci a nenašel někde tak jako pertha, kdy začal platit autorský zákon, jelikož to je jediný zákon, který řeší nakládání s počitačovými programy. Jediný i když zahrnu zákony "za komančů".

čtvrtý - zase špatně, viz výše v části "třetí".

pátý - viz "třetí"

Můžeš mi prosím tedy odpovědět argumenty ty chudáku a zbabělče?

:)

nechces jid do parlamentu? mezi ty hnupi co sou tam ted by ses narmane hodil

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:17:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
:)

nechces jid do parlamentu? mezi ty hnupi co sou tam ted by ses narmane hodil

prestan se vztekat a odpovidej v klidu, pak nedelas takovy chyby

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:19:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Žiju v Praze již třetím rokem a neznám nikoho, že by je zajímalo co je "in" v Ostravě. Mám divný dojem, že půlka Pražáků neví kde je Ostrava.

Ptal jsem se kolegy.

"Víš kde je Ostrava?"
jeho odpověd
"Co?"

Je pravda, že byl spíš zaskočen blbou otázku, ale i tak ho počítám do kategorie, že neodpověděl správně :).

Těším se co napíše Havran o tom jaký si ubožák Khostri :).

-
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:21:32  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Musí si udělat prozatím nový nick, než bude odemčen.

Dal jsem si svůj určitý limit, kdy považuju posty od někoho jako flame. Pokud by odpověděl normálně argumenty, bral bych to jako diskuzi. Jelikož se ovšem rozhodl pokračovat ve flame, zamknul jsem ho bez upozornění.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:23:33  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Owned

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:30:11  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
pokud neskončíš s tímhle nesmyslem, zamknu ti celej inway.cz pro přístup sem.
Zamknul jsem tě přesně podle bodu 7 pravidel užívání zdejšího fora.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:38:21  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
U Havrana je k videni vskutku nevsedni kombinace mentalni impotence a pologramotnosti. Mam pocit ze si tu ucebnici asi nekoupil :(
Rozhodne bych ale byl pro tak -1000 pro schlazeni spamerskeho ega.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:40:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Stává se mi často, že jsem ve svých názorech osamocen. Extrémisty asi nikdo nemá rád, ale pokud píšu proti někomu kdo píše rozumně třeba právě Khostri v tom případě to vidím jako dobrou debatu.

Pokud někdo začně divným způsobem urážet a pak se chová jako malý kluk je to špatné.

K tomu slovo kokot. Ono i slušné slovo může být urážka. Co je třeba špatného na slově "vůl"? Nic, ale hodně lidem vadí, když se mu řekne "ty jsi vůl". Já to osobně beru jako urážku, takže když někomu napíšeš, že je kokot určitě jsi to nemyslel jako lichotku.

Začal si naprosto zbytečně flamovat a ted si poneseš následky. Dupej si nožkou a říkej jakej ten Khostri .... (ty už na něco přijdeš). V každém případě možná bude nejlepší debatu uzamknout. Tedy můj názor :).

Otázka pro moderátory: Lock nebo dát čas Havranovi, aby si vytáhnul hlavu z .... () a napsal něco kloudného.

EDIT:

Uvažuju o založení nového hlasování:

Kdo bude rychlejší?

a) Havran zakládat nicky?

b) Khostri mazat Havranovi nicky?

just a joke :)

-

Edited by - sleglik on 13/06/2006 13:42:33
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:41:00  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

nechces jid do parlamentu? mezi ty hnupi co _sou tam ted by ses narmane hodil _

ROFL forum.imperium.cz >>>>>>> ftipky.cz

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:43:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

nechces jid do parlamentu? mezi ty hnupi co _sou tam ted by ses narmane hodil _

ROFL forum.imperium.cz >>>>>>> ftipky.cz

s interpunkcí taky moc nepochlapil

slovo "narmane" je fakt krásné :)

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:49:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Khostri mazat Havranovy nicky?

aspon muj nazor :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000