Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Drak'Thul nejede
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:16:49  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Koukám že Drak'Thul už nejede skoro celý den... nebo je chyba u mě?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:19:44  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Neni....pojede to 12 pm CEST...jen nerekli ktereho
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:36:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
uz to kurva jede ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kiten
New Member

135 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:06:22  Show Profile  Send Kiten an ICQ Message Send Kiten a Private Message  Reply with Quote
Velký hovno, měli by dát aspoň 2 dny zadáčo, kreteni..

Kity - Blood Elf Paladin
Kiten - Undead Warlock
Vakovlk - Tauren Hunter
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:08:01  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
deti zlate, keby ste radsej sli von medzi ludi, alebo si precitali nejaku peknu knizku, ale vy tu takto slintate nad tym..
(btw. uz to ide? :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:11:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Francouzi videj jak je venku hezky, a chteji vam dat volno a vy zase jen mrmlate.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:14:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ono to nejede ? :) sakra kdyby me to uz khaot nepsal na icq tak o tom ani nevim

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:18:47  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Francouzi videj jak je venku hezky, a chteji vam dat volno a vy zase jen mrmlate.

no prave, ja som teraz cez obed vynadival do sytosti,to teplo ma aj svoje vyhody, kratsie suknicky....
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:20:15  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Neni....pojede to 12 pm CEST...jen nerekli ktereho

Tak asi zitra...

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

mooroo
Starting Member

5 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:23:18  Show Profile  Send mooroo an ICQ Message Send mooroo a Private Message  Reply with Quote
to doufam ze jeste dneska vecer, jinak to nepreziju :(
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:24:23  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to potom doufám, že servery nepojedou celé léto... Protože jakmile je zase zprovozní, tak začne být zase hnusně

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:45:40  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Francouzi jsou stejne mocny narod

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:53:33  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jak dlouho už je off?

-
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:58:57  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
ja spis nechapu ten vysmech, kdy oni napisou ve 12 a nejede to proste[pravda neni tam uvedeny datum, ltery den:].Ja treba nejake firme dodat zarizeni o den pozdejs, bez toho anizbych to ohlasil predem a se vsemi poklonky jse omluvil, tak jsem skoncil a nemam ani na chleba.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:02:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

ja spis nechapu ten vysmech, kdy oni napisou ve 12 a nejede to proste[pravda neni tam uvedeny datum, ltery den:].Ja treba nejake firme dodat zarizeni o den pozdejs, bez toho anizbych to ohlasil predem a se vsemi poklonky jse omluvil, tak jsem skoncil a nemam ani na chleba.

jenze francouzi jsou, na rozdil od tebe, zkurveni komunisti..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:03:06  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

a co ti brani na protest zrusit ucet?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

mooroo
Starting Member

5 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:08:55  Show Profile  Send mooroo an ICQ Message Send mooroo a Private Message  Reply with Quote
az na to ze je tam 12pm a to ja chapu teda jako pulnoc, takze zejtra rano by to uz melo ject
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:09:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

a co ti brani na protest zrusit ucet?

jasne.. a na blizz webu se objevi update: "zabanovali jsme 30001 accountu bla bla bla"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:10:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mooroo

az na to ze je tam 12pm a to ja chapu teda jako pulnoc, takze zejtra rano by to uz melo ject

ne, 12 pm je poledne

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:11:39  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by mooroo

ne, 12 pm je poledne

to je teď tak proč to nejede
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:17:12  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
takže zas nic o hoďku posunuto :-( , za tyhle prostoje chcu týden zadara :-)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:17:17  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
jasne.. a na blizz webu se objevi update: "zabanovali jsme 30001 accountu bla bla bla"..

nechapu. Proste tady porad brblete jak jste nespokojeni a jak by to ve vasich firmach bylo nemozne a hned by odchazeli zakaznici. Tak ten ucet zruste kdyz nejste spokojeni se sluzbama co dostavate

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:17:54  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ve 14:00 tam pridali "breaking news" !!!
pry nam do hodiny daji vice informaci..
OLOL

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:19:01  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Tak prej uz to fixnuli, snad to kazdou chvili pojede.

edit: koukam mel sem to napred cely docist :p

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 12/06/2006 14:19:51
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:33:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

nechapu. Proste tady porad brblete jak jste nespokojeni a jak by to ve vasich firmach bylo nemozne a hned by odchazeli zakaznici. Tak ten ucet zruste kdyz nejste spokojeni se sluzbama co dostavate

ty jsi vedle jak ta jedle.. ceho tim dosahnu, ze zrusim ucet ?
tohle neni pekarna, ktera kdyz bude prodavat hnusne rohliky, tak lidi pujdou nakupovat do vedlejsi..
nebo ne, jeste jinak - tohle neni pekarna, ktera ma sice vyborne a chutne rohliky za dobrou cenu, ale pri prodeji vam je vyvali ve spine na zemi, takze jdete radeji nakoupit vedle..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:39:44  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

tohle neni pekarna, ktera kdyz bude prodavat hnusne rohliky, tak lidi pujdou nakupovat do vedlejsi..
nebo ne, jeste jinak - tohle neni pekarna, ktera ma sice vyborne a chutne rohliky za dobrou cenu, ale pri prodeji vam je vyvali ve spine na zemi, takze jdete radeji nakoupit vedle..

Neni? WoW je jedina online hra na svete? Hm...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:45:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz se mi nebude libit posledni album System Of A Down, tak taky pujdu radeji poslouchat Helenku Vondrackovou..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:47:10  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale no tak ... blizzard te nuti hrat wow? trosku lol ne?
nelibi se ti to jak vedou svoji politiku tak mas xx ruznych dalsich moznosti
takovy argumenty jsi mohl pouzit maximalne kdyz tady byla ultima a meridian

me se nelibilo EQ2 tak jsem po 1/4 roce odesel pryc k wow kde jsem spokojenej, nevim proc bych nemohl odejit jinam

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:48:47  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Taky mi unikl ten myslenkovy pochod :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:51:36  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
[rejp]
Ne WoW je jediná online hra s tak výbornou grafiku a velkou obtížností :). Její obliba je tak obrovská, protože z hráčů dokáže vybičovat naprosté maximum a je to nejvíc hardcore hra co vůbec je!
[/rejp]

Oblíbenost WoWu je tak obrovská, že jeden žbrblající člověk co jim napíše, je asi moc netrápí :).

-
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:55:27  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

[rejp]
Ne WoW je jediná online hra s tak výbornou grafiku a velkou obtížností :). Její obliba je tak obrovská, protože z hráčů dokáže vybičovat naprosté maximum a je to nejvíc hardcore hra co vůbec je!
[/rejp]

Oblíbenost WoWu je tak obrovská, že jeden žbrblající člověk co jim napíše, je asi moc netrápí :).

Na to si SOE hrala taky a ted je rada, ze je rada. SWG i EQ2 zije snad jen proto, ze je jim blby to zrusit.
A stale to nic nemeni na tom, ze to hrat nemusi, muze jit jinam, delat neco jineho.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:55:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

[rejp]
[/rejp]

no tady musim s panem slehlikem vyjimecne souhlasit..
maji tolik zakazniku, ze jim je ne jeden, ale tisice brblajicich u prdele..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:02:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Taky mi unikl ten myslenkovy pochod :)

mno nevim jak vy, ale ja u tohohle typu her hledam mimo jine i dlouhodobejsi vztah.. a imho je tenhle typ her presne na tomhle i zalozen..
to neni nejaka strilecka, kterou si zahraju a odhodim.. seznamovani s hernim svetem je na dlouho.. vyvoj postavy je na dlouho, vybaveni postavy je jeste na delsi dobu.. vznik nejakych kvalitnejsich vztahu s kamarady/lidmi ve hre je na dlouho..

takze ano, do jiste miry me blizzard nuti hrat WoW..

nicmene to jsem vubec predtim nenapsal, mluvil jsem o tom, ze pro me osobne neexistuje jina herni alternativa..
edit: nicmene uznavam, ze ta prirovnani, ktera jsem pouzil, byla pomerne dost obtizna pro pochopeni toho, co chtel basnik rict..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/06/2006 15:05:25
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:05:49  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
no tady musim s panem slehlikem vyjimecne souhlasit..
maji tolik zakazniku, ze jim je ne jeden, ale tisice brblajicich u prdele..

Jako ja nevim, ten pocit muzes mit kdekoli. AO placilo cca 30K - 40K lidi. A myslis, ze jeden neco znamena? Je to stejna demagogie, jako kdyz nekdo rika, ze nepujde k volbam, protoze ten jeho hlas nic nezmeni.

Jeden jsi jen ty, nevis nic o ostatnich.

Pochopitelne, ze muzes mit dojem, ze kaslou na jednotlivce...ale kdyz tech jednotlivcu bude vic a budou to ignorovat, muze to dopadnout jako u SOE. A tam je pak jedno, jestli odejde 60% hracu....oni budou mit stejne pocit, ze delaji vse nejlepe.

Je to jen o tom, jestli to chces platit, jestli se chces nervacit a rozcilovat, nebo se na to vykasles. Ci to prekousnes :) Online her na trhu je dost.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:13:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
muze to dopadnout jako u SOE. A tam je pak jedno, jestli odejde 60% hracu....oni budou mit stejne pocit, ze delaji vse nejlepe.

Hmm. Ja se SOE problemy nemam. Narozdil od jinych 'firem' se neboji experimentu:

- perma death server (discord)
- planovany progress server (od konce cervna 2006) [!! super napad]
- jako jedna z prvnich umoznovala digital purchase u mmo (tedy u western mmo)
- station exchange
- soe all access

Edited by - VT on 12/06/2006 15:25:20
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:14:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jako ja nevim, ten pocit muzes mit kdekoli. AO placilo cca 30K - 40K lidi. A myslis, ze jeden neco znamena? Je to stejna demagogie, jako kdyz nekdo rika, ze nepujde k volbam, protoze ten jeho hlas nic nezmeni.

Jeden jsi jen ty, nevis nic o ostatnich.

Pochopitelne, ze muzes mit dojem, ze kaslou na jednotlivce...ale kdyz tech jednotlivcu bude vic a budou to ignorovat, muze to dopadnout jako u SOE. A tam je pak jedno, jestli odejde 60% hracu....oni budou mit stejne pocit, ze delaji vse nejlepe.

jeste to tak.. nestras kua, i kdyz mi pripada, ze to tam posledni dobou trosku smeruje..

quote:

Je to jen o tom, jestli to chces platit, jestli se chces nervacit a rozcilovat, nebo se na to vykasles. Ci to prekousnes :)

bych to zas tak nehrotil, rada veci me u WoW sere, ale v celkovem kontextu to je zatim vice nez zanedbatelna polozka
nevim vubec, proc s tim reyden zacal.. ja tady jen nadavam na zkurvene frantiky, ktere nemam rad, posledni dobou pak predevsim pro jejich predstavu o spravnem chodu zazemi pro MMORPG (a navic je treba i tohle o tehc frantikach brat s nadsazkou)

quote:

Online her na trhu je dost.

tohle presne se od zacatku snazim rict - nikoli pro mne..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:24:11  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

To je co?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:26:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

To je co?

no to je, ze treba progress postavy pudje delat jen v pondeli od 2-3 hodin, pak ve ctvrtek od 6 do 10 a pak jeste v sobotu celou noc..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:29:38  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
https://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=1055631&p=1&tmp=1#post1055631

Update: 15:15CEST
We're in the final step of testing the realms. We hope to be able to open them shortly.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:29:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je co?

Bude to novy EQ1 server bez datadisku. Proste se vratime o 10 let zpet. Bude stacit EQ1 classic client. Podle progressu hracu se budou postupne otevirat dalsi datadisky.

Hraci si budou moci zazit to co pred deseti lety zazivali prvni hraci eq1.

Jenom mam strach, aby nejake uber gildy neprogressovali moc rychle ...

Neco podobneho bych rad videl v DAOCu - server pouze pro classic clienta (barrows, lyoness jako end game pve zony, stare frontiery). Bez datadisku. Pak postupne pridat SI atakdale.

--
Jeste bych k vyctu SOE napadu dodal tento:
- Legends server - VIP server, kde game masteri vytvareli denne 5+ eventu pro hrace, platilo se kolem 55 dolaru mesicne, mam z tohoto serveru asi nejlepsi pve zazitky

Edited by - VT on 12/06/2006 15:39:25
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:35:51  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je co?

no to je, ze treba progress postavy pudje delat jen v pondeli od 2-3 hodin, pak ve ctvrtek od 6 do 10 a pak jeste v sobotu celou noc..

tak často jim zase servery nechodí

jinak to, že jsi se mnou souhlasil mě docela ranilo :(

nemůžu souhlasit s člověkem co mi komolí jméno

-
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/06/2006 :  15:47:55  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je co?

Bude to novy EQ1 server bez datadisku. Proste se vratime o 10 let zpet. Bude stacit EQ1 classic client. Podle progressu hracu se budou postupne otevirat dalsi datadisky.

Hraci si budou moci zazit to co pred deseti lety zazivali prvni hraci eq1.

Jenom mam strach, aby nejake uber gildy neprogressovali moc rychle ...

Neco podobneho bych rad videl v DAOCu - server pouze pro classic clienta (barrows, lyoness jako end game pve zony, stare frontiery). Bez datadisku. Pak postupne pridat SI atakdale.

--
Jeste bych k vyctu SOE napadu dodal tento:
- Legends server - VIP server, kde game masteri vytvareli denne 5+ eventu pro hrace, platilo se kolem 55 dolaru mesicne, mam z tohoto serveru asi nejlepsi pve zazitky

takze tebe nekdy dokonce i bavi PvE jo ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:05:57  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
sakra,kua,do prr... tak kdy to pojede :-(
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:16:12  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mischu

sakra,kua,do prr... tak kdy to pojede :-(

nemáš kempit itemy na aliení armor?

začně psát emaily, jestli je vás víc jak jeden (třeba 2) už máte šanci, že si to přečtou :)

-
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  17:47:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja ti rozumim, ze delas, ze tomu jako nerozumis, takze ja ti to teda jako vysvetlim:
to neni komoleni, to je vtipne vyuziti podobnosti - viz moje uplne prvni reakce na tvoje posty ve vedlejsim topicu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/06/2006 :  18:02:21  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Update: 16:56 CET - 12/06/2006

The above list of realms are coming back up now and all realms should be available shortly.

We apologise for any inconvenience this may have caused.

to jsou fak dementi cumej na fotball a hovno delaj urcite
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/06/2006 :  18:02:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja ti rozumim, ze delas, ze tomu jako nerozumis, takze ja ti to teda jako vysvetlim:
to neni komoleni, to je vtipne vyuziti podobnosti - viz moje uplne prvni reakce na tvoje posty ve vedlejsim topicu..

chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tak jo zasmál jsem se :)

stejně nemůžu souhlasit s člověkem co nemá smysl pro humor, slehlik je strašně vtipný :)

-
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 12/06/2006 :  18:16:24  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

chutne rohliky za dobrou cenu

OMFG, co to je za přirovnání?

A přestaň už spamovat, nebo ti ty hvězdičky umažou a máš po prdeli

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 12/06/2006 :  19:25:38  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Tak jestli už to teď jede, tak výpadek trval 24 hodin... bo včera večer už mi to nejelo... za takové výpadky dřív dávali i ten den navíc ne?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/06/2006 :  19:28:11  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Ale ja nezpochybnuji vuli, ochotu SOE delat experimenty. Ale bavim se tu o jejich "umu" delat ziskove veci (nebrat doslova OMG). Mluvim tu o jejich talentu zvysovat ziskovost svych projektu (treba kolik lidi hralo SWG, kolik hraje, to samo EQ2).
Vyjimecne projekty je chvali, stejne tak jako GM pece o hrace (na to zatim NIKDO nema, tak jak oni se "staraji" o hrace kdyz servery nejedou atd). Ale neco je k tomu dotlacilo...co asi, ze
Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2006 :  09:30:33  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
No tak jsem cetl,ze vsechny servery jsou ok,jen ten drakthul nikde nevidim.nebo na nej zapomeli?
Prece jen,uz to nejede dost dlouho

druid Lolita
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000