Author |
Topic  |
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 08/06/2006 : 15:06:46
|
Někdo spamovat musí hehe a kdyz je update, tak se clovek nudi  |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 08/06/2006 : 15:36:57
|
quote: Originally posted by Unioner
Někdo spamovat musí hehe a kdyz je update, tak se clovek nudi 
To je videt ze neznas sestru Magdalenu. |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 08/06/2006 : 16:59:34
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
quote: Originally posted by Unioner
Někdo spamovat musí hehe a kdyz je update, tak se clovek nudi 
To je videt ze neznas sestru Magdalenu.
... boze chran ... |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 12:39:37
|
Ahoj, tak jak se Vám zatím jeví nový target systém ? Já jsem zatím celkem v rozpacích, líbí se mi action cost, posílili moby, máte nějakej tip jak nagrindit kromě questů ? Vypadá to na běh na dlouhou trať taky heal nejak oslabili, a konečně jako jedi mám silnější meč nez rifli.. (myslím podle dps) |
jůůz d fóós |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 13:45:45
|
quote: Originally posted by Kravka
Ahoj, tak jak se Vám zatím jeví nový target systém ? Já jsem zatím celkem v rozpacích, líbí se mi action cost, posílili moby, máte nějakej tip jak nagrindit kromě questů ? Vypadá to na běh na dlouhou trať taky heal nejak oslabili, a konečně jako jedi mám silnější meč nez rifli.. (myslím podle dps)
novej target system jsem zatim efektivne pouzil pro presun nabytku snizili cool down time u specek coz je good zvedli mobum dmg, co je na hovno, nechci se kvuli kazdemu smejdovi grupovat grind - zvedli groupexpu, takze satci jen najit ty spravne zvirata nebo NPC oslabeni healu je pekne na prd jedi bych zrusil, je to major bug tehle hry |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 14:20:22
|
Major bug jsou managoři, co jsou schopní dát do live bez patřičného otestování takovéhle ulítlosti. To že opravdu nejsou schopní u každého povolání zapnout ty 3-4 specky a heal, to opravdu zamrzí. A pokud budou 2x do roka srážet staty zbraní na "průměr", tak hráče brzy klepne.
Na druhou stranu, udělal jsem 30 level s melee povoláním, takže úplně pošahané to být nemůže :)
p.s. heal za 800 jednou za XX vteřin, když mám 4400 životů, to je tak feature jak sviňa. |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 16:15:03
|
až budou mit GMS pasky opět vliv na DPS tak budu spokojenej, staly mě jmění :), ale to se asi nestane. mužu je pak dát do muzea, paska za 40mil, dnes mam za to jetpack  |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 12/06/2006 16:15:59 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 12/06/2006 : 16:18:30
|
quote: Originally posted by Almych zvedli mobum dmg, co je na hovno, nechci se kvuli kazdemu smejdovi grupovat
zas je dobře že jsou silnější. Solovat DJM s DJK a adeptem najednou skoro s prstem v nose jen na rifli/snare, to taky nebylo v pořádku.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Topic  |
|