Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Publish 28, 29...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/06/2006 :  15:06:46  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Někdo spamovat musí hehe a kdyz je update, tak se clovek nudi

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/06/2006 :  15:36:57  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

To je videt ze neznas sestru Magdalenu.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 08/06/2006 :  16:59:34  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:
Originally posted by Unioner

To je videt ze neznas sestru Magdalenu.

... boze chran ...

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:39:37  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, tak jak se Vám zatím jeví nový target systém ? Já jsem zatím celkem v rozpacích, líbí se mi action cost, posílili moby, máte nějakej tip jak nagrindit kromě questů ? Vypadá to na běh na dlouhou trať taky heal nejak oslabili, a konečně jako jedi mám silnější meč nez rifli.. (myslím podle dps)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:45:45  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

Ahoj, tak jak se Vám zatím jeví nový target systém ? Já jsem zatím celkem v rozpacích, líbí se mi action cost, posílili moby, máte nějakej tip jak nagrindit kromě questů ? Vypadá to na běh na dlouhou trať taky heal nejak oslabili, a konečně jako jedi mám silnější meč nez rifli.. (myslím podle dps)

novej target system jsem zatim efektivne pouzil pro presun nabytku
snizili cool down time u specek coz je good
zvedli mobum dmg, co je na hovno, nechci se kvuli kazdemu smejdovi grupovat
grind - zvedli groupexpu, takze satci jen najit ty spravne zvirata nebo NPC
oslabeni healu je pekne na prd
jedi bych zrusil, je to major bug tehle hry
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:20:22  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Major bug jsou managoři, co jsou schopní dát do live bez patřičného otestování takovéhle ulítlosti. To že opravdu nejsou schopní u každého povolání zapnout ty 3-4 specky a heal, to opravdu zamrzí.
A pokud budou 2x do roka srážet staty zbraní na "průměr", tak hráče brzy klepne.

Na druhou stranu, udělal jsem 30 level s melee povoláním, takže úplně pošahané to být nemůže :)

p.s. heal za 800 jednou za XX vteřin, když mám 4400 životů, to je tak feature jak sviňa.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:15:03  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
až budou mit GMS pasky opět vliv na DPS tak budu spokojenej, staly mě jmění :), ale to se asi nestane. mužu je pak dát do muzea, paska za 40mil, dnes mam za to jetpack

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 12/06/2006 16:15:59
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:18:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych
zvedli mobum dmg, co je na hovno, nechci se kvuli kazdemu smejdovi grupovat

zas je dobře že jsou silnější. Solovat DJM s DJK a adeptem najednou skoro s prstem v nose jen na rifli/snare, to taky nebylo v pořádku..

jůůz d fóós
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000