Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/06/2006 :  15:37:27  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

rapid concealment ftw... nedokazu si to uz bez nej pomalu predstavit

Je to ganker!

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 06/06/2006 :  15:55:52  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Je to ganker!

not rly, ale sem tam si pvp zahraju a na to musi bejt build ;p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 06/06/2006 :  16:15:23  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by l0bos

A bacha na magy, pri prvnim stunu (ne gouge) da blink a v pripade, ze nemas cd na blind a nezmacknes to v stejny chvili jako on, tak nasleduje vetsinou smrt

LOL? Learn2play

porad, rad se priucim :)

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 06/06/2006 :  16:26:41  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Koron

me spis zajimalo jestli je k necemu ten skill rapid concealment ... nebo to jde i bez toho (10s je dlouha doba )

Ten se ti vyplati treba v AV kdyz nekoho ganknes behem par vterin a potrebujes se rychle stealthnout bez vanishe protoze ti dobiha teprve CD.

Jinak na 1vs1 to nijak vyrazne nepotrebujes. Aspon ja nemam potrebu se behem 10sec co zacal fight restealthovat. Ale zalezi na kazdeho zpusobu fightu. Nicmene ti stejne behem te doby na rozumny combo gain / dmg output nevyjde energie :).

Jinak samozrejme CD ti dojizdi jakmile se odstealthnes takze 10 po odhidnuti se muzes, pokud si OOC, opet stealthnout.

A ano, pres improve gouge se v PVP da restealthnout, v PVE to nelze.

diky
Go to Top of Page

Pharoxx
Starting Member

Rei-wow

70 Posts

Posted - 06/06/2006 :  17:15:36  Show Profile  Send Pharoxx an ICQ Message Send Pharoxx a Private Message  Reply with Quote
quote:

A bacha na magy, pri prvnim stunu (ne gouge) da blink a v pripade, ze nemas cd na blind a nezmacknes to v stejny chvili jako on, tak nasleduje vetsinou smrt

Pokud je ten mage frost, tak je blind celkem waste
Me se s hemo osvedcil cheap shot+gouge. Kdyz se povede, tak to stoji za to

EDIT: ted sem si uvedomil, ze ten Blind sice na jednu stranu opravdu waste je, ale zase se ten mag pripravi o jednu kostku, takze je to jen polovicni waste

World of Warcraft:
Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU
Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU

Age of Conan:
Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP)
Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP)

Edited by - Pharoxx on 06/06/2006 17:21:58
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 06/06/2006 :  17:19:03  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pharoxx

quote:

Pokud je ten mage frost, tak je blind celkem waste
Me se s hemo osvedcil cheap shot+gouge. Kdyz se povede, tak to stoji za to

hehe, to verim :)

Ja jsem Seal Fate, Vigor. Snazim se zacit ambush-gouge-backstab-blind atd, kdy zneni CD tak ambush-gouge-restalth-ambush,ale to je dost nespolehlive pze je tam sance se mage hodi nejaky aoe popr. frost novu nebo jinou spinu

Edited by - l0bos on 06/06/2006 17:28:56
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 06/06/2006 :  17:26:06  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
double post

Edited by - l0bos on 06/06/2006 17:26:42
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  09:35:08  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

rapid concealment ftw... nedokazu si to uz bez nej pomalu predstavit

rapid concealment > master of deception ?? discuss

chtel bych proste znat nazor/zkusenosti s hemo jestli nahodit rapid/mod/elu, osobne bych si udelal hemo asi takhle http://www.wowhead.com/talent/?ihe0sx0oZhZVEV00cR0o...

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  09:45:57  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
Theorycraft

no osobne bych to udelal asi jinak
http://www.wowhead.com/talent/?ihe0s0xoZhZixV0chR0o
i kdyz premelslim o Sap/Rupture/ImpVanish a o imp Instant Poison/Lethality ... s tim se da hybat ... misto lethality/imp poisonu se da vzit imp Slice and Dice a 2 body pak nekam placnout

Rapid Concealment podle me staci 2 body ... ale to byste tu nekdo musel rozebrat kdyz presne to pouzijete a kolik casu vam zaberou akce pred nim ... me to vychazi se stealth potrebuju nejdriv 8.5s po utoku ... takze mi to staci

Elusivenes mi prijde jako nesmysl - 1.3 minuty je sice hodne ale porad zbyva 3.7 minuty coz znamena ze to pouzijete jednou za uherak

Slice and Dice / Expose Armor tam zatim tak nejka nevim co vyjde lip ... na hadraky je to jasny ale tam je lepsi asi Eviscerate ... ale zase i SaD jde jen o cas a u EA jde o ofektivitu takze kazdy at si vybere

Lethality tam nemam proto ze se to aplikuje pouze na gouge a hemorrhage a ty samy o sobe moc veky dmg nedavaji a zviseni crit dmg o 30% neni nic moc ... proto bych to vrazil bud do Vile poisons nebo do imp instant poisonu (ale s jedy nemam zkusenosti takze tady bych potreboval nejake pripominky)
jedy maji podle wowwiki zaklad 20% sanci ze se aplikuji 10% navrch(instant poison) je 50%narust efektivnosti (tohle se meni podle vybaveni v bloodfangu je bonus +5% pak se da pouzit jeste trinket +30% no takze ta ten narust efektivity klesa - pri zakladu 45% uz je 10%bonus jen ... 22%) ... 15% dmg je podle me asi o neco slabsi (ale zase se to vztahuje na instant i deadly)
tady nekdo musi rict co vyjde lip ... esli dmg z poisonu nebo dmg z critbonusu

Sap/Rupture/ImpVanish tam my vychazi body na 2 ability ale ktere? sap neni 100%ni a da se efektivne pouzivat i bez talentu u rupture je to jasny tam je to 30% dmg takze to bych asi vzal a ImpVanish? no nemusim pak davat sprint :)

Edited by - Koron on 07/06/2006 10:37:51
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/06/2006 :  10:54:15  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
prilis mnoho teorie takhle po ranu, imp. sap je velice uzitecna vec pokud te zajima PvP (coz te asi zajima protoze hemo build urcite neni dobrej pve dmg build...)
jinak radsi budu mit vetsi crit u hemo nez nejaky procento v instant poisonu - jelikoz v pvp stejne zkoncis u toho, ze crippling je daleko dulezitejsi nez jakejkoliv instant poison a deadly poison je uplne useless jelikoz prerusuje CC ability jako je sheep/seduce/gouge
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  10:54:20  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
Lethality - must have na hemo build(kdyz to critne tak by to mel ten typek pocitit aneb cim jinym nez hemorrage davas dmg???).
Elusivness - bomba talent rogue je o CD a kdyz je budu moci casteji pouzit bude to jedine dobre.+Preparation..
Jinak Sap/ImpRupture je o zvyku/stylu hrani bych rekl a tak moc na tom nezalezi,ale takovej waste bodu do ImpVanish jsi asi nemyslel vazne??
Slo mi hlavne o to porovnat v hemo buildu rapid concealment,MOD a elu ostatni talent body mam celkem ujasnene.

Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 07/06/2006 :  11:13:18  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Co přesně dělá Hemorrhage?
Jestli jsem to správně pochopil, tak se mi nezdá, že je to zase až tak super věc jak tu všichni píšete. Tudíž jsem to asi pochopil špatně . PLS popište mi co to přesně má dělat. Díky

Lexon
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  11:14:24  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
3.7 minuty cooldown je desne moc ... je to min nez 5 minut to jo ale 5 bodu ...

s tou lethality je to uz celekm jasny :)

ten sap ... ja nevim ... 90% je desna malo :(
imp vanish je asi vaste ale rychlost je pro rogua dulezita podle me vic jak zustat ve stealthu po sapu ... ale tady hodne zalezi na situaci sapovat i vanishovat se da i bez talentu

- nepisu to sem abych vam poradil .. ale proto jak to vidim ja a vy ste poradili me :)

kdyz to svoje upravim podle poslednich poznatku (z fora) tak mi vyjde to same co tobe ... s tim ze do Rapid Concealment bych pretahl 2 body z Master of Deception ... asi

Edited by - Koron on 07/06/2006 11:26:08
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  11:42:32  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

Jestli jsem to správně pochopil, tak se mi nezdá, že je to zase až tak super věc jak tu všichni píšete. Tudíž jsem to asi pochopil špatně . PLS popište mi co to přesně má dělat. Díky

insta utok za 35 energy, prida jeden cp, atakovanemu alikovi da debuff na 15sec/20uderu,kazdy utok po dobu debuffu ma v zakladu +7dmg na 60lvl.Doufam,ze to mam spravne

Edited by - Regnak on 07/06/2006 11:43:02
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  11:51:22  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Regnak

quote:

insta utok za 35 energy, prida jeden cp, atakovanemu alikovi da debuff na 15sec/20uderu,kazdy utok po dobu debuffu ma v zakladu +7dmg na 60lvl.Doufam,ze to mam spravne

myslim ze jo jen je to myslim na 30 uderu ... ten +7dmg bonus se pocita k dps zbrane takze u mece s rychlosti 2.5 je to +17 (je to min nez dela sinister strike ale zase je to levnejsi a ten debuf je pro vsechny kdo dotycneho alika mlati takze to muze udelat az 800 dmg (trochu extrem)
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:15:24  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
offhand

rika se ze zbran v druhe ruce neprocuje (nema smysl na ni davat lifestealing / crusader) ani necrituje ...

takze se pouziva primarne na aplikaci jedu - rychla zbran

ale s tim procem to celkem nechapu viz
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18202

tady ten proc prece bejt musi ne?
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:30:59  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koron

offhand

rika se ze zbran v druhe ruce neprocuje (nema smysl na ni davat lifestealing / crusader) ani necrituje ...

takze se pouziva primarne na aplikaci jedu - rychla zbran

ale s tim procem to celkem nechapu viz
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18202

tady ten proc prece bejt musi ne?

Pokud se to rika tak je to spatne :) Offhand samozrejme procuje. procuje jak weapon proc, tak enchant tak poison. Ale procuje mnohem mene nez-li z main handu. Urcite je to dano poctem hitu, protoze MH mimo autoattacku jeste davas insta specky, kdezto off hand si jede jen tou svoji rychlosti :).

Ale stejne se mi zda, ze blizzard udelal proc rate na offhandu mnohem nizsi nez z mainhandu. Zkousel sem jak casto mi procne crusader kdyz sem jeste pouzival dual crusader a z offhandu to bylo zalostne. O cripplingu na offhandu ani nemluvim, kolikrat neprocnul ani jednou za fight, z mainhandu je na targetu vzdy po 1-3 hitech (mozna max 5ti).

Spis jeste dotaz, to uz se tyka spis PVE protoze nevim o hraci s vyssim lvlem nez 60 :). Je dokazane ze glancing hit nemuze critnout, tudiz +skill vyrazne zveda DPS u mobu s vyssim lvlem nez 60 (na ofiku to bylo pekne zpracovane) ale ptam se zda li pri glancing hitu procuje enchant/poison/weapon proc.

Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 07/06/2006 :  13:49:40  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
rapid concealment 4/5 mam hlavne kvuli hunterum a jejich multi-shotu... pripadne kdyz me chargne warr, tak hodim gouge a restealth

bez MoD sem zvyklej hrat uz z dob, kdy sem byl combat spec... jeden bod mi v tom bohate staci

elus je vyborny do BG, tam si toho urcite kazdej rogue vsimne

edit: este k tem offhand zbranim, pokud se nepletu, tak sance na proc (jak enchantu, tak poisonu) je snizena o 50% oproti MH

Trance addicted <3

Edited by - Shad3 on 07/06/2006 13:50:43
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:09:15  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
Theorycraft

rapid concealment - muzeme to prochu rozvest? kolik bodu a proc?

nekdo rika zadny nekdo rika 5 nekdo 4 ja rikam 2 ... kolik je tedy optimalni?
budem uvazovat ze mame im gouge tedy 5.5s

cheap shot / hemmorhage / neco / gouge / 5s pauza / stealth (je to trosku zcestny priklad ale pro nase ucely postaci) cely tohle zabere 8s tedy s 0/5rc by to udelat neslo a 5/5rc by zas bylo vyhozeni bodu tedy v takovemto pripade 2/5 idelani

pokud bych chtel vyuzit 4/5 pak bych musel davat gouge uz driv
cheap shot / gouge / 5s pauza / stealth ... coz mi prijde jako trosku brzo :)

pri 5/5 bych moh hodit ze stealthu primo gouge a jen pockat a zase stealthnout :) takze to je uplnej nesmysl to fakt radsi hodim ten sap :) i kdyz zase by se tim daly nabirat body :)

takze bych to videl na 2/5 nebo 3/5 ... sem si jistej ze mi nekde neco uniklo takze me prosim poucte jak to funguje v praxi dik

Edited by - Koron on 07/06/2006 14:10:30
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:10:59  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
4 body kvuli tem efektum co te ze stealthu vyhodi... dostat se ooc trva 6sec

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:16:32  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
aha takze dejme tomu vidim maga ... du k nemu vsimne si me (treba se nahodou otoci) a hodi explozi - odhidne me ... dam gouge a stealthnu zpatky ... tak to se pak ty 4 body asi hodi :)
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:18:15  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
presne tak :)

edit: v chvili kdy sem to napsal tak mi to doslo

Jinak Little, jaky mas build a jak postupujes na magy? Docela me to zajima

Edited by - l0bos on 07/06/2006 14:21:38
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:20:24  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ten timer na stealth ti jede v chvili kdy hidnes, takze zalezi na tom jak dlouho k nemu pujdes :)

A to jsi vzal kde? :) Timer ti jede jakmile se odhidnes

Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:28:47  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

urcite ne tak aby,kdyz je blind na CD nasledovala smrt L2play tam sedelo

Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:31:36  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
no pak teda vznikne tohle
http://www.wowhead.com/talent/?ihe0sx0oZhZpEV00cR0o

ma ten jeden bod pak v MoD nejaky smysl?

5/5 dela to ze se vas stealth tvari tak jakobyste byli o 3 levely vys

1 bod prida 0.6 levelu ... takze asi nic :) ale sanci na odhaleni to snizi to asi jo

1 level je 5 bodu stealthu
1 MoD talent je 3 body do stealthu

no ale kam jinam s nim ze? :)
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:34:22  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

urcite ne tak aby,kdyz je blind na CD nasledovala smrt L2play tam sedelo

Ja psal vetsinou, coz mi pride rozdil. Nikdo ze zdejsich skilleru mi jeste nedokazal odpovedet, a opravdu me to zajima...

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:39:45  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel sem klasiku 21/8/22 a ted uz jedu nejakou dobu 31/8/12, 120 energy.

Na magy je to vzdy jinak zalezi na situaci, kdyz vidim ze je to pure green tak to vetsinou vyresi ambush+BS combo :))), jinak se snazim na ambush+gouge, kdyz to nevyjde a mam frost novu tak vanish se sprintem a kidney (nebo cheapshot v pripade ze se mu nepovede me odhidnout). A nez mu najede CD na dalsi blink tak je vetsinou mrtvy. Pokud vidim miss/dodge/parry a je to trinket mag s dobrym equipem tak mam vetsinou problem :). Blind pouzivam vzdy, ale 70% magu jede frost takze vetsinou si to hned shodi, no je lepsi kdyz to pouzije na blind, nez pri 5cp a nabitem CB kdy ceka na CD na blink :)

Ale nejradsi mam magy co si krati cestu blinkovanim, to pak s radosti zacnou cheapshotem . Samozrejme ze na magy nasazuji insignii a jinak vzdy nosim renataki trinket...jen cekam kdy ho blizz nerfne protoze je strasne OP

Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:44:10  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Jo to beru. O neco podobnyho se snazim taky Jenom me moc neuspokojuje pouziti 2-3 CD na jednoho enemy, ale to uz u rogue asi jine nebude.
Jeste se chci zeptat jak je to s 21/8/22 buildem pri raidovani? Asi nic moc damaž co? Ja ten build mel ze zacatku a pak jsem taky respec na seal fate/vigor pride mi to jako rozumny kompromis pve/pvp.

Edited by - l0bos on 07/06/2006 14:46:20
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:44:46  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja psal vetsinou, coz mi pride rozdil. Nikdo ze zdejsich skilleru mi jeste nedokazal odpovedet, a opravdu me to zajima...

No pokud mag nema 3k HP, tak ti minimalne jednou za fight blinkne, s tim nic neudelas a ze bych vetsinou po blinku umrel to teda nevim :). Samozrejme nerikam, ze sem na maga nikdy neumrel to je blbost, ale rozhodne neznamena, ze kdyz mag blinkne tak jsem vetsinou mrtvej.

je to vsechno kdyby, kdybych nemissnul ten gouge, kdyby mi mag s 5% dodgem nedodgnul ten kidney, kdyby mu ten pyroblast necritl za tolik atd atd atd...

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:45:52  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo to beru. O neco podobnyho se snazim taky Jenom me moc neuspokojuje pouziti 2-3 CD na jednoho enemy, ale to uz u rogue asi jine nebude.

Vicemene rogue bez CD je jako war bez zerk stance. Horsiho hrace nejak umlatis kdyz mas kliku, ale dobryho hrace s dobrym equipem vetsinou nedas.

Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:45:59  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
To Koron: ted se podivej do Shad3 podpisu na talenty :D
To lObos: only fun,zkus neotevirat combat cheap shotem nebo s tim blinkem proste pocitej a nenech se sheepnout od fire maga a doufej, ze frost mag nema CD na obe kostky

Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:50:43  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Na maga otviram ambush

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:53:09  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Shadee btw asi te utlucu, pugio v offhandu, bah...NEEED

Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:00:48  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na maga otviram ambush

jj tak pak je samo best kdyz se zadari gouge,ale osobne na to kaslu a spoleham na prekvapko a energy tick. Dam ambush-bs a pak kdyz neumre cekam co se bude dit, vetsinou dostanu frost novu a mag blinkne chce me ovcout a vybandovat se, to mu proste nejak musis breaknout,zalezi na situaci/CD..Dlouho jsem nepotkal maga, co by me vyownoval v 1v1,ale kdyz nemas preparation budes to mit proti frost magovi tezke,pac 2x kostka > 1xvanish

Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:01:37  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Jinak kdyz uz si tu tak hezky povidame

Co ocekavate od revampu v 1.12?

Ja osobne mensi posileni defence, reagenty u vendora a buff eviscerate.

Edited by - l0bos on 07/06/2006 15:03:00
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:04:39  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale vzdyt to je best offhand hmm jak se tak koukam jak nam padaji slusny mece,tak si stejne to hemo vyzkousim tak za uherak

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:08:45  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale vzdyt to je best offhand hmm jak se tak koukam jak nam padaji slusny mece,tak si stejne to hemo vyzkousim tak za uherak

Mno je to best offhand, kdyz mas v MH deathsting nebo R14 dagger :)

btw taky sem premyslel o hemo, ale na hemo nemam equip,
<joke>mam tak nizkej AP ze nizsi uz byt snad ani nemuze </joke>, takze asi zustanu u starych dobrych dloubatek

mno treba se ten strejda v roztavenem jadru konecne umoudri a ten perdition konecne po tolika killech pusti, uz me FoF prestava bavit

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:13:02  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak kdyz uz si tu tak hezky povidame

Co ocekavate od revampu v 1.12?

Ja osobne mensi posileni defence, reagenty u vendora a buff eviscerate.

S tim bych si nebyl tak jistej, dmg ktera neni zavisla na equipu a cerstva sedesatka s tim ownuje....a jeste to buffnout? :) Je fakt ze pro equipnutejsi hrace je evis uz skoro waste bodu ale nejaky buff imo moc v uvahu neprichazi.

Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:18:02  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
No presne budto je to moc a pak s lepsim eq uz to zase za moc nestoji, chtelo by to nejak poresit, ale spis se dockame veci typu imp. distract 6/6 atp

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:25:29  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

No presne budto je to moc a pak s lepsim eq uz to zase za moc nestoji, chtelo by to nejak poresit, ale spis se dockame veci typu imp. distract 6/6 atp

Taky bych to tak videl

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:41:19  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Stejně tak jako u revampu u jiných classů bych očekával že půjde o:

- přeskládání talentů, takže některé budou nově na nižším místě ve stromě
- lehké zlevnění některých talentů, takže zbyde víc bodů
- pridání minima nových nebo předělaných talentů
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 07/06/2006 :  16:14:16  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak uz Regnak psal, best offhand :o
a prosim, neplest si me se Shadee ;)

k tomu eviscerate - tipoval bych to tak, ze pro cisty 60 tu dmg trochu nerfnou ale pro high-end hrace naopak boostnout... dost casto je predkladana zmena evisc zalozena na AP

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 07/06/2006 :  16:23:00  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
Mno ohledne revampu koluje mnoho fam a spekulaci,dokonce jsem zaslech/cetl neco jako,ze se attack speed bude scalovat podle agi - mno proste je toho moc nepodlozeneho, takze dokud neuvidim talent tree na ofic webu neuverim ale trochu se bojim,abych az to uvidim nezaplakat

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/06/2006 :  16:25:43  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Tak nějak se obávám že očekávání vždycky překonají skutečnost, často několikanásobně - takže zklamání je nevyhnutelné
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 07/06/2006 :  19:03:04  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
rapid concealment > master of deception ?? discuss

MOD > RapidConcealment > Camuoflage

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 07/06/2006 :  19:10:57  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

vec nazoru, ja to ted mam presne naopak :)

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Pharoxx
Starting Member

Rei-wow

70 Posts

Posted - 07/06/2006 :  19:25:01  Show Profile  Send Pharoxx an ICQ Message Send Pharoxx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja to mam 5/5 Camu, 4/5 rapid a 3/5 MoD a nemuzu si stezovat

World of Warcraft:
Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU
Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU

Age of Conan:
Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP)
Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP)
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 08/06/2006 :  02:14:02  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a o tom to je
+1
ja tomam 5/5 vsetko ale Elusivenes mne pride zbytocne. but tie CD mam ked kilujem alebo nie. -1.5min ma v tom pripade nezachrani

jop a NEfovi staci 3/5

"Relationships come and go. Epics are soulbound"

Edited by - Sacrifice on 08/06/2006 02:18:10
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 08/06/2006 :  06:56:40  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
a prosim, neplest si me se Shadee ;)

Nepletu, jen mi to tam proste automaticky podvedome skocilo :o)))

Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 08/06/2006 :  13:02:24  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

no pokud vím, tak hlavní výhodou je kromě zmiňovaných nižších nároků na energy a +7 dmg bufu/debuffu to, že Hemorrhage není ovlivněn weapon speed normalizací zavedenou v patchi 1.8. Pro výslednou dmg se se u standartních útoků a specek AP násobí u kudel koeficientem 1,7 a u ostatních 1h zbraní koeficientem 2,4. Proto Hemorrhage profituje z pomalé MH zbraně s co největší dmg range. Zbraň s nižší rychlostí než je normalizace je pro Hemo neefektivní.

quote:

k tomu eviscerate - tipoval bych to tak, ze pro cisty 60 tu dmg trochu nerfnou ale pro high-end hrace naopak boostnout... dost casto je predkladana zmena evisc zalozena na AP

combat rogue wet dream

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000