Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 24/05/2006 :  23:07:41  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
kazdej mame jinej vkus, nekomu se libi grafika warhameru a grafiku vanguardu kritizuje za spatnou realicnost :)

jestli jsem tomu videu spravne rozumnel, pujde jakoukoliv vec ve hre vzit z baglu a umstit ji v dome, vcetne meziproduktu pri crafteni vcetne zbrani, proste prijdu do guildovniho baracku polozim na stul sekyru a kazdej kdo tam bude mit pravo vstoupit ji uvidi (pripadne slohne)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 24/05/2006 23:31:10
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 25/05/2006 :  13:39:27  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
To se mi libi hodne. Aspon castecne to pripomina housing v dobre staricke UO, o kterym tvrdim ze mi v novych a modernich MMORPG prave nejvic chybi.
Vanguard ma spoustu dobrych veci, co treba primo nevymyslel, ale prevzal to nejlepsi i ze starsich osvedcenych titulu a zpracoval do novejsi podoby. to se mi na tom vazne moc libi.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/05/2006 :  13:57:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

To se mi libi hodne. Aspon castecne to pripomina housing v dobre staricke UO, o kterym tvrdim ze mi v novych a modernich MMORPG prave nejvic chybi.
Vanguard ma spoustu dobrych veci, co treba primo nevymyslel, ale prevzal to nejlepsi i ze starsich osvedcenych titulu a zpracoval do novejsi podoby. to se mi na tom vazne moc libi.

Nj... jenze si vzpomen, co se delo, kdyz si probeh kolem takovyho hezky dekorovanyho domu :) Takze doufam, ze to budeou mit nejak sikovne osetreny.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 25/05/2006 :  13:58:50  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Nj... jenze si vzpomen, co se delo, kdyz si probeh kolem takovyho hezky dekorovanyho domu :) Takze doufam, ze to budeou mit nejak sikovne osetreny.
No jo, ale na jakým si hrál připojení a na jakém HW.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/05/2006 :  14:04:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dycky sem se smal co to je za pako co vsecko nema na strese :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2006 :  14:07:50  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
a na jakem serveru

Black
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/05/2006 :  14:26:37  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:
No jo, ale na jakým si hrál připojení a na jakém HW.

No tenkrat sem mel 192/128 a v "zastave" mi linka jela naprosto na full a hra se zpomalila se tak na 1/2 rychlost... coz mi pro onlinovku neprijde zrovna idealni. Pocitam, ze Vanguard bude mit jeste vetsi databazi predmetu, takze by to pak mohla bejt fakt lagudka :)

Tragedy

Edited by - Tragedy on 25/05/2006 14:27:05
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 25/05/2006 :  15:00:07  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
todle už je v Ultimě "opravený", dokud do domu nevlezeš nenačítaj se ti itemy, který jsou uvnitř

na druhou stranu proč to pak dekorovat, když to stejně nikdo neuvidí :))
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/05/2006 :  00:33:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

konecne rozumna rec

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/05/2006 :  00:35:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jo, osetrene to ma treba SWG.. vlezes do prazdneho baraku a najednou hrrrr *buch* a barak narvanej NPCckacma, itemama, vsude obrazy, sochy, louce... jen je proste skoda ze to neni ala UO.. neni z venci videt ze ten barak neco ma.. vsecky domy sou zvenci stejne ;-(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/05/2006 :  00:40:18  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eagle
kazdopadne ten engine neni idelani a neumi se prizpusobit hardwaru

Jestli to nebude tim, ze jiz nekolik let se HW prizpusobuje prave tak narocnym enginum jako ma EQ2.... to ale neznamena ze kdyz ma neco velke HW naroky, je to spatny.

Ja uz se tesim, jak tu vsichni chytraci co maj stary zelezo na kterym jim bezi sotva prave nenarocne a graficky hnusne WoW zacnou brecet, az budou chtit ozkouset treba Vanguard.... dopredu vim, ze podle vas chytraku to bude mit spatnej engine

OK tak mi rekni, co jineho, nez spatnej engine je, pokud nekdo upgradne masinu, uplne ve vsech testech a hrach ma o 100% vyssi vykon ale prave v EQ2 ne. Co je teda na EQ2 spatneho ze se ten vykon vubec nezmeni? Nerikam ze je XP2800+ hit moderni doby, ale porad je o dost rychlejsi nez XP1800+ a tudiz by to melo byt znat. A znovu pouziju zminovanej Oblivion, kterej je mnohem hezci a narocnejsi nez naka podelana EQ2 a prave v nem ten rozdil znat je. Mas proto nejake jine logicke vysvetleni, nez ze je eq2 spatne naprogramovanej?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/05/2006 :  07:43:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

OK tak mi rekni, co jineho, nez spatnej engine je, pokud nekdo upgradne masinu, uplne ve vsech testech a hrach ma o 100% vyssi vykon ale prave v EQ2 ne. Co je teda na EQ2 spatneho ze se ten vykon vubec nezmeni? Nerikam ze je XP2800+ hit moderni doby, ale porad je o dost rychlejsi nez XP1800+ a tudiz by to melo byt znat. A znovu pouziju zminovanej Oblivion, kterej je mnohem hezci a narocnejsi nez naka podelana EQ2 a prave v nem ten rozdil znat je. Mas proto nejake jine logicke vysvetleni, nez ze je eq2 spatne naprogramovanej?

predstav si ze novy enginy sou umyslne delany tak aby prevaznou cast vypoctu delala graficka karta takze od nejakeurovne procesoru dalsiho vykonu dosahnes lepsi grafickou kartou a pameti

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/05/2006 :  10:15:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

predstav si ze novy enginy sou umyslne delany tak aby prevaznou cast vypoctu delala graficka karta takze od nejakeurovne procesoru dalsiho vykonu dosahnes lepsi grafickou kartou a pameti

Ja myslim, ze takhle to bylo vzdycky. Procesor ma proste minimalni vliv na vykon enginu.

Ale zpet k tematu... vi se neco o nejake bete na V.?

Tragedy
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/05/2006 :  10:40:59  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Oki,tak kdo mne teda vysvetli ze Treba oblivion(vydany pred 2 ma mesici) mne bezi v super grafice a EQ2 u mne vypada jako *****. Radsi se nebudu dal vyjadrovat.To byl taky jeden z hlavnich duvodu proc jsem tu hru zatratil...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/05/2006 :  10:59:59  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Oki,tak kdo mne teda vysvetli ze Treba oblivion(vydany pred 2 ma mesici) mne bezi v super grafice a EQ2 u mne vypada jako *****. Radsi se nebudu dal vyjadrovat.To byl taky jeden z hlavnich duvodu proc jsem tu hru zatratil...

Jako zase nemuzes srovnavat MMO a singlovku...

Tragedy
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 26/05/2006 :  11:04:03  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Eagle
kazdopadne ten engine neni idelani a neumi se prizpusobit hardwaru

Jestli to nebude tim, ze jiz nekolik let se HW prizpusobuje prave tak narocnym enginum jako ma EQ2.... to ale neznamena ze kdyz ma neco velke HW naroky, je to spatny.

Ja uz se tesim, jak tu vsichni chytraci co maj stary zelezo na kterym jim bezi sotva prave nenarocne a graficky hnusne WoW zacnou brecet, az budou chtit ozkouset treba Vanguard.... dopredu vim, ze podle vas chytraku to bude mit spatnej engine

Jo, Oblivion zjevne prilis zatezuje procesor ;-)
A predpokladam ze to nema skoro nic spolecneho s enginem, ale brzdi herni kod (vyhledavani cesty treba).
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 26/05/2006 :  12:58:07  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Vanguard was recently featured on the cover of Computer Games Magazine and in that issue we included codes that will allow for closed beta access to the game. We add new beta testers in regular batches however we have not yet added any CGM codes. Because of the publisher change for Vanguard, we are discussing where the beta will now be hosted before we add any new people into the process. Just as soon as we have a solid date for a beta hosting change, we will announce it here. A reminder, however: the CGM codes will not all be activated at once. We will add people in batches and you must register the code you received in your magazine.

vice zde: http://www.vanguardsoh.com/news.php?type=article&id=86

Drak'Thul <Cursed Corpses>

Edited by - l0bos on 26/05/2006 13:00:13
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/05/2006 :  12:29:37  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
jakkoliv se mi eq2 libi a prijemne me prekvapilo jak se zmenil od dob spusteni, tak s tim ze ma prisernej engine se neda nez souhasit, dukazem budiz i to ze se snad pri 50+ hracich na zonu otevira nova instance zony coz je opravdu katastrofa

lastfm
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 27/05/2006 :  15:25:24  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

jakkoliv se mi eq2 libi a prijemne me prekvapilo jak se zmenil od dob spusteni, tak s tim ze ma prisernej engine se neda nez souhasit, dukazem budiz i to ze se snad pri 50+ hracich na zonu otevira nova instance zony coz je opravdu katastrofa

Nova instance se otevira automaticky po 100+ hracich. Samozrejme ze to asi zlepsi plynulost hry, ale neni to jedinym duvodem proc tomu tak je. V kazde takovehle velke zone je spousty named mobu, kteri lidi potrebuji zabijet treba pro plneni questu, druhou instanci se vsem nabidne mozost jit si svyho nameda vykempovat jinam a tim zvetsit sanci na zabiti a zkraceni casu kempeni. Ostatne tohle si vybreceli uplakanci, kterym vadilo kempeni.

Ostatne ja proti tomuhle zrdcadleni jedne zony na vice identickych nic nemam. Pomuze to bezlagovosti, je vice namedu a vsechny zony jsou stejne pristupne. Bavime se o zonach FFA... ne jako ve WoW, kde ma kazda grupa porad svoji instanci a nikdo tam uz nemuze (i tyhle typy instanci v EQ2 jsou).

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/05/2006 :  16:32:50  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
kdyby byl dobrej engine tak to pri 100+ hracich lagovat nebude

uplakanci si to nevybreceli bylo to uz od zacatku eq2 coz moc dobre vis jeste v dobe kdy eq2 byl hodne user unfriendly hra a bylo to ciste jen proto ze jim to vice hracu nezvladalo, ostatne tenkrat ty zony v prime timu pravidelne padaly

to ze potom muzes lepe vykempit nameda je efekt naprosto vedlejsi ke kteremu doslo tak nejak mimodek

lastfm
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 31/05/2006 :  17:11:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bavime se o zonach FFA... ne jako ve WoW, kde ma kazda grupa porad svoji instanci a nikdo tam uz nemuze (i tyhle typy instanci v EQ2 jsou).

Ehm, FFA zona ve WoW vypada tak, ze kdyz tam vleze 45% populace celeho serveru tak teprve spadne world server ;-)

Coz je ale rekneme 2000 hracu a vic soucasne online, jak to proboha chces srovnavat s EQ2. Nehlede na to, ze prechody mezi zonama jsou pro hrace zcela transparentni - tj vubec o zadnem zonovani nevi, leda kdyz cestuje z jednoho kontitnentu na druhy.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 31/05/2006 :  17:26:40  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Ehm, FFA zona ve WoW vypada tak, ze kdyz tam vleze 45% populace celeho serveru tak teprve spadne world server ;-)

To mi chces rict, ze ve WoW padaj servery uz pri 45% zatizenim populace? Docela smutne, ale asi nekde kluci od Blizzardu udelali chybu

Ja sem nezazil za celou dobu v EQ2 pad celyho serveru (i kdyz mozna jednou jeste v dobe kdy WoW bylo v lisovnach).

Taky nastesti nemusim cekat ve fronte, abych lognul do hry kterou platim. Ani se nemusim rozcilovat nad tragickym PvP. Nerozhodi me problemy pri placeni a neschopnym billing systemem, a netrapi me pady serveru.

A to jen tim, ze ja hlupak hral hru, ktera je silena sracka a ma uplne posranej engine.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 31/05/2006 :  17:29:45  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nehlede na to, ze prechody mezi zonama jsou pro hrace zcela transparentni - tj vubec o zadnem zonovani nevi, leda kdyz cestuje z jednoho kontitnentu na druhy.

Ano jak sem rikal drive, v EQ2 se zonuje. WoW je s EQ odlisne a zonovani beru jako jednu z nevyhod EQ2. Ale me zonovani problemy nedela, nezdrzuje me to a ze zvyku mi uz nevadi.

Mas tam neco k Vanguardu, nebo se tu chces bavit o komiksove placane vs. kvalitni a moderni 3D MMORPG?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/05/2006 :  17:38:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To mi chces rict, ze ve WoW padaj servery uz pri 45% zatizenim populace? Docela smutne, ale asi nekde kluci od Blizzardu udelali chybu

Spise jsi si to spatne v hlave poskladal. Rahman mluvil o jedne jedine zone (napr. pri otevirani AQ brany).

Fatkem proste je, ze EQ2 eng. je mozna pro nekoho libivy, ale ke kvalitnimu enginu, alespon co se zvladani velkeho mnozstvi hracu tyce (coz je v mmorpg celkem dulezita vec, ehm) ma kilometry daleko ....

Edited by - VT on 31/05/2006 17:39:19
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  01:19:56  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Fatkem proste je, ze EQ2 eng. je mozna pro nekoho libivy, ale ke kvalitnimu enginu, alespon co se zvladani velkeho mnozstvi hracu tyce (coz je v mmorpg celkem dulezita vec, ehm) ma kilometry daleko ....

No zaprve je libivy a za druhe je dostatecne kvalitni, aby vyhovoval danemu typu hry jako je EQ2. Tudiz zarucil bezlagovou a stabilni funkcnost serveru pri 100 a vice lidech v jedne zone (na jednom miste)
Tohle je pro EQ2 naprosto dostacujici pocet. V pripade ze by hra mela jine zamereni, byl by engine urcite udelan k potrebam tomu urcenym.

EQ2 nema spatnej engine. Doufam ze podle Vseho bude Vanguard co se grafiky tyka podobnej, budou mit engine alespon tak dobrej jako ma EQ2 a kdyz bude lepsi, jen dobre.

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:53:49  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
No zaprve je libivy a za druhe je dostatecne kvalitni, aby vyhovoval danemu typu hry jako je EQ2. Tudiz zarucil bezlagovou a stabilni funkcnost serveru pri 100 a vice lidech v jedne zone (na jednom miste)
Tohle je pro EQ2 naprosto dostacujici pocet. V pripade ze by hra mela jine zamereni, byl by engine urcite udelan k potrebam tomu urcenym.

EQ2 nema spatnej engine. Doufam ze podle Vseho bude Vanguard co se grafiky tyka podobnej, budou mit engine alespon tak dobrej jako ma EQ2 a kdyz bude lepsi, jen dobre.

lol :) tak konecne to chapu... SOE od zacatku planovalo ze EQ2 bude hrat malo lidi.... tak to potom jo :)
(a pokud bude nekdo tvrdit, ze 100 lidi je pro TS, NF atd "dostacujici pocet" tak )

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:33:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
lol :) tak konecne to chapu... SOE od zacatku planovalo ze EQ2 bude hrat malo lidi.... tak to potom jo :)
(a pokud bude nekdo tvrdit, ze 100 lidi je pro TS, NF atd "dostacujici pocet" tak )

EQ2 raid = 24 lidi MAX
WoW raid = 50+ lidi?
Hodne velkej rozdil a tomu je uzpusobenej engine.

EQ2 a PvP. Zezacatku nebylo a tudiz se nikdo nemusel zajimat o bitvy skupinek 30 vs 30. Ted PvP je a tyto boje probihaj na "spatnem enginu" bez problemu.

WoW a PvP. Pocitalo se ze budou velke bitvy skupinek, ale PvP ve WoW neni

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:40:46  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
EQ2 raid = 24 lidi MAX
WoW raid = 50+ lidi?

Podle me je instancovani vsech zon v MMO dost divny. Vzdyt tyhle hry hrajeme proto, ze tam je hodne lidi a ze se muzu s kazdym potkat. Tohle je jako GuildWars, akorat se za to plati.

quote:

Ja sem si teda nevsim, ze by ve WoW nebylo PvP a bitky velkych skupin. Je fakt ze uz to 14 dni nehraju... neco se zmenilo?

Tragedy
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:49:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
EQ2 raid = 24 lidi MAX
WoW raid = 50+ lidi?

WoW pve raid = 40 lidi max

Uzpusobenej engine malemu poctu hracu? Tomu dost dobre nerozumim.

quote:

Napr. AV bg je 40 versus 40.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:55:25  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Uzpusobenej engine malemu poctu hracu? Tomu dost dobre nerozumim.

Treba je Oblivion taky MMO... jen ma engine uzpusobenej melemu poctu hracu.

100 lidi v zone mi fakt na MMO pripada malo.

Tragedy
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:56:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Me by zajimalo, proc tu porad nekdo resi veci ohledne EQ2 nebo WoW.
Jsou tu proste dve nazorove skupiny, kde tyhle spory se resili v jinem topiku.

Tenhle se ma tykat Vanguardu. Sand jedine muzu zopakovat co sem rekl.
Grafika Vanguardu je daleko vice podobna grafice EQ2, nez komiksovemu WoW. Pokud hosi ze Sigilu udelaj aspon tak dobry engine jako ma EQ2, a treba i o neco lepsi, bude to jen dobre pro hrace.

Taky sem zminil ze pozadavky Vanguardu budou na HW podobne tem, jake ma EQ2. WoW je ma diky sve jednoduche grafice nizke, ale to pripad Vanguardu nebude. Proto bych vsem, kdo se o Vanguard zajimaji doporucil upgrade aspon na doporuceny HW (minimalni nestaci).
Pak predejsem tomu, ze WoWisti zacnou reptat neco o zprasenem engine EQ2, aniz by meli ve hre neco rozumne odehrano a nebo k tomu meli dostacujici HW.

Vanguard bude taktez hrou o 2 generace MMORPG mladsi nez je EQ2 i WoW, takze doufejme, ze se to projevi i na kvalitnim a dobrem enginu. Diky rozdilum tech dvou let pevne verim, ze kvalita bude o poznani lepsi nez je u starsich titulu a vsichni budem nadseni krasnou grafikou a plynulosti hry i ve velkych PvP soubojich, nebo velkych raidech.

Prestante uz konecne srovnavat Jabka (EQ2), hrusky (WoW) a orchide (Vanguard). Srovnavat se to proste neda.
Vanguard je novej titul, na kterym by mel bejt videt rozdil dvou let od vydani a doufejme ze hra prinese zatim ten nejlepsi vyber veci ze vsech dosud vydanych MMORPG. Bude bavit spousty lidi a bude mit uspech a zase se tam treba sejdem se staryma znamyma, s kteryma sme hrali starickou UO.

EQ2 je odlisnou hrou od WoW i s jinym zamerenim. Bohuzel za dobu od vydani se dost meni a to smerem k WoW, coz mi nevyhovuje. Ma svoje fanousky i svoje hrace a ti jsou urcite spokojeni.

WoW je odlisna od EQ2 nejen grafikou, ale i obsahove. Je to co se poctu hracu tyka jedina MMO schopna konkurovat Asijskym hram a v EU/US regionu je asi jedna z nejuspesnejsich z tohohle hlediska. Taky ma sve fanousky a hrace kteri jsou spokojeni.

Muj subjektivni nazor na srovnani EQ2 a WoW je takovej, ze radsi dam prednost EQ2. WoW mi nesedi. Pak jsou hraci co hrali EQ2 a presli do WoW, na ktere nedaj dopustit. Respktuji to.
Ale prestante uz tu zvatlat vase nesmysli o spatnych enginech, o tom kdo co z jake hry vykradl (okopiroval), ktera je lepsi, kde je lepsi PvP, kde je lepsi kraft. Hrajte co vas bavi a prestante plkat.

Piste sem o Vanguardu a ne o vykopavkach. NA to tu je jiny topic.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:04:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Kuzma: Souhlas... takze kdyze bude nejaka ta beta?

Tragedy
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:06:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Me by zajimalo, proc tu porad nekdo resi veci ohledne EQ2 nebo WoW.

Lol, Kuzmo, ty amatersky flamere :)

Byl jsi to ty, kdo prvni zacal s EQ2/WoW engine flamem ....

quote:
Prestante uz konecne srovnavat Jabka (EQ2), hrusky (WoW) a orchide (Vanguard). Srovnavat se to proste neda.

Opet - byl jsi to ty kdo zacal EQ2 a WoW v tomto threadu srovnavat.

quote:
Ale prestante uz tu zvatlat vase nesmysli o spatnych enginech, o tom kdo co z jake hry vykradl (okopiroval), ktera je lepsi, kde je lepsi PvP, kde je lepsi kraft. Hrajte co vas bavi a prestante plkat.

Piste sem o Vanguardu a ne o vykopavkach. NA to tu je jiny topic.

Od toho snad mame toto diskuzni forum, ne? Aby zde lide vyjadrovali svoje nazory a treba i srovnavali ruzne hry; zvlast v pripade hry jako Vanguard, ktera jeste nevysla.

Takze mi od cesty vubec neprijde srovnavani Vanguarda s EQ2 ci WoW.

Ale jako flam mi prijde tvoje srovnavani EQ2 a WoW. Zacni u sebe.

Edited by - VT on 01/06/2006 12:17:37
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:18:24  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Lol, Kuzmo, ty amatersky flamere :)

quote:

Opet - byl jsi to ty kdo zacal EQ2 a WoW v tomto threadu srovnavat.

Ano, oproti tobe sem flamer amater.... na profesionalni urovni flamy vedes jen ty.
Bohuzel asi spatne sledujes tenhle topic, protoze ja nebyl ten, kdo tu jako prvni zacal mluvit o prasackym engine EQ2, ale byl to Rodier.

A ve srovnavani EQ2 vs WoW jsem taky nezacal ja. Ja jsem pouze zminil, ze lide co hraji WoW a bezi jim to na starem zeleze (ty jsi podobny pripad), muzou tezko posuzovat EQ2 engine, kdyz na to nemaj HW.

A kdyz srovnam me a profesionalniho prevlekace kabatu VT, tak ja nemenim sve nazory kazdych 14 dni po vyzkouseni nove hry. Ale kdyz se prohrabes topiku EQ2 vs WoW, stojim si porad za svym.

Mas neco k Vanguardu? Chces mi nejak vymluvit ze Vanguard bude enginem a grafikou blizzsi WoW nez EQ2? A vubec, co je ted vlastne uplne ta nejlepsi MMORPG na svete, nebo ktera je ta co si prave dokazal vyhrat?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:30:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ve srovnavani EQ2 vs WoW jsem taky nezacal ja.

Je mi lito, ale pletes se.

Kuzma wrote 23.5.2006:
"Ano, v EQ2 se zonuje vice nez ve WoW... ne vsak neustale."

Nikdo pred tebou tady eq2 a wow nesrovnaval.

Vsichni ostatni zde hovorili o EQ2 enginu ve vztahu k Vanguardu, resp. doufaji, ze nebude tak prasacky napsany.

quote:

Mas neco k Vanguardu? Chces mi nejak vymluvit ze Vanguard bude enginem a grafikou blizzsi WoW nez EQ2?

No prave. Vanguard bude mit co se tyce grafiky blize k EQ2 a proto zde nekolik lidi postnulo texty o EQ2 enginu. To ty jsi zacal stary nekonecny flam EQ2/WoW :)

Edited by - VT on 01/06/2006 12:33:13
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:42:10  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Kuzma wrote 23.5.2006:

To nebylo srovnani, ale konstatovani faktu. A bylo to urcene Khaotovi, ktery pokud vim hraje WoW, tudiz to byla jen konrektni odpoved na otazku.

Pred chvilkou jsi me oznacil za iniciatora EQ2/WoW engine flamu.
Tak kdo teda zacal, ja jo?

BTW:
Muzu ti klidne odpovedet na tu otazku, kterou jsi stihl editem vymazat.... ale nejspis sis na prevlekani kabatu dokazal odpovedet sam, tak to nechame bejt

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:46:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kuzma wrote 23.5.2006:

To nebylo srovnani, ale konstatovani faktu. A bylo to urcene Khaotovi, ktery pokud vim hraje WoW, tudiz to byla jen konrektni odpoved na otazku.

Pred chvilkou jsi me oznacil za iniciatora EQ2/WoW engine flamu.
Tak kdo teda zacal, ja jo?

Ano, kazdy flam ma svuj zacatek. Khaot vubec WoW nezminil, byl jsi to ty.

quote:

Muzu ti klidne odpovedet na tu otazku, kterou jsi stihl editem vymazat.... ale nejspis sis na prevlekani kabatu dokazal odpovedet sam, tak to nechame bejt

Ano, stahnul jsem tuto cast, protoze to jsou presne ty tvoje prihlouple flamy, ktere se uz topicu vubec netykaji. Ale prosim (viz. quote nize), nicmene se s tebe stava pekne 'prase' co se tyce flamovani (zvladnul jsi tema topicu odvest od vanguardu pres eq/wow flam k memu hrani a nazorum na hry; skoncime u tveho obvykleho prdelkohlazeni soe?)

quote:

A kdyz srovnam me a profesionalniho prevlekace kabatu VT, tak ja nemenim sve nazory kazdych 14 dni po vyzkouseni nove hry.

Tomuto nerozumim. Jak muzes napr. vedet co zrovna a jak casto hraji?

Edited by - VT on 01/06/2006 12:55:06
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:55:38  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ano, kazdy flam ma svuj zacatek. Khaot vubec WoW nezminil, byl jsi to ty.

Jenze ten flame o enginu zacal o nekolik postu vyse... a to Rodierovou narazkou na zpraseny EQ2 engine. Po te se pridali dalsi lidi, kterym sem odpovidal konkretne na konkretni otazky. WoW engine s EQ2 enginem a grafikou jsem nesrovnaval. Jen jsem ve sve odpovedi zminil ze v EQ2 se zonuje vice nez ve WoW.
quote:

Tomuto nerozumim. Jak muzes napr. vedet co zrovna a jak casto hraji?

Ale ja se preci nebavim o tom jak casto a co zrovna hrajes

Ja mluvim o tvem vystupovani tady na foru. JEden tejden dokazes se 100% presvedcenim rict ze to je nejlepsi hra a za 14 dni tvrdis pravej opak a vychvalujes neco jineho. No nekdo tomuhle rika vyvoj a zmena nazoru... ja to v souvislosti s tebou oznacuju za "prevlekani kabatu".

A ten kdo te zna tak vi, ze jses takovej vseznalek co vsude byl a od vseho mas dvoje klice.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:00:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jenze ten flame o enginu zacal o nekolik postu vyse... a to Rodierovou narazkou na zpraseny EQ2 engine. Po te se pridali dalsi lidi, kterym sem odpovidal konkretne na konkretni otazky. WoW engine s EQ2 enginem a grafikou jsem nesrovnaval. Jen jsem ve sve odpovedi zminil ze v EQ2 se zonuje vice nez ve WoW.

Ne, byl jsi prvni kdo srovnal WoW a EQ2. Nebyl to ani Rodier ani Khaot.

quote:

Ja mluvim o tvem vystupovani tady na foru. JEden tejden dokazes se 100% presvedcenim rict ze to je nejlepsi hra a za 14 dni tvrdis pravej opak a vychvalujes neco jineho. No nekdo tomuhle rika vyvoj a zmena nazoru... ja to v souvislosti s tebou oznacuju za "prevlekani kabatu".

Mozna to bude tim, ze ta hra (alespon jeji urcite 'casti') je pro mne skutecne lepsi nez to co jsem hral pred ni? Vetsinou hrac logicky hraje hru, ktera se mu v te dobe libi nejvic, jinak by ji nehral, ze .... Heh.

Edited by - VT on 01/06/2006 13:02:43
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:02:16  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ten kdo te zna tak vi, ze jses takovej vseznalek co vsude byl a od vseho mas dvoje klice.

Vy jste brachove?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:43:26  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Nechcete treba pro soukromou komunikaci pouzit nejaky messenger ?

Kdo ma ty chujoviny porad cist ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  14:14:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znova opakuju ze ja tu reagoval poprve na EQ2, az po te, co Rodier postnul nesmysl o zprasenem engine.
Kdyz si myslis ze jsem zacal ja ve srovnavani EQ2/WoW, mysli si co chces, brat ti to nebudu. Ostatne jak sem psal vyse, tve nazory pro me nejsou vzdy relevantni.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  14:15:53  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Nechceme, nas to s Veldou bavi tady.
A jinak si myslis ze tvoje chujoviny ktery ty dokazes tady na foru vyplodit lidi taky porad bavi? Muzu ti rict ze ne.

Ostatne nikdo te nenuti to cist

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  14:40:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znova opakuju ze ja tu reagoval poprve na EQ2, az po te, co Rodier postnul nesmysl o zprasenem engine.
Kdyz si myslis ze jsem zacal ja ve srovnavani EQ2/WoW, mysli si co chces, brat ti to nebudu. Ostatne jak sem psal vyse, tve nazory pro me nejsou vzdy relevantni.

Tady ale nejde o to co si myslim, nebo jake mam nazory. Mas to cerne na modrem na ctvrte strane tohoto threadu.

quote:
Ano, v EQ2 se zonuje vice nez ve WoW... ne vsak neustale.

Pricemz ani Khaot ani Rodier WoW vubec nezminili (v souvislosti s eq2).

To jsou proste fakta.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/06/2006 :  14:57:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Deimnia

Nechceme, nas to s Veldou bavi tady.
A jinak si myslis ze tvoje chujoviny ktery ty dokazes tady na foru vyplodit lidi taky porad bavi? Muzu ti rict ze ne.
Nevim jestli moje chujoviny nekoho bavi nebo ne, ale ja do fora napisu 3+- posty tydne. To, ze s nekym nesouhlasim nebo, ze se mi neco nelibi imho neznamena, ze to je chujovina.

Vy tady jak decka resite totalni picoviny a honite si post count v topicu o Vanguardu.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  15:54:26  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak znova.... bavis se oflame EQ2 vs WoW, nebo se bavis o flame EQ2 zprasenej engine?
Konkretizuj, ale necpi me ze sem tu zacal nejakej flame.

Jak sem rekl.... flame na tema EQ2 zprasenej engine zacal Rodier stupidni narazkou na hru o ktere nema ani paru a proto sem reagoval.

Druha vec ze ja jsem ve sve odpovedi Khaotovi jako prvni pouzil WoW, ale ne v souvislosti ze bych se prel co je lepsi, ale jen sem konstatoval ze v EQ2 se zonuje vice nez ve Wow, ale to neznamena neustale.

Mozna si to spatne pochopil, tak ti to vysvetlim znova, aby si se to nesnazil prekroutit.
Dle meho soudu Khaot o EQ2 vi asi tak jako ja o WoW (tzn. ze malo, ale z vlastni zkusenosti). Ohrazoval jsem se proti tomu ze se v EQ2 neustale zonuje a jelikoz vim ze Khaot hraje WoW, prirovnal jsem mu, ze v EQ2 se zonuje vice nez ve WoW.
Nebyl to popud k tomu, abych srovnaval engine EQ2 vs WoW. To sis tak mozna vylozil ty, ale odpoved byla psana jmenovite, ne vseobecne.

Ostatne v tehle souvislosti by si taky mohl tvrdit, ze kazda hra kde se zouje ma spatnej engine, protoze se zonuje (coz je nesmysl a nikdo to tu snad ani nechce tvrdit).
Takze bud chapes ze mi neslo o flame EQ2 vs WoW, ale slo mi o to, ze EQ2 nema spatnej engine... ze se dizkuse v dalsim stadiu rozvinula tak jak rozvinula, neni jen moji chybou, i kdyz jsem k tomu taky prispel.

Ale nebudu poslouchat tvoje hlody o tom ze ja sem neco zacal flamovat.

Jestli je kazdy pouziti "WoW" a "EQ2" v odpovedi pro tebe popudem k flamu, jen to potvrzuje ze profesional v tehle oblasti jsi ty, ktery si najde zaminku kdekoliv.

EDIT: preklep v tom kde se zonuje vice.

Edited by - Kuzmik on 01/06/2006 16:17:50
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:13:10  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale jen sem konstatoval ze v EQ2 se zonuje mene nez ve Wow

quote:
prirovnal jsem mu, ze v EQ2 se zonuje vice nez ve WoW.

Dalsi podobne nesmysly a pokusy o flam uz tu nechci videt (viz i reakce ostatnich lidi). Tohle uz stacilo ...

For refresh, nezda se, ze jsi pochopil, tak zvyraznuji:
pro dalsi eq2 versus wow versus nazory VT jsem ti k dispozici na emailu; tento thread jsem vytvarel pro hru Vanguard, Saga of Heroes

Edited by - VT on 01/06/2006 16:32:43
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:34:37  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Aaaaa... pan neomylny. Sem to nedelal copy/paste a psal rucne a upsal sem se. Ostatne nedava to ani smysl v dalsim pokracovani vety, ale to ty moc dobre vis.

Ostatne vis i to ze nejsem hlupak abych se snazil tvrdit, ze v EQ2 se zonuje min jak ve WoW, coz samozrejme nemuze bejt pravda.Takze je to editnute.

Jen bych te prosil, aby si nevolil ten chytrej o tom co tu chces videt. Jako v predchozim pripade to nebyl pokus o flame.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 02/06/2006 :  11:06:58  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
imo hodne lidi vidi vanguard jako nastupce eq2 jen ocekavaji fungujici pvp uz od zacatku a ocekavaji ze vsechny veci ktere se jim na eq2 nelibily tam nebudou a zaroven to bude nova generace mmo ktera bude umoznovat veci ktere doposud zadna jina.

take mi prijde ze warhammer je ocekavan jako nastupce wow, urcite podobnosti v grafice nelze prehlednout grafika, system instancovaneho pvp, ovsem tvoreny firmou ktera je podepsana pod daocem, ktery ma nalepku nejlepsi pvp hry.

jeste bych rad rekl ze pokud engine vanguardu bude jen o trochu lepsi nez eq2 tak to pro me bude opravdu velke zklamani, a kuzmo me se eq2 hodne libi a momentalne ho hraju mnohem vic nez wow kam chodim jen raidovat, pokud ale pri presunu mezi kazdou zonou budu nucen zonovat, pokud pri vlezu do baraku budu nucen zonovat, pokud pri vylezu z jedne zony do druhe se nejdriv budumuset se psoluhraci domluvit do ktereho cisla instance vlezeme aby nahodu pulka grupy nebyla jinde tak to opravdu neni engine dalsi generace, eq2 ma ted engine o 2 generace zastaralej.

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/06/2006 :  11:22:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

imo hodne lidi vidi vanguard jako nastupce eq2 jen ocekavaji fungujici pvp uz od zacatku a ocekavaji ze vsechny veci ktere se jim na eq2 nelibily tam nebudou a zaroven to bude nova generace mmo ktera bude umoznovat veci ktere doposud zadna jina.

take mi prijde ze warhammer je ocekavan jako nastupce wow, urcite podobnosti v grafice nelze prehlednout grafika, system instancovaneho pvp, ovsem tvoreny firmou ktera je podepsana pod daocem, ktery ma nalepku nejlepsi pvp hry.

jeste bych rad rekl ze pokud engine vanguardu bude jen o trochu lepsi nez eq2 tak to pro me bude opravdu velke zklamani, a kuzmo me se eq2 hodne libi a momentalne ho hraju mnohem vic nez wow kam chodim jen raidovat, pokud ale pri presunu mezi kazdou zonou budu nucen zonovat, pokud pri vlezu do baraku budu nucen zonovat, pokud pri vylezu z jedne zony do druhe se nejdriv budumuset se psoluhraci domluvit do ktereho cisla instance vlezeme aby nahodu pulka grupy nebyla jinde tak to opravdu neni engine dalsi generace, eq2 ma ted engine o 2 generace zastaralej.

jojo pamatuju si kdyz este outdoor zony nebyly aspon v eq2 instancovany ale bohuzel pak furt padaly :( tak me to instancovani prijde jako reseni tohodle problemu ale to je problem enginu serveru ne klienta kterej ma co do cineni s grafikou, ktera se me v eq2 libila a kdyz jsem si koupil pocitac nad urovni doporucene konfigurace vypinal sem si efekty na raidu spis kvuli tomu aby me to tak neblikalo nez ze bych mel malo fps

problem se zacampovanim mobu to stejne nevyresilo protoze tolik se tech instanci nedelalo co si pamatuju :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000