Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/06/2006 :  11:26:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
A jedeme nanovo :))

Pertha: Imho u MMO her jde engine serveru a clienta ruku v ruce. Nezalezi na tom ktery z nich je "zpraseny". Navic jestli je to na strane serveru , tak je to prece jeste horsi. Tam uz ti nakup jakehokoli noveho HW nepomuze.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:16:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

A jedeme nanovo :))

Pertha: Imho u MMO her jde engine serveru a clienta ruku v ruce. Nezalezi na tom ktery z nich je "zpraseny". Navic jestli je to na strane serveru , tak je to prece jeste horsi. Tam uz ti nakup jakehokoli noveho HW nepomuze.

je to mozny :)
ja jen vim co sem zazil v bete eq2 pady a lagy zon pak to zinstancovali a prestalo to padat
nizky fps na raidu i s vypnutyma efektama pak sem si koupil novej comp a i se zaplyma efektama fps vpohode :)

me osobne zonovani nevadi v pve hre jako je eq2
v pvp hre jakou doufam bude vanguard by me to dost vytacelo pokud by nebyl nakej zoning flag aby me lidi nemohli utikat z boje jenze pak by me zas vadilo ze bych nemoh v klidu cestovat pote co s nekym bojuju takze do pvp hry asi pokud mozno co nejmin zonovani :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:24:47  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Pertha: No ja sem spis zvedavej, jestli ve Vanguardu vubec nejaky PvP bude. Co sem zatim cet, tak o tom nikdo nic nevi. V je prezentovanej jako PvE hra a obavam se teda, ze PvP tam muze bekt taky pekne zmrseny.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:27:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertha: No ja sem spis zvedavej, jestli ve Vanguardu vubec nejaky PvP bude. Co sem zatim cet, tak o tom nikdo nic nevi. V je prezentovanej jako PvE hra a obavam se teda, ze PvP tam muze bekt taky pekne zmrseny.

no co sem videl v bete2 kam sem mel pristup tak tam pvp bylo a fungovalo, slo jen o to ze nebyl jeste moc udelanej duvod ho delat ale to doufam spravej
mimochodem od spusteni bude hned nekolik pvp serveru to neznaci ze by to mela byt "PVE hra"

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:45:27  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

no co sem videl v bete2 kam sem mel pristup tak tam pvp bylo a fungovalo, slo jen o to ze nebyl jeste moc udelanej duvod ho delat ale to doufam spravej
mimochodem od spusteni bude hned nekolik pvp serveru to neznaci ze by to mela byt "PVE hra"

No ja prave cet, ze tam je PvP jen aby se nereklo a nalakali vic lidi... osobne si myslim, ze tam ani nebude zadny duvod ho delat. Jak to jetreba se ztratou veci pri smrti?

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:48:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja prave cet, ze tam je PvP jen aby se nereklo a nalakali vic lidi... osobne si myslim, ze tam ani nebude zadny duvod ho delat. Jak to jetreba se ztratou veci pri smrti?

mno to ja cet teda uplne jinej plan
ma byt system boje o frakcni mesta pricemz kazdy mesto ma mit moznost vyroby nejakyho okruhu materialu ztrata veci mela byt castecna , tj veci ktery si nesavnes byl to pomerne promakanej system

ale holt kurna bych chtel do bety ted kouknout co dodelali

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/06/2006 :  13:45:43  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mno to ja cet teda uplne jinej plan
ma byt system boje o frakcni mesta pricemz kazdy mesto ma mit moznost vyroby nejakyho okruhu materialu ztrata veci mela byt castecna , tj veci ktery si nesavnes byl to pomerne promakanej system

ale holt kurna bych chtel do bety ted kouknout co dodelali

Tak to by se mi libilo.

Tragedy
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 02/06/2006 :  21:31:06  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
to Rash:
Jasny, tomu rozumim. Je jasnej fakt ze by to chtelo v EQ2 zonovat min. Vanguard je jak sem rekl o dve generace dal, takze doufam ze to bude lepsi a zaroven vychytany treba tak, aby se s grafikou Vanguardu zonovalo stejne, a nebo jen o malinko vice nez ve WoW.

add PvP:
jestli je to tak jak rika Pertha (a nemam duvod neverit, byl v bete) tak nejaky PvP bude a pure peveperi ho budou hrat i bez jakekoliv motivace, ale bude to skoda. Osobne si myslim (a nesrovnavam tu zadny hry) ze PvP ve WoW je spatne jen kvuli tomu, ze vlastne o nic nejde... je to jen grind za rankem, ale postih zadnej.

Naopak v EQ2 je PvP dodelano pozdejs, ale je uz tam pekne vsechno co by asi bejt melo. Postihy, ztrata itemu (i kdyz to je jen symbolicky) ztrata penez (ta je nekdy bolestna) postih na XP, atd. atd.
Bohuzel to prave kazi to zonovani a vicemene jeho zneuzivani, ale to uz osetrujou.

Vanguard by mel mit z PvP asi tak od vseho neco. Rewardy za rank, motivaci pro PvP aby clovek ziskal treba frakcni equip. Vyborna vec do PvP by byly prave ty frakcni boje... v UO to nemelo nikdy chybu a na OSI se deli neskutecny bitvy prave o frakcni mesta.
Ale chtelo by to i postihy. Ztrata itemu, postih na XP, umerne ceny za opravu equipu.... a vyborny bylo ve frakcnich bojich v UO, ze po smrti se na 20 minut snizili staty a postava byla vlatne nepouzitelna, takze nehrozilo ress/death/ress/death/ress... tohle uz neni PvP.
Dokonce by se mi libilo mit i frakcni vladu... kde bude nekdo velitel, spravce frakcnich mest, ministri financi (ridi ekonomiku a nastavujou ceny vendoru ve frakcnich mestech). Tech napadu je hodne a myslim ze pokud slibujou ze tam aspon castecne neco z tehlech veci zabuduji, bude PvP zabavne a pro lidi lakave.
Snas se co nejdriv nekdo dostane do bety a poda nejake reference.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:20:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

16.5. Vanguard Beta temporarily closed!

--------------------------------------------------------------------------------

Due to a beta key error we have put a temporary hold on any additions into the Vanguard Beta. We have also closed the Fileplanet area that allows approved Beta testers to download the Game.

We hope to have this issue resolved quickly and have the site reopened and continue to add Beta Testers.

We appreciate your patience and for your support of Vanguard!

jen kdyby nekdo nevedel beta klice se opet uz nejaky cas postupne prideluji
27-05-06
http://www.vanguardsoh.com/forums/showthread.php?t=53449
We are once again processing new testers into the Vanguard beta, and have reopened the Fileplanet area that allows approved testers to download the game client. We would like to thank everyone for their patience during the investigation and resolution of the recent beta key situation.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:21:55  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
No tak to sem zvedavej, jestli nekdo dostane :)

Tragedy
Go to Top of Page

Maleus
Starting Member

35 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:46:07  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
Je tu niekto kto hraje vanguarda betu uz? ze by mi pozical na chvilu kluc aby som si to vyskusal, lebo ako pozeram ze sanca dostat kluc je velmi mala.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:12:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mno sem zaregistrovanej na forech docela dlouho betaklic v casaku sem si koupil tak doufam, ze se tam dostanu driv nebo pozdeji :)

ted stejne krom raidu ve wow este mam novy heroesy takze je co delat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/06/2006 :  21:30:37  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jakmile bude v pvp jakakoliv citelna ztrata, tak to pvp nebude o zabave, ale maximalne tak o tom nekoho schvalne prudit a nikdo ho moc nebude delat, jen par hardcore maniaku.. ostatni opet zacnou oprasovat vzorec pvp=picovina.

Mne se pvp ve wowku libi. Libi se mi tim, ze ho muzu delat celej den a v podstate o nic moc nejde. Nicej se hadry -> platim goldy a to je vse.
Maximalne sem ochotnej pristoupit na vetsi niceni, treba 15% misto 5% ale zase aby pri zabiti hrace clovek neco ziskal.. treba nejaky automaticky opraveni +5% brneni nebo tak.. /pripadne nejaky ty frakcni kraviny kolem toho..stejne je to vsecko na jedno brdo. ve wow je to rank kvuli armorum..jinde jsou to frakcni body kvuli imperial petum..etc etc .] /

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/06/2006 :  23:06:50  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

jakmile bude v pvp jakakoliv citelna ztrata, tak to pvp nebude o zabave, ale maximalne tak o tom nekoho schvalne prudit a nikdo ho moc nebude delat, jen par hardcore maniaku.. ostatni opet zacnou oprasovat vzorec pvp=picovina.

Treba jako UO - Dark Paradise ? Tam jsi ztracel uplne vsechno a zadne frakcni body, honor, realm pointy ani nic podobneho neziskaval, snad krome fame na noseni "skladacky".

A bylo to nezabavne ?

Rodiere ty co napises, to je totalni kravina, blud nebo vyplod chore hlavy.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 10/06/2006 :  23:08:20  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Pokud bude PvP o tom, ze se budou dobejvat nejaky mesta, ci ruzny strategicky outposty, tak je to predevsim o tom, jak zamezit, aby nesmyslne hraci po smrti byli do pul minuty zpatky na bojisti.
Proste zavest neco podobnyho jako bylo v UO ve frakcnich valkach. Umres a 20 minut mas postih na skilly o 20% dolu a to se PvP delat nedalo.

A PvP jako takovy bolet musi, pouhy prachy za opravy vazne nestaci... a rozhodne loot z nepritele zvysuje motivaci a PvP je pak rozhodne kvalitnejsi, nez zerkovani.... a nebo neustaly chcipani a sup spatky do boje ala WoW. Pekne at z hracu pada equip jako treba v AC.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/06/2006 :  00:20:59  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nove 60mb video
http://bonusweb.idnes.cz/dlstandard.html?filename=/trailery/vanguarde3hd.wmv

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/06/2006 :  00:28:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Treba jako UO - Dark Paradise ? Tam jsi ztracel uplne vsechno a zadne frakcni body, honor, realm pointy ani nic podobneho neziskaval, snad krome fame na noseni "skladacky".

A bylo to nezabavne ?

Rodiere ty co napises, to je totalni kravina, blud nebo vyplod chore hlavy.

ano bylo a 99% lidi tam pvp proklinala a proklina.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/06/2006 :  00:32:32  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ ROFL, nejvetsi kravina ever.

Muzes mi rict, kdo z PvP hracu tam pvp proklinalo a proklina ?

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/06/2006 :  00:33:37  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Pokud bude PvP o tom, ze se budou dobejvat nejaky mesta, ci ruzny strategicky outposty, tak je to predevsim o tom, jak zamezit, aby nesmyslne hraci po smrti byli do pul minuty zpatky na bojisti.
Proste zavest neco podobnyho jako bylo v UO ve frakcnich valkach. Umres a 20 minut mas postih na skilly o 20% dolu a to se PvP delat nedalo.

A PvP jako takovy bolet musi, pouhy prachy za opravy vazne nestaci... a rozhodne loot z nepritele zvysuje motivaci a PvP je pak rozhodne kvalitnejsi, nez zerkovani.... a nebo neustaly chcipani a sup spatky do boje ala WoW. Pekne at z hracu pada equip jako treba v AC.

Jasny, ze ziskem neceho ziskavas motivaci do PvP, do opravdoveho PvP a ne gankovani........ ALE proc podle tebe pvp bolet musi? Copak si neuvedomujes, ze kdyz bude pvp bolet, vetsina ho nebude chtit delat, nebo jedine az po delsi dobe kdy si vydrou majetek?

Kazdej normalni hrac chce hrat pvp od zacatku a kdykoliv, bez nutnosti si syslit majetek, abych potom moh jit do PvP s tim, ze kdyz bude blbej den, tak holt o nej prijdu a zase si tejden PvP nezahraju.

Deimnia tady pripomina UO-DP a to je prave ten spatnej priklad. Vetsina tam mesic syslila aby dalsi mesic mohla hrat PvP a potom znova a porad dokola. Samozrejme motivace by tu bejt mela a jak rikas ty postihy na skilly by asi byli nejidealnejsi ..ale jen pokud by je slo nastavit do PvP. Jako ze do PvP bys mel -20% treba.. do PvE vubec.

Jde mi zkratka o to, ze se chci bavit. Chci delat PvP kdykoliv a jakkoliv a nemuset proste syslit vybavu a prachy na spotrebak tejden,a bych potom moh delat par dni PvP. To je nesmysl. /a ne, lootem z obeti se clovek v pvp jen tak nezahoji../. Na druhou stranu chapu, ze teda je nesmyslny aby to bylo bez postihu ala Planetside kde se clovek respawne a bezi bojovat znova a tim padem je to tam o nicem.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/06/2006 :  00:37:42  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

^^ ROFL, nejvetsi kravina ever.

Muzes mi rict, kdo z PvP hracu tam pvp proklinalo a proklina ?

omg jsi vazne tak omezeny, nebo to jenom hrajes? Samozrejme nikdo, proto to byli PvP hraci, ale jde o to KOLIK tam bylo PvP hracu? maximalne 10%? a to je spatne. Optimum je, aby hrali PvP vsichni. A to byli hrali, pokud by tam bylo poradne udelane PvP kdy nemusis syslit majetek aby sis to PvP obstojne zahral. Coz je zase dalsi faktor hry. Pokud nebude majetek v PvP zapotrebi a bude to tedy jen o hracskem umu, potom OK a ad majetek ztracim - pokud to ovsem bude o tom, ze ke mne prijede hrac s epic euqipem a sunda mne na dve rany protoze ja budu mit newbie hadry, potom je to nesmysl.

Neber kolik pvp hracu, ale kolik hracu obecne. protoze vsichni musi hrat pvp, to je idealni stav.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/06/2006 :  01:14:34  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^

Jses vazne debil Rodiere, co ma kvalita PvP a jeho "zabavnost" spolecneho s tim, kolik % lidi ho dela ? Plyne z toho, ze pokud ho ostatni nedelaji, tak je nezabavne ? Spatne ?

Je zelenina spatna jen proto, protoze ji zere malo lidi ?

PvP jsem delal snad 90% casu co jsem byl ve hre a 50x reg od kazdeho a par "refu" mi opravdu neprislo na tydeni farmeni... Iron armor a mecik take ne.

Vsichni hrat pvp ? Jak to myslis ? Jako zaroven ? Nebo ze ho hraji jednou do tydne ? Ze nedelaji twinky a jedou pouze 24/7 PvP ?

Jsou 2 skupiny lidi.

1) PvP hraci - co delaji PvE jen z nutnosti.
2) PvE hraci - co delaji pouze PvE, protoze je PvP nebavi, ci je to pro ne moc narocne na premysleni.

A myslim si, ze PvP bylo na DP velice zabavne i presto, ze jsi prichazel o veskery obsah baglu (minus skladacka).

Edited by - Deimnia on 11/06/2006 01:19:45
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/06/2006 :  01:33:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
JO, jenze nebejt nodrop skladacky tak by tam to pvp fakt moc lidi nedelalo.

Co se tyce zabavnosti PvP s % kolik lidi ho dela? Hodne. Znam hafo moc lidi co se v UO a ji podobnejch PvP bali jako cert krize a ve wowku ho delaji a bavi je.

Zkratka pokud se bude v PvP o neco prichazet, tak ho nikdo moc delat nebude. To je jasnej vzorec se kterym musi souhlasit kazdej kdo ma mozek. Ostatne vyvojari to vi a proto vychazi hry takove, jake vychazi.
Vetsinu (pro kterou jsou hry delane) by proste nebavilo tejden vydelavat veci na to, abych o ne za dva dny v PvP prisel. Konec diskuse na tohle tema. Pokud to nechapes, tak uz fakt nevim jak ti to vysvetlit. Ber to proste jako fakt a nesnaz se o tom jakkoliv diskutovat. A uz vubec ne v tomhle topicu, nebot co jsem cetl ve faq, tak ve Vanguardovi o veci prichazet nebudes [jakykoliv jiny postih ala poskozeni veci ci snizeni vlastnosti beru].

(je tu jeden topic o hre ktera je purePvP a kde o veci prechazet budes.. tam si muzes onanovat az do aleluja..dokonce je tam permadeath).

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/06/2006 :  01:47:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ztrata veci je dnes uz asi v pvp opravdu tezko prosaditelna ale nejaky omezeni proti zerg pvp ve wow je urcite potreba protoze soucasny pvp ve wow je hrozny
napr jdem tlacime aliky do zakladny v av dojde me mana tak rikam - nehealujete me potrebuju zregenit a nabehnu doprostred aliku a necham se zabit protoze jsem zpet rychleji full nez kdybych odbehl vychlastal a vratil se

ve vanguradu je planovany co sem cet na forech postih na ucinnost vseho po pvp smrti proti hracum maji totiz to co je uz asi dnes nutnost naprosto oddelenej combat system pve a pvp

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 11/06/2006 :  01:48:24  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:

nove 60mb video
http://bonusweb.idnes.cz/dlstandard.html?filename=/trailery/vanguarde3hd.wmv

to video je stare jak metuzalem, akorar to dali v lepsi kvalite

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/06/2006 :  10:45:06  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

JO, jenze nebejt nodrop skladacky tak by tam to pvp fakt moc lidi nedelalo.

Co se tyce zabavnosti PvP s % kolik lidi ho dela? Hodne. Znam hafo moc lidi co se v UO a ji podobnejch PvP bali jako cert krize a ve wowku ho delaji a bavi je.

Zkratka pokud se bude v PvP o neco prichazet, tak ho nikdo moc delat nebude. To je jasnej vzorec se kterym musi souhlasit kazdej kdo ma mozek. Ostatne vyvojari to vi a proto vychazi hry takove, jake vychazi.
Vetsinu (pro kterou jsou hry delane) by proste nebavilo tejden vydelavat veci na to, abych o ne za dva dny v PvP prisel. Konec diskuse na tohle tema. Pokud to nechapes, tak uz fakt nevim jak ti to vysvetlit. Ber to proste jako fakt a nesnaz se o tom jakkoliv diskutovat. A uz vubec ne v tomhle topicu, nebot co jsem cetl ve faq, tak ve Vanguardovi o veci prichazet nebudes [jakykoliv jiny postih ala poskozeni veci ci snizeni vlastnosti beru].

(je tu jeden topic o hre ktera je purePvP a kde o veci prechazet budes.. tam si muzes onanovat az do aleluja..dokonce je tam permadeath).

@Skladacky: Osobne znam minimalne 20 lidi (mozna ze vice), se kteryma jsem hraval v kavarnach na nocnich "parbach", kteri zadnou skladacku nemeli, nevyhledavali ji a presto je PvP neskutecne bavilo.

Ono je full loot dvousecna zbran. Jednou lootujes ty, jednou lootuje ten "druhej". Pro jednoho to muze byt demotivace, pro druheho motivace.

@Ber to proste jako fakt a nesnaz se o tom jakkoliv diskutovat:

Tak to si bez psat svoje dementni posty nekam jinam, nejlepe na nejake nediskuzni forum, kde ostatni nebudou mit moznost reagovat na tve bludy.

@Onanovani: Jak se da onanovat v nehmotnem topicu PC hry ?

PS: Malo casu -sry za quoty

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  01:36:10  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
offtopic

2Traged (ne Tragedy):

Videl jsem ted cast pokecu o Vanguardu na PG24 internetove telivizi. Mor do Kuli se vyslovuje [mordokuly] popr. [emdykej], rozhodne NE [Mordokulí] ... :)

Edited by - VT on 12/06/2006 01:38:47
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/06/2006 :  08:42:15  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Musim souhlasit s Rodierem ze Fullloot je v soucasne nove generaci MMoRPG nerealny(ovsem vyrazny postih za smrt samozrejmne byt musi).Samozrejmne ze by sla udelat hra co ktera by byla idealne nastavena a fullloot by tam byl mozny ,ale tam by nehrali zadni cassual hraci ,jenom pvperi a z hlediska marketingu by to byl pro vyrobce velmi spatny tah...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/06/2006 :  09:13:01  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Koukněte se, jak je udělanej postih v Pvp EQ2. Asi se to nedá přenést úplně kamkoliv, ale mě osobně se to zdá pěkně vyvážené.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:04:19  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Videl jsem ted cast pokecu o Vanguardu na PG24 internetove telivizi. Mor do Kuli se vyslovuje [mordokuly] popr. [emdykej], rozhodne NE [Mordokulí] ... :)

Co tim chtel basnik rici? Asi sem nechytl nejakej predchozi post.
Jinak to ze ceska krava dela Buuuu a americka Moooo (a tudiz si nemuzou rozumet) je taky veci zcela zrejmou

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:35:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Koukněte se, jak je udělanej postih v Pvp EQ2. Asi se to nedá přenést úplně kamkoliv, ale mě osobně se to zdá pěkně vyvážené.

nemoh by si to popsat ? zhruba co to je a jakej to ma faktickej vliv ? asi si fakt nebudu platit eq2 jen abych se koukl, leda bych vyuzil te nabidky ze zdechlinam soe nabidlo pro vsecky hrace acc a 30 dnu zdarma kdyz to zkusej :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:58:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co tim chtel basnik rici? Asi sem nechytl nejakej predchozi post.
Jinak to ze ceska krava dela Buuuu a americka Moooo (a tudiz si nemuzou rozumet) je taky veci zcela zrejmou

Zadny predchozi post nebyl, viz:

VT wrote:
"Videl jsem ted cast pokecu o Vanguardu na PG24 internetove telivizi"

V teto televizi se moderator zeptal pozvaneho hosta s nickem Traged, jak se vlastne Mor do kuli vyslovuje.

Trageda neznam, pouze vim, ze sleduje toto forum.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:02:54  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pokud někdo umře v PvP vypadne ze něj 40-70% peněz co mám aktuálně u sebe + je šance, že dropne předmět.
Tuším, že padají ne Attuned předměty do hodnoty treasured. Což většinou nejsou žádné super věci,ale například Adept I kouzla jsou treasured, takže padají.
Plus když někoho zabiju dostanu z něj body, expu a faction. Za body při určitý (dost vysoký) úrovni faction si můžu nakoupit fabled vybavení. Ten kdo zabil dostene 30 min. timer na zabitého. Během timeru se za další smrti nedostává odměna.

Specielně padání peněz je docela dost citelné. Občas jsou odměny za Q v penězích v místech, kde není banka. Smrt pak hodně zabolí. Na druhou stranu to není tak citelnej zásah, aby to někoho dohnalo ke smazání účtu.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:07:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud někdo umře v PvP vypadne ze něj 40-70% peněz co mám aktuálně u sebe + je šance, že dropne předmět.
Tuším, že padají ne Attuned předměty do hodnoty treasured. Což většinou nejsou žádné super věci,ale například Adept I kouzla jsou treasured, takže padají.
Plus když někoho zabiju dostanu z něj body, expu a faction. Za body při určitý (dost vysoký) úrovni faction si můžu nakoupit fabled vybavení. Ten kdo zabil dostene 30 min. timer na zabitého. Během timeru se za další smrti nedostává odměna.

Specielně padání peněz je docela dost citelné. Občas jsou odměny za Q v penězích v místech, kde není banka. Smrt pak hodně zabolí. Na druhou stranu to není tak citelnej zásah, aby to někoho dohnalo ke smazání účtu.

aha ale zadnej postih na skilly nebo neco co by snizovalo schopnost dotycnyho se par vterin po smrti znovu zapojit do boje jako by neumrel ?
ten drop veci co cloek nafarmi / ziska a este neodnes do banky je podle me super napad, kterej muze udelat pvp ziskovy a porad to nenici raid pve

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:37:12  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Jasne... ten postih na skilly mi chybi, ale z meho hlediska neni spatne to navrhovat jako dobrej napad do hry, ktera se stale vyvyji a lze veci menit jednoduseji nez pak za chodu a vse dopredu dobre vyvazit.
V EQ2 je zase fakt, ze se vlastne o nic nebojuje, takze neni nutnost tohle postihovat a je jedno jestli si v boji zpet ihned nebo za 10 minut. Ale pripada mi prave nesmyslne se opakovane v 10ti minutach nechat zabit.... tohle by se proste osetrit nejak melo

to VT:
Aha, tak to uz chapu... snad bych jen Tragedovi vzkazal (kdyz tu sleduje diskuze) ze MdK se vazne nevyslovuje "mordokuly"
Jeste by mohl zminit, ze MdK jako takovy neni dobre jmeno do Fantazy sveta, protoze tam strelne zbrane fakt nepatri

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:52:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
to VT:
Aha, tak to uz chapu... snad bych jen Tragedovi vzkazal (kdyz tu sleduje diskuze) ze MdK se vazne nevyslovuje "mordokuly"

No nevim, ja jsem prave ruzne po hospodach nebo na ventrilu/ts zazil prave jen vyslovnost [mordokuly], popr. [emdýká] nebo [emdýkej].

Edited by - VT on 12/06/2006 13:52:30
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 12/06/2006 :  13:56:06  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
no podle me to vzdycky bul Mor do kulí :) nikdy me ani nenapadlo to cist jinak :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:25:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasne... ten postih na skilly mi chybi, ale z meho hlediska neni spatne to navrhovat jako dobrej napad do hry, ktera se stale vyvyji a lze veci menit jednoduseji nez pak za chodu a vse dopredu dobre vyvazit.
V EQ2 je zase fakt, ze se vlastne o nic nebojuje, takze neni nutnost tohle postihovat a je jedno jestli si v boji zpet ihned nebo za 10 minut. Ale pripada mi prave nesmyslne se opakovane v 10ti minutach nechat zabit.... tohle by se proste osetrit nejak melo

jasne ono zalezi na tom pokud neni v eq sance bojovat o nic jinyho nez ty domeny podle tibora tak je to asi celkem jedno ale pokud by se podobne vyplacelo klidne umrit ve chvili kdy by se bojovalo napr o mesto tak by se me to zdalo prinejmensim blby

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:29:28  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ OT: Take to na TS vyslovujeme vyhradne Mor do Kulí ci "emdéká".

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/06/2006 :  14:31:27  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
aha ale zadnej postih na skilly nebo neco co by snizovalo schopnost dotycnyho se par vterin po smrti znovu zapojit do boje jako by neumrel ?
Na to jsem zapoměl. IMHO je to stejné jako u PvE smrti. Je tam 120 sec ress efekt - znatelnej postih na staty.
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 13/06/2006 :  08:32:22  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Na to jsem zapoměl. IMHO je to stejné jako u PvE smrti. Je tam 120 sec ress efekt - znatelnej postih na staty.

Konkretne je to postih 20% na vsechny staty, ale i resisty vuci kouzlum a v podstate vsechno. Treba kouzelnikum se lehnce stane, ze se po smrti 2 minuty nehnou, bo jsou desne pretizeni. Takze zas tak neznatelny to neni.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  08:35:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady

quote:

quote:

Konkretne je to postih 20% na vsechny staty, ale i resisty vuci kouzlum a v podstate vsechno. Treba kouzelnikum se lehnce stane, ze se po smrti 2 minuty nehnou, bo jsou desne pretizeni. Takze zas tak neznatelny to neni.

jasne na potize s ress sickness si jeste zive pamatuju :) kdyz sem umrel obcas hnedka znovu protoze jsem po ressu nebyl schopnej poradne utect :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 13/06/2006 :  13:35:22  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
  • Moc se neradujte, ikdyz se do bety dostanete. Jsem v bete uz od Vanoc, nekdy na zacatku roku jsem stahnul klienta, nainstaloval, zaregistroval acc, vse ok. To byla hra ale dost v plenkach, takze jsem ji jen otukaval a nechtel jsem tomu venovat hodne casu, obzvlaste kdyz clovek vi, jak to chodi a vse se jeste 10x zmeni, nez bude retail. Sharnul jsem tedy acc Stormerovi, aby to aspon nekdo trochu otestoval...

• Mezitim vysla spousta patchu, v breznu vysel novy klient aka 2.5 beta a zde zacali problemy. Prvnim bylo hostovani na FP a pochybny linkovani na klienta pod OS/BSD slozkou, no ale budiz. Zadrhel byl ale v tom, ze FP se vytahlo a vetsine lidi nesel klient stahnout, nekdy ani bajt nebot FPDLM hazel hned na zacatku server error a bez nej se to zas nedotahlo cely, ptz kdo vi cim to bylo (ze to hazelo lidem errory pri rozbalovani nepocitam za chybu, ptz lamy proste neumej rozbalovat a pak to svadej na neco jinyho). Toto nakonec FP fixnul, presne kdy nevim (zkousel jsem to asi mesic a pak me to prestalo bavit), ale v kvetnu uz sel klient stahnout bez problemu. Rozbaleni a instalace probehla ok, ale na betu 2.5 se delal novej acc a zde jsem opet narazil. Vytvoreni probehlo sice uspesne jiz v breznu, ale po zadani loginu nastal druhy problem, vyskocila hlaska "Login credentials were rejected by Vanguard Auth Server". Jako vzdy jsem tedy nahodil VG forum, kde jsem nasel jeden topic ohledne tohoto problemu, avsak bez valne odpovedi. Znovu tedy prijemne naladen jsem vse smazal s tim, ze tohle nemam zapotrebi...

• Pred par dny jsem z premiry volneho casu znova prohlidnul VG fora a nasel jsem uz tri topicy, kde se objevil tento problem i lidi s timto problemem pribylo. Objevilo se i par postu od cs, avsak pokus o reseni probehl klasickou sablonou, ktera nikomu nepomohla, ale je tam kontakt aby se mohli sami zalogovat a vyresit to. Nakonec tento a i jine problemy ma resit SOE launcher, na ktery ale neni ETA. Ted tedy cekam jestli mi fixnou acc nebo driv vyjde SOE launcher. Co se tyce hry samotny, byl jiz pred pul rokem videt slusnej potencial. Z fora vim, ze se hodne veci zmenilo, nektery herni prvky a classy prosly velkym revampem, pribylo hodne contentu, celkove se hra dost zmenila, takze zde nebudu zbytecne popisovat neco, co uz par mesicu neni vubec pravda. Tot asi vse, snad nebudete mit s betou zadne problemy...

• DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
    Go to Top of Page

Pertha
    Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2006 :  14:37:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by hRoch

to mas z toho ze si acc nesveril me by sis moh aktualniho klienta stahnout ode me a aj acc bych ti oprasoval :D

Yours, Scissors.
    Go to Top of Page

hRoch
    Moderator

360 Posts

Posted - 15/06/2006 :  11:15:09  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
    Hm, ts docela funguje. Vcera vecer jsem poslal email a dneska rano jsem uz dostal odpoved a acc je opet funkcni. Akorat je dnes maintenance do 6h, ale pak to trosku protestuju a podam za par dnu info, screeny a pro nedockavce http://www.volny.cz/darkthx/BetaGuide.pdf
    Btw: instalacka ma 5GB a samotna instalace pak 18GB

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.

Edited by - hRoch on 15/06/2006 12:05:36
    Go to Top of Page

Pertha
    Moderator

7950 Posts

Posted - 15/06/2006 :  13:43:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by hRoch

Btw: instalacka ma 5GB a samotna instalace pak 18GB

jo to je normalni uz eq2 mela pres 10 GB v bete nez udelali recompile a snizili to na pulku

Yours, Scissors.
    Go to Top of Page

Rashaverak
    Senior Member

3722 Posts

Posted - 17/06/2006 :  09:32:17  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
    s tim pvp v eq2 jste zapomneli na imo dost duleztiou vec a to je xp dluh po pvp smrti, stejne jako jsou i xpcka ze zabiti hrace

lastfm
    Go to Top of Page

l0bos
    New Member

133 Posts

Posted - 18/06/2006 :  13:45:53  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
    Dnes mi prisel opet email od Computer Games Magazine s beta kodem a textem at si ho registruji. Je to ten stejny co mi poslali pred vice jak mesicem. Tak tomu trochu nerozumim, asi tam maj bordel.

Edit: June Newsletter, kdo jste nahodou necetl
    http://www.vanguardsoh.com/Newsletters/Jun2006/main/june.html#NDA

Edited by - l0bos on 18/06/2006 13:54:57
    Go to Top of Page

Noe
    Moderator

2217 Posts

Posted - 18/06/2006 :  14:26:16  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by l0bos

Dnes mi prisel opet email od Computer Games Magazine s beta kodem a textem at si ho registruji.

To samý, při registraci mě to hlásí že kod je již použit nebo neplatný. Nechápu proč to posílali je to přesná kopie mailu co mě přišl už před více než měsícem.

Imho jak to ale z mailu chápu není vůbec jistota, že nás do bety vyberou jen se dostáváme do fronty lidí co čekají. Tohle mě přijde jako pěkná podpásovka protože ten časopis to prezentoval jako 100% přístup do bety.

Noe

Go to Top of Page

l0bos
    New Member

133 Posts

Posted - 18/06/2006 :  14:33:17  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
    No do bety se asi dostanem, jenom nerekli do ktere. Takze se klidne muze stat, ze to bude az open beta. Kde uz je klic z casaku na nic, ale CGM ma cistej stit

Go to Top of Page

Pertha
    Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2006 :  09:54:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
    taky me poslali ten samej kod co pred tim cca mesicem, no snad uz sem tam zaregistrovanej a jen to poslali znovu, se asi budu muset zas poradne kouknout na fora

Yours, Scissors.
    Go to Top of Page
    Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
    Previous Page | Next Page
     New Topic  New Poll New Poll
     Reply to Topic
     Printer Friendly
    Jump To:
    Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
    This page was generated in 1,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000