Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Senátoři sobě
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/05/2006 :  14:44:59  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jako jeden ze zástupců senátu mám několik organizačních otázek. K SWG se dostanu až večer a nerad bych je zapoměl.
  • Šaty pro ženy a dívky: http://www.padmeswardrobe.com/aotc_senate.php

• Dostanu k dispozici nějaké reprezentační prostory pro kancelář, nebo si mám někde na kraji Bohemky postavit chajdu?

• Mohla by WereHammie vyfasovat také protokolárního droida? Její plyné Ryl dělá problémy asi tak půlce galaxie...

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/05/2006 :  15:19:21  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
A pod pojmem "pracovna" si nepředstavuju tohle:

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/images/forum_images/canopybed.jpg
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 29/05/2006 :  18:38:53  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
To mas rict rovnou ze chces postavit verejny dum ten v Bohemce chybi.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 29/05/2006 :  19:41:03  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

bordel tam už maj, ne?
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 29/05/2006 :  19:50:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Ne ze tam Vcelicka bude muset mit sluzby a Roberion za ni bude chodit....
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 29/05/2006 :  23:04:47  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
hele stoji tam vubec jeste ten muj barak?:D
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/05/2006 :  05:34:45  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Uz sem ti na SWG strankach psal ze ano
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 30/05/2006 :  08:21:12  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

bordel tam už maj, ne?

Jo bordel v tom maj. Takovej ze se zpoplatnej muzea a odsunou tvuj barak jen tak tak ze ti ho nezbourali.Uz se vrat potrebujem dalsiho senatora kvuli hlasu.Z cely CZA sme aktivni akorat tri.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 30/05/2006 :  08:40:19  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jorssk to jo ale uz je to nejakej cas
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/05/2006 :  10:11:17  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jak zpoplatnej? Ja jsem proti zpoplatnovani, pak by tam uz nikdo nechodil. O presunech nic nevim, i kdyz by bylo pekne, kdyby muzea mely vchod naproti sobe (na druhou stranu se tak uvolni prostor bliz k centru mesta, takze budes za stejnou cenu bydlet bliz k historickemu centru )
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/05/2006 :  11:53:10  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
a odsunou tvuj barak jen tak tak ze ti ho nezbourali.

Bylo by fajn, kdybys nelhal
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden
i kdyz by bylo pekne, kdyby muzea mely vchod naproti sobe (na druhou stranu se tak uvolni prostor bliz k centru mesta, takze budes za stejnou cenu bydlet bliz k historickemu centru )

Tak se dostav na pristi meeting a navrhni to

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 30/05/2006 :  13:07:21  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak zpoplatnej? Ja jsem proti zpoplatnovani, pak by tam uz nikdo nechodil. O presunech nic nevim, i kdyz by bylo pekne, kdyby muzea mely vchod naproti sobe (na druhou stranu se tak uvolni prostor bliz k centru mesta, takze budes za stejnou cenu bydlet bliz k historickemu centru )

No hlasovaní dopadlo 7 pro a 5 proti zpoplatnovani.Ty co byli proti skoro okamzite odesli. Jorssk s quartaxem se prali jak lvi ale neproslo to.Samozrejme senatori CZA byli vsichni tri proti.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 30/05/2006 :  13:11:17  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
a odsunou tvuj barak jen tak tak ze ti ho nezbourali.

Bylo by fajn, kdybys nelhal
quote:
i kdyz by bylo pekne, kdyby muzea mely vchod naproti sobe (na druhou stranu se tak uvolni prostor bliz k centru mesta, takze budes za stejnou cenu bydlet bliz k historickemu centru )

Tak se dostav na pristi meeting a navrhni to

Za slovem nezbourali mam smejiciho se smajlika nebylo to mysleno vazne.

Edit: ma tento topic slouzit jako poskytovani informaci o probiranych tematech a vysledku hlasovani? Myslim,ze by mohl a taktez by se sem mohli psat navrhy na dalsi zasedani.

Edited by - Akoh Adi on 30/05/2006 13:15:26
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 30/05/2006 :  13:27:41  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Pokud mohu mít pár věcí k tomu senátu:

Jako nápad je to podle mne dobrý, ale jestli chcete nadále zvát zástupce EHC, možná by stálo za to změnit několik věcí. Například abychom byli dopředu informováni o bodech jednání (pravda, bez hlasovacího práva jsme tam byli dost na nic). Abychom se vyhnuli napadání a zbytečným řečem. Taktéž kdyby mi někdo mohl poslat ty screeny, kdy Otrih nadává členu BoH na mail. díky.

Jinak díky za pozvání, kdyby se to trochu vice vychytalo (RP), bylo by to o dost lepší.

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled)
(WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
(TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled)
(AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled)
(SW:TOR) - New hope?
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 30/05/2006 :  15:19:01  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Založil jsem tento topic právě pro připomínky návrhy a dotazy ohledně senátu. Takže se neostýchejte :)

p. s. připomínky návrhy a dotazy ohledně veřejného domu budou v jiné sekci, jen co položíme základní kámen.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/05/2006 :  05:47:12  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No jelikoz musea jsou soukroma budova a nepatri do mestskych budov, tak se jich ani netyka nic ze senatu. Tudiz se nemuzou ani spoplatnovat atd. Pokud se neco v senatu takoveho navrhne, tak se nad tim muzeme zamyslet, ale jestli to provedeme uz zalezi jen na nas.

Dendrin - Vychytalo roleplay a prestalo s nadavanim, to mluvis asi o vas ze ano? Jako kdyz jeden vas nejmenovany clen chodil po senatu asi 10 min. a pak zacal rvat "seru na to, jdu pryc je tu nuda" a podobne veci. Ja osobne zadne screeny nemam nepotrebuji je, staci mi ze sem videl jak na me nadavaj. Nechces snad rict ze neveris starostovi mesta, to by se pak mohlo brat jako urazka pac by to bylo jako tvrzeni ze starosta je prolhany a mohlo by se to brat jako utok na jeho osobu a na mesto.

Edited by - Jorssk on 31/05/2006 05:53:11
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 31/05/2006 :  07:54:50  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Asi jako říká Jorssk - muzea od začátku dáváme dohromady já, on a Quartax, jenom za křeslo jsem dal 25 milionů, taky za to muzeum platíme sami nájem a odvádíme městu daňe. Kdyby to byla veřejná budova, do které by přispívali všichni, pak jistě, ať o ní všichni rozhodují. Ale takhle těžko. Jak by se vám líbilo, kdybych přišel já s Jorsskem do vašeho baráčku a začal vám kefrat do toho, že stůl máte přesunout do zadní místnosti, obraz povesit o 20 bodů výš a pak to ještě podpořil hlasováním v senátu?

Zkuste v reálu přijít do nějaké galerie a navrhnout jim, aby zrušili vstupné nebo ho naopak zavedli/zvýšili. Jak se na vás asi budou koukat? Nebo zkuste přijít do kasina, aby zavedli vstupné - budou se na vás dívat jak na exoty, protože zavedení vstupného jim odežene půlku zákazníků - a to si oni nemůžou dovolit, stejně jako si to nemůžeme dovolit my v muzeích - už takhle tam chodí málo lidí, když tam zavedeme vstupné třeba i jeden kredit, tak minimálně půlka lidí se otočí a vykašle se na to tam jít (já bych to tak udělal).
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 31/05/2006 :  10:06:52  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi jako říká Jorssk - muzea od začátku dáváme dohromady já, on a Quartax, jenom za křeslo jsem dal 25 milionů, taky za to muzeum platíme sami nájem a odvádíme městu daňe. Kdyby to byla veřejná budova, do které by přispívali všichni, pak jistě, ať o ní všichni rozhodují. Ale takhle těžko. Jak by se vám líbilo, kdybych přišel já s Jorsskem do vašeho baráčku a začal vám kefrat do toho, že stůl máte přesunout do zadní místnosti, obraz povesit o 20 bodů výš a pak to ještě podpořil hlasováním v senátu?

Zkuste v reálu přijít do nějaké galerie a navrhnout jim, aby zrušili vstupné nebo ho naopak zavedli/zvýšili. Jak se na vás asi budou koukat? Nebo zkuste přijít do kasina, aby zavedli vstupné - budou se na vás dívat jak na exoty, protože zavedení vstupného jim odežene půlku zákazníků - a to si oni nemůžou dovolit, stejně jako si to nemůžeme dovolit my v muzeích - už takhle tam chodí málo lidí, když tam zavedeme vstupné třeba i jeden kredit, tak minimálně půlka lidí se otočí a vykašle se na to tam jít (já bych to tak udělal).

A hlavně všechno vstupné bych stejně dostal já jako vlastník budovy ve které muzea jsou :-) takže o přilepšení kase města není řeč :)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 31/05/2006 :  10:13:32  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Jorssk: Ne, O nás jsem nemluvil. Jestli (podotýkám - JESTLI) od nás někdy někdo nadával tobě nebo někohmu z BoH, tak je to jeho čistě osobní problém a svoje problémy by si měli vyřešit mezi sebou. Od chvíli, co jsem v EHC, jsem nikoho od nás neviděl, že by plival po někom z vás či po gildě. Co jsem slyšel, tak dokonce někdo nadával našim členům...

K tomu zasedání senátu... Osobně si myslím, že není příliš slušné pozvat nás a pak se na nás vytasit s tím, že bůhvíkdo má screeny apod., nehledě na to, že pravděpodobně ani my, ani CzA nevěděli, co se bude dít. A udělal jsem si záznam, podíval se na něj a nejsem si vědom toho, že by někdo z EHC chodil po senátu a řval něco takového. Jestli myslíš Imefa, tak ten sice opravdu asi dvakrát přišel a odešel a něco říkal, ale nenadával.

Nevím, kdo to říkal, že ty důkazy má, ale několikrát jsme o ně žádali a zatím nikdo nic neposlal, takže asi důkazy nejsou, tudíž další zbytečné řeči. Jsem pro, aby se na to zapomnělo, nechalo se to tak jak to je a napříště se jednalo ve vší slušnosti. Od nás to již nikdo pitvat nebude a případné nadávky se také opakovat nebudou, pokud na to samé přístopí i BoH, půjdeme dále a zapomeneme na to. Takovéhle debaty stejně nikdy nikam nevedly a nepovedou.

Jestli mohu říct svůj názor, tak ohledně toho muzea souhlasím s Drizztem.

Jorssku, tebe jako hráče swg si vážím, ale doufám, žes to s těmi funkcemi myslel jako ironii. Dokud nejsou důkazy, je to slovo proti slovu, to samé u nás. Netvrdím, že lžeš, ale rozhodně se nebojím žádné z tvých funkcí ;o) Na tebe jsem také nikdy neútočil a nemám to (stejně jako naše gilda) v úmyslu.

Jestli mě tedy pozvete na další zasedání do senátu, rád přijdu, ale rád bych tak zhruba dopředu věděl, o čem se bude jednat. Opravdu bych nerad přišel a jen se díval, co to přichází na program... Pokud nás v senátu nechcete, prosím. Stačí říci. Je asi pravda, že do vnitřních záležitostí Bohemky nám v tuto chvíli nic není, ale nějaké návrhy a řešení snad může navrhnout i člověk, který v ní přímo nebydlí. Samozřejmě nebude mít právo o těchto věcech hlasovat. Pro dobro české komunity by bylo dobré tyhle věci řešit společně, v klidu a slušně.

Mějte se co nejlépe a přeji hezký zbytek dne :o)

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 31/05/2006 :  12:16:47  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Podle mého názoru by měl být pořad jednání veřejný a měli by jste si přepracovat pravidla protože když sem viděl jak se senátoři z Cza domáhali slova tak to bylo docela zábavné. Taky kdýž se oznámí nové a nikdo neví že se o tom bude jednat tak to je taky docela sranda. Lidi z EHC měli vědět co se bude řešit aby si mohli připravit obhajobu. Ale jinak to bylo docela v poho a s těma muzeama to byla trošku divné. Město by mělo přispívat na muzea a ne muzea na město

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/05/2006 :  13:48:51  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
BTW : existuje z jednání senátu nějaký zápis ? Pokud ano, je někde k nahlédnutí ? díky

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 31/05/2006 :  14:12:32  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
Koudy ma s tim muzeem recht.Koudy to s Jorsskem a Quartem budovali jako konicek, utraceli za to spousty penez aby se lidi mohli treba prijit podivat na nejaky vzacny veci. Pokud se to zpoplatni, tak se na to spousta lidi vykasle a najde si radeji screeny na netu, nemluve o tom, ze, jak uz tu mnozi rekli, je to jejich muzeum, vybavovali ho vlastnimi penezi, takze nikdo jiny jim nemuze mluvit do toho, jak je budou spravovat.

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 31/05/2006 :  15:48:31  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Mnoho lidí tu řeklo A, takže je asi vhodné říci i B.

Prvotní nápad byl, zapsat tyto muzea do nějakého celogalaktického rejstříku zajímavostí (alespoň jak jsem to pochopil), což by přivedlo nové návštěvníky a tím snad zvedlo i prestiž celého městečka.
Mnoho hráčů si myslí, že zavedení nějakého symbolického poplatku zvýší prestiž muzea. Já osobně, když přijdu k muzeu, a u vchodu jsem informován o nějaké normální částce, tak jsem zvědavý, co za to uvidím. Myslím, že muzea v Bohemce mají Vaší zásluhou co návštěvníkům nabídnout.

Druhá věc: nevím, jestli se majitelům zasílají nějaké statistiky ala "tento týden zde bylo 12 návštěvníků", ale pokud majiteli přijde "X x částka", tak asi bude mít jasno.

A o ceně:
Když zaplatíme 60,- Kč v nějakém muzeu, tak to nedá ani na plat hlídače, žádné muzeum si na sebe nevydělá. Tím chci poukázat na to, že vstupné opravdu není míněno jako zlatá žíla pro Vaše sličné senátorky.

p.s. A jestli někdo odhlasuje vstupné do mé ložnice, tak dostane do dršky!

Edited by - WereHamster on 31/05/2006 15:49:36
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:01:10  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
Jak rekl Koudy, muzeum je jejich soukrome (vlastnictvi myslim), senat by mel rozhodovat pouze o verejnych vecech, ale nevim, jak jste se tam domluvili, a nac ten senat vlastne je (imho na nic, jedine jako RP content). Tak asi tak :)

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 31/05/2006 18:06:22
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/05/2006 :  17:58:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Asi tak nedomluvili sme se tam na nicem pac je imho muzeum verejne.

Jinak Imef nebo jak se frajer jmenuje tam doopravdy porvaval a nadaval pokud jste ho nevideli tak je to opravdu zvlastni. A nekdo tu asi lze. Enni ho dokonce vykazal kvuli tomu ze senatu pod pohruzkou banu. Nevim proc bych si mel ukladat screeny jak mi nekdo na chatu nadava, nejsem vadnej. Ani by me nenapadlo o ne zadat jako o dukazy kdybych byl leaderem guildy a nekdo si na ni stezoval tak to nebudu okecavat a ohrazovat se, ale zacnu resit v guilde kdo, proc a jak protoze jde o moji reputaci. Pokud se deje neco za tvimi zady a ty o tom nevis a jeste to zapiras, tak je asi neco v neporadku.
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 31/05/2006 :  18:57:27  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Ehm, tys tady snad viděl, že bych něco zapřel? Nikoho nekryji a nikoho neomlouvám. Imefa znám osobně z reálného života a silně pochybuji, že by ve hře byl schopen zahlásit to, cos tu psal. Jsi si vůbec jistý, že to byl někdo od nás? Vzpomínám si jen, že řekl něco jako "kašlu na to", to je pravda, ale ono když se na tebe upeče něco jako na tom zasedání na nás (neznalost bodů jednání apod.) a pak tě v tom nechá hodinu a více máchat, tak to brkná na nervy. Nehledě na to, že to, že si stěžovali i někteří od nás, se přešlo bez povšimnutí, zajímavé.

Dle Imefových vlastních slov: "Omlouvám se za použitý výraz, nikoli za obsah."

Férové jednání musí přijít z obou stran.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 31/05/2006 :  21:32:00  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dendrin Shonndar

Ehm, tys tady snad viděl, že bych něco zapřel? Nikoho nekryji a nikoho neomlouvám. Imefa znám osobně z reálného života a silně pochybuji, že by ve hře byl schopen zahlásit to, cos tu psal. Jsi si vůbec jistý, že to byl někdo od nás? Vzpomínám si jen, že řekl něco jako "kašlu na to", to je pravda, ale ono když se na tebe upeče něco jako na tom zasedání na nás (neznalost bodů jednání apod.) a pak tě v tom nechá hodinu a více máchat, tak to brkná na nervy. Nehledě na to, že to, že si stěžovali i někteří od nás, se přešlo bez povšimnutí, zajímavé.

Nerad se vmesuji pokud si dobre pamatuji Imef tam vskutku chodil nadaval nakymu droidovi a vyhrozoval ze ho rozseka jestli mu neuhne z cesty ale to je asi tak vse zadne jine hrube nadavky sem od nej nezaregistroval.
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 31/05/2006 :  22:46:48  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Akoh: jj jasně, ale to delal vše v rámci RP, takový on hraje charakter...

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 31/05/2006 :  23:36:45  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no rad bych napsal nejake vyjadreni k prvnimu nasemu senatu....

vec Muzeum...
-vsechny strany maji pravo si o tom rozhodovat jak chteji ale pokud se to dostane pred senat a senat by o tom mel rozhodovat, je nutne si rozmyslet jake tema se tam propere..
-jsem pro zpoplatnit muzeum.. 1crd nikoho nezapbije, je to castka kterou najde i na ulici kdyz kill ne 1 levelove NPC. tato caska nikomu neublizi a kdyz se to poda i humorne tak se clovek i zasmeje.
-je urcite par zajimavych napadu ktere ELor/Sagger navrh az po skonceni senatu. Pro ty co o ne maji zajem at se ho na poptaji...

vec EHC...
-sam osobne proti vam nic nemam. David-CZ uzrava jako vino stale vic se znem stava normalni funkcni hrac. Ale pokud exituje dukaz ktery by kompromitoval nasi guildu v ocich novych newbiku. Tak musim stat za moji guildou. Nedovolim aby nekdo z vasich clenu cz nevedomky hanil nase jmeno. A silne to budu odrazet. Pokud se mi dostane do ruky nejaky kompromitujici materil (screenshot) budu trvat na bann totohto hrace. Plati to pro vsechny jakou koliv averzi vuci nasi guilde a zpratelenych guild netrpim.
- hlasky tady to stoji zaprd ajdu pryc a pak jsem zas zpatky jsou sice vtipne ale maji mit trochu uctu.. to plati jako o hlaskach tipu Jorssk (smrdimi nohy) atd...

vec stehovani a rozsirovani bohemky guildou IHC...
-Jak mozna mnoho vas zapomelo guilda IHC kdysi nosila jmeno IPF nebo jeji clenove meli. Tudiz maji pravo po guilde BOH na nejakou tu rekonstrukci. Kdyz se podivate do planu naseho mesta tak byli vytyceny nejake urcite ctvrte pro urcite guildy. IPF je tam mela i kdyz ted na nich stoji dome Robierona. Jo neni to dobre ale neda se stim nic delat a proto se odsohlasilo jeho prestohovani ale pojem prestehovani ma jinej vyklad nez je normalne bran. Jeho dum se posune o par m tak aby splnoval predepsane normy , tak jak to melo byt.

Vec...
-myslim o dalsich vecech nema asni smysl debatovat, byli zabavne a ja jsem se i pousmal...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 31/05/2006 :  23:51:50  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Enni, souhlasím s tebou a chápu tě, ale zase musíš chápat, že to samé udělám já v případě, že budu cítit, že bylo nesprávně naloženo s námi. A to bohužel cítím.

Nicméně, jsem pro se na to vykašlat a jít v poklidu dále.

Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 01/06/2006 :  00:29:18  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nerad se vmesuji pokud si dobre pamatuji Imef tam vskutku chodil nadaval nakymu droidovi a vyhrozoval ze ho rozseka jestli mu neuhne z cesty ale to je asi tak vse zadne jine hrube nadavky sem od nej nezaregistroval.

No jinak ten robot byl můj úplně nový R2 eště teď se semnou odmíta bavit. Furt si cosi píská a já mu nic nerozumím asi ho budu muset nechat rozsekat na kousky. To sou ti droidi

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech

Edited by - kajda on 01/06/2006 00:34:09
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  07:15:51  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

quote:

quote:

No jinak ten robot byl můj úplně nový R2 eště teď se semnou odmíta bavit. Furt si cosi píská a já mu nic nerozumím asi ho budu muset nechat rozsekat na kousky. To sou ti droidi

Ještě mu dej šanci :o) Třeba najdete společnou řeč :o)

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:14:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak par bodu co se tyce senatu

1. Zpoplatneni muzei
Zpoplatnit muzete neco, co vam nalezi. Muzea ze zeme vydupali Quartax, Jorssk a Koudy. Takze je kazdemu hovno po tom, co s nima bude. Tim je pro me otazka muzei uzavrena.
2. Hlasovani
Je treba hlasovat verejne. Zadne telly Ennimu, pekne postupne kazdy nad sebe vypusti tu bublinu se svym pro nebo proti.
3. Roberionuv house
Nevedel jsem, ze ma Rob domecky jeste jinde nez kousek ode me. Az se obejvi pozadam ho o presun nekam do civilizovane oblasti.
4. Program jednani
Je treba dopredu vedet o cem se bude v senatu rokovat. Navrhuji nasledujici model. Do nedele 20:00 kazdy kdo bude mit nejaky namet na zasedani ho posle kancleri. Ten nejpozdeji v pondeli rano sem do fora udela soupis bodu k projednani. Tim padem budou mit vsichni cas se na vecerni zasedani pripravit. Takze se budou podavat jenom namitky a nedojde k tomu co minule, ze se tam zvanilo o nesmyslech.
5. RP
Dalsi vec co me nastvala, reklo se, ze v senatu nebudou zadne zbrane ani armor. Trvalo mi sakra dlouho nez jsem dostal slovo a Enni donutil ozbrojena individua ke slozeni zbrani. O sundani armoru uz jsem se nesnazil.

Edited by - Almych on 01/06/2006 10:10:32
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:22:05  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Mas pravdu Almychu...
ale neverejne hlasovani ma i sve vyhody, jelikoz nekdo si nepreje aby ostani vedeli jak hlasuje
co se tyce toho muzea chtelo by to aby se toto tema probralo o neco dukladneji ale reakce na to vam kaslu a odchazim je trochu detinske a myslim si ze by se tato reakce nemela byt senatniho jednani

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:38:05  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

Mas pravdu Almychu...
ale neverejne hlasovani ma i sve vyhody, jelikoz nekdo si nepreje aby ostani vedeli jak hlasuje
co se tyce toho muzea chtelo by to aby se toto tema probralo o neco dukladneji ale reakce na to vam kaslu a odchazim je trochu detinske a myslim si ze by se tato reakce nemela byt senatniho jednani

Asi máš pravdu, kdyby to řekl jako hráč, ale on tak mluvil v rámci RP.

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:54:11  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
Jen poopravím almycha o muzea se hlavně zasloužil Koudy a proto si zaslouží první místo v seznamu kdo vydupal muzea z písku loku.

quote:

Mas pravdu Almychu...

Když jsem odešel neřekl jsem že na to kašlu a odcházím, odešel jsem v rámci RP s nesouhlasem s "rozhodnutím" a se slovy že by o tom měl rozhodovat ten kdo tam ty věci dal.... Pokud sis někdy všiml jednání parlamentu celé strany nejsou přítomny některých hlasování, odcházejí při projevu ostatních poslanců či senátorů...

Spoplatnění muzea stejně přinese peníze jen pro mne tudíž je zbytečné, já si peníze umím vydělat jinak. Nehledě na to jak bylo řečeno spoustu lidí odradí i vstup 1 CR já si peníze umím vydělat jinak.

edit.

Edited by - Quartax on 01/06/2006 09:57:34
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2006 :  10:07:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mas pravdu Almychu...

co se tyce muzea opravdu neni co resit, owner je tusim quartax a tim to hasne. muzeme si v sentu odhlasovt co chceme, ale neni sila na tomto svete ani v galaxy far far away, ktera by donutila quartaxe ten vtupni poplatek zavest.
jak rikam, vec muzea je pro me uzavrena
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/06/2006 :  10:20:17  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych
co se tyce muzea opravdu neni co resit, owner je tusim quartax a tim to hasne. muzeme si v sentu odhlasovt co chceme, ale neni sila na tomto svete ani v galaxy far far away, ktera by donutila quartaxe ten vtupni poplatek zavest.

ona síla je ... ale co když se uklepnu a zavedu vstupné 1 mega? co pak budu dělat s tolika kreditama? :-)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 01/06/2006 :  10:41:19  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
konecne koupis nejaky poradny exponaty :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:51:35  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:
Originally posted by Almych

ona síla je ... ale co když se uklepnu a zavedu vstupné 1 mega? co pak budu dělat s tolika kreditama? :-)

No to bude konečně čas zavést speciální muzejní daň. Z něčeho ty šatečky a rezidenci platit musím.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 01/06/2006 :  12:58:03  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
guilda IHC kdysi nosila jmeno IPF nebo jeji clenove meli

Jen bych podotknul, ze gilda IPF neni ted IHC ale ze IPF se pripojila k IHC, kde se z ni stala jedna cast IHC.

A jelikoz tady a i na jednom guestbooku jsou lide, kteri o IHC zrejme vedi hovno tak par zakladnich faktu o gilde :
- stari 2 roky a 3/4
- od zacatku ten samy guildmaster (Versatti)
- RP gilda s velkym zastoupenim v PvP, ciste Imperialni
- 200+ clenu
- 7 cechu (zbytek z celeho sveta)
= IHC je zrejme nejvlivnejsi a nejaktivnejsi gilda na serveru, je rozhodne nejuznavanejsi a nejschopnejsi

A k mestu? Pokud si dobre pamatuji, tak vzhled centra mesta a navazujicich ulic vypada tak jak vypada diky IPF. Podarilo se nam vetsinu mesta prestavet (bourat, presunovat - pro tyto potreby zaplatit na mesic ucty neaktivnich a tak). Takze pravo na presunuti domu Roberiona mame.

k EHC:
pokud nekdo z EHC (konkretne Otrih-cz) urazi cleny BoH ci IHC (pry jsem krvespriseznik nebo co ) a pokud k tomu jsou dukazy tak prosim o predlozeni, protoze to si nenecham libit. Ale i tak image EHC silne pokulhava, coz jest v kontrastu se snahou vedeni navodit opacnou atmosferu.

Imef je skvely RP hrac, timto se mu klanim, protoze lepsi RolePlay dementa jsem jeste nevidel

edit: Enni me pozadal at se pokusim dat do kupy pravidla senatu. Snad je dneska dodelam.

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 01/06/2006 13:00:34
Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:02:57  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
Reakce na guestbook na starwarsgalaxies.cz a i na toto forum

Jorssku a Enni pokud neco ceskou komunitu rozbije tak to nebude EHC ale arogance clenu BoH pocinaje vami. Enni jak si muzes dovolit posuzovat verejne Davida!? Vyhrozovat nekomu bannem?! Dostavaji se k vam zkreslene informace z druhe ruky a vykladate si je po svem.. Kdo neni v BoH je pro vas automaticky nepritel.. O Enklave proc vznikla a o lidech ktery se na jejim vzniku podileli nevite zhola nic. Ani jste se nepokusili o nejake setkani a jednani. Pozvali jste nas do senatu a tam hazeli na naseho clena spinu a tim i na celou nasi guildu. My jsme se mohli branit zrovna tak (viz Appfis a jeho chovani predcilo vse co mohl nekdo z nas ve strizlivem stavu napsat..) ale nemeli jsme takovou maskaradu zapotrebi. Hodne hracu v posledni dobe opustilo BoH a ma to sve duvody. Porad se ohanite jak je vase gilda velka a nabidne novackum velke veci eventy apod.. Jorssku kdyz jsem zacinal a neco jsem potreboval a psal jsem Ennimu nebo tobe mail cekal jsem povetsinou MARNE na odpoved.. Velka ochota z vasi strany byla jen kdyz jsem do BoH vstupoval.. pak ztrata zajmu.. "co je?" apod.. Az Phaelon a jeho jednotka stala za neco a mozna by byla i duvod proc u vas zustat kdybych nemel kamarada v EHC a nepoznal co tam ti kluci davaji dohromady. Nase "skupina" :P jak nam Jorssku rikas ma v soucasne dobe 8 ceskych hracu a je u nas i jeden svycar. Ano nebranime se hracum z EU.. Co se tyka podpory novacku jak jste nam psali behem zasedani.. co jim prej nabidneme.. Muzu ti rict ze se s BOH nemuzeme materialne ani z hlediska casu venovaneho novackovi srovnavat. Jsme na tom proste mnohem lip! :) PS>Kdyz se kouknu posledni dobou na CZE kanal kdo je online tak casto ma EHC v poctu prevahu(vsichni od nas na CZE nejsou) a i ve spicce casto tvorime tak 40 procent ceske komunity.. Pokud bude z vasi strany skutecny zajem a ochota se na necem v klidu dohodnout domluvime setkani.
Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:23:45  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
Elore nase image pokulhava? Po tom co jsi tu pred chvily sam napsal? Pokud nekdo hazi spinu tak ty nejen na nas ale i na sve IHC. Protoze jesli je tohle u vas standart tak je my z vas nevolno.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:35:56  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hakkar

Elore nase image pokulhava? Po tom co jsi tu pred chvily sam napsal? Pokud nekdo hazi spinu tak ty nejen na nas ale i na sve IHC. Protoze jesli je tohle u vas standart tak je my z vas nevolno.

Prestan reagovat zbrkle. Zadnou spinu nehazim a pokud je ti z nas blivno tak si ulevuj jinde nez tady na foru.
Verim, ze v budoucnosti se dokazete postavit, respektive odsoudit, za ciny svym clenu a dokazete si je obhajit ci negovat tak pak to bude fajn.

Jen tak pro informaci, BoH je respektovana gilda, je cleny Imperialni aliance a svymi ciny si vydobila slavu mezi spojenci a respekt u nepratel. O meste ani nemluvim. Toto ja nazyvam Image, uz chapes ?

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 01/06/2006 13:38:28
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:52:35  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
Tohle jsem zazil uz v jedne hre, vytvoril se "senat", ktery rozhodoval o deni atd, a vedlo to akorat k tomu, ze na to, o cem rozhodli, kazdej hazel bobek a byly kvuli tomu akorat same hadky. Vypada to, ze tady to dopadne stejne..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:59:17  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
Sagger Ja ze si tu ulevuju potom co ty jsi napsal ze je imef dement? Hele fakt sry ale tohle zavani aroganci nejvyssiho kalibru. Jedno ti ale reknu co se tyka image gildy BoH a clenu IHC tak obrazek si udelam svuj vlastni podle toho jak se tahle "krize" vyresi..

Ja navrhuju co nejdrive udelat za tim tlustou caru a obratit diskusi smerem do budoucna. (mozne je spolecne poradani akci,pomoc v DWB,Eventy,apod..)

ps> Presne Carmaxi. Mozna nebude od veci rovnou toto forum prejmenovat na Senatori V SOBE

Edited by - Hakkar on 01/06/2006 14:56:26
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  15:00:41  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Elor: Pokud si dobře vzpomínám, první, kdo se vytasil s nějakým pomlouváním či urážením jsme nebyli my. My jsme přišli jako hosté a řešit jsme to nechtěli. Co se týče těch důkazů, tak jsem je chtěl také, ale evidentně nejsou. Co se týče naší image, promiň, ale názor člověka, který jedním dechem mluví o imagi gildy a druhým nazývá člena jiné gildy dementem, mi opravdu nepřijde objektivní. Nevím, jestli hraješ RP, ale pochybuji, když nedokážeš pochopit, že někdo nemusí hrát jen charakter, který za všech okolností tiše sedí a mlčí... Jinak jsem rád, že sis všiml, že se snažíme, abychom mohli všichni spolu v pohodě koexistovat. IHC znám a respektuji. Věřím, že je BoH platným členem imperiální frakce a že už toho zažila hodně, ale také už nějaký ten rok existuje...

Carmax: Bohužel to tak vypadá.

K foru na galaxies.cz: Tam to raději už číst nebudu, protože rozum tam asi upadá... Pravda je, že nemáme tolik členů jako BoH nebo CzA, ale ono je to taky je zaviněno tím, že jsme tu nesrovnatelně kratší dobu... Zezačátku jsem chtěl do CzA, ale z té její tehdejší neaktivity jsem usoudil, ze uz gilda příliš nehraje, tak jsem jako rebel šel jinam... Po nějaké době jsem poznal pár lidí a rozhodl se s nimi založit RP gildu. Opravdu nechápu, proč si mám nechat od někoho diktovat nebo proč nás někdo obviňuje z toho, že štěpíme komunitu. To máte jako s politickou stranou, jsou strany s pár lidmi a pak s pár tisíci, ale existuje a navzájem se tolerují... Přece nebudu v politické straně s někým, s kterým nemám stejně názory...

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:05:06  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hakkar
ty jsi napsal ze je imef dement

Nenapsal, nauc se cist

quote:
Nevím, jestli hraješ RP, ale pochybuji, když nedokážeš pochopit, že někdo nemusí hrát jen charakter, který za všech okolností tiše sedí a mlčí...

Hehe, pochybuj

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:25:33  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
Hezky tak vime co jsi zac a co dal?

Edited by - Hakkar on 01/06/2006 16:26:18
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:34:15  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Co dal? Muzeme se tu hlasit jeste pekne dlouho a rict si spoustu hezkych veci ale jelikoz s vami osobne mit spolecneho zrejme nikdy nic nebudu a verim, ze i nikdo z IHC a ostatnich spratelenych gild take ne, tak moji ucast v diskuzi ukoncim a budu verit, ze pristi zasedani senatu probehne v lepsi atmosfere a podle pravidel.

Prestoze senat se sesel poprve, a dlouho dobu vypadalo, ze se nesejde, si myslim, ze dopadl celkem dobre a ze potencial do budoucna ma. Spory lze vyresit ke spokojenosti obou stran (nejsme v RL a tak by jsme se meli i chovat). Kadzopadne dobra prace Enni, a vydrz.

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:49:55  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nevím, jestli hraješ RP, ale pochybuji, když nedokážeš pochopit, že někdo nemusí hrát jen charakter, který za všech okolností tiše sedí a mlčí...

Hehe, pochybuj
[/quote]

Skvěle, ať žijí nicneříkající odpovědi. Můžeš mi tedy popsat charakter co hraješ prosímtě? :o)

Vidíš, a to je právě ten problém. Ty si nad námi prostě jen umyješ ruce a hotovo. My bychom třeba rádi s vámi třebas dali RP, ale takhle jak vidím asi těžko... Škoda. Jestli s námi nechceš mít nic společného, škoda, těžko říct, moc tě neznám. Já osobně bych například rád měl něco společného s IHC či s BoH (RP), i když zatím se nenaskytla příležitost.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000