Author |
Topic  |
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Temper
New Member

336 Posts |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Temper
New Member

336 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 14:38:40
|
quote: Originally posted by Kravka takovy video muze natocit jen vylizanej ODSackej fanatik..
A proč by nemohl?  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 14:46:22
|
quote: Originally posted by Kravka
quote: Originally posted by Temper
Tadle facka sedla http://www.youtube.com/watch?v=lpGOtX2Qm5A
takovy video muze natocit jen vylizanej ODSackej fanatik..
takhle psat muze jedine volic ksc |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 19:20:46
|
At uz to natocil kdokoli, je to vtipne... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 21:17:10
|
quote: Originally posted by Pertha
takhle psat muze jedine volic ksc
no dat nekomu zezadu takovou ranu, to je ubohost nejvetsi, toho je schopen jen jeden z mozků ODS potažmo poradce Klause, to je fakt ostuda.. ale zase diky tomu ODSS-akum vyrazne klesnou preference, takze ja podobny incident pred volbama vitam, lépe už to ani Macek načasovat nemohl hehe, fakt poradce - taktik jak má být. A nepodání ruky Topolánka ODSS taky nepomůže. No uznejte dokážete si představit Topolánka jako premiéra ?? to by byla národní katastrofa.. A ač jsem to neměl v plánu, tak si přecejen neodpustím vyřídit si zde jednu ryze soukromou věc : Jdi se Pertho vycpat !!  |
jůůz d fóós |
 |
|
Temper
New Member

336 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 21:47:34
|
quote: Originally posted by Kravka no dat nekomu zezadu takovou ranu, to je ubohost nejvetsi, toho je schopen jen jeden z mozků ODS potažmo poradce Klause, to je fakt ostuda.. ale zase diky tomu ODSS-akum vyrazne klesnou preference, takze ja podobny incident pred volbama vitam, lépe už to ani Macek načasovat nemohl hehe, fakt poradce - taktik jak má být. A nepodání ruky Topolánka ODSS taky nepomůže. No uznejte dokážete si představit Topolánka jako premiéra ?? to by byla národní katastrofa.. A ač jsem to neměl v plánu, tak si přecejen neodpustím vyřídit si zde jednu ryze soukromou věc : Jdi se Pertho vycpat !! 
Ty dvě S v názvu politické strany jsou, předpokládám, překlep. Pokud ne, tak se zamysli nad stylem svého vyjadřování, které sem nepatří. |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 09:08:42
|
quote: Originally posted by Kravka no dat nekomu zezadu takovou ranu, to je ubohost nejvetsi, toho je schopen jen jeden z mozků ODS potažmo poradce Klause, to je fakt ostuda.. ale zase diky tomu ODSS-akum vyrazne klesnou preference, takze ja podobny incident pred volbama vitam, lépe už to ani Macek načasovat nemohl hehe, fakt poradce - taktik jak má být. A nepodání ruky Topolánka ODSS taky nepomůže. No uznejte dokážete si představit Topolánka jako premiéra ?? to by byla národní katastrofa.. A ač jsem to neměl v plánu, tak si přecejen neodpustím vyřídit si zde jednu ryze soukromou věc : Jdi se Pertho vycpat !! 
Ty dvě S v názvu politické strany jsou, předpokládám, překlep. Pokud ne, tak se zamysli nad stylem svého vyjadřování, které sem nepatří.
Snad nemocnych lidi jako on je malo...doufam.. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 09:18:48
|
No, ta facak bez varovani byla sice trošku nečestná a nesportovní, ale potěšila mě.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 09:36:50
|
quote: Originally posted by Mistral
No, ta facak bez varovani byla sice trošku nečestná a nesportovní, ale potěšila mě. 
no .. ja si myslim ze to bylo ubohy jak co se tyce facky samotne, tak pri jake prilezitosti se to stalo a jak to okomentoval Klaus .. volim ODS, budu ji letos volit, ale todle mi prijde uchylny ze vsech uhlu pohledu. Jestli si Rath tu facku zaslozil ci ne, je vec druha .. nicmene si to mohli vyrikat mimo kamery, .. uz je to, ze pocka na takovoudle akci, na zahajeni a pote rekne na kamery "dovolte mi vyridit si jednu soukromou vec" .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 10:01:27
|
quote: Originally posted by elidor.. nicmene si to mohli vyrikat mimo kamery, .. uz je to, ze pocka na takovoudle akci, na zahajeni a pote rekne na kamery "dovolte mi vyridit si jednu soukromou vec" ..
Rozhodně ho nechci nějak omlouvat, ale pokud by úvodní urážky padly v soukromí tak prosím. Ale pokud to schválně napíše do novin, tak "odveta" v soukromí je trošku mimo. Další věc je, co všechno by z toho jeden nebo druhý dokázal udělat, pokud by to všechno proběhlo beze svědků a přítomnosti kamer. |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 10:06:51
|
Jelikoz je Rath arogantni blbec,ktery si do huby nevidi.Tak mu jich mel nadelit i vic.. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 10:42:53
|
quote: Originally posted by elidor
quote: Originally posted by Mistral
No, ta facak bez varovani byla sice trošku nečestná a nesportovní, ale potěšila mě. 
no .. ja si myslim ze to bylo ubohy jak co se tyce facky samotne, tak pri jake prilezitosti se to stalo a jak to okomentoval Klaus .. volim ODS, budu ji letos volit, ale todle mi prijde uchylny ze vsech uhlu pohledu. Jestli si Rath tu facku zaslozil ci ne, je vec druha .. nicmene si to mohli vyrikat mimo kamery, .. uz je to, ze pocka na takovoudle akci, na zahajeni a pote rekne na kamery "dovolte mi vyridit si jednu soukromou vec" ..
No, osobně soudím, že takové veřejné profackování nezdvořáka možná trochu prospěje obecné slušnosti. Samozřejmě si to mohli vyříkat při jiné příležitosti, ale urážka byla učiněna veřejně a odpověď se očekává taktéž veřejná. Nicméně, nemělo by to být pravidlem. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 11:33:04
|
Taky bych k tomu rekl par veci. 1) Rath by mel dostat pres drzku poradne a klidne i verejne 2) I kdyz byl mozna Macek v pravu a dokonce uverejnoval ze si to s nim vyridi rucne a strucne, nemelo k tomu dojit tak, ze nekoho napadne zezadu... je to akorat voda na jejich mlyn. 3) Kdyz uz se mu Rath postavil, mel ho knockoutovat a ne se s nim takhle blbe postrkovat. Fe finale to dopadlo, ze Rath vypadal, jako by se v pohode ubranil. 4) Je tesne pred volbami. Dle vseho CSSD v preferencich ODS dotahuje (o kvalite medialnich kampani ODS vs CSSD si myslim sve) a ani se nedivim. Jeste par Macku a nekolik primych konfrontaci Paroubek vs. Topolanek a ODS volby projede na plne care  |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 11:44:50
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Taky bych k tomu rekl par veci. 1) Rath by mel dostat pres drzku poradne a klidne i verejne 2) I kdyz byl mozna Macek v pravu a dokonce uverejnoval ze si to s nim vyridi rucne a strucne, nemelo k tomu dojit tak, ze nekoho napadne zezadu... je to akorat voda na jejich mlyn. 3) Kdyz uz se mu Rath postavil, mel ho knockoutovat a ne se s nim takhle blbe postrkovat. Fe finale to dopadlo, ze Rath vypadal, jako by se v pohode ubranil. 4) Je tesne pred volbami. Dle vseho CSSD v preferencich ODS dotahuje (o kvalite medialnich kampani ODS vs CSSD si myslim sve) a ani se nedivim. Jeste par Macku a nekolik primych konfrontaci Paroubek vs. Topolanek a ODS volby projede na plne care 
1. souhlas 2. lidi to nechapou - to nebyl facka ale "lepanec" viz: http://www.viditelnymacek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=new  3. njn mel ho sejmout zezadu jako kralika  4. muj tip je ods 30% - CSSD 20% ( Krejcirova smenka ? ) a zbytek se uvidi  |
SWG - retired |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 11:57:55
|
Soukromá věc - to je přece nesmysl, i oslovení politologové uznali, že není možné to nazývat soukromou věcí, když to udělá před kamerami a plným sálem, v té chvíli už to není soukromá věc, to dá rozum. Mohl ho profackat někde na záchodě ve sněmovně, nebo co já vím kde... Paroubek to řekl dobře v nedělní debatě. Když si otevřeně dělaly média před rokem srandu z jeho ženy, jakou že má obludu, taky nešel písálkům nafackat a řešil to kultivovaně - žalobou. a co se týče Ratha, je to konečně po dlouhé době člověk na svém místě, který se nebojí dělat radikální změny. Lékárníci jsou pracháči, vozí si zadky v Audinách za 2 mega (které my jim platíme, zajímavý že to lidem nevadí).. ani se jim nedivím, že stávkují když jim po dlouhém slastném klidu a rýžování někdo sahá na peníze. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 22/05/2006 12:01:23 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 12:20:27
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Taky bych k tomu rekl par veci. 1) Rath by mel dostat pres drzku poradne a klidne i verejne 2) I kdyz byl mozna Macek v pravu a dokonce uverejnoval ze si to s nim vyridi rucne a strucne, nemelo k tomu dojit tak, ze nekoho napadne zezadu... je to akorat voda na jejich mlyn. 3) Kdyz uz se mu Rath postavil, mel ho knockoutovat a ne se s nim takhle blbe postrkovat. Fe finale to dopadlo, ze Rath vypadal, jako by se v pohode ubranil. 4) Je tesne pred volbami. Dle vseho CSSD v preferencich ODS dotahuje (o kvalite medialnich kampani ODS vs CSSD si myslim sve) a ani se nedivim. Jeste par Macku a nekolik primych konfrontaci Paroubek vs. Topolanek a ODS volby projede na plne care 
1.no comment 2.presne tak, voda na mlýn CSSD. Myslím, že Klaus musí být poněkud rozladěn. 3.Tohle jsou politici kolego, ne jediové :) Taky mohl vytáhnout Lightsaber a rozsekat ho na cucky ne ? :)) 4.O volebních kampaních jednotlivých stran jsem slyšel na Českém rozhlasu 1 (!) zajímavy rozhovor s několika nezávislými politology. Uznali, že ODS těžce zaspali dobu a vliv kampaňě na voliče velmi podcenili. Naopak CSSD dělala kampan agentura, která to dělá v mnoha Evropských zemích a snad i v Americe již několik let a úspěšně... Co se týká konfrontací Paroubek - Topolánek, to není třeba komentovat, asi jste to všichni viděli. |
jůůz d fóós |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 12:31:56
|
A neni to trochu offtopic ? |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 12:37:16
|
Můj názor výborně vystihl Root ve svém článku Škoda rány, která padne vedle na D-FENS. K dokonalosti tomu chyběl jen ten direkt face2face... |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 12:46:16
|
Soukromá věc - to je přece nesmysl, i oslovení politologové uznali, že není možné to nazývat soukromou věcí, když to udělá před kamerami a plným sálem, v té chvíli už to není soukromá věc, to dá rozum. Mohl ho profackat někde na záchodě ve sněmovně, nebo co já vím kde... Paroubek to řekl dobře v nedělní debatě. Když si otevřeně dělaly média před rokem srandu z jeho ženy, jakou že má obludu, taky nešel písálkům nafackat a řešil to kultivovaně - žalobou. a co se týče Ratha, je to konečně po dlouhé době člověk na svém místě, který se nebojí dělat radikální změny. Lékárníci jsou pracháči, vozí si zadky v Audinách za 2 mega (které my jim platíme, zajímavý že to lidem nevadí).. ani se jim nedivím, že stávkují když jim po dlouhém slastném klidu a rýžování někdo sahá na peníze.
opsano z letaku CSSD cislo 22 |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 14:00:50
|
No, ja nevim, nevim. Ja Paroubkovou viděl in natura. Pravda, neni hezke posmivat se cizimu nestesti 
quote: Originally posted by Pertha
Soukromá věc - to je přece nesmysl, i oslovení politologové uznali, že není možné to nazývat soukromou věcí, když to udělá před kamerami a plným sálem, v té chvíli už to není soukromá věc, to dá rozum. Mohl ho profackat někde na záchodě ve sněmovně, nebo co já vím kde... Paroubek to řekl dobře v nedělní debatě. Když si otevřeně dělaly média před rokem srandu z jeho ženy, jakou že má obludu, taky nešel písálkům nafackat a řešil to kultivovaně - žalobou. a co se týče Ratha, je to konečně po dlouhé době člověk na svém místě, který se nebojí dělat radikální změny. Lékárníci jsou pracháči, vozí si zadky v Audinách za 2 mega (které my jim platíme, zajímavý že to lidem nevadí).. ani se jim nedivím, že stávkují když jim po dlouhém slastném klidu a rýžování někdo sahá na peníze.
opsano z letaku CSSD cislo 22
|
|
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 15:31:47
|
quote: Originally posted by Kravka a co se týče Ratha, je to konečně po dlouhé době člověk na svém místě, který se nebojí dělat radikální změny. Lékárníci jsou pracháči, vozí si zadky v Audinách za 2 mega (které my jim platíme, zajímavý že to lidem nevadí).. ani se jim nedivím, že stávkují když jim po dlouhém slastném klidu a rýžování někdo sahá na peníze.
Vždycky mě pobaví ta hloupá masa lidí co si myslí, že Dr. Srath je bůh, který "konečně" zamete se zdravotnictvím 
Je jen škoda, že se Macek nenabufoval bo Dr. Srath je opravdu velký "BOSS" (rozuměj hovado). Boj měl vypadak nějak takhle: stun, specka,stun,specka a Srath by se spawnoval až v nemocnici 
Pokud to někomu přijde poněkud drsný ta vězte že např. v Itálii ministr zdravotnictví byl několikrát napaden za opravdu nepříjemné změny ( něco na způsob: beru léky za 250000 Kč, které mě držej na životě a ministr chce vydat zákon, který říká že na ně nemám nárok...) |
SWG - retired |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 06:39:38
|
macek i rath sou jeden za 18 a druhej za 20-2, ale tohle se mackovi nepovedlo. A prekvapil mne rath jak akcne vykril ten mackuv hak :) |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 10:36:42
|
quote: Originally posted by Deimnia
A neni to trochu offtopic ?
Téma jako téma Deime (; |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 13:22:22
|
quote: Originally posted by Tartaros
macek i rath sou jeden za 18 a druhej za 20-2, ale tohle se mackovi nepovedlo. A prekvapil mne rath jak akcne vykril ten mackuv hak :)
Asi je uz zvykly  |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 14:18:54
|
Skin jede autem a vidí u cesty stopovat cikána. Zastaví a cikán se ho ptá : kamaráde jedeš do Ostravy ? Skin odpoví : Jo jedu, ale musíš držet celou cestu v hubě tenisák. Cikán odpoví : no jasně, nastoupí do auta a ptá se : no a kde je ten tenisák ? Skin odpoví : vzadu na kouli  |
jůůz d fóós |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 14:38:58
|
Skin jede autem a vidí u cesty stopovat cikána. Zastaví a cikán se ho ptá : kamaráde jedeš do Ostravy ? Skin odpoví : Jo jedu, ale musíš držet celou cestu v hubě tenisák. Cikán odpoví : no jasně, nastoupí do auta a ptá se : no a kde je ten tenisák ? Skin odpoví : vzadu na kouli 
tak to bylo z toho slabsiho soudku... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 14:40:10
|
no aspon to nebylo o rathovi |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 15:10:58
|
by http://www.bohumildolezal.cz/ "Dr. Rath zase prohlásil v rozhovoru pro Mladou frontu Dnes: „Kdybych měl každou urážku na mou adresu řešit fyzicky, tak vybiju půl republiky.“ Je hezké, že dr. Rath připouští, že pana Macka urazil, to je vykročení správným směrem. Zároveň ovšem bohužel platí, že kdyby půl republiky hodlalo řešit fyzicky urážky, kterými je zahrnul dr. Rath, bude na tom pan ministr velmi, velmi špatně." |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 23:22:16
|
rath si zaslouzil vic za to co nam dela... |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 24/05/2006 : 11:55:07
|
Neco ako vacsi plat ?  |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 14:14:21
|
http://www.radekhulan.cz/ doufám, že to tu ještě není ... kam se hrabe rodier, větší snůška žvástů a lží je snad jen ve volebních programech politických stran  |
 |
|
Lapcis
Junior Member

728 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 14:20:22
|

Tohle je fakt úlet:) |
Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
|
Edited by - Lapcis on 27/05/2006 14:21:10 |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 20:02:52
|
quote: Originally posted by SNowie
http://www.radekhulan.cz/ doufám, že to tu ještě není ... kam se hrabe rodier, větší snůška žvástů a lží je snad jen ve volebních programech politických stran 
to mas recht |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 11:45:41
|
quote: Originally posted by SHIMI
http://www.radekhulan.cz/ doufám, že to tu ještě není ... kam se hrabe rodier, větší snůška žvástů a lží je snad jen ve volebních programech politických stran 
to mas recht
tak jsem tam zavítal dnes a co jsem nezjistil .. pokud neodsouhlasíte, že volíte ODS, ani vás to tam nepustí a hodí na nějaký protisocdemácký pamflet  edit: zmiňovaná feature byla ze stránek v záblesku inteligence bloggera odstraněna  |
Edited by - SNowie on 30/05/2006 18:13:52 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 11:58:45
|
Tenhle panáček udělal i www.vandalove.cz  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 31/05/2006 : 09:46:03
|
to mas recht
tak jsem tam zavítal dnes a co jsem nezjistil .. pokud neodsouhlasíte, že volíte ODS, ani vás to tam nepustí a hodí na nějaký protisocdemácký pamflet  edit: zmiňovaná feature byla ze stránek v záblesku inteligence bloggera odstraněna 
Nebyla... je to tam pouze do te doby, nez zvolis "ano". |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 02/06/2006 : 09:49:11
|
quote: Originally posted by Deimnia
to mas recht
tak jsem tam zavítal dnes a co jsem nezjistil .. pokud neodsouhlasíte, že volíte ODS, ani vás to tam nepustí a hodí na nějaký protisocdemácký pamflet  edit: zmiňovaná feature byla ze stránek v záblesku inteligence bloggera odstraněna 
Nebyla... je to tam pouze do te doby, nez zvolis "ano".
a kua takže to prasklo ... no ODS volit stejně nebudu  |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
|
Nat