Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Novy talent v Protection u Wara v 1.11
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raghull
Starting Member

72 Posts

Posted - 19/05/2006 :  01:05:53  Show Profile  Visit Raghull's Homepage  Send Raghull an ICQ Message Send Raghull a Private Message  Reply with Quote
Takže dle vyjadření game designéra blizzardu se měl protection war dočkat v patchi 1.11 nového talentu, tak aby hra za něj byla prý zábavnější :)
Po pátrání na webu jsem našel ( na www.wowhead.com ) o co by se mělo jednat :

Vitality ( max 5 bodů )
--------------------------------------------
Requires 15 points in Protection Talents
za každý 1 bod : Increases your stamina by 2%
---------------------------------------------

Tak jsem zvědav jak to zezábavní hru :)

Takže nakonec opravdu se informace o těchto upravách potvrdili v testu 1.11 .. obrázek přímo ze hry zde :
http://www.curse-gaming.com/en/news-58-1-patch-111-more-news.html

WARRIOR LVL60 ( def build: 12/5/34 ) , Drak'thul

Edited by - Raghull on 21/05/2006 18:10:30

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/05/2006 :  04:00:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Bude to zabavnejsie behat s 11K hp, nie ?
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 19/05/2006 :  07:25:16  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Tak to chci vidět, ale jestli jo, tak to bude super.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 19/05/2006 :  09:30:13  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
mimo to este zmeni shield slam, sice nebude mit tolik base dmg, ale ta dmg se bude zvysovat spolu s AP

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/05/2006 :  09:31:45  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

mimo to este zmeni shield slam, sice nebude mit tolik base dmg, ale ta dmg se bude zvysovat spolu s AP

este chvilku a budem se vsichni mlatit stitama :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 19/05/2006 :  09:33:03  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

To je trosku hnus ne? Nas MT ma neco pres 1k AP a myslim ze lepe equipnuti tanci i vic. To pak bude davat stitem vetsi dmg nez rogue

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 19/05/2006 :  09:43:58  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
tak imba to snad zas nebude... ale zname blizzard :)

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/05/2006 :  09:58:50  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
neco jako .. ?

You gain Nature Swiftness.
Protwar's Shield Slam crits you for 1345.
Nature swiftness fades. <<<< WTF pwnd by shield slam dispel
Protwar hit you for 234.
Protwar's Herois Strike crit you 723.
Protwar's Shield Bash hit you 56.
Your Lesser Healing Wave failed.
Protwar's Shield Slam crits you for 1421.
Protwar's Execute crits you for 3365.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:25:31  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

neco jako .. ?

Protwar hit you for 234.

netrep, kde by prot war zobral tolko rage...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:30:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

quote:

neco jako .. ?

Protwar hit you for 234.

z tech critu za windfury a frostshocku :)
tohle je souboj protwar + priest vs shaman :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:33:46  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

neco jako .. ?

Protwar hit you for 234.

Ty hodlas s prot warrem duelit u Vaela?
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:41:49  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

quote:

neco jako .. ?

Protwar hit you for 234.

z tech critu za windfury a frostshocku :)
tohle je souboj protwar + priest vs shaman :)

skor BWL raid vs warrior + priest
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:43:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Pokud by to melo byt podle toho linku tak je tam jeste 1 zmena: shield slam stoji jen 20 rage...

BTW jestli dobre chapu, tak je to proste pridany talent, takze tech 5 bodiku navic mam jako vzit kde?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:45:25  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
nekde na zahranicnim foru jsem cetl, ze tech 10% staniny se bude asi vztahovat k base stamine, takze cca 350HP za 5 talentu... lidi neblbnete, snad si nemyslite, ze by blizzard za 5 bodu dal nekomu treba 800HP? :)

edit: rahmane, neni to pridany talent ale vymeneny za jiny, ted si nevzpomenu za co... teda aspon to sem cetl

Edited by - Warlord on 19/05/2006 10:47:30
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:50:37  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi bude si pockat na patch notes nez se tu dohadovat. Take by mohli opravit ty ostatni chyby u warra, zvlastni chargovani atd..
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:54:34  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
mozna pak pridaji prot warum neco takoveho? :)

http://wow.blupp.net/item.php?id=253008

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 19/05/2006 :  10:59:32  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

neco jako .. ?

Protwar hit you for 234.

btw code02
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 19/05/2006 :  11:37:41  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Na začátku týdne jsem měl 130g. Máme jít AQ, portnu silithus. Cestou vidím štíry a hady, říkám si nasbírám nějaké maso na vaření a třeba padne i glowing scorpid blood. Dám charge, propadám se podlahou. Při pádu, dobře znajíc co bude následovat odkládám sekeru a luk do batohu. Plác, samozřejmě resnout se nejde takže res u healera za 25% všeho equipu. Není nad warriora, s sebou mám samozřejmě r12 věci, DPS věci, NR equip, pvp equip, wrath... naneštěstí i dark iron. Oprava 19g+, 10 minut pwnování v CH kde si samozřejmě žádný rogue ani hunter nenechá ujít wara s sickness. Jsem nasranej.

V pátek je AQ, portnu do silithu. Běžím k AQ. Cestou vidím štíry, seru na ně. Doběhnu k průlezu mezi GY a rozdvojením cesty do AQ20/40. Alianční priest mi dává fear. Propadávám podlahou, scénář se opakuje. S ress sickness u healera mě potkává lock, dostávám seduce, deathcoil, interceptnu ho - a letím podlahou znovu. 70% equipu v tahu, s ress sickness jedu do CH, cestou mě díky sickness zabije pavouk (za drobné výpomoci alíka). Oprava za 41g. Kolem mě pobíhají mágové skákající různě po výstupkách odkud mě při nečinosti CH ochranky spokojeně 1hitují. S překvapením zjištuji že po 1hit stráže dotyčného patrně nenaagrují ani když neostřeluje lidi z moonwellu, hospody atd.

V úterý jdeme na c'thuna. Opakuji svoji středeční chybu a chargnu. Opět letím, tentokráte za "pouhých" 11g 60s. Samozřejmě díky nutné opravě a sickness dojdu na raid s 15timinutovým zpožděním. Se sickness mě chargnul a zhodil had, ale zabil jsem ho i s tím pavoukem co mě naagroval (za cenu 3 tuberů, major healing a combat potu, laststandu, dvojitého bloodfury a retaliation, dvakrát použitého intimidating shoutu). Krásný boj na 4 minuty, rozhodně challenge.

Za poslední dva týdny jsem se propadl zhruba 20krát, z toho 14krát naštěstí "jen" v AB/WSG takže bez repair cost. Co kurva ten blizzard v těch patchích udělal?

Doufám že přidají jiný talent - nepropadávání podlahou při charge/intercept v silithu. I kdyby byl tier7, jdu do toho.

Edited by - Rakhen on 19/05/2006 11:48:19
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/05/2006 :  12:01:46  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Na začátku týdne jsem měl 130g. Máme jít AQ, portnu silithus. Cestou vidím štíry a hady, říkám si nasbírám nějaké maso na vaření a třeba padne i glowing scorpid blood. Dám charge, propadám se podlahou. Při pádu, dobře znajíc co bude následovat odkládám sekeru a luk do batohu. Plác, samozřejmě resnout se nejde takže res u healera za 25% všeho equipu. Není nad warriora, s sebou mám samozřejmě r12 věci, DPS věci, NR equip, pvp equip, wrath... naneštěstí i dark iron. Oprava 19g+, 10 minut pwnování v CH kde si samozřejmě žádný rogue ani hunter nenechá ujít wara s sickness. Jsem nasranej.

V pátek je AQ, portnu do silithu. Běžím k AQ. Cestou vidím štíry, seru na ně. Doběhnu k průlezu mezi GY a rozdvojením cesty do AQ20/40. Alianční priest mi dává fear. Propadávám podlahou, scénář se opakuje. S ress sickness u healera mě potkává lock, dostávám seduce, deathcoil, interceptnu ho - a letím podlahou znovu. 70% equipu v tahu, s ress sickness jedu do CH, cestou mě díky sickness zabije pavouk (za drobné výpomoci alíka). Oprava za 41g. Kolem mě pobíhají mágové skákající různě po výstupkách odkud mě při nečinosti CH ochranky spokojeně 1hitují. S překvapením zjištuji že po 1hit stráže dotyčného patrně nenaagrují ani když neostřeluje lidi z moonwellu, hospody atd.

V úterý jdeme na c'thuna. Opakuji svoji středeční chybu a chargnu. Opět letím, tentokráte za "pouhých" 11g 60s. Samozřejmě díky nutné opravě a sickness dojdu na raid s 15timinutovým zpožděním. Se sickness mě chargnul a zhodil had, ale zabil jsem ho i s tím pavoukem co mě naagroval (za cenu 3 tuberů, major healing a combat potu, laststandu, dvojitého bloodfury a retaliation, dvakrát použitého intimidating shoutu). Krásný boj na 4 minuty, rozhodně challenge.

Za poslední dva týdny jsem se propadl zhruba 20krát, z toho 14krát naštěstí "jen" v AB/WSG takže bez repair cost. Co kurva ten blizzard v těch patchích udělal?

Doufám že přidají jiný talent - nepropadávání podlahou při charge/intercept v silithu. I kdyby byl tier7, jdu do toho.

takze ne jen pri chargi ale i pri fearu?

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 19/05/2006 :  12:17:50  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

You made my day.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 19/05/2006 :  12:31:53  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

You made my day.

no kapanek trocha poprehanal. 2x inti shout za 4minutovy boj? okay. Pochybujem ze dal za opravu 40g nicia sa iba equipped veci, takze DI set, NR set, FR set, DPS veci, R12 veci, pvp equip nemohol mat na sebe vsetky naraz -.-
ale jako na ilustraciu toho charge bugu to postacilo
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/05/2006 :  12:36:48  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Kdybys cetl poradne...
Pokud se nemuzes ressnout o corpsnu, coz je pri propadnuti celkem pravdepodobne, pac lezi kilometr pod groundem, tak ti nezbyva, nez ress o spirit healera. A pak se nici vsecno co mas v inventari a ma durabilitu, dude.

Par lidi takhle v ZG prislo na to, ze chytat ryby s rozbitym prutem nejde ;-)
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 19/05/2006 :  12:36:57  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
quote:

no kapanek trocha poprehanal. 2x inti shout za 4minutovy boj? okay. Pochybujem ze dal za opravu 40g nicia sa iba equipped veci, takze DI set, NR set, FR set, DPS veci, R12 veci, pvp equip nemohol mat na sebe vsetky naraz -.-

Taky pise o tom,ze se nemohl resnout a musel pouzit ducha a to je jedno co mas nebo nemas na sobe...takze 40g neni problem..

edit: Rahman byl rychlejsi =)

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder

Edited by - Gurat on 19/05/2006 12:37:46
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 19/05/2006 :  13:48:15  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
Tohle by meli v pohode resit GM. V tom GM menitku je na to special polozka "Stucked", kam se to nahlasi. Ja se propadnul jenom jednou ve Wetlands a po oziveni u spirita sem to reportoval GM, kteri me poradili predchozi a reakce byla takrka okamzita. Ozivi udajne panacka bez sickness a navic je sance, ze to v patchi opravi.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/05/2006 :  13:59:27  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

nekde na zahranicnim foru jsem cetl, ze tech 10% staniny se bude asi vztahovat k base stamine, takze cca 350HP za 5 talentu... lidi neblbnete, snad si nemyslite, ze by blizzard za 5 bodu dal nekomu treba 800HP? :)

edit: rahmane, neni to pridany talent ale vymeneny za jiny, ted si nevzpomenu za co... teda aspon to sem cetl

Nevim proc by nemohli dat lame warovi talent 10% staminy po vsech bufech kdyz ma druid v medovi ma 20%

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 19/05/2006 14:01:28
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 19/05/2006 :  14:34:30  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Přijdeš o 10% durability věcí na sobě, a resem u healera o dalších 25% durability všeho co máš na sobě/v inventáři (včetně udice, jak rahman trefně poznamenává :D). Když platíš opravy 70% dur věcí co máš na sobě a 50% dur všeho v batohu tak těch 40g není nic závratného.

Eagle: jo, imho se to stane když si fearnut na objektu který je níž než objekt na který v fearu vyběhneš a tam ti fear skončí, hra tě z nějakého důvodu nechá někdy na úrovni toho nižšího takže propadneš (tenhle let prostorem miluju už od TES: Daggerfall, tam to byla taky moje pravidelná smrt v dungu. Nutno podotknout že v rozmezí dvou minut si ten pád vychutnat dvakrát se mi povedlo teprve nedávno, let za všechny prachy (no dobře kecám, opravy těchhle dvou sickness jen za 1/3 celkových financí).

Mortos: vzhledem k tomu že poslední bug s lootem GM řešili týden jsem to sice napsal ale radši se ressnul. Neměl jsem nějak odvahu čekat zda to nastane ještě tento měsíc.

Gurat: spíš u toho equipnutého máš navíc ještě 10% za smrt (tzn. 35 %), u zbytku v batohu "jen" 25%.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/05/2006 :  14:42:39  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
asi by meli udelat jeste jednu podlahu pod kazdym terenem :P
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 19/05/2006 :  15:27:56  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus se podívat na Huntera a talent Survivalist - to je identické s tímto.
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 19/05/2006 :  19:44:53  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Tak jestli snizi cenu shield slam na dvacet, tak to bude super.
Jinak ten talent Vitality je tam novej, nic nenahradí.

Go to Top of Page

Pharoxx
Starting Member

Rei-wow

70 Posts

Posted - 20/05/2006 :  00:49:34  Show Profile  Send Pharoxx an ICQ Message Send Pharoxx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zkus se podívat na Huntera a talent Survivalist - to je identické s tímto.

Tak nejak Kdyz uz nejak 600-800hp muze mit z talentu ranged class (ktera si dovede melee v pvp drzet od tela..rejpnout sem si musel, ano nemam huntery rad ), proc by to nedali protect warrovi

World of Warcraft:
Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU
Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU

Age of Conan:
Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP)
Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP)
Go to Top of Page

Raghull
Starting Member

72 Posts

Posted - 20/05/2006 :  12:02:56  Show Profile  Visit Raghull's Homepage  Send Raghull an ICQ Message Send Raghull a Private Message  Reply with Quote
tak je možný že to vš byly jen spekulace .. v patch notesu k teste realmu nic takového není ..
Uvidíme co bude v oficiálním patchi.

Edited by - Raghull on 20/05/2006 12:04:11
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/05/2006 :  12:17:47  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Loot bug riesia tyzden koli tomu ze musia skontrolovat ci to bolo naozaj tak ako to pises. JA som cakal 8 dni na moj epicky item zo ZG ktory som nemohol lootnut z corpsy. Ale zase ked das nejaku inu otazku ktoru nemusia overovat tak dostanem odpoved do jedneho dna. A myslim ze stucked ma najvyssiu prioritu.

Edited by - Pepo on 20/05/2006 12:18:55
Go to Top of Page

Raghull
Starting Member

72 Posts

Posted - 21/05/2006 :  18:09:34  Show Profile  Visit Raghull's Homepage  Send Raghull an ICQ Message Send Raghull a Private Message  Reply with Quote
Takže nakonec opravdu se informace o těchto upravách potvrdili v testu 1.11 .. obrázek přímo ze hry zde : http://www.curse-gaming.com/en/news-58-1-patch-111-more-news.html

Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 21/05/2006 :  20:10:06  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Jo super,

Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 21/05/2006 :  20:14:34  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Co znamena to u Shield Slamu modified by attack power? To se mi k tomu DMG pripocita neco od attack power nebo se to odviji primo od attack power?

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 22/05/2006 :  10:54:03  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Tak tohle bude hoooodne tezkej respec...
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/05/2006 :  13:27:32  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Tak tohle bude hoooodne tezkej respec...

Ani ne, v pátek to zase zrušili protože jim přišlo že tier4 v prot stromu není dobré místo.
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 24/05/2006 :  19:08:28  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Takže stamina bonus nebude?

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 24/05/2006 :  23:37:03  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Stamina nebude

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=1024137&s=blizzard&tmp=1#blizzard

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 25/05/2006 :  08:12:44  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Fastest
nerf
ever.

:D
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 25/05/2006 :  18:27:53  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Kua.
Takže opět nic. No jo warrové by byli asi moc silní.

Go to Top of Page

Quart
Starting Member

28 Posts

Posted - 25/05/2006 :  20:02:43  Show Profile  Send Quart an ICQ Message Send Quart a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azgalor

Co znamena to u Shield Slamu modified by attack power? To se mi k tomu DMG pripocita neco od attack power nebo se to odviji primo od attack power?

a neni to jedno? ty jedes damáž se stitem? :P

[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ]
[ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2006 :  20:12:55  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Stejne, osobne se vic tesim na legplates z wsg nez na ten talent :p
http://www.whataboutpp.com/itemimages1/050.jpg

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Quart
Starting Member

28 Posts

Posted - 25/05/2006 :  20:14:51  Show Profile  Send Quart an ICQ Message Send Quart a Private Message  Reply with Quote
Pekny no, ale WSG je neuveritelna nuda..to radsi vyninjuju kalhoty z fankrise.

[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ]
[ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ]
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 25/05/2006 :  20:38:18  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quart

quote:

a neni to jedno? ty jedes damáž se stitem? :P

jj. hodne pouzivam shield slam a taky Bloodrage.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 26/05/2006 :  11:25:24  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

K tomu je dobre jeste pridat, ze attack power se aplikuje normalnizovana na speed 2.2.

To v praxi znamena, ze pokud rekneme shield slam dava zakladni damage 200-300, a attack power ti pridava 40 dps, tak shield slamem budes davat za 288-388.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 26/05/2006 :  23:03:51  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

K tomu je dobre jeste pridat, ze attack power se aplikuje normalnizovana na speed 2.2.

To v praxi znamena, ze pokud rekneme shield slam dava zakladni damage 200-300, a attack power ti pridava 40 dps, tak shield slamem budes davat za 288-388.

= nerf

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 27/05/2006 :  00:59:35  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

quote:

= nerf

Tak tuhle reakci sem nepochopil, ja sem si vycucal nejaka cisla z prstu abych dal priklad jak se to pocita, a at uz si to myslel jako ze je to nerf def warru nebo ze je treba nerfnout def warry tak ses uplne mimo, pac nevime jake budou hodnoty ranku co se pouziva na 60 ;-)

Aby to bylo uplne jasne, dva priklady:

Priklad 1:
To v praxi znamena, ze pokud rekneme shield slam dava zakladni damage 200000-300000, a attack power ti pridava 40000 dps, tak shield slamem budes davat za 288000-388000.

Priklad 2:
To v praxi znamena, ze pokud rekneme shield slam dava zakladni damage 20-30, a attack power ti pridava 4 dps, tak shield slamem budes davat za 29-39.

PS: Vsechny 3 priklady jsou spravne, toz co tedy budeme nerfovat, to ze to dava tak silene malo, nebo silene hodne? :)
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 27/05/2006 :  07:13:03  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

quote:

= nerf

Tak tuhle reakci sem nepochopil, ja sem si vycucal nejaka cisla z prstu abych dal priklad jak se to pocita, a at uz si to myslel jako ze je to nerf def warru nebo ze je treba nerfnout def warry tak ses uplne mimo, pac nevime jake budou hodnoty ranku co se pouziva na 60 ;-)

Aby to bylo uplne jasne, dva priklady:

Priklad 1:
To v praxi znamena, ze pokud rekneme shield slam dava zakladni damage 200000-300000, a attack power ti pridava 40000 dps, tak shield slamem budes davat za 288000-388000.

Priklad 2:
To v praxi znamena, ze pokud rekneme shield slam dava zakladni damage 20-30, a attack power ti pridava 4 dps, tak shield slamem budes davat za 29-39.

PS: Vsechny 3 priklady jsou spravne, toz co tedy budeme nerfovat, to ze to dava tak silene malo, nebo silene hodne? :)

tim sem chtel rict ze tim budes davat mensi rany( ten clovek postoval hodnoty pro nakejch 700 ap unbuffed ), zlepsi se ucinost toho skillu pri offtankovani ale pro MT je to aggro dolu ( rage mas tak jako tak tri prdele a 10 rage ti kejhak nezachrani, nekdo postoval hodnoty z test serveru, dmg poklesla cca o 75-100 na jeden shield slam, netusim jestli hejbali s threatem co to generuje )

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000