Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 13:19:47
|
quote: Originally posted by Pepo BTW VT ked to teraz takto vydrzis a udrzis to zopar tyzdnov tak urobis rank 12-13 skoro zadarmo. Proste nebudes mat supera ktory ta bude predbiehat v honore, tak mozes lahko a rychlo naharvestrovat rank a potom uz sa na to vykaslat ked zacnu vsetci harvit BG.
To uz bohuzel ne. Mam support paladina a jsem zavislej na ostatnich. Zaroven neni na serveru mnoho sedesatek (vetsina jsou hunteri s jmenem Lingling apod.) a vetsina hracu co hraje bg zustava na 59 levelu uz treba dva tydny. Takze WSG/AB pro 60 levely se proste nehraje. |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 13:27:30
|
quote: Originally posted by Araya
quote: Originally posted by sleglik
quote: Originally posted by Eagle
jmeno ve hre ma byt jmeno postavicky ... ne oznaceni zeme hrace
to je dobrý argument, ale oni nemají celé jméno postavičky jako název země, jinak dobrý argument
Co třeba nick Chcipaczek? (to CZ je tam taky) :)
to je uplne desny a vzdy kdyz potkam cloveka s takovym podobnym jmenem zabiju ho i kdyby byl lvl 20 to uz je takovy zvyk
Presne. Nedavno jsem potkal alika s nickem KillerBosscz :). Proste neslo odolat a nezabit ho :). |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 13:55:04
|
to je dobrý argument, ale oni nemají celé jméno postavičky jako název země, jinak dobrý argument
to je uplne desny a vzdy kdyz potkam cloveka s takovym podobnym jmenem zabiju ho i kdyby byl lvl 20 to uz je takovy zvyk
... Lékárník: Mně pomáhá to jeho jméno. Pečený Beran, to nezní tak špatně. Horší by bylo, kdyby se jmenoval třeba Kratochvíl. Frištenský: Já bych sněd i Kratochvíla. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 13:59:44
|
quote: Originally posted by Rakhen
Lékárník: Mně pomáhá to jeho jméno. Pečený Beran, to nezní tak špatně. Horší by bylo, kdyby se jmenoval třeba Kratochvíl. Frištenský: Já bych sněd i Kratochvíla.
no karkule, prejdou te vtipky, az lognes do hry, stejne jako presly me..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 14:42:44
|
quote: Originally posted by JerzeeG no karkule, prejdou te vtipky, az lognes do hry, stejne jako presly me.. 
co se stalo? :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:03:56
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by JerzeeG no karkule, prejdou te vtipky, az lognes do hry, stejne jako presly me.. 
co se stalo? :)
mam rank 12 a progress 100% na rank 13.. a mam neprijemny pocit, ze na tom bude karkulka stejne.. a to jsem se uz tesil, ze v tom homoraidu budu koncit.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 17/05/2006 15:04:32 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:21:26
|
Nakolik se citim byti vznezenym taurenem, ktery sedivou ignoruje, tak v podobnych pripadech mi taky obcas ujede ruka s mecem ;-) (nekdy i vickrat kdyz ta mrcha nechce umrit) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:29:25
|
zajimalo by me pokud by sli za nick prikladat male ikonky jestli by ti doticni behali s ceskejma vlajeckama za jmenem |
lastfm |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:34:33
|
Co jsem viděl suprový nick tak to bylo "Jeník"!
Tím mě Blizzard naprosto nadchnul, že tam mají UTF kódování :). Akorát nikdo z cizinců mu fakt nedá /w :). |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:42:10
|
quote: Originally posted by Rashaverak
zajimalo by me pokud by sli za nick prikladat male ikonky jestli by ti doticni behali s ceskejma vlajeckama za jmenem
ani nahodou ale stoprocentne by si jich tam hodne nacpalo obrazek prirozeni |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:46:26
|
tak jsem si rek ze zkusim PvP server (doter jsem byl na RPPvP) abych videl rozdil ... (celekm zadnej nepozoruju) ale proc to pisu
nasel jsem ceskou guildu - nema v nazvu CZ ani utlra mega elite killer a takovy podobny slova ale jmnuje se normalne ... no ale kdyz sem otevrel seznam clenu .. tak to je sama kundiczka a curaczech .. nekteri sou lepsi takze treba maxcz ... je jich tak pulka guildy ... guilda ma asi 100 clenu ... s par sem navstivil instance ... a svete div se ... ty co cz nemaji jsou celekm ok chapu co po nichc chci a dokazou rict co chtej oni ... ale ty co sou CZ sou na zabiti ....
no nic da se najit guilda bez kokotuCZ? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 17/05/2006 16:11:59 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:50:16
|
Pravda je, ze kdyz potkam nejakyho ImbakillerCZ, tak si o tom cloveku, co sedi za klavesnici automaticky myslim, ze ma IQ v lepsim pripade 70...uznavam, ze je to hnusny predsudek,ale je to tak...Jmeno postavy by melo byt JMENO, ne nejaky vyraz odkazujici na skill (mnohdy pochybny) nebo narodnost...odtoho je Guilda..tam si clovek muze dat cokoliv (ale opet v ramci moznosti...treba Guilda "Zmrdi" to taky ukazuje na uroven clenu a vedeni )
/muj nazor Flame ON -II---- OFF |
Darraque [MdK] |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 16:20:48
|
quote: Originally posted by Eagle no nic da se najit guilda bez kokotuCZ?
uplne cista asi nebude zadna :) |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 16:28:08
|
kdybych sel na DT tak se mozna dostanu do nejaky normalni guildy ale do raidu se dostanu az to vsechny ostatni prestane bavit ze ... to je taky na pytel ... jak ma clovek zacit hrat v dobe kdyz uz je vsude plno? |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 16:29:54
|
quote: Originally posted by Pertha
uplne cista asi nebude zadna :)
tak tak, ale nekteri se natolik vzchopili, ze si pri transferu na drakthul to "cz" ze jmena odstranili  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 16:42:29
|
quote: Originally posted by Rahman
Nakolik se citim byti vznezenym taurenem, ktery sedivou ignoruje, tak v podobnych pripadech mi taky obcas ujede ruka s mecem ;-) (nekdy i vickrat kdyz ta mrcha nechce umrit)
ta zavorka me dostala  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 16:49:22
|
quote: Originally posted by JerzeeG tak tak, ale nekteri se natolik vzchopili, ze si pri transferu na drakthul to "cz" ze jmena odstranili 
A někteří se vzchopili naopak natolik, že si to tam přidali... |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 16:55:33
|
stejne vetsina cizincu nema paru co to cz znamena, maximlane je budou povazovat za polaky |
lastfm |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 17:01:37
|
quote: Originally posted by JerzeeG tak tak, ale nekteri se natolik vzchopili, ze si pri transferu na drakthul to "cz" ze jmena odstranili 
A někteří se vzchopili naopak natolik, že si to tam přidali...
a nevybavis si nekoho ? nemuzu uverit, ze fakt takovi lidi existuji..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 17:08:22
|
Nevim proc to tu resite, cz. to tu nectou zcela urcite.
Kurva kdo mi dal to cz za jmeno? |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 17/05/2006 17:10:08 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 17:10:27
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Nevim proc to tu resite, cz. to tu nectou zcela urcite.
na venture sem snad zadnyho CZ ani nepotkal ... asi to bude tim ze tam hraje jen 5 cechu :) |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 17:16:50
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
koukam ze uz je to moderni i na foru :) |
|
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 20:27:43
|
Ale najde se, u nas nema nikdo CZ v nicku  |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 20:44:57
|
quote: Originally posted by Pharoxx
Ale najde se, u nas nema nikdo CZ v nicku 
no ale zas je to tam samej paladin |
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:21:32
|
CZ zní fér, nevím co tady jako řešíte... A jo, háčky, přehlasované a, azbuka apod. jsou super ve jménech. To člověk aby se pak posral, když chce dotyčenému napsat tell  Ježiši, teď mě napadlo naprosto unikátní jméno: PaladinCZ... to by mě asi zabilo hned jak bych to viděl  |
Arokh Estarioll |
 |
|
arachno
New Member

166 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:28:08
|
cz vzniklo z dob kdy wow vysel a spousta lidi a to vcetne me dalo prednost zkusit si hru na neoficialnim(cti cracknutem) serveru, aby vedela do ceho jdou....takovych serveru bylo X, ale ani jeden ceskej a kdyz jsme se cesi pripojovali do ruskejch serveru tak jsme si za nick davali CZ aby jsme se navzajem poznali a mohli spolu pokecat lvlovat apd..ja osobne jsem ho po celou dobu na neoficku mel a muzu si to pouze vynachvalit a potom co jsem si koupil origo u mych prvnich nekolika aliancnich postav jsem to automaticky samozrejme mel taky..a doted mi to neprijde jako nic spatnyho,ikdyz na to mam uz jinej pohled.... |
ARACHNOOOOO aka Wu-Tang @ Drak'Thul |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:40:42
|
quote: Originally posted by arachno
cz vzniklo z dob kdy wow vysel
lawl, keep dreamin', suga...  Cz tady bylo rozhodně dřív, než přišel WoW. Abych pravdu řekl, dříve, v dobách raného online hraní v Česku, bych CZ asi uvítal. Online her hrálo čechů pár desítek a byl zázrak nějakeho najít(nevím, to dedukuji, v té době jsem si mohl cucat palec u nohy) Ale dát si cz do nicku na serveru, na kterém je pokokot čechů(=DT)... Sám jsem nosil za nickem [cz], ale to bylo v Day of Defeat na německých public servrech, kdy jsem byl rád, že si můžu postřílet nácky s mým krajanem. Ale jako jméno avatara v MMORPG bych si to nedal. Nedivil bych se, kdyby někdo někdy běhal s CZ na Dark Paradise :) |
Arokh Estarioll |
 |
|
arachno
New Member

166 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:42:13
|
omllouvam jsem myslel jsem cz vyskyt ve wow...prosim zacneme tu slovickarit |
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:47:30
|
quote: Originally posted by Pharoxx
Ale najde se, u nas nema nikdo CZ v nicku 
no ale zas je to tam samej paladin
Asi jako u vas samej shaman  |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:52:10
|
quote: Originally posted by Kořka
Ježiši, teď mě napadlo naprosto unikátní jméno: PaladinCZ... to by mě asi zabilo hned jak bych to viděl 
to uz je zabrany, tresnicka na dortu je, ze je v nejaky gilde Army of Sweden (nebo tak neco) :> |
Trance addicted <3 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 21:57:48
|
omllouvam jsem myslel jsem cz vyskyt ve wow...prosim zacneme tu slovickarit
No tak já nevím. Já jsem si svůj první char udělal na Ravencrestu a když jsem se šel podívat jen tak na Shadwomoon(tak day 5 od releasu), tak v IF jsem viděl tolik CZ, že jsem si smíchy poprskal monitor... Já slovíčkařit nechtěl, ale z té tvé věty mi to vyznělo, jako kdyby si považoval WoW za nějaký převratný mezník ve výskytu CZ ve jméně... |
Arokh Estarioll |
 |
|
arachno
New Member

166 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 22:23:21
|
omllouvam jsem myslel jsem cz vyskyt ve wow...prosim zacneme tu slovickarit
No tak já nevím. Já jsem si svůj první char udělal na Ravencrestu a když jsem se šel podívat jen tak na Shadwomoon(tak day 5 od releasu), tak v IF jsem viděl tolik CZ, že jsem si smíchy poprskal monitor... Já slovíčkařit nechtěl, ale z té tvé věty mi to vyznělo, jako kdyby si považoval WoW za nějaký převratný mezník ve výskytu CZ ve jméně...

|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 23:18:21
|
quote: Originally posted by Kořka No tak já nevím. Já jsem si svůj první char udělal na Ravencrestu a když jsem se šel podívat jen tak na Shadwomoon(tak day 5 od releasu), tak v IF jsem viděl tolik CZ, že jsem si smíchy poprskal monitor... Já slovíčkařit nechtěl, ale z té tvé věty mi to vyznělo, jako kdyby si považoval WoW za nějaký převratný mezník ve výskytu CZ ve jméně...
Naucenej ses?  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 00:34:28
|
Reydene uz ho chudaka nechaj za chvilu bude mat z mozgu spongiu  |
 |
|
igameto888
Starting Member
2 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 03:17:37
|
Hello ,evryone,today I tell you good news .http://www.igameto.com/.IGAMETO is an exchange site designed specifically for selling MMORPG online game currencies and items. Not only are we cheaper than the auction and dealer sites, but our trades are instant and secure. Would you like to purchase some in game currency or perhaps an uber new sword? IGAMETO wants to not only be able to provide you with the means of your purchase, but to provide you with as many options in quality, quantity and price!The purases of delivery are quite fast .We can offer you topping services.Don't hesitate!come on!! |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 08:15:17
|
cz vzniklo z dob kdy wow vysel...
omllouvam jsem myslel jsem cz vyskyt ve wow...prosim zacneme tu slovickarit...
No bylo by divný kdyby CZ ve jméně ve WoW vzniklo dřív než WoW vyšel, že... :D
quote: Originally posted by igameto888 Hello, I'm bringing you a V14GR4, 3r3ct10n, grlz on da intrnet and p111z or drugz pr35cr1pt10n
O'rly? |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 08:29:39
|
quote: Originally posted by Reyden Naucenej ses? 
Už jen cca 15 otázek do španělštiny plus nějaké sračky do češtiny a mám to 
quote: Originally posted by igameto888 Hello, I'm bringing you a V14GR4, 3r3ct10n, grlz on da intrnet and p111z or drugz pr35cr1pt10n
O'rly?
Už dal 7 postů, dobrý masér  |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 18/05/2006 08:31:49 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 11:02:08
|
quote: Originally posted by igameto888
Kinda missplaced post, isn't it? We're discussin drugs and such serious stuff here, and ur bringin fckn 'ter game advert? WTF?!?
Delete th4t 3H1t some1 plz. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 11:50:52
|
no je pravda ze kdyz jsem chodil hravat csko na nemecky servery a pri skore 100:5 mi nadaval celej server do cheateru tak jsem si s oblibou menil nick na cz owns u apod :) ale to se neda srovnavat protoze v mmorpg ten nick tak lehce menit nejde pokud vubec jde |
lastfm |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 11:52:04
|
quote: Originally posted by Eagle ]na venture sem snad zadnyho CZ ani nepotkal ... asi to bude tim ze tam hraje jen 5 cechu :)
Taky proto jsem si ten server vybral pro muj druhej start ve WoW 
Upřímně s 80% čechů v týhle hře se nedá ani mluvit, natož hrát... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 12:38:42
|
Je... Motion - nikoho kdo by mel v nazvu CZ nebo SVK nemame a mame i v pravidlech ze nikoho takoveho nesmine nikdy vzit. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 12:40:40
|
quote: Originally posted by Elfkam
Je... Motion - nikoho kdo by mel v nazvu CZ nebo SVK nemame a mame i v pravidlech ze nikoho takoveho nesmine nikdy vzit.
no ale vy stejne asi shamany neberete :) |
|
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 12:41:24
|
PaladinCZ... to by mě asi zabilo hned jak bych to viděl 
Existuje... na drakthulu je postava se jmenem PaladinkaCZ nebo mozna PaladinkaSVK - humanka - ale urcite existuje. Je v nejake mensi ceske gilde. |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 12:45:27
|
quote: Originally posted by Eagle no ale vy stejne asi shamany neberete :)
No skoro jednou jo... Shamana co byl u BD - Peio, myslim ze ho smazal a udelal si huntera na alianci... ale pak z toho nejak seslo, ani nevim proc. |
 |
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 13:42:34
|
quote: Originally posted by Elfkam
Je... Motion - nikoho kdo by mel v nazvu CZ nebo SVK nemame a mame i v pravidlech ze nikoho takoveho nesmine nikdy vzit.
Neni nad cistou rasu,co? =) ROFL |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 17:00:55
|
Neni nad zdravy rozum... |
 |
|