staci to rozbalit do adresare s hrou, vytvori se tam slozka \ui a hle, preNGE style je na svete kdyz se budete chtit vratit, k NGE hnusu, staci slozku prejmenovat
POZOR Zrejme tim porusujete smlouvu se SOE, ale jeste jsem neslysel, ze by za tohle nekoho zabanovali
muzou te narknout s toho ze si vylepsujes herni system aby si mohl ovladat hru lepe a tim padem mit vyhody nad hraci v pvp. Oznaci ti to jako cheaterstvi a mas po ptakach a banan k tomu.
muzou te narknout s toho ze si vylepsujes herni system aby si mohl ovladat hru lepe a tim padem mit vyhody nad hraci v pvp. Oznaci ti to jako cheaterstvi a mas po ptakach a banan k tomu.
1. tim by priznali, ze NGE vzhled je krok zpet, coz by asi klidne udelali 2. premyslim, z jakeho logu by vycetli, ze mam jiny skin, dost me prekvapilo, ze cele to je jenom o par textovych souborech, kdyby ty hovada radsi udelali moznost si to pretvorit podle sveho oni se snazi vsechny sehnat do unifikovaneho stada (tyka se kopmletne vsech aspektu hry), o to se snazili uz husiti a komunisti a vsichni vime jak to dopadlo BTW: tohle prirovnani ke komunistum jsem nekdy v prosinci postnul na ofic forum, jenom se tam trochu rozepsal, behem hodiny jsem mel hafo reakci a do rana do smazli
bohuzel nejde, pak nejde roztahnout radar a nezná to ikony pro nekterý specky.. ale jinak je to super, mnohem lip se mi tak hraje. Jen doufam ze to s tim bananem nebude tak horke, to by mi vadilo... a taky sloupec s grupou neni moc variabilní.
Možná to už všichni máte přečtené - pokud ne, zkuste tenhle fan překlad: http://www.jediland.net/?sw=ebooks (já to ještě nečetl, právě jsem na to narazil)
Jak už možná většina z vás ví, Lucas se opět rozhodl trochu "oškubat" fanoušky a v září tohoto roku vyjde speciální DVD se Starou Trilogií, která bude kromě upravených filmů obsahovat původní verzi Staré Trilogie - tedy před veškerými úpravami. Jak říká oficiální stránka Star Wars, fanoušci si budou moci užít filmy tak, jak si je mohli užívat v 70. a 80. letech. (Tzn. těšte se i na původní hudbu - třeba na oslavy Ewoků :)) Smutná zpráva je, že prodej DVD bude probíhat pouze od 12. do 31. září. U nás DVD bohužel nevyjde, protože český distributor chtěl na DVD dabing, což nebylo umožněno.
Jo jinak lidi na oficialni soe strance je Trial Matrix Online na 10 dni. Takze kdo by mel chut se mnou tudle hru zkusit, tak at jde do toho.
Carmax - Nemuzes o hre kterou si nehral tvrdit ze je zabugovanejsi. Pokud davas na nazory druhych tak to jsi taky chujin. Kdybych mel davat na nazory druhych tak WoW je nej onlinovka a pritom to je humus prvniho stupne. Matrix Online je uplne jiny druh onlinovky jako SWG neni to zadne fantasy ktereho je tu hafo. Je to zase trochu z jineho soudku.
Carmax - Nemuzes o hre kterou si nehral tvrdit ze je zabugovanejsi. Pokud davas na nazory druhych tak to jsi taky chujin. Kdybych mel davat na nazory druhych tak WoW je nej onlinovka a pritom to je humus prvniho stupne. Matrix Online je uplne jiny druh onlinovky jako SWG neni to zadne fantasy ktereho je tu hafo. Je to zase trochu z jineho soudku.
Nevim co je na tom rofl, ja kdyz se mi nejaka hra nezda tak se ji pokusim zahrat, abych vedel jak na tom doopravdy je a abych nedostaval od nekterych lidi sprdy ze krytizuju neco co sem nehral. A u Matrix Online sem slysel hodne ruznych nazoru, takze me zajimalo jak na tom hra doopravdy je. Neni na tom nejhure, ale po graficke strance ma v posledni dobe celkem velkou konkurenci.
Tak todle je urcite zajimava informace, i kdyz se to netyka swg. Sem zvedavej co s toho bude:
(prevzato z level.cz) Od Blizzardu se moc novinek na E3 vzhledem ke jejich obvyklému tajnůstkářství nečekalo, takže tato zpráva je celkem překvapivá. Oznámili totiž plány na hraný film ze světa Warcraftu! Mluvilo se o tom sice již v minulosti a jde bezesporu o bohatý herní svět čítající nejen tři realtimovky a šestimilionový World of Warcraft, ale také řadu knih či stolní hru, ale jak známo filmy dle her dopadají povětšinou… Možná trochu zamrzí, že nepůjde o počítačově animovaný film, přeci jen jejich animované sekvence ve hrách jsou úžasné, ale necháme se překvapit, jak to bude s tou hranou verzí. Informací k ní pomálu, v podstatě jen producenství ze strany Legendary Pictures, tedy studia, které na plátna přineslo nového Batmana a v létě od něj přiletí nový Superman.
Jorssku, vim ze to sem nepatri, ale mohl by si pusit nejake blizsi info o tom Matrixu? Vzdy jsem to chtel zkusit, ale odrazovalo me nemoznost zrusit placeni. Takhle bych si obnovil station pass a byl vysmatej.
Mimochodem pod SOE spadla dalsi hra, a to Vanguard. Delali autori puvodniho EQ.
Mimochodem2: link na E3, tuna inoformaci o novych hrach a k prekvapeni od SOE ani zminka o SWG, a to tam melo byt demo na GCW.
HW finta pro ty, co maj hodne pameti (1.5GB a vic}. Vypnete si strankovaci soubor ve windows, windows pak budou vsechno hrnout do RAM a docela se zrychli, dokonce i SWG protoze si nenacita textury z disku ale z RAMky. ovladaci panely - system - zalozka upresnit - vykon/nastaveni - zalozka upresnit - virtualni pamet/zmenit - nepouzivat strankovaci soubor/nastavit
Pokud to nepomuze, zkuste nastavit min i max velikost 2.5 nasobek RAM.
warehamster. ten novej ovladac co bude mit PS3 ma senzor na zjisteni polohy takze kdyz snim otacis ve vzduchu reaguje na to ve hre. mozna bude tohle reseni.. nevim:)
Werehammie - bude se to ovladat na gamepadu, proto zrusili predchozi system targetovani aby tendle vyhovoval vice konzolim. Alespon me to tak pripada .
warehamster. ten novej ovladac co bude mit PS3 ma senzor na zjisteni polohy takze kdyz snim otacis ve vzduchu reaguje na to ve hre. mozna bude tohle reseni.. nevim:)
Drakchene, ty hrajes EQ2 aktivne? Moc levelu zatim nemas (nebo sis to tam jenom neprepsal?).
Werehammie - bude se to ovladat na gamepadu, proto zrusili predchozi system targetovani aby tendle vyhovoval vice konzolim. Alespon me to tak pripada .
Jak chces gamepadem zamerovat? To se zastavis a budes drzet pul minuty tlacitko, nez kurzor preleze na dane misto (kde cil je uz davno pul kilometru dal? Jesli jeste zrusi mys a klavesnici, tak z toho udelaji prachobycejnou rubacku (jako by to dnes bylo neco jineho)
Koudy: Nevim jestli si nekdy hral na konzoli nebo videl hrace konzoli v akci, ale ver mi ze se tim ovladacem daji 3D strilecky a takovedle hry hrat opravdu bez problemu. Kdyz si prisel jeden muj kamos co hraje na playstationu zahrat na mem PC tak nadaval ze tou mysi nejde zamerovat ze je zvykli na ovladac, ze tam mu to jde uplne bezvadne.
Koudy: Nevim jestli si nekdy hral na konzoli nebo videl hrace konzoli v akci, ale ver mi ze se tim ovladacem daji 3D strilecky a takovedle hry hrat opravdu bez problemu. Kdyz si prisel jeden muj kamos co hraje na playstationu zahrat na mem PC tak nadaval ze tou mysi nejde zamerovat ze je zvykli na ovladac, ze tam mu to jde uplne bezvadne.
3d strilecky ano, ale 3rd person akcni hry maji co jsem videl snad vsechny autoaim