Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:24:25  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

no s tim pvp je to pravda, bez debat

myslis snad WOTF a Warstomp pripadne hardiness ?
ano jiste hezke specky

ale tobe neprijde SHadowmneld uber ? chytnout aimed z hidu .. nebo vubec to ze u vlajky sneakuje krome rogu a druidu i treba warrior a chytnes z cista jasna charge ?

Ano undead priest na devoring plague .. nice ale taky ma trapnej dmg debuff a cosi
Dwarf priest ma instant heal, fear ward (olol) a stoneform (by devoring plague, cryppling a blind) = win win win

v PvP maji obe strany urcity vyhody a nevyhody ...

Horda ma shamany
Aliance ma paladiny ...

u hordy treba nikdo nesunda z nekoho jinyho sap .. u aliance o paladin zmakne hrave, stejne tak horda z friendly targetu nesunda hamstring ... BoF to resi...

v PvP je to proste pro a proti ...

v PvE ma aliance jednoznacne navrch (lepci a levnejsi buffy pro vsechny bez omezeni range, ktere nezmizi po shamanove smrti) ma judgementy, fear ward lepci healery

co je ale podstatny, nerikam to pro to ze bych nejak extra chtel aby horde dali fearward, stejne jako sem nijak nechtel aby shamanum dali BoS totem (tranquil air) ... proste to ma aliance v PvE lehci a to je fakt (bez diskuze), je to tak, ziju s tim no prob.

ale zda to ma horda lehci v pvp uz tak bez diskuzi rozhodnout imo nejde ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:48:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak tak.. v pve je aliance izi mod, v pvp se to tezko posuzuje, ale navrch ma spise taky aliance..
co treba paladin, sam v bubline nedotknutelny, udery prerusuje prebirani vlajky v AB - WTF ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:53:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
cim dyl ted hraju pvp za hordu, tim vic vidim, ze i s daleko mensim skillem, se daji udelat nektery veci snaze, nez v pvp za aliky
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:59:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

cim dyl ted hraju pvp za hordu, tim vic vidim, ze i s daleko mensim skillem, se daji udelat nektery veci snaze, nez v pvp za aliky

tak to by me zajimalo, ktere veci se daji udelat lip i "s daleko mensim skillem"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:03:27  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

tak to by me zajimalo, ktere veci se daji udelat lip i "s daleko mensim skillem"..

Mno proste ten trol mag je mnohem vice owerp nez human mag to je jasne uz od pohledu

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:26:33  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Horda má jednoznačně lepší /dance... nerf imho

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 09/05/2006 17:26:49
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:34:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Mno proste ten trol mag je mnohem vice owerp nez human mag to je jasne uz od pohledu

hehe, coz mne pripomina dalsi nezanedbatelnou vyhodu aliance - zkus si zakliknout toho zkurveneho prtaveho skakajiciho gnome maga, abys ho mohl sejmout..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Saemon
Starting Member

5 Posts

Posted - 16/08/2006 :  23:59:26  Show Profile  Send Saemon an ICQ Message Send Saemon a Private Message  Reply with Quote
Ahojik, mam takovy dotaz - procuje crusader, kdyz jsem treba v kocce ?

De Mortuis Nil Nisi Bene

Saemon, member of CzH
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 17/08/2006 :  08:04:45  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Saemon

procuje crusader, kdyz jsem treba v kocce

ne
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/08/2006 :  11:52:39  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:
Originally posted by Saemon

procuje crusader, kdyz jsem treba v kocce

ne

V travel formě jo :-P
Ale to asi nechtěl vědět...
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 17/08/2006 :  12:57:31  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
V travel formě jo :-P

Vidíš, tak tohle jsem ani nevěděl
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 22/08/2006 :  21:49:10  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Moc pekny, pravdivy a smutny thread z americkeho fora... Vidam jich cim dal tim vic jak na americkem, tak na evropskem foru. Doporucuju toho precist vic, prvni post nerekne vse.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-druid&T=1037083&P=1

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/08/2006 :  22:47:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Moc pekny, pravdivy a smutny thread z americkeho fora... Vidam jich cim dal tim vic jak na americkem, tak na evropskem foru. Doporucuju toho precist vic, prvni post nerekne vse.

ano smutny brekot neschopnych :)

dejte nam plate a ability na def jako warum

dejte nam ability na dmg jako rougum

dejte nam fear jako jinym casterum

aneb proc si nezkusit vybrecet vsecko

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 22/08/2006 :  22:55:18  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Chceš za ten flame lízátko? :-P
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 22/08/2006 :  23:03:24  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Klasicky Pertha... Druida na 60ce nemas a tvuj jediny argument bude reroll. Nemas ani paru o cem je rec, ale hlavne se tu ukaz a dej mi co proto, jeste mi zacni zase prezdivat Hekamé a bude to vse. Ty musis byt fakt clovek v krizi, kdyz ctes i topicy, ktere se te vubec netykaji. To jsi tak ubohy doopravdy, nebo se jen delas?

Sakra proc na to vubec reaguju, vzdyt to psal TEN Pertha.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/08/2006 :  00:32:02  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

y0, go heal!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 23/08/2006 :  01:05:50  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

y0, go heal!

Takys to necetl co?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/08/2006 :  08:45:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sem s tim nezacal jen sem si precet prvni stranku nabidnutyho topicu a tyhle vsecky veci tam druidi chtej :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/08/2006 :  09:05:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takys to necetl co?

Korka nema zapotrebi cist nejake stupidni clanky .. Korka ma pravdu vzdy :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/08/2006 :  10:19:50  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:
Takys to necetl co?

Náhodou jsem to čet (první stranu :P)a druida hrál taky. "Problémem" bylo, že mě bavilo s ním healovat a to i v pvp(nejsem člověk co potřebuje vidět nad hlavou 1,5k crit čísílka aby si myslel,že je fkin wimba!), takže mě druid maximálně bavil. Ten první post je imho dost trapný, jak si tam stěžuje, že nedokáže zaplnit bar v určitém morphu, nebo jak si stěžuje, že druid nemá vanish, sunder atd. Ten člověk by měl rerollnout na paladina

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 23/08/2006 :  10:35:53  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Reyden

quote:
Takys to necetl co?

Náhodou jsem to čet (první stranu :P)a druida hrál taky. "Problémem" bylo, že mě bavilo s ním healovat a to i v pvp(nejsem člověk co potřebuje vidět nad hlavou 1,5k crit čísílka aby si myslel,že je fkin wimba!), takže mě druid maximálně bavil. Ten první post je imho dost trapný, jak si tam stěžuje, že nedokáže zaplnit bar v určitém morphu, nebo jak si stěžuje, že druid nemá vanish, sunder atd. Ten člověk by měl rerollnout na paladina

No jsem asi jediny kdo to pochopil. Jde tam hlavne o to, ze druid ma formy, ktere maji suplovat jine classy, ale gimpnute tak, ze jsou nepouzitelne-a tak je nucen healovat. A i ten heal stoji za prd. Velke procento druidu bud rerolluje nebo konci z wowem. K Vseznalkovi se vyjadrovat nebudu, ale tebe Korko se zeptam takhle... Druid byl tvuj main nebo ne? Pokud byl, je to tvuj main i dnes? Hrajes ho jeste? Porad te bavi?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/08/2006 :  10:45:27  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jo, druid byl muj main (prvni byl war,pak sme rerollnuli na jiny server a tam sem vzal druida) a dnes uz nemam zadneho maina,bo jsem cancelnul account :) ale popravde asi by me uz nebavil, protoze jediny wimba class pro me je warrior, protoze ostatni je nuda na klikani(druid byl v tomhle super, protoze v pvpcku jsem se ani na vterinu nezastavil,bo jsem mel porad na prdeli nekoho a tak sem kitoval a kitoval....) Ještě mě teda láká shamz0r, tak až vyjde BC a já budu mít chuť, tak si ho rozjedu, zkusím joinout Ze Fluffah Bunniez a společně dovedeme Drak'Thul ke zkáze

edit: ale jako jo, beru že se druidi vztekaj, protože jsou prostě dycky "navíc"... ale imho se to v BC změní, tam budou k nezaplacení. Navíc máte jako jedinný class 3 různé dance motions!

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 23/08/2006 10:47:34
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 23/08/2006 :  10:52:35  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navíc máte jako jedinný class 3 různé dance motions!

Tomu rikam argument, mas pravdu, kvuli tomu se vyplati druida dal hrat. Budu delat v raidu tanecnika.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/08/2006 :  10:57:47  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Navíc máte jako jedinný class 3 různé dance motions!

Tomu rikam argument, mas pravdu, kvuli tomu se vyplati druida dal hrat. Budu delat v raidu tanecnika.

That's the spirit!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 23/08/2006 :  11:23:54  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja sem s tim nezacal jen sem si precet prvni stranku nabidnutyho topicu a tyhle vsecky veci tam druidi chtej :)

You fail at reading comprehension. Mohl bys mi ukázat, kde na první stránce jsi našel, že tam někdo chce nosit plate? Ostatně - k čemu by druidovi byl, když i v modrém equipu můžeš mít víc armoru než T3 warrior. Mohl bys mi ukázat, kde na první stránce je někdo, kdo chce fear? Ale to je jedno, fakt tu nehodlám řešit nějaký whine na druid fóru, to jen že tu (zase) lžeš a postuješ věci, co nejsou pravda. Šetři slova a šípy, náčelníku.
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 23/08/2006 :  11:44:02  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
OMG

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-druid-en&t=195442&p=1&tmp=1#post195442
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 23/08/2006 :  11:47:13  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
beardance me bavil prvnich 10 minut, catdance je imo o nicem a taureni dance je o nicem od zacatku....

gief more morfs and dances!!

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 23/08/2006 :  11:50:25  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

OMG

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-druid-en&t=195442&p=1&tmp=1#post195442

Jo, o tomhle vim a neresim to. Uz davno sem si vsiml, ze v medvedovi tu rage nedostanes hned, takze je furor bugly, u kocky se to dalo cekat taky... Proste druid je nejzabugovanejsi a nejvic gimpla classa. Ja to vim a hraju ho dal. A pro Perthu, ktery to stejne opet bude cist jeste dodam, ze to me nezastavi v tom, abych si tu zlost nevyleval na forech.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/08/2006 :  12:16:47  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
nereste to, bugu je mnohem mene nez se cekalo. A ten furor neni zase az tak buglej da se to v pohode pouzivat narozdil od toho co to delalo doted

btw:nedavno jsem na eu forech cetl velkej flame o tom jakou budoucnost planujou blizzardi pro druidy v BC.Vsichni se zhodli ze se musi razantne predelat.moderator nakonec potvrdil ze dev. tym to planuje ,ale bohuzel nerekl jakej bude vyslednej produkt.Spis se mi teda zda se si sami blizzardi vubec nevi s druidem rady...

Ale co,dneska zacina velky pvp masakr.uz se tesim

.....
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 23/08/2006 :  12:24:57  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spis se mi teda zda se si sami blizzardi vubec nevi s druidem rady...
To je mi novinka...

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/08/2006 :  12:49:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

You fail at reading comprehension. Mohl bys mi ukázat, kde na první stránce jsi našel, že tam někdo chce nosit plate? Ostatně - k čemu by druidovi byl, když i v modrém equipu můžeš mít víc armoru než T3 warrior. Mohl bys mi ukázat, kde na první stránce je někdo, kdo chce fear? Ale to je jedno, fakt tu nehodlám řešit nějaký whine na druid fóru, to jen že tu (zase) lžeš a postuješ věci, co nejsou pravda. Šetři slova a šípy a manu , náčelníku.

i fixed it for ya !!

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 23/08/2006 :  14:13:18  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

nereste to, bugu je mnohem mene nez se cekalo. A ten furor neni zase az tak buglej da se to v pohode pouzivat narozdil od toho co to delalo doted

btw:nedavno jsem na eu forech cetl velkej flame o tom jakou budoucnost planujou blizzardi pro druidy v BC.Vsichni se zhodli ze se musi razantne predelat.moderator nakonec potvrdil ze dev. tym to planuje ,ale bohuzel nerekl jakej bude vyslednej produkt.Spis se mi teda zda se si sami blizzardi vubec nevi s druidem rady...

Ale co,dneska zacina velky pvp masakr.uz se tesim

Priest II. ?
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 29/08/2006 :  23:45:09  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
doufám, že to není fake

http://img154.imageshack.us/my.php?image=feralalphatalentswb1.jpg
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 13/09/2006 :  13:37:43  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

doufám, že to není fake

I kdyby nebyl, tak final talenty budou stejne uplne jine.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Valibuch
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/09/2006 :  09:53:59  Show Profile Send Valibuch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

doufám, že to není fake

I kdyby nebyl, tak final talenty budou stejne uplne jine.

To bych moc netvrdil u jakekoli hry co blizzard vydal...uz do alfa nestoural 2-3 mesice po alfa verzi mel gold betu a slo to do lisu jen sem tam neco opravoval(textury ,skript,) ale do konceptu hry uz nezasahoval...oni si za svym docela stoji lidi muzou psat petice ale oni si to stejne vydaj po svem ....netvrdim ze se par veci nemuze zmenit...ale jiste se nezmeni vse co postujou na ofic.strance....80%uz tam zustane.

Edited by - Valibuch on 14/09/2006 10:00:57
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/09/2006 :  13:21:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno jak jsem se dival na ty screany co se obevily na us forech(a na kterych se vsici shodli ze asi fake nebudou) tak jsou druid talent stromy v BC celkem hodne bufnute .vsechny 3 stromy maj pekny talenty .Az bych rekl ze je to to nejlepsi co jsem zatim od vsech class videl( treba war,priest,rogue maj oproti tomu celkem trapny bufy)

Az to vypada ze budou v raidu potrebny vsechny 3 specializace. resto bude top healer. feral kvuli novy pacce , a balance minimalne kvuli tomu -10% mana cost bufu(pokud jsem teda pochopil spravne a je to pro celej raid)...

.....
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 14/09/2006 :  13:49:13  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno jak jsem se dival na ty screany co se obevily na us forech(a na kterych se vsici shodli ze asi fake nebudou) tak jsou druid talent stromy v BC celkem hodne bufnute .vsechny 3 stromy maj pekny talenty .Az bych rekl ze je to to nejlepsi co jsem zatim od vsech class videl( treba war,priest,rogue maj oproti tomu celkem trapny bufy)

Az to vypada ze budou v raidu potrebny vsechny 3 specializace. resto bude top healer. feral kvuli novy pacce , a balance minimalne kvuli tomu -10% mana cost bufu(pokud jsem teda pochopil spravne a je to pro celej raid)...

Tak druid ten buff potrebuje.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 14/09/2006 :  13:49:14  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

jaký screeny??? jediný screeny co jsem viděl na oficů fórech byly fake nebo je něco nového?

tohle je prej fake http://www.cavernsoftime.com/druid.html

Edited by - daruma on 14/09/2006 13:53:54
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/09/2006 :  15:04:36  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno to je fake to mas recht,normalne se obevily screany s BC bety na vsechny 3 stromy(i sem je tu postoval do BC topiku) .bohuzel jak jsem ted prosel stary odkazy na imageshack tak uz zadnej s tech odkazu neni aktivni.muzes skusit projit us/eu druid fora nebo se nekoho zeptat jestli ty obrazky nestahl...

.....
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 14/09/2006 :  15:13:04  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno to je fake to mas recht,normalne se obevily screany s BC bety na vsechny 3 stromy(i sem je tu postoval do BC topiku) .bohuzel jak jsem ted prosel stary odkazy na imageshack tak uz zadnej s tech odkazu neni aktivni.muzes skusit projit us/eu druid fora nebo se nekoho zeptat jestli ty obrazky nestahl...

kecyyyyy

do BC topiku jsi postoval alpha talenty tak tady neděj ramena

imbo beta druidí talenty ještě nikdo neviděl.

Edited by - daruma on 14/09/2006 15:35:06
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/09/2006 :  16:23:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
kecyyyyy

zajimavy tak ti mi tu postnes overenej fake a pak reknes ze ty talenty co byly na netu jsi videl a ze to jsou alfa talenty.kupodivu ten clovek v tom foru kterej to tam postoval jako first( a od ktereho to vichni prevzali nez to admini smazali) rikal ze jsou to beta talenty.a ted komu verit...

viz : "jaký screeny??? jediný screeny co jsem viděl na oficů fórech byly fake nebo je něco nového?" takze ty "alfa" talenty jsi taky nevidel?

.....
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 14/09/2006 :  16:40:31  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
kecyyyyy

zajimavy tak ti mi tu postnes overenej fake a pak reknes ze ty talenty co byly na netu jsi videl a ze to jsou alfa talenty.kupodivu ten clovek v tom foru kterej to tam postoval jako first( a od ktereho to vichni prevzali nez to admini smazali) rikal ze jsou to beta talenty.a ted komu verit...

viz : "jaký screeny??? jediný screeny co jsem viděl na oficů fórech byly fake nebo je něco nového?" takze ty "alfa" talenty jsi taky nevidel?

tak jinak - jediný screeny druidích talentů z BC, které byly na fórech jsou ty, co jsem postoval o kousek výše, ovšem bylo potvrzeno, že to je fake, samotným autorem původního postu na curse gaming.

žádný další "zaručeně pravý" screeny neexistujou.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 26/09/2006 :  10:19:46  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Tak druidi talenty jsou taky venku a musim rict, ze jsem cekal vic, krome toho slavneho mangle to stoji za prd. Balance tree vypada celkem slusne, ale ted jeste aby byla itemizace.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

vtipalek
Starting Member

28 Posts

Posted - 26/09/2006 :  11:00:22  Show Profile Send vtipalek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak druidi talenty jsou taky venku a musim rict, ze jsem cekal vic, krome toho slavneho mangle to stoji za prd. Balance tree vypada celkem slusne, ale ted jeste aby byla itemizace.

sice jako neznalec, ale zdá se mi i resto strom imba... Jako priest se začínám bát o job
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 26/09/2006 :  11:04:35  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

já jsem s buffem feral tree spokojený, až na improved LoP.

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/09/2006 :  11:14:52  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

...až na improved LoP.
are you kidding?
omg jako warrior muzu rict jen jedine /cry

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 26/09/2006 :  11:53:38  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

...až na improved LoP.
are you kidding?
omg jako warrior muzu rict jen jedine /cry

2% je imho málo....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/09/2006 :  12:30:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
imho:
Balance tree nic moc. 10% int do regenu ujde.ale tam jde hlavne o itemizaci.Pokud bude dobra pude se to hrat,pokud ne,talenty to nezachrani.

Feral:podle me nejvic bostlej a to ani ne tak talentama jako 3ma novyma basic skillama. i kdyz dva ze tri top talentu jsou celkem hodne sux.improwed lotp ujde na solo,do raidu temer na nic i kdyz na nektere bosy si to dovedu predstavit jako peknej boost.(loatheb)

Resto:peknej bost spiritu a 20% healingu na HT/Hoty.ale nemuzu si pomoct,tree forma se mne zda pekne sux. +100healing spells do grupy je na nic.nemoznost healovat nicim jinym nez hotkama+SWM s toho dela nepouzitelnou vec...

.....
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/09/2006 :  13:02:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze je to nahovno porad me tam chybi ta jedna abilita

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/09/2006 :  13:56:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
rek bych, ze druidi jsou definitivne best healeri ingame... zajimalo by me jestli regrowth se pocita jako hota...pak by treeform byla jeste zajimavejsi nez bez regrowth...

feral se mi libi strasne taky...

ted mi jenom reknete kde mam vzit 100 talent bodu at si udelam build podle svych predstav?
vypada to, ze na datac se asi precejen vratim k druidovi...

no mmo
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000